- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmatyi93
tag
Lehet bugyuta kérdésnek hangzik de most nézegettem smartcovereket és ahogy néztem két fajta van? Amit oldalt meg amit fenn lehet rögzíteni? Vagy csak én néztem félre?
-
csab2
veterán
Basszus, most jöttem rá, hogy ha ékezetes karaktereket akarok írni, akkor ha az adott gombon felfelé húzom az ujjam, akkor csak a magyar ékezeteket ajánlja fel és nem az összeset? Nagyon király!
-
opeter87
senior tag
válasz
Mela Kehes #3392 üzenetére
Várom tőled is a tapasztalatokat, lehetséges, hogy a jövő héten én is benevezek egyre.Erre esetleg egy válasz
-
erdoke
titán
Ennél többet kellene tudni, hogy megítélje az ember, pl. iOS verzió, JB van-e, és ha igen, milyen progikkal, 3G vagy WiFi megy, mit jelent a "kikapcsoltam", stb.
Ha ráhajtom a Smart Covert, max. 1 %-ot esik éjszaka, pedig az emaileket szinkronizálja tovább. Teljesen kikapcsolni semmi értelme, max. repülő üzemmódba tenni, de utóbbival se nyerhető számottevő plusz üzemidő.
-
csab2
veterán
Igazad van, csak az a baj, hogy én is úgy érzem, hogy gyorsan merül. Pl. tegnap éjjel neteztem kicsivel több mint egy órát, mondjuk másfelet. Éjjelre kikapcsoltam, majd reggel be. Most fél 3 lesz. Ma csak nagyon keveset nyomkodtam, ha összeadom tuti nem lenne több fél óránál. Most 68%-on van az akksi. Tudom, hogy ez sem pontos mérés, de azt szerintem érzékelteti, hogy valami nem oké. De fogok egy pontosabb mérést is csinálni.
-
szmatyi93
tag
Az a gondom hogy YouTubeon csináltam lejatszasi listát külön a zenének de a tepsi valamiért csak 1 et játszik le utána nekem kell elinditanom a következőt, azzal se tom tovább léptetni ha alul a lejátszoba megyek tovább, valakinek van valami ötlete hogy lehetne rávenni hogy játssza folyamatosan a listát?
Előre is köszi -
-
penge111
addikt
Sziasztok, én azt szeretném megkérdezni, ha még egy garanciális ipad2-t beviszek kicseréltetni, akkor mennyivel hosszabbítják meg az új készülék garanciáját? Arra is egy év lesz, hiszen új készüléket adnak új szériaszámmal, vagy nem így van? Segítségeteket előre is köszönöm
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mela Kehes #3367 üzenetére
Íme itt a videó a V7 Vertical Messenger táskáról. Ma már ezt hoztam magammal.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
alba-regia #3370 üzenetére
A FreeMyApps pl. csak USA accounttal műkszik.
-
válasz
alba-regia #3370 üzenetére
Használhatók tovább. Szabadon lépegethetsz a két account között - frissítések letöltésénél valószínűleg el is kell ezt játszanod majd párszor.
-
csab2
veterán
Az normális, hogy 3-4 perc netezéz alatt esik az akku töltöttség 1%-ot? Kijelző fényereje 50% alatt van. Wifi 16 GB verzió.
-
szmatyi93
tag
válasz
Mela Kehes #3367 üzenetére
Ennyiért simán megéri
úgyis kell egy tatyó, ez eddig a legelfogadhatóbb...számomra
-
madgie
titán
válasz
Totheground #3362 üzenetére
Nemtom, elvileg a hardverinfóban felismer mindent, tehát akár használhatná is a gpu-t, de a lényeg az, hogy ami a wifin átfér, azzal nagyrészt elboldogul
-
Allure
aktív tag
válasz
Totheground #3362 üzenetére
Az XBMC a GPU-val dekódolja a filmeket.
-
Totheground
addikt
Az XBMC képes jobban kihasználni a hardvert, vagy az is csak procierőből dolgozik?
-
madgie
titán
DFU módba be tudod lökni a telót, ha gond van (onnan meg visszarakható a gyári firmware). Amire vigyázni kell JB-nél: csak óvatosan! Nagy a kísértés, hogy mindenféle dolgot felrakj, egy idő múlva már a hack-elt cuccoknál találja magát az ember, ami könnyen összekuszálhatja az iOS bajszát.
Nekem is csak az XBMC van feltelpítve, hiába JB-s az iPad. Itt van egy kis segítség, hogy kell felrakni az XBMC-t.szerk: JB-hez keress rá az Absinthe 2.0 kifejezésre a google-ben. Az eddigi legegyszerűbb JB.
szerk2: ha úgy viszed vissza gariban, hogy JB van rajta, akkor lehet nem örülnek neki a szervizben
De mondom, DFU-ba kis túlzással még törött képernyőnél is belökhető a cucc. Amúgy én is normális filmlejátszót kerestem nemrég, meg is vettem a Goodplayert, de az XBMC annyival jobb ezeknél, hogy ihajj. Streamel hálózatról felirattal, sőt, feliratot is tudsz vele keresni a magyar oldalakon, meg hasonló finomságok.
-
A VLC egy fos volt, amit azóta jogi zavargások miatt levettek a boltból.
Nem vesztettél semmit.A legjobb megoldás az, ha jailbreakeled az eszközt (a frissen megjelent Absinthe segítségével), majd feltelepíted az XBMC-t. Tudom elég nagy ugrás a semmiből, de mindenképp megéri, mert sokkal többet tud, mint az App Store-os megoldások.
Ha mégse vállalod be, az AVPlayerHD egy vállalható alternatíva.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mela Kehes #3351 üzenetére
Első tapasztalat kibontás után:
Kicsit kisebb, mint amekkorára számítottam, de ez nem probléma. A belsejében külön rekesz a tabletnek, most egy WayteQ xTAB-100is volt nálam kéznél, ami kb ugyan olyan külsőre, mint az iPad 1, az passzonsan belecsusszant, nem lötyög, nem ugrál. Mellette fiókon kívül pénztárcám belefért. A belső anyaga finom, puha szövet. -
hav
tag
Üdv!
Friss Ipad 2 tulaj vagyok. Ismerkedem a rendszerrel, tetszik a dolog. Fel szerettem volna tenni rá a VLC Media Playert, de az App Storeban nem találom, holott úgy tudom kompatibilis vele. Mi az oka ennek és mi a megoldás rá?
Köszi előre is!
-
madgie
titán
No, én meg hergelem magam, a zaggskin-eknél rápakoltam ezt a képem 90 fokkal elforgatva, tök jól nézne ki
-
Ha valakit érdekel, ma 50%-s kedvezménnyel lehet invisible shieldet venni a Zagg.com-on. Sőt, ha olyan terméket választasz, ami nincs az eu-s raktárkészletükön, akkor az euroban kiirt árak dollárban fizetendők. Valamint az iPad billek is 20%-os kedvezményesek most.
Nem, nem kampányolok a Zagg-nek, én is most rendeltem, gondoltam, ha valaki mostanában venne, miért ne most tegye inkább, mint teljes áron.
-
adnoctum18
senior tag
Jaja, az nem lenne rossz.
Bár most ahogy nézem szerintem ugyanannyi gomb van mindkettőn, csak a matricázás más.
Akkor viszont semmi előnye nincs számomra a magyarnak, mert ha egyszer megszoktam mi hol van tökmindegy milyen felirat van rajta.
Más kérdés, hogy szerintem baromi kényelmetlenül vághatja a csuklót ez a fém káva gépelés közben, az meg azért nem a világ királysága.
Marad valami Logitech majd, csak ne lenne ilyen drága.Várom a táskás videót!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
adnoctum18 #3343 üzenetére
De, eléggé annak tűnik. De nekem pont a magyar kiosztás volna a lényeg.
-
csab2
veterán
Ebben a cikkben nem nagyon dícsérik a Ghoot.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #3338 üzenetére
Nem kellett hozzá JB, a képeket, videókat, kontaktokat egyszerűen kinyertem a backupból. Maga backup szerkesztés elég nyűgös, azt egyelőre hanyagolom.
A kérdéses progit is sikerült visszatöltenem, de a játékok állása egyelőre veszett, ahhoz tényleg backup export/import + visszatöltés szükséges. -
manchester85
veterán
Igen. Az iTunes/music mappába kell bemásolni a megfelelő helyre. Bár ennek a pontos részleteivel én sem vagyok tisztában.
Mivel én eleve a PC-met veszem alapértelmezett tartalomforrásnak, így csak annyit tudok, hogy ha ott történik újrarakás, akkor az iTunes/music mappát kell a megfelelő helyre átmásolni, hogy minden maradjon ugyanúgy.
A backup szerkesztő progihoz JB kell.[link]
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #3336 üzenetére
Láttam valami Backup szerkesztő progit...
Tehát ha új iPadként adom meg, akkor a képek, videók elvesztek? A progik megvannak HDD-n, de hogyan tudom visszatölteni bármelyiket? -
manchester85
veterán
"egy progi (Deluxe Moon HD Pro) pedig rejtélyes módon megszűnt, majd ugyanazzal a névvel megint fent van"
Na pont erről beszéltem neked 1 éve kb. Megvettem egy 30 euróról 80 centre leárazott profi Oxford angol szótárt. Másnap levették a store-ból, vagyis új programként került fel, ugyanazzal a 30 eurós árral. Azóta én PC-n iTunes-on belül minden programot megőrzök, így backup se kell, bármikor bármit rá tudok szinkronizálni. Ilyen téren én nem bízok a felhőben. Az az enyém, ami a gépemen van. Nyilván nem egy saját fiókról, tárhelyről beszélek, hanem egy store-ról, amit az Apple szabadon rendezget.
JB-s megoldás van csak a szelektív backupra.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #3331 üzenetére
Igen, pont arról beszélek, hogy backupból lehet-e szelektíven visszaállítani. Egy teljes 4.3 JB backupot nem lehet jó ötlet visszatenni 5.1.1-re, de a képek, videók kellenének, illetve van 2-3 játék, ahol az aktuális állás jó lenne, egy progi (Deluxe Moon HD Pro) pedig rejtélyes módon megszűnt, majd ugyanazzal a névvel megint fent van. Kétszer nem venném meg, annyit nem ér, de ha PC-s mentésből vissza tudom tölteni, az már jó.
(#3332) z0d1AK
Apple Wireless Keyboard - magyar
(#3335) z0d1AK
A többi mind gagyinak tűnik a Logi Ultrathinhez képest, én inkább matricáznám azt... -
z0d1AK
nagyúr
Ti esetleg tudtok gyárilag magyar kiosztása billentyűzetet? Ha tokként használható, vagy bele hajtható az ipad, az a legjobb.
-
máyköl
veterán
válasz
alba-regia #3324 üzenetére
Bejelentkezni nem tudsz, mert Magyar Store -os ID -vel rendelkezel.
Kell csinálnod még egyet, ami USA Store -os. A regsztráció elején ne Magyarországot, hanem az Egyesült Államokat válaszd ki. -
Mela Kehes
addikt
válasz
alba-regia #3324 üzenetére
Ahhoz USA account kell.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #3325 üzenetére
Aha.
Először PC-n próbáltam, de egy óra alatt a C-ig jutott az alkalmazások mentésével, és meguntam...
Megyek guglizni, hogy mi az a DFU. JB már biztos nem lesz, csak a baj van vele.Szerk: gyorsan ment, már drivert telepít a Win.
-
madgie
titán
Mármint az iPad-en belül reseteltél JB-nél? Az szerintem nem tetszik neki... iTunes kellett volna neki, ott sitty-sutty megvan (kivéve míg letölti a friss iOS-t).
Na, lassú voltam
Szerk: nektek stabil az xbmc? Nekem néha kilép, pedig nagyon jó cucc, olyanokat is visz, aminél azt hinném, hogy át sem fér a wifin
-
alba-regia
aktív tag
A magyar Store-ban nem található a Nimbuzz. Valahol olvastam, hogy másik Store (USA?) belépésével egyes appok telepítése megoldható.
Hogyan tudok másik Store-ba bejelentkezni?
-
erdoke
titán
Egy 4.3.3 (JB) iPaden nyomtam egy Resetet (összes beállítás alaphelyzetbe, minden törlés). Kb. 5 perce mutatja az Apple logót és alatta egy csík keretet, azaz a folyamat még nem haladt semmit. Ez normális? elképzelhető, hogy a ~25 GB média és app törlése sokáig tart, egyelőre még nem idegeskedek.
Ha mégis befejezi, mehet egyből rá az iOS5.1.1? Szerintem JB se lesz, a család nem igényli... -
Mela Kehes
addikt
válasz
alba-regia #3319 üzenetére
Kipróbáltam külső hdd-vel. Nem működik.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Mela Kehes #3318 üzenetére
Y kábeles és 3,5"-os, külső tápos HDD-vel még nem próbáltam. Azért a pendrive-ot külső táp nélkül is kellene kezelnie, mivel szerintem nem nagy az áramfelvétele, legalábbis HDD-hez képest.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
alba-regia #3317 üzenetére
Akkor felismerné a külső hdd-t is, ha saját áramforrása van?
-
alba-regia
aktív tag
válasz
alba-regia #3315 üzenetére
Visszatérve a camera connection kitre: nálam pendrive azért nem működik, mert "az eszköz túl sok áramot vesz fel". Ugyanezt írja más külső USB eszközre is (pl. USB audio interface). USB MIDI eszköz gond nélkül megy.
Van valakinek esetleg tapasztalata aktív USB hubbal? Úgy értem, hogy ha megoldott az eszközök áramellátása, úgy felismeri-e az iPAD?
Az SD-t nem is ismeri fel (mSD átalakítóval), úgy sem, hogy DCIM mappába képeket másoltam.
-
BandD
tag
Sziasztok!
Ma olyan történt, ami még eddig nem: az iPad 2 lefagyott a Subway Surfer névre hallgató applikáció indításánál. A játék kezdőképe kimerevedett, nem is ment tovább. A ki- bekapcsológomb? (készülék jobb felső sarok) hosszan nyomásával aztán újraindult a készülék (Apple logó, zárfeloldás stb.). Utánanéztem, az App Store-on már más is írt hasonló jelenségről ennél a játéknál. Valakinek itt történt már ilyen? Illetve mit lehet tenni hasonló esetben? Van-e valami trükk az applikációból való kilépésre, ha a Home gombra nem reagál? Köszönöm a válaszokat
-
csab2
veterán
Jelentem, az E-bayről rendelt Camera Connection Kit egy hajítófát sem ér. Mint már írtam, a microSD hely csak dísz és most kiderült, hogy a másik nyílás is az.
Egy SD adapterbe téve a microSD-t meg sem nyikkant az ipad. -
manchester85
veterán
válasz
vtechun #3304 üzenetére
Igen, de ha visszalépsz az alkalmazásba, megakad egy pillanatra a zene, plusz újból meg kell csinálni.
Viszont a skydrive most jóóó!! Az előbb még eskü, hogy nem ment, most pedig marad a háttérben a zene lezárt képernyőnél és más alkalmazásba lépésnél is. Csak így is maradjon! Azért köszi.
-
vtechun
veterán
válasz
manchester85 #3303 üzenetére
Es ha ezutan 2 gombnyomas a home gombra, majd elhuzva baloldali panelre es megnyomva a play gombot sem megy tovabb?
-
manchester85
veterán
Gyerekek, sehogy nem lehet megoldani, hogy a zene fusson a háttérben egy adott alkalmazáson belül? Nyilván a gyáritól, valamint az online rádióktól eltekintve. A skydrive-ot néztem most ki magamnak, ugyanis van 25GB tárhelyem, de ott is azonnal megáll a zene, ha kilépek az ablakból.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #3290 üzenetére
Megvettem ezt a 3d Column Chart Makert, de egy hajítófát nem ér. Inkább költöttem volna játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest