- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
jodamester #4230 üzenetére
igen.
(#4229) csab2 csinálsz iCloud-ba egy mentést és azt visszaállítod az újon és kész is van.
-
-
Kommy
veterán
iOS 6 ipad 2 wi-fi m.youtube.com nincs rendes teljes képernyő a safari mindig látszik. Másnál is ilyen?
-
Kommy
veterán
válasz
icecave #4113 üzenetére
nekem itt van egy bug, m.youtube.com-ról nincs teljes képernyős nézet, vagyis ott marad az állapotsor. Legalábbis GM alatt ott maradt, most restore megy az iPaden így nemtudom megnézni.
viszont átváltható teljes értékű youtube-ra, de ekkor nem lehet minődéget változtatni m.youtube.com-on lehet.
-
Kommy
veterán
válasz
alba-regia #4094 üzenetére
azért nem találtad mert nincsnek is iPad-re, iPhone-ra is csak youtube.van.
-
Kommy
veterán
válasz
Barett 50cal #4006 üzenetére
jb miatt van, respring megoldja, vagy újraindítás, amúgy gondot nem okoz.
-
Kommy
veterán
válasz
Mela Kehes #3870 üzenetére
csak abban az esetben rakja vissza ha az iTunes-ban benne vannak az ok a programok, de a programok adatiot visszarakja, ha telepíted a programot akkor minden ugyan úgy benne lesz.
-
-
Kommy
veterán
válasz
manchester85 #3492 üzenetére
Vedd fel újra a hotmailt, utána jó lesz lehet, hoyg volt egy regisztrációs gond ezért nem jönnek meg a push üzenetek.
-
Kommy
veterán
válasz
Neil Watts #3294 üzenetére
backupt csináljál elötte (képeket lehet törli , ezért kell a backup),és igen csak rá kell nyomni a jailbreak gombra és párszor újra fog indulni közben. Támogat minden eszközt ami jelenleg elérhető (kivéve az Apple TV-ket)
-
Kommy
veterán
A new iPad nek szép a képe, de az iPad 2-é messze sem ocsmán, ráadásul én még soha nem böngésztem Portré módban , nekem úgy teljesen természetellenes. Ráadásul úgy azért nem láttad rendesen mivel össze volt nyomva a weboldal ezért olyan ronda akkor a betűk.
Az érzékelés pedig azért van mind a kettőn 1024x768, mivel így van teljes képernyőn a kép, az iPad maga megoldaj azt hogy 1 pixelt 4-en jelenít meg (ezt vehetjük 1 pixelnek) és így lesz sokkal szebb a kép, ugyan így van iPhone 4/4S-en is ott is csak 320x480-at érzékelne a weboldal.
-
Kommy
veterán
válasz
Barett 50cal #3129 üzenetére
Appshopper, de ebben neked kell beállítani amiket figyelni szeretnél.
-
Kommy
veterán
válasz
Mela Kehes #3055 üzenetére
Én úgy tudom hogy csak az új iPad-nál lehet olyan gond, hogy nem nyit a gagyival a kipernyő, mivel csak egy polaritára működik. Ha nem a legújabbad van akkor elvileg minegy melyiket veszed.
-
Kommy
veterán
Elérhető az iOS 5.1.1
-
Kommy
veterán
válasz
alba-regia #2748 üzenetére
pontosabban 4 és 5 ujjal is működik.
(#2747) szanitec:
MIntha pont ezt írtam volna 10-énHome bomb kalibrálás menete:
- indítsd el a calendart
- nyomd a power gombot míg bejön a kikapcsoló csúszka
- nyomd a home gombot míg eltűnik a kikapcsoló csúszka -
Kommy
veterán
válasz
#01993216 #2732 üzenetére
szerintem valami gond lehet a gombbal ebben az aesetben, de pont iPad-en ott a Multitasking gestures amivel pinch gesztussal a home screenre lehet menni , swipe felfelé a multitask ba-rt hozza elő és swipe jobbra-balra pedig programot vált, ezt mind 4 vagy 5 ujjal kell csinálni
Én emiatt nem is használom a Home gombot, maximum akkor ha az első oldalra akarok ugrani az utolsó helyett
-
Kommy
veterán
válasz
Mela Kehes #2721 üzenetére
megfogod és ketté húzod, de a beállításokban ezt engedélyezni kell. Természetesen a billentyűzetnél.
-
Kommy
veterán
Így van ahogy mondod, program kell hozzá.
-
Kommy
veterán
válasz
alba-regia #2638 üzenetére
Ezek szerint nem exchange ként van beállítva a gmail, állítsd be aként, a serverhez m.google.com-ot kell írni, a többi egyértelmű.
Ha notes-okat is akarsz szinkronizálni akkor hagyd meg a sima gmail-is ahogy elvileg most van beállítva
-
Kommy
veterán
válasz
alba-regia #2636 üzenetére
Safariban nyisd meg az M.google.com-ot itt a nyelvet bal alul állítsd át english (uk)-ra. És a sync-ben engedélyzd a többi naptárat
-
Kommy
veterán
válasz
Mela Kehes #2632 üzenetére
kijelölsz benne mindent, majd új és beillszeted, szerintem így mennie kell.
-
Kommy
veterán
válasz
Mela Kehes #2630 üzenetére
igen, próbáld meg azt, hogy módosítasz egy meglévőt akkor mi történik.
-
Kommy
veterán
válasz
Mela Kehes #2628 üzenetére
Mivel azok nincsnek hozzzárandelve az iCloud fiókhoz így azokat nem is rakja bele.
-
Kommy
veterán
Az authorizálást fel kéne ajánlania első használatokor, másmint amikor megvette (appstore-ból vásárolt akár ingyenes programot is raksz fel).
Ahogy kiveszem nála az iTunes lesz a hibás, Én azt csinálnál, hogy a programok hozzáadás törlésében az összes apple cuccot leszedném és újraindítanám a gépet (fontos), utána felraknám a legújabb iTunes-t és elvileg ezzel meg is oldódik a problémád.
-
Kommy
veterán
válasz
tortaur2006 #2170 üzenetére
csak akkor jelenik meg a menüpont, ha ráraksz egy smart covert (ennek nem biztos hogy eredetinek kell lennie), de ha fogsz egy mágnest akkor szerintem neked is be fog jönni a menüpont
-
Kommy
veterán
válasz
marlboromen #2145 üzenetére
Ace player tud ftp-t
-
Kommy
veterán
válasz
marlboromen #2133 üzenetére
Én erre a filebrowser-t használom, onna meg oplayer-rel nyitom meg de még a filebrowserből indítom mnt open in ...
-
Kommy
veterán
válasz
DanielK #2100 üzenetére
Hát szerintem ez egy nehéz döntés.
Nekem biztonytalanabbnak tűnik a Zagg ha menet közben is használná az ember.
Viszont minőségben a Zagg biztos, hogy jobb.
Énis a Zagg-ra szavaznék.
Megnéztem most a videó mindenképpena Zagg. mivel alávnyként ahsznáható a tok és messzebb lehet vinni a billentyűzetet, így sokkal kényelmesebb lehet. -
-
Kommy
veterán
válasz
DanielK #1980 üzenetére
Ha átállítod a kiosztást az iPad-en magyarra akkor jó lesz. viszont ahogy nézem kicsit máshogy vannak a billentyűk elrendezve ezen. Nincs í a shift és az y között, az áőü mellől hiányzik 1-1 gomb ami a űúó lenne, viszont a fx-es sorban van plusz 4 karakter valószínű azok lesznek a hiányzó karakterek, de erre nem tudok biztosat mondani.
-
Kommy
veterán
Kijött windows-ra is a jb : [link]
-
Kommy
veterán
Aki Windowson akarja megcsinálni a Jailbreaket:
1. lépés: Másold be a cinject 0.4.3 mappát a C meghajtódra.
2. lépés: futtatás -> cmd
3. lépés: írd be cd C:\cinject_0.4.3
Ezután írd be a következőket:
4. lépés: cinject.exe -i payloads/jailbreak.mobileconfig
Ekkor fel akar telepítettni egy VPN-t,telepítsd fel,majd írd be ezt:
5. lépés: cinject.exe -j payloads
Ekkor lefut egy kis szöveg
Restoring...
1 files restored - rész után írd be ezt:
6. lépés: cinject.exe -w
A beállításokban a VPN-t tedd ON-ra.
Várj, és meglátod a telefonodon a Cydiatby: __H4X0R__
És maga a program: [link]
-
Kommy
veterán
válasz
vtechun #1909 üzenetére
Letöltöd a programot, elindítod, majd csatlakoztatod a géphez a tabletet. És megnyomod a jailbreak gombot, ezutána telefonon megkeresed az absinthe nevű ikont rámész újraindul és meg fogjelenni a cydia a telefonon és kész is. a greenpoison.com-ról érhető el mac-re, vagy innen
-
Kommy
veterán
iTunes-t indítsd el, és a Store menüpontban nyomjál rá a View My Accountra, jelenkezz be, és nyomjál rá a Purchase History részbe a see all gombra és nézd meg mik voltak az utolsó vásárlásaid.
Itt csak a téynleges vásárlások látszanak árral együtt, azingyenes appokat is látod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest