- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Tehát még mindig nem elsősorban egy lejátszóról beszélünk. A kontroller tökéletes lesz arra, hogy ha akarok, emulátor segítségével régi játékokkal játszak, normális irányíthatóság mellett. De ha youtube-on akarok egy videót megnézni, vagy putlockerről elindítani például egy Family Guy részt, esetleg sopcasten keresztül olyan meccset nézni, amit egyik magyar adó sem ad, akkor jobb lenne egy használhatóbb beviteli eszköz. Van hozzá 30 dollárért minibillentyűzet-touchpad kombó, de ha nem szükséges, nem kell több kütyü.
Valami VPN megoldás érdekelne, amihez nem értek, ezért próbálok informálódni. Csak nem értem most mi a probléma... szeretem a PH-t, tényleg mindig segítenek, szerintem ebben a topicban is kaptam már segítséget többször is. Most meg két válasz, ami igazából nem is hasznos, ráadásul kicsit fellengzősen hat. Vagy ilyen vallásszerűen elkülönül a két tábor, és az Android a probléma? Mert az mondjuk konkrétan feltűnt, hogy ha a cikkek alatti hozzászólásokban Apple - Android vita van, Erdoke nem igen marad(t) ki a jóból.
-
manchester85
veterán
Szerintem ő a saját példájáról beszélt. Amúgy nem tudom, hogy ez mennyire igaz, én már szinte biztos, hogy több, mint 10 iDevice-ra szedtem le programokat a saját ID-mmal. Nem csak akkor jelentkezik ez, ha valaki authorizálja, szinkronizálja is a készüléket?
Nálam 1-et ír a manage devices-ban.
Kapásból legalább egy appom fenn vannak az én telefonomon, az apám telóján, az apám iPad-én, az anyám iPad-én, nagynéném iPhone-ján, 1 haverom iPhone-ján, egy fórumozóén és egy családi ismerős iPhone-ján. Ez több, mint 1.
-
erdoke
titán
Nekem volt egyszer olyan, hogy "megvettem" egy Free alkalmazást, amit aztán jól kiszámláztak horror áron. Megírtam nekik, hogy nekem ennyiért tutira nem kell, és eszem ágában se volt fizetni érte, és felajánlottam, hogy elfogadom, ha másik appot vehetek az árán. Simán jóváírták az egyenlegemen.
-
-
-
spammer
veterán
TKIP volt, próbáltam más channelen is, de nem. Kikapcsoltam a jelszót, akkor látta, de közben eldobhatta a jelet, mert már megint nincs kapcsolat, és már a jelszó nélküli hálózatot sem találja, akkor sem ,ha kézzel adom hozzá (egyéb gomb).
7-es csatorna volt, de próbálta 1-es is, meg más titkosításokat is, egyiknél sem jó.
-
erdoke
titán
Nem jöttem rá, hogyan tudnám eszközről gépre másolni. Sehová nem engedi áthúzni, egy kis áthúzott piros kör ikon is megjelenik húzás közben.
Még elfogadnám valahogy, ha egyszerre csak egy eszközön hagyná fent, de ilyesmire se látok lehetőséget.Egyébként ez az iTunes tényleg egy rakás sz.r. Harmadik nekifutásra se megy át egyetlen mp3 WiFi-n, és természetesen mindig nulláról kezdi a szinkronizálást.
-
erdoke
titán
A cikkben, amit erről olvastam, a két A5 die-t hasonlították össze, és találtak valamit, ami az iPad 2-ben nem volt ott. Magyarul a SoC tokozásán belül lenne a cuccocska, ha van valami. Máshol senki nem talált erre utaló jelet. Majd próbálom még keresni a cikket, ha lesz egy kis időm.
-
erdoke
titán
Ahogy írtam korábban, ha van is "csoda hardver" a 4S-ben, a vizsgálódók szerint az nem a számítási kapacitást növeli, hanem dedikáltan a mikrofonok felől érkező hang feldolgozásban segít, tehát tisztább, érthetőbb hangot továbbít a szoftvernek, azon keresztül pedig a szervernek. Maga szoftver nyilván bármire feltehető, de pl. már a dupla mikrofon kapásból hiányzik az összes iPadből és a 3GS-ből is.
-
erdoke
titán
Emlékeim szerint valami hangfeldolgozó chipet mutogattak a SoC mellett, ami nem volt meg az iPad 2-ben és az iPhone 4-ben, csak a 4S-ben.
Még ha így is lenne, az nem jelentené azt, hogy a többin nem futna a profi, csak hogy a pontossága lenne esetleg rosszabb. Ha pedig benéztek valamit, akkor még ennyi akadálya sincs. -
erdoke
titán
Bő 5 hete ugye elsősorban az új iPadet használom, amire még nincs JB. Azóta fontolgattam, hogy frissítés az iPhone-t is 5.1-re, mert a gyári SW stabilabb, és pár JB dolog már nem is igazán kell, pl:
- 3G Unrestrictor az 50 MB-rá emelt AppStore korlát miatt.
- MyWi a gyári tethering miatt.
- SBSettings a 3G hiánya miatt (WiFi-st vettem + egy hotspotot), a telefonon pedig az összes rádió mindig be van kapcsolva.
- MailEnhancer se, mert mint a végén rájöttem, a pár naponként előforduló Springboard összedőlést mindig ez okozta, de volt vele más gond is bőven. És én még fizettem érte...
- Mást nem is nagyon használtam, hiába pakoltam fel őket az iDevice-ra. -
erdoke
titán
Akkor már inkább ezek közül valamelyik, csak lenne már kapható.
-
Csak azért vetődött fel bennem a kérdés, mert még anno 4.3.3-mal csináltam egy tesztet, és nem tudom mi okozta, de 1080p-ben homályosabb képet adott, mint az AVplayer, innen jött a downgrade ötlete. Ezt valamilyen beállítás okozhatta?
Audio outputnak mi az optimális? Analog/Optical/HDMI van ugye.
-
-
erdoke
titán
Én nem raktam fel semmit, mégis látom a beérkező SMS-eket. Igaz, csak addig, amíg a notifit le nem okézom, utána nem visszaállítható. Tegnap is jött rá egy T-s ünnepi üdvözlő SMS-s.
Szerk: iOS 4.3.3 (+ JB, de nem rémlik, hogy SMS-sel kapcsolatban bármit bütyköltem volna). -
djapor96
senior tag
hát igazából dolgozni szeretnék rajta, ami net alapú meló, meg szöveget szerkezteni, táblázatokat szerkeszteni, meg netezni, email.... játék nem érdekel....
Igazából a 3G-re nincs szükségem, mert van egy SGS2 -m, ami a mobilnetet Wifin meg tudja osztani bármikor.... otthon és iroda wifin....Igazából a kérdés, hogy 150 körül egy 16G-ás csak wifis ebből, vagy egy laptop..... de igazából most is laptop van, ami megmaradna itthon, de már unom cipelni......
A HDD adatmentésre kell....
ipad2-re nincs jailbreak???
Jaja, usb egér???
-
-
erdoke
titán
Nálam nem működött, de a telepíteni kívánt nagy progik megjelentek a tableten, viszont csak akkor fejezte be az installt, amikor WiFi-re került. Az AppStore-ban ilyenkor "Install" címkével már az enyém volt az app, így nem maradtam le semmi akciós cuccról. Most csak megkapom a 20 MB-os üzenetet, aztán nem történik semmi, a program továbbra is megvásárolhatónak látszik. Ám (ahogy írtam) az Unrestrictor már megy, szóval ha másképpen is, de megoldódik a probléma.
-
-
DanielK
addikt
Köszönöm a választ!
A dockoló csak egy usb-s kábel, amirre bármelyik töltő fejet rádughatod, szóval nem hiszem, hogy bezavar. Akkor nagy valószínűséggel otthon felteszem.
Még egy gyors kérdés: ha mást dugok az usb-re, akkor az csak a normál áramot kapja, ugye? Tehát egy usb-s fényképező vagy pendrive nem megy tönkre?!Még egyszer köszönöm!
-
DanielK
addikt
Használod ezt az Ai Chargert? Nem vágja haza az iPad 2-t? Esetleg iPhone-t? Ezek szerint, ha kikapcsolom a gépet, akkor is tudja tölteni?
Ez azért lenne fontos, mert ha veszek egy univerzális dockolot (Ozaki iSuppli Home - iPhone és iPad is jó bele), akkor ha gépre kötöm, akkor nem kell a töltő fejeket cserélgetnem. Ez így teljesen jó lenne... Vagy csak álom?
ASUS alaplapom van.szerk: Ja és ez mit jelent?
To enable the charge function under S3, S4, S5 mode, make sure your i device is well connected to PC under S0 first. -
erdoke
titán
Mutattam a múltkor a bőr Smart Covert, ahogy körben elválik a bőr a lapoktól, amire ragasztották. Azért 22 ezerért sokkal jobbakat kapni, akár bőrből is. Viszont a lányaim iPad-jén a műwnyag Smart Cover mintha strapabíróbb lenne. Azt hiszem, megpróbálom kicseréltetni a "régi" bőr SC-t az iStyle-lal.
-
xnace
őstag
Szerk: iPad1 topikban márválaszoltak, és elvileg aki válaszolt Ő ilyennel fizet.
-
ForRedGlory
félisten
Feltettem én is a retinapadot, elvileg bekapcsoltam, legalábbis a beállítások között ott volt a facebook kliense is (mármint a mobil kliens). Gondoltam meglesem milyen lesz. Hát elég szőrös... tedd már fel kérlek a facebook mobil kliensét és nagyítsd ki, hogy neked is hányadék vagy szép? Nekem baromira pixeles.
-
joynor
tag
Szia Karma
Használtam a video convertáló progidat (mkvavi2mp4) ami az első 5 filmet tök jól megcsinálta,
de azóta amit konvertál egy sem müködik,már Itunes sem ismeri fel,kénytelen vagyok a Tipard convertálóját használni,ami sokkal lassabb mint a tiéd
Van valami ötleted ??
Köszi előre is
joynor -
erdoke
titán
Megpróbálom majd.
Egyébként ezek közül nem világos néhány elérése.
Pl:
"a külső bt bill tud:
- fényerőt, hangerőt állítani
- ipod funkciókat vezérelni
- kijelölni, copy, paste, undo, redo, stb..
- le/fel ugrani a teljes szövegen, ill előre/hátra az adott sorban
- nyelvet váltani
- tabbal az input mezők között mászkálni
- virtuális bill-t ki/be kapcsolni"Ezeken kívül az alkalmazásváltás érdekelne különösképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpársportok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest