- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lkasza
csendes tag
Valóban mindenki 110V-os töltő adaptert kap az ipdahoz?
-
erdoke
titán
válasz
Magnum_ #2394 üzenetére
Sokat olvasok rajta, mindenképpn a nagy felbontású kijelző kell. A mostanin jól látom átlagos használat közben a pixeleket. Ha játszok, akkor nem veszem észre, de elsősorban nem arra használom. Azt nem mondom, hogy szükségem van négyszer annyi pixelre, de ha már ez a praktikusan kivitelezhető növelés, akkor legyen annyi.
-
lkasza
csendes tag
Sziasztok! Új ipad 2-es tulaj vagyok! Első Apple termékkel...
Lehet, hogy béna vagyok de feltelepítettem pár játékot és facebookot. Eddig minden jó is volt de most ha rámegyek nem lép be nem történik semmi! Mi a baj? -
csab2
veterán
Nem semmi ez az iPad! Nem elég, hogy az asztali gépem mellé nincs kedvem leülni, még az okostelefonomat is kevesebbet használom! Imádni való kütyü.
-
csab2
veterán
válasz
Magnum_ #2381 üzenetére
Én meg össz-visz 1 papírt vittem (bankszámla kivonatot) és megkaptam a hitelt. Az egész nem tartott tovább 5 percnél.
Igaz, hogy februárban járt le az előző ingyenhitelem náluk.
Egyébként olvastam erről egy érdekes hozzászólást egy fórumon: a jó anyagi háttérrel rendelkező vásárló az nem jó ingyen hitel ügyfél, mert az ingyen hitelen ugye nincs haszon, a jó kis haszonnal kecsegtető normál hitel meg itt nem jön szóba, mert nincs rákényszerülve az illető. Az ingyen hitel ugyanis afféle beetetés: az ilyen ügyfél jó eséllyel ugyanott fog legközelebb is hitelt felvenni, persze most már jó kis kamattal. -
atees
őstag
Szerintetek ez működne az ipaddel?
[link]Köszi!
-
bongeszo
aktív tag
Sziasztok!
Ipad 2-t szeretnék vásárolni használtan. Wifi-s 32gb-os modelt. (estleg 16 vagy 64 gb-ost)
Van valami amire oda kell figyelnem vásárláskor? Típushiba vagy valami?Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz
icecave #2380 üzenetére
Ez egy okos dolog! Mondom én, aki megveszi a cuccot és kicseréli magának.
Dolgoztam szakszervizben, tudom mik mennek ott. A hozzávalók sokszor bele sem kerülnek, vagy nem az, amit mondanak. Pláne, hogy tudom mennyi ideig tart egy bizonyonyos alkatrész cseréje és ehhez képest mennyi munkaórát számol fel rá a szerviz.erdoke: Esetleg külföldi szerviz? Talán ott olcsóbbak. M.o.-n már úgy el vannak szállva az árakkal, hogy lehet külföldön jobban megérné.
-
Magnum_
nagyúr
én is elmentem ma, hogy akkor veszek, nagyon jó lenne nekem és csajomnak itthonra, erre arra, de csak úgy akartam, hogy erre a kedvezményes hitelre, nekem egy összegben kifizetni nem érné meg.
szerencsére elég jól keresek, vittem magammal minden papírt, ami kell és elutasították a hitelkérelmem... ez lett volna az első hitelem, nem is igen értem, miért utasították el.. így nem lett ipad...
majd talán új ipad, ha lesz megint hasonló akció, ill. megkapom.. -
-
Hát azért nem egy sétagalopp, ha megnézed az iFixiten hogy pontosan hogy is kell szétszedni... Aztán visszafele egy új kaland. Szerintem megér ennyit, hogy ők rakják össze.
-
-
atees
őstag
Sziasztok! Tollat akarok venni az ipadhez. Milyet erdemes?illetve mi a kulonbseg az 500 Ftos es a 8000 Ftos kozott?
-
-
-
erdoke
titán
Kijelző cserére mi a legjobb megoldás? Olcsó, de biztonságos forrás, illetve elfogadható áron dolgozó, megbízható szervizes kellene. A régebbi darabot megtörték a kölkök a héten.
Gari úgyis lejár bő egy hét múlva, szóval mire lesz alkatrész, mehet a bütykölés.
-
Csak azért vetődött fel bennem a kérdés, mert még anno 4.3.3-mal csináltam egy tesztet, és nem tudom mi okozta, de 1080p-ben homályosabb képet adott, mint az AVplayer, innen jött a downgrade ötlete. Ezt valamilyen beállítás okozhatta?
Audio outputnak mi az optimális? Analog/Optical/HDMI van ugye.
-
törölt tag
Láttam már megoldódott az iPad 2 5.1-es JB probléma. Vagyis már van.
Valakinek valami ötlete, hogy mikortól lesz letölthető verzió is belőle? -
XBMC egyébként azért tud 1080p-t lejátszani mert a JB segítségével kikerüli a rendszer hardveres gyorsításra vonatkozó tiltását, így tud GPU-ból lejátszani, vagy egyszerűen a minőséget downgrade-eli lejátszható szintre?
-
csab2
veterán
Arra valahogy nem lehet rákeresni, hogy ki használ iMessage-et illetve Facetime-ot? Úgyértem, hogy pl. lehet, hogy az ismerőseim közül valaki iOS eszközt használ csak én nem tudok róla.
-
-
Sziasztok!
XBMC már támogatja az iOS 5.x-et?
-
erdoke
titán
válasz
Totheground #2358 üzenetére
Nem csak nálunk, a világ nagyobbik részén nem fog menni az LTE.
-
erdoke
titán
válasz
vtechun #2355 üzenetére
Csak az a gond, hogy a 0 THM akciónak vasárnap este vége, az új iPad pedig jövő pénteken estétől érkezik.
Éppen akad egy még aktiválatlan Cetelem hitelkártyám, de az éves díját le kell vonni a kedvezményből, nem ingyen adják. Persze ez csak akkor érdekes, ha jövő péntek-szombattól az Edigitalban is lesz új iPad. Azt hiszem, egy 64 GB WiFi-s verziót veszek + egy LTE képes mini mobil WiFi routert, mihelyst lesz ilyen a piacon. Még olcsóbban is kijövök, mint a 3G-s iPaddel, és nem kell se az LTE, se a JB + MyWi miatt aggódni... -
Mela Kehes
addikt
Na megrendeltem, keddre megjön.
-
csab2
veterán
válasz
Mela Kehes #2353 üzenetére
Én a héten vettem egy 16-os wifis verziót a MM-ban 118990-ért 15 hónapos ingyen hitelre (0% THM). Nincs önrész, nincs semmilyen költség. Így nagyon megérte szvsz.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Feri bácsi #2350 üzenetére
Csak online tudok rendelni és épp azon gondolokztam, hogy ilyen nagy tételű vásárlásnál nem kéne kockáztatnom. Megrendelem az xms.hu-ról és passz.
-
DanielK
addikt
válasz
Feri bácsi #2350 üzenetére
Mi van, Cetelemnél dolgozol?
-
Feri bácsi
tag
válasz
Mela Kehes #2345 üzenetére
Szia !
Minde telefonos bolt szürkén hozza be. Hivatalosan (Apple és partnerek) bruttó 150k a 32-es és 119k a 16-os.
Én 7-8 ezer forintért nem kockáztatnék.De mondom a tutit: menj be az edigitalhoz, igényelj cetelem hitelkártyát és azonnal (!!!) kapsz - 10 %-ot!!!
A kártyára meg visszafizeted az árat és nem ketyeg a kamat.
Vagy ha már valamelyik ismerősödnek van, egyezz meg vele (adod a kp-t ő meg megveszi kártyára). -
Mela Kehes
addikt
Közben lejárt a szerkesztés is.
Az utóbbi oldalon két 32 gigás wifis van 10 ezer Ft különbséggel és nem igazán tudom miért.
Erről van szó. -
csab2
veterán
Eltűntek a kontaktjaim. Az iPaden megadtam a Hotmail fiókomat, mindent szépen leszinkronizált. Most meg tök üres a névjegyzékem.
Másnál előfordult már hasonló? -
törölt tag
válasz
Mela Kehes #2340 üzenetére
Nekem 16GB-os van. Nekem sem ért meg annyival többet. Már nagyon sok helyen lehet online tárhelyhez jutni, csak regisztrálni kell hozzá. pl.: Dropbox, GMX, stb...
Azokat a fájlokat, amik ritkán kellenek ott tartom. Játék meg csak 1-2 van a gépen, mivel egyszerre úgysem játszom többel. Ha a végére értem, letörlöm és szedek le újat. A maradék egyéb programoknak meg elég az a közel 10GB. Filmek-et, ilyesmiket meg külső winyón, vagy pendrive-on lehet hurcolászni, csak kell hozzá egy Camera Connetion Kit. -
törölt tag
válasz
Mela Kehes #2338 üzenetére
Szerintem, ha nem játszol egyszerre sok játékkal, akkor a programok elférnek 16 gigán, minden másnak meg lehet külső tárolót használni.
-
Mela Kehes
addikt
Hát ez engem is meglepett, inkább a garancia hiánya tart vissza. Plusz ha már most ilyen állításokat mondanak, nem kockáztatom meg a közös bizniszt.
Még mindig nem döntöttem a 16 és a 32 gigás között. Az iPhone-om 16-os, azzal elvagyok, mondjuk a FIFA 12-t és a Gangstar Rio-t már le kellett törölnöm helyhiány miatt. iPad-en használnám a komolyabb játékokat és sorozatokat néznék rajta. Zenét nem teszek rá.
-
törölt tag
A jelenleg érvényben lévő magyarországi törvények szerint mindenre kötelesek garanciát vállalni. Ha épp azon az iPad-en nincs garancia, akkor a boltnak kötelessége legalább 3 nap csere, valamint 6 hónap javítási garanciát vállalni.
Ez mindenre vonatkozik, még egy nyomorult cipőre is.
Ha így sem adnak, akkor ezzel gyakorlatilag megsértik a fogyasztók érdekvédelmi törvényeit.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #2334 üzenetére
Mi van? Azt sem tudják, hogy miről beszélnek... Az iOS tudtommal a 4.0 óta tud magyar nyelven. Max beállítás kérdése.
Szerintem inkább az, hogy amerikai s emiatt nincs rá garancia. -
válasz
Mela Kehes #2334 üzenetére
A szoftban van benne a magyar nyelv beállítási lehetősége, akkor hogyhogy angol nyelvű?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Feri bácsi #2332 üzenetére
Közben kiderült, hogy a 121 ezres angol nyelvű és nincs rá garancia. A magyar nyelvű 1 év garanciás 145 ezer.
-
Feri bácsi
tag
válasz
Mela Kehes #2326 üzenetére
Ennyiért valóban jónak tűnik, ez ugyanis a 0 % ÁFA-s ár, tehát ha nem akarsz számlázni, akár meg is veheted. Azért a garinak nézz utána mert ez szürkeimportos.
Amúgy ugyanott lehet rendelni az új iPad-ot is, elég borsos áron..
-
törölt tag
válasz
Feri bácsi #2321 üzenetére
Este jobban ráérek, majd otthonról leírom. Azt már most mondom, hogy csak korlátozott számban lehet app-okat beszerezni, nem mindent. De legalább az is ingyen van.
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #2318 üzenetére
Még nem merítettem le, de majd megnézem mennyit is bír. Elég sokat az biztos.
-
Octi
aktív tag
válasz
Mela Kehes #2328 üzenetére
Apróban kint lesz
-
Octi
aktív tag
válasz
Mela Kehes #2326 üzenetére
A magyar megjelenés: március 23, de nyilván lesz egy kezdeti készlet hiány.
Az enyém 2012 szeptember 15-ig garos.
Árat most nem akarok mondani. Majd csak ha aktuális lesz -
Octi
aktív tag
válasz
Mela Kehes #2323 üzenetére
Szia!
Megjelenéskor, cég szinten kapok egy 3-ast, így a 32GB-os saját 2-esem eladó lesz.
Ha tudsz addig várni, megdumálhatjuk -
válasz
Mela Kehes #2323 üzenetére
Nem.
-
Mela Kehes
addikt
Kinéztem egyet a vaterán, alábbadtam 16 gb-ra. [link]
A dobozán Ipad van írva, nem iPad 2 kellene hogy legyen? -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #2318 üzenetére
szanitec jól mondja.
Minden iPhone app futtatható iPaden, csak ilyenkor a kijelző közepén egy ablakban jelenik meg az alkalmazás (mármint, amelyik nem univerzális és nem készítették fel erre).
Az AppStore-ban iPaden látszik, hogy melyik univerzális és melyik nem.
A legegyszerűbben és legjobban használható Office alkalmazás az Apple sajátja. Szépen is mutat és tényleg minden kézre áll. Ugyanakkor nekem megvan még a Quickoffice is, a cloud szolgáltatása miatt (Dropbox és Box).
Nagyon várom, hogy a Micorosft mit fog kidobni!
Én makkor töltöm, mikor kedvem van vagy eszembe jut.10 órát simán megy egyhuzamban, ha használod. Papíron 30 nap a készenléte, ha egyáltalán nem használod. Én viszont 3-4-5 naponként töltöm, használattól függően.
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #2316 üzenetére
Most megfogtál. Nem tudom, hogy Apple irodai alkalmazása mennyire tökéletes, de a Microsoft-nak is van iPad-re szánt Office csomagja. iPad-en még nem használtam az Apple irodai dolgait, de gépen nekem mindent megnyitott. Talán akkor az odt-vel nem boldogul, mert én olyat nem használok, így nem észleltem ezt a hibát.
Nekem iPad-en most csak Pages van fent.
Némelyik iPhone app kicsiben fut csak az iPad-en. Ha nagyitasz, akkor meg jelentősen romlik a képminőség. Érdemesebb kimondottan iPad app-okat letölteni. Nekem nincs iPhone-om, nagyon nem foglalkoztatott még ez a kérdés, de már botlottam bele és ez történt. Hogy mindegyikkel ez történik-e, abban a tapasztaltabbak tudnak segíteni.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
#01993216 #2313 üzenetére
Az Apple Office iPad-en kezeli a doc, xls kettőst? Csak azért, mert MacBook-on már próbálkoztam vele és azért nem azt használtam, mert csak a sajátjait kezeli. Vagy az odf odt-t nem kezeli? Nem tudom már.
Egyébként az iPhone-on lévő appok jók iPad-re? Csak fordítva nem működik mindegyik? -
csab2
veterán
Bevallom nem tudtam, hogy az iPad alapból meg tud nyitni doc, xls, pdf és ppt fájlokat. Jó.
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #2312 üzenetére
Szerintem a legjobb a gyári Apple "Office", vagyis a Keynote, Pages és Numbers hármas. Mindhárom fizetős, de ingyen is letölthető, JB nélkül, teljesen legálisan. Privátban szivesen elmondom, hogy is kell. Csak némi szabadidő feláldozására van szükség.
Persze mással is szivesen megosztom, akit még esetleg érdekel.
Én is 16GB-ost vettem. Úgysem játszok 28 játékkal egyszerre, csak max 2-vel, annak nem kell sok hely, a programoknak meg szerintem elég az a 14GB, ami felhasználható. Képeket, videókat, fájlokat meg ezer más tárolón lehet tartani, nem feltétlen muszály a gépen.
-
Mela Kehes
addikt
Most azon gondolkodom épp, hogy csak sima wifi-st veszek, nem kell a 3G. iPhone-on van mobilnetem, ha valami fontos vagy sürgős, azon is meg tudom nézni. Ha iPad-om lesz, akkor kellene rá valamilyen office program a doc és xls fájloknak. Melyik a legjobb? Fizetős is lehet. (Ha jó gondolom ingyenes nincs is)
-
-
törölt tag
válasz
DanielK #2307 üzenetére
Kérdés, hogy mennyire éri meg bevállalni egy teljesen új termék lehetséges kezdeti gyártási hibáit, ha az új mellett döntünk. Lásd például a rossz iPad 2 panelek, melyeket azóta orvosolt az Apple.
Szerintem még jobban megéri iPad 2-t venni, mert már egy kiforrott hardver és mivel a 3-ashoz sokminden még nincs, talán majd egy jó fél év múlva lesz jó választás új vásárlóknak.
Persze ez csak az én véleményem. Egy új dolog ritkán tökéletes és én használni vettem, nem azért, hogy többet legyen a szervizben, mint nálam.
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #2306 üzenetére
Erre való a fórum, hogy segítsünk egymásnak!
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #2306 üzenetére
szanitec elmondta a lényeget, illetve ha megnézed, akkor az APR-knél a 32-64GB-os ugyanannyi, mint volt. A nagy kérdés, hogy mennyi van még náluk készleten és hogy lejjebb viszik-e az árukat. Az új ipad 32-64GB árai annyi lesznek, mint a mostani 2-sé.
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #2304 üzenetére
Már lejjebb ment. Március 7-én bemutatták az újat, másnap már csak 118.000 Ft-ba került a 140.000 Ft helyett. Én is annyiért vettem.
Mivel a 16GB-os WIFI-s iPad 2 forgalomban marad, így továbbra is kapható lesz, ugyanezen az áron.
-
Mela Kehes
addikt
Üdv mindenkinek!
Nagyon vacilálok egy netbook és egy iPad 2 között. Tudom nem kérdés, hogy itt melyiket ajánljátok, nem is ez a kérdés. Inkább az, hogy vehetem most, vagy várjak mert az új iPad miatt lejjebb megy az ára?
-
válasz
Feri bácsi #2302 üzenetére
iTunes, kiválasztod bal oldalon az eszközt, aztán Apps fület válaszd ki, és tekerj lefelé. Adni fogja magát.
-
Feri bácsi
tag
Jó estét!
Megleptem magam egy iPad2-vel. Nagyon tetszik. iTunes-on keresztül sok mindent feltettem.
Abban kérnék segítséget, hogy doc, exc, és djvu fájlokat (alkalmazás az utóbbira megvan !) hogy tudok rátenni, mert órák óta próbálom kideríteni...
Egyenlőre az iCloud működését nem értem.
Előre is köszönöm !!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest