- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadaway74
tag
Udv. Erdeklodnek hogy Ti mivel nezitek azokat a filmeket amik AC3 kodolasuak es nincs hangjuk. Felirat oke de hang nincs. Egyre tobb lejatszobol veszik ki a kodolast.
-
gAnDzs
tag
Srácok ...van egy zsír új ájPedem , 66% -on van az aku, még nem volt toltve...lemerítsem inkább 0-ra vagy most rakjam rá a toltore??? Amugy borzaszto hogy egy csomo appnak nincs iPad-es verziója, de nagyon jó cucc
-
wody21
tag
válasz
fufinorbi #4474 üzenetére
jailbroken ipad kell hozzá, cydiáról pedig le kell tölteni a btstack gps appot. Ennek segitségével párosítani lehet a külső gpst a paddal, de a demo változat nem hajlandó kiadni' a jelet más appoknak, tehát 5$-ért meg kell venni a teljes btstack gps-t. Nekem ment siman a parositas, de nem vettem meg a teljeset, szoval nem tudom, hogy az mukodik-e rendesen ...
-
gAnDzs
tag
Sziasztok!
A 3. generációs iPadhez való Smart Case jó a 4. generációs iPadre is? -
BandD
tag
Sziasztok!
iPad 2 töltőjével az iPhone 4 tölthető?
Bocsánat, ha már felmerült a kérdés
-
fufinorbi
tag
hol lehet valakinek az értékelését megnézni?
-
penge111
addikt
Sziasztok! Ipad 2-ről váltottam Ipad 4-re, a régi deszka mágneses tokját nem adtam el, mert nagyon minimálisan vastagabb a Ipad 4 tudtommal. Szóval az a lényeg bele is megy az Ipad 4 a mágneses tokba minden gond nélkül, de nem funkcionál vele. Ergo ha becsukom a tokot, az ipad nem sötétül el, ha kinyitom akkor meg nem "kelti életre" az Ipad-et. Létezik-e, hogy nem kompatibilis a Ipad 4-el, máshová kerültek a mágneses érzékelők? Illetve, Ipad 2-be emlékeim szerint azt a mágneses zárolást lehetett menüben állítani, de Ipad 4 menüjében ezt nem találom iOS 6.0 van fent.
-
fufinorbi
tag
ipad 2 16gb-ost lehet használni külső GPS jelvevővel?
-
tylerddd
veterán
Ha valakit érdekel esetleg, akkor visszakerült a Store-ba az AVPlayer HD (iPad) és a sima AVPlayer (iPhone) mindent vivő lejátszók. Elvileg a hangkódekek is rendben vannak és lesz hang minden film alatt!
-
penge111
addikt
Valaki tud egy értelmes ingyenes filmlejátszót ami lejátssza a filmeket, én a flexplayert találtam, de beleköt mindenbe semmit nem tudok vele lejátszani.
-
wody21
tag
Otp direkt alkalmazasa nem megy JB mellett, vagy csak nalam nem akar belepni? 5.1.1
-
erdoke
titán
válasz
werszomjas #4463 üzenetére
DocumentsToGo Premium vagy QuickOffice HD jelenleg a legjobbak, de pár hónapon (héten?) belül lesz MS Office is. Az ingyenesek nem igazán jók, de még a Smart Office se, amit néha ingyen adnak.
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Kis segítségre lenne szükségem.
iPad-ra milyen office program telepíthető?
word és excel kéne rá.
Első sorban ha van ingyenes az a legjobb, de ha fizetős az sem gond.
Hol és mit érdemes keresni, köszi
-
pinnacle
nagyúr
válasz
fufinorbi #4449 üzenetére
Mit csinál, megráz? Nekem is volt ilyen gondom, de arra gondoltam, hogy az egyik széle kicsit sorjás és azt érzem annak. Pont olyan volt, mint amikor megráz az áram. A szervizben azt mondták, hogy nagyon le van szigetelve, meg akkora a feszültség, mint egy 9 voltos elemben, tehát meg sem éreznék. Szerintük csak a felfödődött ruha sül ki rajta.
-
atirag
őstag
Sosem vennék olyan helyről!!! Igen az valami régi találat volt bár new ipad név volt
És 140k ott amúgy. Persze nem is annyira érdekel a legújabb jelenleg. 3-at vagy 4-et azért vennék mert azt hivatalos boltbol akár media markt vagy hasonló helyekről is beszerezhetném. Mert számunkra valószínűleg a sima 2-ö is jó lenne.Tényleg az is már úgy jelent meg.:
Érdekes ez . Bár értem,hogy nem akarnak majd ipad 25-el szórakozni,de lehetne valami különbséget tenni.
-
z0d1AK
nagyúr
Az iPad 4 hivatalos forrásból inkább olyan 135-150 között mozog, 120-ért inkább iPad 3-at láthattál.
Arra viszont figyelj vásárláskor, hogy a Sufni GSM-ek használt tabletet adnak áfa nélkül, bolti garanciával, viszont nagyon olcsón. Ajánlott elkerülni ezeket.Egyébként már pár ezerért van egészen használható autós tartó.
-
atirag
őstag
Igen a gyerekülésben így is ledobál mindent. Bár biztos van rögzítési lehetőség autókhoz. És akkor inkább nagyobb lenne jobb. Igazából az is kérdés,hogy melyik ipad. Mert elég nagy a szórás. Van ahol sima 16gb-os új (ipad 4)van 120ért vagy csak rosszul láttam (speedshop)
-
-
z0d1AK
nagyúr
-
atirag
őstag
Nem találtam általános topikot. Ipad-et tervezek karácsonyra a lányomnak amit én is használnék,de csak,hogy ne gondolja akkora ajándéknak. (még a végén elbízná magát
)
De nem tudom melyiket válasszam. Mivel nekem nincs szükségem rá így nem is fogom sokat használni. Igazából még az első generáció is jó lenne. De ha már veszek akkor inkább újat vennék. És inkább 32gb volna jó mert rajzfilmeket raknék rá neki.
100-130ezer között gondolkodtam. Az ipad 2 elég lehet szerintem,de kaptam olyan választ,hogy inkább mini-t vegyek. Mivel jobb a mini mint a ipad 2-ö? -
fufinorbi
tag
miért van az, hogy amikor az Ipadot töltöm a fém széle feltöltődik.??
-
Tibee86
nagyúr
Üdv!
Olyan gondom lenne, hogy sehogy nem sikerül a zenéket felvarázsolnom az iPad-ra. Szinkronizálom a zene könyvtárat, de ha rámegyek az iPad zene fülre, akkor csak szürkén mutatja a zenéket, és nem kerülnek fel. Ugyanez a művelet iPhone-al működik rendesen. Mit csinálok rosszul? -
penge111
addikt
Skacok adott egy Ipad 2 5.1.1 jb-vel, ugye 6.0.1-re akarom frissíteni, mert vinném gariztatni. Sose csináltam ilyet. Itunesba, komoly, hogy a restore 4 óra? Ugye mert az a menete, hogy restore, aztán meg le kell tölteni az ios 6.0.1-et és azt is feltelepíteni. Akkor mennyi 8-10 óra ez a művelet? Most restoréra állva 4 órát ír és valami 745 Mb-os filet húz lefelé!
-
Semmi baj az Androiddal, csak durván eltévesztetted a topikot. Az eredeti kérdésedre, hogy iPaddel irányíthatod-e a sticket, a válasz tök egyszerű: nem. De ne is itt akard megoldani máshogy, az androidos médialejátszók a kijáratnál jobbra vannak. Lehet külön topik is foglalkozik velük közösen.
-
ladlac
tag
Tehát még mindig nem elsősorban egy lejátszóról beszélünk. A kontroller tökéletes lesz arra, hogy ha akarok, emulátor segítségével régi játékokkal játszak, normális irányíthatóság mellett. De ha youtube-on akarok egy videót megnézni, vagy putlockerről elindítani például egy Family Guy részt, esetleg sopcasten keresztül olyan meccset nézni, amit egyik magyar adó sem ad, akkor jobb lenne egy használhatóbb beviteli eszköz. Van hozzá 30 dollárért minibillentyűzet-touchpad kombó, de ha nem szükséges, nem kell több kütyü.
Valami VPN megoldás érdekelne, amihez nem értek, ezért próbálok informálódni. Csak nem értem most mi a probléma... szeretem a PH-t, tényleg mindig segítenek, szerintem ebben a topicban is kaptam már segítséget többször is. Most meg két válasz, ami igazából nem is hasznos, ráadásul kicsit fellengzősen hat. Vagy ilyen vallásszerűen elkülönül a két tábor, és az Android a probléma? Mert az mondjuk konkrétan feltűnt, hogy ha a cikkek alatti hozzászólásokban Apple - Android vita van, Erdoke nem igen marad(t) ki a jóból.
-
penge111
addikt
Ennek a automatikus fényerőszenzornak, hogy is kellene működnie? Mert bekapcsoltam az Ipaden, elvileg azt kellene csinálnia ha pl sok fény éri a szenzort (napsütés) akkor világosítani kellene, ha sötétben vagy meg visszavenni a fényerőt. Én bekapcsoltam, de semmit nem állít hiába változnak a külső fényviszonyok, ezzel a hibával tényleg kicserélik a készüléket? Az igaz, ha mo-i a készülék, akkor csere esetén az új készülék megint 1 év garit kap (hiába a régi kütyünek csak pár hónap volt hátra a gariból)?
-
ladlac
tag
Venni akarok egy Android-sticket a tévémhez, de ahhoz ugye érintőkijelző hiányában kell valamilyen beviteli eszköz. Billentyűzetet és egeret nem akarok hozzá, nincs valami megoldás, hogy az iPad-et használjam erre a célra? A Mobile Mouse tök hasznos ilyen app PC-hez, touchpad és billentyűzet is. Nyilván itt valamilyen jailbreakes megoldás lesz, ha létezik ilyesmi, tud valaki erről?
-
fufinorbi
tag
nem tud valaki shsh-t adni ipad 2 5.1.1 re.
-
z0d1AK
nagyúr
Van egy Huawei mobil routerem, amivel wifin meg tudom osztani a benne lévő SD kártyán található fájlokat. Tudnátok valami programot ajánlani, ami lekezelné ezt és esetleg filmet tudok róla streamelni iOS-en?
-
fufinorbi
tag
iPad 2 iOS 6.0.1 re van már untethered jailbreak????
-
alba-regia
aktív tag
válasz
penge111 #4420 üzenetére
Nekem van iPad4-em. Nem nagyon játszom rajta, ill. eddig melegedést sem tapasztaltam. A 3-as kisebb terhelésnél is hajlamos volt erre, de az sem volt katasztrofális.
Egyébként ez a topic van a 4-es felhasználóinak, de lehet, hogy másik is létezik.
-
penge111
addikt
Valaki vett már Ipad 4-et, vagy van annak külön topikja? Továbbra is az érdekel, hogy javítottak e azon, hogy az Ipad 3 brutálisan melegedet (személyesen próbáltam, engem zavart játék közben), tehát az Ipad 4-re is jellemző-e ez a forrófejűség?
-
-
dobika76
csendes tag
Bocs. Ipad2-vel
-
dobika76
csendes tag
720p-s filmet belső hálón sikerül valakinek?
-
csab2
veterán
Másik topicban ajánlották: OPlayerHD lite. Ez viszi. Csak reklám van benne.
-
csab2
veterán
válasz
DanielK #4410 üzenetére
Eddig úgy emlékszem lejátszotta. Direkt azért töltöttem le a Flex Playert, mert ez ha fel van telepítve akkor felajánlja a lejátszást a mailben. Ami nekem volt/van lejátszóm (playable Pro) az nem tudta ezt. A Flex Playert itt a fórumon ajánlották. Ezért nem értem, hogy most miért akarja, hogy perkáljak.
-
csab2
veterán
Fent van a Paden a Flex Player nevű alkalmazás. E-mailben kaptam egy wmv fájlt és amikor meg akarom nyitni a Flex Player-rel, közli, hogy meg kell vennem valami kodek csomagot 6,99 €-ért.
Bakker! De ha utána sem nyitja meg...
Nincs erre valami ingyenes de jogtiszta megoldás? -
csab2
veterán
válasz
Mexildos #4398 üzenetére
Ha van adásvételi szerződés, akkor az abban leírtak a mérvadóak. Ha nincs benne szó garanciáról, vagy nincs adásvételi sterződés, akkor a szóbeli megállapodás számít. Én legutóbb, amikor egy telefont adtam el, 1 hét garanciát adtam. Ha szóban sem történt ilyesmiről megállapodás, akkor véleményem szerint nincs joga a vevőnek rajtad követelnie semmit. Így járt, ez előfordul használt cucc vásárlása esetén.
-
csab2
veterán
válasz
alba-regia #4403 üzenetére
Én kb. 1 hónapja 70-ért adtam el az enyémet.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
alba-regia #4405 üzenetére
Még most is. Nincs franchise rendszerről szó.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
alba-regia #4403 üzenetére
Mobilxben tudok infót adni, bontatlan, origi, Apple garanciával, boltban és bármelyik Apple hivatalos üzletben garanciáztatható.
-
alba-regia
aktív tag
Nézegettem az iPad4 (16 GB WIFI) árakat az árgépen. A Mobilbirodalom.hu, Elektromarket.hu, Shoppingplaza.hu, Mobilx.hu, Bluechip.hu és az Aqua.hu árait dobja egymás után, növekvő sorrendben.
Gondolom, az első három nem hivatalos garanciával forgalmazza. Mobilx és Bluechip cégekkel még nincs tapasztalatom. Aqua viszont Székesfehérváron is van.
A kérdésem, hogy az esetleges meghibásodás esetén a kereskedőhöz kell visszavinni az iPadet, vagy valamelyik mo-i Store foglalkozik vele? Mert ha az első is játszik, akkor a kissé magasabb ár ellenére nekem az Aqua jobb választás lehet.
Illetve ezzel párhuzamosan lesz egy eladó iPad2-m (fehér, 16 GB-os, WIFI-s). Gyakorlatilag teljesen új állapotú, márciusban vásároltam a szfvári Extreme Digitalnál. Kb. 20-25 töltési ciklus lehet benne, buherálva nem volt, használva is csak keveset, azt is megkímélve. Természetesen karc- és sérülésmentes (mint nálam általában minden eszköz). Mi lenne ennek a reális ára, amiért érdemes lenne meghirdetni? Az állapota valóban a gyárival egyenértékű.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest