- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Csak széljegyzetként: Amellett, hogy nagy valószínűséggel sérti a céges szabályozást, hogy nem tartod magadnál, vagy elzárva az Exchange-dzsel szinkronizáló mobil eszközt, még azt is kockáztatod, hogy a szerver által beállított maximális próbálkozás után totál lenullázza az iPadet a család.
-
BandD
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e bármiféle regisztrációs díj az AppStore-on történő vásárlás lehetőségéhez (2 Euro kb.?)
. Csak azért kérdezem, mert a már általam korábban említett rejtélyes összeg levonás (Luxembourg Apple) nem app vásárlása miatt, de viszont zárolt összegként ott szerepel a számlámon (a purchased listában sincs megemlítve és customer support sem tud ilyen levonásról)...
-
erdoke
titán
Az Apple ID-hez tartozó email címre küldik rendszeresen a vásárlásaidról szóló tájékoztatót. Max. 1-1,5 nap csúszás van a fizetés és az email között. Én egy Excel fájlban vezetem a költéseimet.
(#2582) Lalee
Én is úgy tudom, hogy újraindul az 1 év garancia a cserével. 90 napot érintőpanel (üveg) cserére szoktak adni az erre szakosodott NEM márkaszervizek, az viszont csak a kijelzőre vonatkozik.
(#2581) Mela Kehes
Én az ilyesmit AppShopperben szoktam csinálni, ott van megosztás link.
-
Kommy
veterán
Az authorizálást fel kéne ajánlania első használatokor, másmint amikor megvette (appstore-ból vásárolt akár ingyenes programot is raksz fel).
Ahogy kiveszem nála az iTunes lesz a hibás, Én azt csinálnál, hogy a programok hozzáadás törlésében az összes apple cuccot leszedném és újraindítanám a gépet (fontos), utána felraknám a legújabb iTunes-t és elvileg ezzel meg is oldódik a problémád.
-
Nem-nem, én megrögzött trance őrült vagyok, erre megy a munka igazán. Amiket látsz, asszony iPod-jára vannak fenntartva
Azt ugye "vágod", hogy ha a munkahelyi iMac és az otthoni iTunes-ban nem ugyanazok a dolgok vannak, akkor probléma lesz? pl. zenékkel, stb. amit a munkahelyi géppel ráteszel, azt törli is, amikor otthon synyceled az otthoniakat... Appokkal nem lesz para elvileg, hisz ha átviszed a vásárlásokat, mindkettő iTuneson ugyanazok lesznek.
-
Erre gondolok: [link] Itt minden programon jobb klikk/infó mutatása fülön meg tudod nézni a méretüket, egyéb adataikat.
Ha neked a vásárlások átvitele nem ment, akkor valami bibi van, mert ha tiéd minden program és a fizetőseket megvetted, akkor kéri az apple ID-t és utána meg kell csinálnia. Esetleg még egy dolgot tegyél meg, mert lehet csak az a baj,hogy a te géped még nincs authorizálva az eszközöddel: ha rá van dugva iTunes-ra az iPad, akkor iTunesban felül "áruház - e számítógép feljogosítása". ITt kéri az ID-t, beírod, és utána az átvitel, amit írtam már. Mennie kell...
-
Én csak azt nem értem, hogy az appjaid akkor ott vannak az iTunes-ban? Mármint a gépeden is megvannak, ahol az iTunes megtalálná, és feltudná syncelni?
A fbl oldalon felül a képeden a "könyvtár" részen neked nincs ott az alkalmazások fül. Ezért nem tud syncelni, mert nem tudja honnan feltenni őket... ezért ajánlottam a vásárlások átvitelét,hogy először iTunesba bemásolja az appokat, mert most nincsenek ott.
-
Chosen
addikt
Nem akarok veled nyakra-főre appokat vetetni, de ha csak SD avi-kat nézel és feliratosan, akkor a CineXplayert ajánlom, könnyebben olvasható, jobb betűtípussal dolgozik, mint az AVplayer HD, viszont 720p mkv-t nem visz, míg utóbbi vígan.
A topiklakók által használt videó player egyébként az XBMC, némi szenvedést igényel, de bármit megeszik, 1080p mkv-t is, jó a felirat és ingyenes, csak dolgozni kell vele.
-
Chosen
addikt
Hát ez érdekes, tuti csak valami beállítási hülyeség lesz, mert én is W7 64biten vagyok és ahogy látod, nálam ott vannak. Nem kérdezett valami olyasmit, hogy fel akarod-e tenni PC-re az alkalmazásaidat? Mert nekem úgy tűnik valami ilyesmi lehet letiltva, hogy PC-n ne kommunikáljon az alkalmazásokkal.
-
-
Chosen
addikt
Ebben a sorrendben csináltad?
Oplayerhez ne is adj hozzá filmet, mert szaggatni fog, te pedig a hajadat tépni. AVPlayer HD, ProPlayer, Goodplayer, ezek érnek valamit. Ezekhez pedig úgy tudsz bármit hozzáadni, hogy iTunesban az alkalmazásoknál legörgetsz a fájlmegosztás részhez, rányomsz az appra, majd bemásolod oda amit szeretnél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest