- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
szmatyi93 #5226 üzenetére
Nálunk órákig Skype-ol a család, gond nélkül. Router oldaláról kizártad már a hibát? (másik wifi hálózaton is csinálja? router újraindítás, reset megvolt-e?, más eszközök lógna-e rajta?).
iPad-en skype app frissítés//újratelepítés, Home+bekapcsoló gomb reset megvolt-e? -
koma106
senior tag
válasz
szmatyi93 #5127 üzenetére
Attól, hogy mp4 még nem viszi feltétlenül, meg kell felelni az alábbi paramétereknek:
Video formats supported: H.264 video up to 1080p, 30 frames per second, High Profile level 4.1 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG‑4 video up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format
-
Orlin
addikt
válasz
szmatyi93 #4997 üzenetére
Néztem ma én is sok oldalt ahol volt teszt a kettővel és a hárommal is.
Nagy különbség nincs köztünk a belső is szinte ugyan az ahogy láttam.
A wifi mennyire erős?
Valamint (nagyon nem vágom ezt a rendszert) meddig jönnek rá frissítések?
Androidnál szokott lenni,h egy idő után a régi dolgok nem kapnak frissítést...
Anno vhol olvastam talán,hogy itt pont az a lényeg ,hogy sokáig kapnak a régi eszközök is frissítéseket.Hehe lehet elfogult teszteket néztem,de ott sok dologban verte az Androidot!
Akkuról is csak jókat írtak.90 környékén már lehet kapni ahol néztem.
Köszönöm!
-
tomi5244
őstag
válasz
szmatyi93 #4504 üzenetére
Én chatre ezt használom [link] ez több klienst is kezel van rajta videó és hang alapú chat is de csak akkor tudod használni ha a másik fél is ezen a appon jelentkezett be (mrmint a videó és telefon chat részét, a sima chat az mindenkivel engedi a komunikációt) szóval teljesen jó, stabill.
Videó és telefon chatre pedig ezt ajánlom, kicsit butuska kénézete van de a céllnak megfelel: [link]
Ezek mind ingyenesek, de biztos vannak jobb appok is amik fizetősek.
-
-
válasz
szmatyi93 #4027 üzenetére
No problem.
Restore után meg vissza tudod tenni backupból a cuccokat, kivéve a Cydia-t és az azzal kapcsolatos tweakeket és appokat.
z0d1AK: akkor esélytelen, addig nem fogod tudni használni, amíg iTunessal nem restorolsz egyet. Tehát hiába is raknád DFU módba, az csak ahhoz kell,hogy iTunessal restorolni tudd.
-
erdoke
titán
válasz
szmatyi93 #3897 üzenetére
Nekem van Apple TV-m és iPad 2-3. gen. is. Viszont nem szoktam filmet átjátszani, csak képeket és videókat. Ráadásul még nyaralunk, szerdán este pedig munka ügyben utazok el, úgyhogy nem ígérhetem biztosra, hogy péntek előtt meg tudom nézni. Ha nincs egyértelmű válasz péntekig, írj egy privátot, és megpróbálom leellenőrizni.
-
-
válasz
szmatyi93 #2942 üzenetére
Persze, ha simán GMailként állítod be, akkor nem lesz, csak email hozzáférésed. Exchange ActiveSync-ként kell beállítanod, mondjuk ez a leírás alapján, és akkor jön a névjegyzék és a naptár is.
---
Egy másik rejtélyes dolog, ami egész eddig terrorizált és tök véletlen jöttem rá a megoldására: az iMessage valamiért az apám nevét és fényképét használta az én üzeneteimhez, és sehol se találtam, hogy hol lehet beállítani.
Meglett: a Safari AutoFill beállításaiban a My Info befolyásolja ezt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- EAFC 25
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok