- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Spec. linuxon most nem vesződöm vele, hangcsatornát nem is támogatja böngésző, a többi marha lassan jönne le. Majd máskor.
A teoretikusság azért fontos, mert voltak, vannak példák kellő számban arra, valamit, amibe rengeteg időt, energiát, pénzt öltek a kukában végezze, s amíg nincs kinn, addig is lehet akár ezt is belevenni. A szabvánnyal szüttyögés- mennyi minden változott 2004 óta? A draft-n esetében is, mennyire sírtak vele, mennyit fejlődött a technológia menet közben? annál is bőven sokat lehetett olvasni arról, mindenkit zavar, hogy milyen sokáig nem adják ki a véglegeset. Ha pedig a szabványosításdit nézzük, rendben van, hogy kell, az is, hogy mi mindent akarnak vele elérni. DE. Baromi lassan teszik ezt. mire kiadják már meghaladja a világ jópár dologban. -
törölt tag
Attól, mert vannak végleges részei még dobható kukába. amennyiben a fejlesztését végzők nem tudnak megállapodni, akkor megtörténhet könnyen. Az pedig, hogy mennyire előremutató a jövőbe egy dolog, még nem jelenti automatikusan, hogy a végleges stádiumig is eljut. Az, hogy 2004 óta töketlenkednek rajta, talán jól jelzi, hogy miért vagyok szkeptikus vele kapcsolatban.
-
törölt tag
Bármikor kidobhatják addig, amíg el nem készül. Pl mert meghaladja az idő közben, ha nagyon sokat tökölnek vele. Benne van a pakliban, hogy nem lesz belőle végleges szabvány.
Arra gondolok, hogy amíg nincs kész a szabvány, csak tervezete van, ami változhat, marha jó dolog támogatni, utána meg mutogatni, hogy de hát mi támogattuk a két évvel ezelőtti változatot, csakhogy ti mocsok szemetek belenyúltatok, megváltoztattátok és most mi lett velünk, bühühü. MS-től függetlenül. -
törölt tag
Majd ha végleges lett, s kiadták, onnantól kell elvárni, hogy valami támogassa. Mennyi mindent láttunk már, hogy sok tervezetig eljutott, s majdnem végelegesen kidobták. meze még a szabványosítási folyamat vége. Talán addig meg jó lenne olyan követelményeknek megfelelni, amelyek jelenleg léteznek, elfogadottak.
-
törölt tag
válasz
czipaocsi #331 üzenetére
Olyanokhoz, mint fórumra írogatás, stb. persze, hogy jó, de az még nagyon messze van a teljeskörű nettől, ha korlátozottan tudsz oldalakat megnézni.
Pl az időkép oldalán műholdképet, vagy animált képet a széltérképen kívül már nem tudsz megnézni. holott nem lenne hátrány, ha ott is rendesen lehetne tájékozódni.
-
törölt tag
válasz
czipaocsi #316 üzenetére
Fingom nincs ezekre, pl. normál telefonról sem küldtem még soha a büdös életben mms-t, csak párat fogadtam, persze azokat meg nem tudtam megnézni valami szolgáltatói beállítás hiánya miatt. Flashes oldalt szerintem rengeteget. legalábbis amiket én nézegetni szoktam, igen soknál ha csak a menük, de flashben vannak, s a flash hiánya már borzasztó nehézzé körülményessé teszi az adott oldal használatát. Én sem szeretem, de akkor is sajnos megkerülhetetlen valami. Most még.
-
törölt tag
válasz
czipaocsi #302 üzenetére
Miért alkalmatlan bármire is a netbook netezésen kívül? Mert a jelek szerint azt tökéletesen ellátja, magyarul amire tervezték, arra jó.
Az MMS, mint példa eléggé sánta, ha visszagondolsz a rev. 2 hatalmas újdonsága pont az mms támogatás volt a szifonnál. S a probléma az elvetésével a flashnek rém egyszerű. Mert ha netezésre szánják a terméket, akkor ahhoz feltétlen kell manapság a flash, anélkül maximum egy drága e-book reader lehet a kütyü, nem több, aminek meg esetlegesen vannak hatékonyabb, olcsóbb megoldások is, jobban megfelelő kijelzővel. -
törölt tag
Attól, hogy gugli miképpen vélekedik róla, még jelenleg megkerülhetetlen valami. Majd egyszer, a távoli jövőben megszűnik létezni, de a terméket nem a jövő évezredre tervezték, hanem mára. Mobilnettel együtt, akárhogy. Ezt pedig csakis öntökönszúrásként tudom értékelni. Amúgy globálisan még mindig az asztali net a domináns, s nem a mobilon történő, így egyértelmű, hogy a kisebbnek kell a nagyobbhoz idomulnia.
-
törölt tag
Mennyire potens réteg az Applet használók tábora? Sőt, a Safarit használóké? Eléggé szűkös, ha hihetünk a netes felméréseknek. Vagyis őket kizárni nem nagy csapás, mert kb százból kettő körül vannak. S mint azt látjuk, teljesen leszarják őket azok ,akik a webes részen mozognak. Mert majd midnen oldalon belebotlik az ember valami flash vacakba. S a netes fejlesztéseket eszközlők kisé nagyobb tömeg, mitn az Apple. pálne, hogy nekik nem lenne túl macerás igazodni valamihez, ami már elterjedt. Szerintem te kissé fordítva ülöd meg a lovat. Vagy majd tapsikolni fogsz, hogy mennyireújító ötlet a flash támogatás, ha a köv genbe beteszik, mint ahogy sokan előbb feleslegesnek tartották a copy-pastet, az mms-t, s egyéb más akkoriban hasonló tudású készülékekben evidens képességeket az első iphonennál, majd a másodiknál hatalmas fejlesztésként értékelték?
Ugyanis a készüléknek nem a jövőben kell jónak lennie, hanem most. S most erősen korlátozott képességekkel bír. -
törölt tag
Olyan bonyolult oldalakat nem lehet megnézni flash nélkül, mint pl. alfaromeo.com. Rengeteg ilyen van. Így azért erősen ki vagy zárva sok oldalról.
Hogy betesz-e neki, vagy sem, egy kérdés, a másik, hogy ma, és még holnap is megkerülhetetlen lesz. amúgy amíg MS nem tesz neki teljesen keresztbe, mert pl. IE nem támogatja, addig Apple meggebedhet, úgysem fog tudni keresztbe tenni neki. -
törölt tag
Szép és jó dolog a jövőnek fejleszteni, csak ha ma, s még vagy másfél évig a flash lesz egyeduralkodó, akkor baszhatod a html5-öt. A netről kvázi ki vagy zárva. Hozzáteszem, rühellem a flashre épült, erőforrászabáló, értelmetlenül agyonanimált oldalakat, amiket normál html módon nem lehet megtekinteni...
-
törölt tag
Amit mondasz az az ostobaság. A jegyzetelés az első lépcső a megértéshez, s normális esetben órán nem a tankönyvet kell felolvasnia a tanárnak, hanem annak anyagát kiegészíteni, így a jegyzetelés már egyből hasznos, fontos elemmé válik, az előadáson elhangzottakat felvázolni, megjegyezni. Az, hogy a tanár küldje át a saját jegyzetét, helyenként működne, de pl. egy ábgeo. órán ha nem csinálod te magad végig a folyamatot, akkor egy hat vetítési síkos ábrából már semmit nem fogsz érteni, hiába van előtted az egész. Valamint fogadni mernék, hogy ugyanarról az előadásról mi ketten teljesen eltérő jegyzetet készítenénk, mert neked más lenne fontos, mint nekem, s másokat kellene felvázolnunk, hogy megértsük az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest