Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
iPadOS 16.0-t biztosan nem fogsz tudni telepíteni rá.
A régi appok visszatöltése valószínűleg azért nem megy, mert vagy ő is már 9.3.5-tel kompatibilis verzió után töltötte le először az adott alkalmazást vagy egyszerűen törölve lett az App Store-ból a szükséges régi verzió. Túl régi a rendszer, nem támogatja már az Apple, sem a fejlesztők, az App Store-ból pedig tudtommal szép lassan ki lettek szórva a 32-bites appok az iOS 11 megjelenése óta.
PC-n vagy régebbi rendszerű Mac gépen szedd össze a szükséges .IPA fájlokat, majd jailbreak után a 3uTools programmal vagy egy régebbi, az adott iOS verzióhoz passzoló iTunes-szal próbáld meg őket telepíteni kábelen az iPadre.
Bejelentkezni valószínűleg azért nem tudsz, mert biztonsági kockázatként kezeli az adott program a régi szoftvert, erre sajnos nem tudok megoldást azon kívül, hogy böngészőn keresztül használja.
-
egerj
tag
Sziasztok!
Régi informatikus vagyok, de az Apple ökoszisztémát nem ismerem. Most pár napja kezdtem ismerkedni, egy hölgy Ipad 2 készülékével (9.3.5 verzió). Szeretné, ha lehetne használni rajta pár alkalmazást:
Youtube
Google fotók
Chrome
PinterestTaláltam egy videót ahol azt mondták, hogy a Appstore ban a megvásárolt applikációknál, ha a letöltést választom, akkor felajánlja az app régi verzióját. Ezt ki is próbálta, de nagyon furcsa volt: volt olyan pillanat amikor ezt csinálta, de majdnem minden esetben a szokásos üzenet, hogy Nem lehetséges ... nem kompatibilis ezzel az Ipaddel.
Volt egy eset amikor sikerrel jártam (Google fotók) de amikor be akartam lépni a google felhasználóvak akkor közölte, hogy ez evvel az Ipaddel nem lehetséges.
Ezek után jöhetne a jalbreak, de tartok tőle, hogy ha az megoldaná az alkalmazás letöltését, attól még a google belépés ugyancsak nem működne.
Találtam videót a 16.0 oprendszer telepítésre, de az a kommentek alapján csak átverés..
Tudtok valamit javasolni? Van valami megoldás? Vagy marad csak dísznek?
Bocs a hosszú szövegért, de ez így teljes.. -
moordavid
aktív tag
válasz
veressjanos #5283 üzenetére
Mivel a safariban még lehet vele böngészni, konyhában lesz belőle recept turizó kijelző
-
moordavid
aktív tag
Hátha van még élet a topicbna
Szóval édesapám kapott egy ipad 2-t még a megjelenésének évében születésnapjára, amit idén cseréltem le neki egy ipad 9-re. A helyzet az, hogy az ipad 2-je tulajdonképpen ma is kifogástalanul működik így 11 év után csak ugye frissítés nincs rá, ráadásul az akkuideje is figyelemre méltóan jó a mai napig. Van ötletetek, hogy mire lehetne használni egy ilyen régi ipadet?
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
IOS9 van az Ipad 2esemen, de gyakorlatilag élvezhetetlenné lassult már a használata.
Melyik IOS-t érdemes visszatenni, amivel még kellően gyors marad a böngészés, FB, stb...?
(Nem JB-s) Még nem csináltam ios-en oprendszer downgradet, de feltételezem nem egy agysebészet is semMit javasoltok?
Köszi, Üdv
-
Lajos65
tag
Sziasztok! Az lcd cserénel az ipad kikapcsolasa nélkül lett kihuzva az uj lcd csatlakozoja. Azóta nem mukodik. Járt már valaki így?
-
atees
őstag
válasz
maggi1886076 #5273 üzenetére
Kérdezd meg attól akitől vetted!
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Van egy Ipad mini 2. Használtan vettem. Jelkódot kér, amit természetesen nem tudok. Ez alapján próbáltam helyreállítani, de nem sikerül. Az itunes mindig kéri, hogy üssem be a kódot a tableten.
-
atees
őstag
válasz
jozsikaspice #5271 üzenetére
iphone-nál működik
-
jozsikaspice
csendes tag
Egy Apple álltal aláírt ios7 kellene rá
-
jozsikaspice
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni nekem downgrade-elni az iPadem 9.2-es ios-ről ios 7-re???
-
cellpeti
nagyúr
sziaaztok!
van egy iPad Smart Coverem. Működnie kellene iPad2vel?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
lenne egy demo modell, azt hogy tudom életre kelteni?
-
DanielK
addikt
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Èrdeklödnék hogy, megéri e még venni ipad 2est. Most tudok egyet ismeröstől ipad 2 64gb 3g karcmentes gyári tokkal 35ezerért. Ér annyit mint, egy 60ezres androidos mostani tab?
-
DanielK
addikt
Használja valaki ios 9-cel? Gyorsabb, mint 8-cal?
-
atees
őstag
válasz
nokia6500s #5258 üzenetére
Szia! Van ipad topik!
Media hivatalos partner, igen újra indul! -
nokia6500s
csendes tag
Sziasztok!
iPad air 2 vásárlását tervezem. A Media Markt-ban szeretnék vásárolni. Nem tudjátok véletlen, hogy ha cserélik garanciában akkor ugyanúgy újra indul a gari, mint az Istyle-os?
Előre is köszönöm! -
atees
őstag
A 8asrol nem tudok nyilatkozni,mert az enyemet 7.1.2vel adtam el, azon neha eszreveheto volt kis roccenes, de nem volt veszes, a 8.2 eleg jo lett 4s tulajok is dicserik. Sztem, ha a mozgascsokkentest bekapcsolod akkor nem lesz veszes. Meg erdemes utana nezni hogyha van shsh mentesed visszatudsz e lepni a 6os iosre.
-
atees
őstag
Csak, ha frissitesz 8.2re akkor lassabb lesz az ipad
-
lemmy9
őstag
Sziasztok.
Mostanában sokszor kilép a safariból.
6.1 van rajta. Csináljak frissítést? -
Petya25
őstag
Nem rég jutottam hozzá egy iPad2 64GB 3G géphez, frissítettem 8,2-re, jól működik.
Kezdem belakni megszokni, elfogadok bármilyen ötletet az üzemeltetésel kapcsolatban. Hasznos appok hasonlók. -
Tibee86
nagyúr
válasz
7Heads Drago #5245 üzenetére
Rosszabb nem lett tőle, mint amilyen volt.
-
amulet
senior tag
válasz
7Heads Drago #5245 üzenetére
erre én is kíváncsi lennék, nem mertem még frissíteni
-
7Heads Drago
veterán
Na milyen a 8.1.3 fiúk?
-
szmatyi93
tag
Üdv
Aki felrakta a 8.0-t és nagyon belassult rakja fel a legújabbat, azt hiszem 8.1.1, sokat segít rajta elég használható lett vele. -
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
Helló All!
Mi az a max, amit Pad2-re fel lehet húzni szoft terén? Olyan izgat ami nem fagy, és nem bugos.
Jelenleg 4.3.3-van rajta, de a skype meghalt, illetve a safari is "szarakszik" már..Köszi:
Z
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
8.1-et érdemes felrakni iPad2-re?
Totis
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes felrakni a 8.0.2-es firmware-t? Most 7.1.2 van fent. Nem szeretnék úgy járni mint az iPhone 4-őn a 7.1.2-vel. Annyira lassú lett tőle, hogy szinte használhatatlan.
Üdv.:
Totis -
szmatyi93
tag
Új, nem a skyppal van probléma, csak azon vettem észre, alapból le-ledobál a wifi hálózatról, eddig nem nagyon csinált ilyet, de most is csak néhanapján ökörködik ezzel hogy elszáll a wifiről és kb 10 mp és újra fenn van csak pl ha skypolok akkor észreveszem mert megszakad
-
Dr.Zoo
őstag
Nekem most két három napja megállt a skype...
De próbáltam mobilról is felmenni, sekép-sehang... Lehet a 4.3.3 rendszer miatt? Vagy mivan most a skype-al? -
koma106
senior tag
válasz
szmatyi93 #5226 üzenetére
Nálunk órákig Skype-ol a család, gond nélkül. Router oldaláról kizártad már a hibát? (másik wifi hálózaton is csinálja? router újraindítás, reset megvolt-e?, más eszközök lógna-e rajta?).
iPad-en skype app frissítés//újratelepítés, Home+bekapcsoló gomb reset megvolt-e? -
szmatyi93
tag
Van egy olyan problémám hogy ha asszonnyal skypolok mindig ledob a wifi egy pillanatra és megszakad a hívás valaki nem tud erre valami? 7 es rendszer van rajta csak wifis ipad 2 ről van szó
Előre is köszi -
-
erdoke
titán
válasz
icecave #5222 üzenetére
Az 512 MB RAM miatt ezeken az eszközökön soha nem lesz már tökéletes a multitasking, beleértve a több füles böngészést is. Az iOS 7-8 az 1-2 GB-os készülékekkel és készülékekre alakították ki, és csak kényszerből oldják meg a visszafelé kompatibilitást. Az igazság az, hogy az iPad 2 már 3,5 éves vas, és ha nem adták volna ki az iPad minit másfél évvel később, az iOS 8 szóba se került volna.
-
-
Dr.Zoo
őstag
Nekem még a 4.3.3 van fent...
-
nikos21
aktív tag
szerintem a iOS8 tól lassabb lesz egy kissé a cucc , sokan panaszkodnak a i4S t frissítették és lassú bizonyos alkalmazás tőle
-
Sziasztok!
Esetleg feltette valaki az iOS 8 GM-et az iPad 2-jére? Ha igen, jobb, mint a 7? Esetleg jobban kezeli a memóriát és kevesebbszer tölti újra a lapokat Safariban?
-
bladegery
senior tag
Hi!
Bluetooth billenytuzetet es egeret tudok hasznalni az ipaddel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Metal topik
- Politikai mémek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest