- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Boltok nyitva lesznek péntek-szombaton (péntek elvileg pihenőnap), de elképzelhető, hogy csak egy héttel később lesz Retina iPad.
(#4284) tomi5244
A keynote szerint "iPad with Retina Display" a neve. A Ft utóbbi időben tapasztalt árfolyama alapján drágább biztosan nem lesz, mint a 3. -
tomi5244
őstag
"utána már nem lesz iPad3. Helyette lesz az iPad4, ami "az" iPad."
Azért ez így sok leendő felhasználóval kiszúrás szerintem. Mert tuti, hogy az ipad4 drágább lesz valamivel a mostani ipad3-nál... így lesz egy "szakadék" az ipad2 és ipad4 között ár szempontjából. Ugyanis most (ahogy néztem) kb 20-25 ezer a különbség a 2 és a 3 között ami még emészthető. Még én is elgondolkodtam a ipad3-on de kizártnak tartom, hogy a 4-es 140 alatt kapható lesz nálunk, bár ne legyen igazam....
De nem ragozom tovább, nyilván értitek mire akarok kilyukadni.
-
z0d1AK
nagyúr
Igazából én használat közben nem érzem azt, hogy húúú, ez retina kijelző. Persze, szép a képe, de nem köpködtem az iPad 2-t sem azért, mert látom az apró kockákat a térerő jelen meg az órán. Nálam 30 ezer pluszt akkor érne meg, ha mondjuk 90-120 ezer közötti különbségről beszélnénk, 130-160 ezer esetén hiába ugyan akkora a távolság, már nem érne meg annyit a Retina kijelző.
-
erdoke
titán
Vannak pofás cuccok, de árat nem néztem:
Olyat is láttam valahol, ami 2.0 szett, de sub kimenettel, tehát később bővíthető/javítható. Sajnos most nem találom a linket.
Esetleg egy ilyen kütyüvel bármilyen vezetékes PC-s szettet felruházhatsz BT vétellel.
-
erdoke
titán
Amik jók, azok elég húzós árban vannak, de talán van olcsóbb is, ha keresel.
-
Polllen
félisten
Amúgy amíg van szabad helyed kár vele foglalkozni, persze azért egy clear cache gombot rakhattak volna a menübe.
-
Daniel Alves
őstag
Pedig sok oldalról lehet olyan infókat hallani hogy lesz mini.
-
jodamester
tag
-
erdoke
titán
Több fiókot is lehet Exchange-ként beállítani, de míg a gyári Hotmail beállítás eleve úgy konfigurálja a Live fiókot, a szintén alap GMail csak IMAP-ként. Állítsd be utóbbit is Exchange fióknak, tehát az elején ne a Gmail-t, hanem az Exchange-et válaszd.
(#3868) fufinorbi
Amennyiben egy jó minőségű autós töltőről van szó, ami legalább 1 A-t lead arra az USB-re, szerintem nem lehet gond. Nagyon lassan, de lekapcsolt kijelzővel tölt az iPad 500 mA-ről is. A gyári töltő ugye 2-2,1 A-t ad 5 V-on. -
erdoke
titán
A telefonok töltője tipikusan 0,7-1 A között ad le 5 V-on, a 2,1-2,3 A továbbra is soknak tűnik, ha nincs valami okos áramkör legalább az egyik oldalon, hogy kezelje a problémát.
(#3623) adnoctum18
Bár nem volt időm végigfutni, ez mintha arról szólna, mi történik az iPaddel, ha iPhone töltőt (vagy éppen USB-t) dugsz bele. -
erdoke
titán
A Hotmailt Exchange-ként konfiguráltad? POP3-ként nem támogat pusht, IMAP-ot pedig nem tud a Hotmail. Bár ha fiók létrehozásakor a listából a "Hotmail" nevűt választod, akkor elvileg Exchange-ként állítja be. Meg tudod nézni a fiók beállításainál.
(#3488) Mela Kehes
Csak annyi problémát jelent, hogy kétszer annyi idő alatt tölti fel az iPadet. -
madgie
titán
Szeretem én a Safarit, csak tényleg kéne bele minimum egy gesztusvezérlés. Annyira egyszerű mondjuk az, hogy két ujj fel: új tab, két ujj le: tab bezárása, három ujj katt: teljes képernyő, hogy briliáns. Hozzáteszem én már az iPad 1-et is képes voltam annak idején meghekkelni a multigestures miatt (mikor épp nem volt támogatott), 90%-ban azt használom, akár a futó programok ellenőrzésére is, nem a home gombot.
szerk: egy esetben kapcsolom ki a multigestures-t: garageband. zenélésnél nem kicsit idegesítő, mikor 4-5 ujjal nyomnám a szintit, és egy kis húzásra elkezd programot váltani
-
erdoke
titán
Ennél többet kellene tudni, hogy megítélje az ember, pl. iOS verzió, JB van-e, és ha igen, milyen progikkal, 3G vagy WiFi megy, mit jelent a "kikapcsoltam", stb.
Ha ráhajtom a Smart Covert, max. 1 %-ot esik éjszaka, pedig az emaileket szinkronizálja tovább. Teljesen kikapcsolni semmi értelme, max. repülő üzemmódba tenni, de utóbbival se nyerhető számottevő plusz üzemidő.
-
erdoke
titán
Mintha fotót is ugyanazzal a felbontással készítene.
Ebben nagy előrelépés az új iPad, ami gyakorlatilag az iPhone 4 kameráját kapta meg, viszont a 4S-nél is combosabb vas miatt az 1080p videó neki nem okoz gondot. Papíron mindez nagyon szép, ellenben egyiket se használtam/használom...
-
erdoke
titán
A gyári lejátszó nem támogat WMV-t, marad az Open In... funkció és egy olyan app, ami viszi. Én is a minap kaptam egy vicces wmv videót, és a hosszú nyomás + Open in => GoodPlayer megoldotta a problémát.
Re (#2994)
Nem kell törölni, át kell írni fent arra a pontra, ahová szeretnél terveztetni.
-
erdoke
titán
Nálunk néha éjjelióraként funkcionálnak az iPadek. (Igen, tudom, már rendeltem egy céleszközt.) Szerintem baja nem lesz tőle, de az aktív kijelző miatt lassabb a töltés. Persze iPad 2 esetében nem kell vele törődni, de az új iPad eleve 6 óra alatt töltődik fel ~10 %-ról, úgyhogy kellemetlen meglepetés lehet reggel, hogy még mindig csak 90 %-nál tart. Persze az se nagy gond...
-
Minimális az esélye sajnos
Még egyébként van ilyen alternatíva is. -
Platform felől könnyebb áttekinteni:
1) Symbianon a JoikuSpot nevű alkalmazás tud (tapasztalataim szerint lassú és instabil) WLAN hotspotot csinálni, nem ajánlom.
2) WP7-en elvileg benne van a rendszerben, gyakorlatban a szolgáltatótól és a csillagállástól is függ, célszerű célirányosan tájékozódni.
3) A badás telefonok zsebből tudják.
4) Az iPhone esetében nem tudom mitől függ, de elvileg van olyan variáció, hogy WLAN hotspot a gyári szoftverben. Jailbreak után meg biztosan.
5) Samsungos Androidok szoktak tudni. Úgy rémlik a HTC-k is. Pontosan utána kell nézni.
6) BlackBerry? LOL. Felejtsd el.Más platform nem jut eszembe hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest