- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
válasz
sz.wendoes #4600 üzenetére
Újonnan vagy használtan vennéd?
Mert újonnan én ma már nem vennék iPad2-őt (pedig van és imádom), ma már mindenképpen a retina kijelzőset venném.
-
opeter87
senior tag
-
opeter87
senior tag
válasz
Daffchy #4538 üzenetére
Egyértelműen 4-es. Nekem 2-es van párom most vett magának egy 4-es és szerintem a kijelző önmagában megér +30k.
A jövőben iOS frissítésekről pedig nem is beszélek. Én a 2-esre már nem tettem fel az iOS 6-ot, mert szerintem már azzal érezhetően lassabb lehet. (tapasztalat van 3GSről és 4Sről)
-
opeter87
senior tag
válasz
Totheground #3768 üzenetére
Ezt hol kéne látnom?
Szerk.
Közben megoldottam, a pc jegyzetek mappa volt beállítva az iphoneon így nem csoda, hogy nem szinkronizált.Köszönöm a gyors választ
-
opeter87
senior tag
Sziasztok, egyszerű kérdésem lenne.
Hogy lehet beállítani a jegyzetek szinkronizálását két iOS eszköz között.
Az iPhoneon vannak a jegyzetek, de szinkronizálnám az iPaddel.Az emlékeztető, naptár, kontakt működik, de a jegyzet nem. Pedig be van kapcsolva a szinkronizáció mindkét eszközön.
Előre is köszönöm.
-
opeter87
senior tag
válasz
Mela Kehes #3392 üzenetére
Várom tőled is a tapasztalatokat, lehetséges, hogy a jövő héten én is benevezek egyre.Erre esetleg egy válasz
-
opeter87
senior tag
-
opeter87
senior tag
válasz
malnabokor #3265 üzenetére
Sorry, hogy DanielK helyett válaszolok, de...
Nekem is Zaggfoliom van és a í van egyedül rossz helyen, 1-és mellett 0 helyett.
A ö,ő pl a P mellett egymás után.Egyáltalán nem zavaró a használata. Én pl matrica nélkül használom
A tok iPad nélkül nem záródik rendesen és könnyen benyomható.
-
opeter87
senior tag
válasz
Barett 50cal #2922 üzenetére
Nekem ilyen van, ez kicsit vastag "íráshoz" - azaz vastagabb, mint egy átlagos toll, amivel írni szokott az ember.
Én valami olyat választanék, ami ennél vékonyabb (én kaptam és nem vettem).
A "hegyük" az egyforma, így abban nincs eltérés.Tapasztalatai szerint az eltérés abban van, hogy melyik program mennyire szereti az ilyen "ceruzákat".
Ez az amit az adott stylushoz kell "kikísérletezni", de szerencsére az AppStore tele van jobbnál jobb ilyen alkalmazásokkal, így lehet válogatni. -
opeter87
senior tag
válasz
manchester85 #2915 üzenetére
Hm fura. Nekem még sosem indult újra az iPad. (igaz nincs JB)
viszont a safari régebben (5.0 alatt) sokszor újraindult, de 5.1 óta már nagyon ritka az újraindulás (2-3 naponta 1x max, igaz én ezt is sokallom!) -
opeter87
senior tag
válasz
Ragnar95 #2808 üzenetére
Én ilyen tokot vettem (még azelőtt megkaptam, hogy meglett volna az iPad) és nagyon szeretem, nagyon jó fogása van, mert hasított bőr és ugyanakkor nagyon elegáns is (plusz ugye véd ezért bármi mellé be merem tenni a táskába)
-
opeter87
senior tag
válasz
stojesz #2705 üzenetére
Elvileg lehet használni, mert a BT szabvány.
És az ára is jó. 13ezer környékén láttam a neten 1 perc keresés után.Én személy szerint ilyen BT-s billentyűzetet nem vennék az iPadhez, mert ezzel csak asztalon lehet használni, úgyhogy az iPad meg van támasztva, hogy lásd a kijelző. Én egy ZAGGfoliot vettem. Igaz árban más kategória.
-
opeter87
senior tag
válasz
alba-regia #2693 üzenetére
Angol, de magyarra állított billentyűzettel vannak ékezetes karakterek. A felülvonás karakter (~) = hosszú í betű, szóval simán lehet vele írni. (billentyűzet matricával pedig "magyarrá" válik)
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Én is megrendeltem a Zaggfolio billentyűzetet az iPadhez. Eddig nagyon tetszik és tényleg kényelmesen lehet rajta gépelni. Ezt is onnan írom.
bár szokatlan, hogy nincs touchpad, sokszor oda nyúltam már
Bárkinek bármilyen kérdése van készséggel válaszolok mindenre -
opeter87
senior tag
Ceruza témához, nézegettem ezt is. Véleményeket/tapasztalatokat várnék.
Előre is köszönöm
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a ceruzával kapcsolatban vagy más hasonló ceruzával kapcsolatban.
Gondolkodom egy ilyen ceruza vételén, mert jegyzetelésre nagyon jó lenne az iPad, mert digitálisan meglenne minden anyagom és nem kéne több kilónyi papírt elhasználnom/cipelnem.
Üzleti jegyzetelésre gondolok, nem iskolai felhasználásra, és nem is írogatnék naponta regényeket. -
opeter87
senior tag
-
opeter87
senior tag
Az iOS 5.x operációs rendszer már támogatja alapból a magyar nyelvet (azt hiszem a 4.3-tól is már)
Azt nem tudom, hogy hogyan sikerült több mint 30ezer forinttal kedvezőbbre az ár, mint a hivatalos Apple Store-ban
Igazából tudom, hogy nulla perces nulla áfás az ár, költői kérdés volt.
#1765 xnace
megelőztél
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest