-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allure
aktív tag
válasz
cellpeti #4707 üzenetére
Az a kijelző nem biztos, hogy jobb, attól függ, hogy mire használod többet a készüléket. Filmnézésen kívül szerintem mindenre jobb a 4:3-as kijelző. Az iPad javára írható az üzemidő(androidon könnyen leszívhatja egy-két alkalmazás az akksit, itt ilyen nincs), a több és jobb táblagépes alkalmazás és a stabilabb os. Én már lassan két éve nyúzok egy 2-est, az 512 MB ramot nem érzem kevésnek, bár néha el tudnék belőle viselni 1 GB-ot. Az iOS6 nem lassított rajta semmit, sőt egy kicsit gyorsabb lett pl. a böngésző sebessége, mint volt.
-
Allure
aktív tag
válasz
Mela Kehes #4651 üzenetére
Nyugodtan, szerintem stabilabb mint az ötös volt.
-
Allure
aktív tag
válasz
Mela Kehes #4625 üzenetére
A képeket egy külföldi leírásból linkeltem.
-
Allure
aktív tag
válasz
pinnacle #4619 üzenetére
Az Index-es nagyítást megnéztem, itt nem lett elmosódott(Az index újítása nem lett a legjobb, gyakorlatilag egy alpha verziót toltak az orrunk alá és azt javítgatják). Én mindig tisztán telepítem fel az új szoftvert nehogy összeakadjon valamivel(Restore és utána nem rakom vissza a backupot)
-
Allure
aktív tag
válasz
Totheground #3362 üzenetére
Az XBMC a GPU-val dekódolja a filmeket.
-
Allure
aktív tag
válasz
tortaur2006 #2180 üzenetére
Nem tudom, én mindig exchange-ként szoktam beállìtani a Gmailt.
-
Allure
aktív tag
válasz
tortaur2006 #2178 üzenetére
-
Allure
aktív tag
válasz
marlboromen #2145 üzenetére
Próbáld ki a GoodPlayer-t.
-
Allure
aktív tag
válasz
marlboromen #2133 üzenetére
Én XBMC-t használok ilyen célokra (is). Nem kell húzogatni semmit, közvetlenül lejátssza a filmeket 1080p-ig a NAS-ról. Viszont ez a megoldás csak jailbreakelt készülékeken elérhető.
-
Allure
aktív tag
Nálam ezek vannak fennt: Barrel, CyDelete, Iconoclasm, iFile, Infinidock, RetinaPad, Safari Upload Enabler, SplitMail, Winterboard, XBMC
-
Allure
aktív tag
Cydia telepítve!
-
Allure
aktív tag
Itt is elérhető.
-
Allure
aktív tag
Egy kis olvasnivaló.
-
Allure
aktív tag
Aki használja az XBMC-t iPad-en annak ajánlanám a nightly build-et a figyelmébe. Sokkal több dolog elérhető benne, mint a repo-ból telepíthető változatban, a legfontosabb, hogy működik benne a scroll és a multitouch. A Touched skinnel karöltve nagyon jól használható. Telepítése egyszerű: letöltöd a legfrissebb változatot, majd iFile segítségével telepíted a deb fájlt. A kitömörített skin mappáját pedig az /Applications/XBMC.app/XBMCData/XBMCHome/addons mappába kell másolni.
-
Allure
aktív tag
Kijött a Dolphin Browser HD. Ahhoz képest, hogy ez a legelső verzió nem is rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest