- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Boltok nyitva lesznek péntek-szombaton (péntek elvileg pihenőnap), de elképzelhető, hogy csak egy héttel később lesz Retina iPad.
(#4284) tomi5244
A keynote szerint "iPad with Retina Display" a neve. A Ft utóbbi időben tapasztalt árfolyama alapján drágább biztosan nem lesz, mint a 3. -
tomi5244
őstag
"utána már nem lesz iPad3. Helyette lesz az iPad4, ami "az" iPad."
Azért ez így sok leendő felhasználóval kiszúrás szerintem. Mert tuti, hogy az ipad4 drágább lesz valamivel a mostani ipad3-nál... így lesz egy "szakadék" az ipad2 és ipad4 között ár szempontjából. Ugyanis most (ahogy néztem) kb 20-25 ezer a különbség a 2 és a 3 között ami még emészthető. Még én is elgondolkodtam a ipad3-on de kizártnak tartom, hogy a 4-es 140 alatt kapható lesz nálunk, bár ne legyen igazam....
De nem ragozom tovább, nyilván értitek mire akarok kilyukadni.
-
z0d1AK
nagyúr
Igazából én használat közben nem érzem azt, hogy húúú, ez retina kijelző. Persze, szép a képe, de nem köpködtem az iPad 2-t sem azért, mert látom az apró kockákat a térerő jelen meg az órán. Nálam 30 ezer pluszt akkor érne meg, ha mondjuk 90-120 ezer közötti különbségről beszélnénk, 130-160 ezer esetén hiába ugyan akkora a távolság, már nem érne meg annyit a Retina kijelző.
-
erdoke
titán
Vannak pofás cuccok, de árat nem néztem:
Olyat is láttam valahol, ami 2.0 szett, de sub kimenettel, tehát később bővíthető/javítható. Sajnos most nem találom a linket.
Esetleg egy ilyen kütyüvel bármilyen vezetékes PC-s szettet felruházhatsz BT vétellel.
-
erdoke
titán
Amik jók, azok elég húzós árban vannak, de talán van olcsóbb is, ha keresel.
-
Polllen
nagyúr
Amúgy amíg van szabad helyed kár vele foglalkozni, persze azért egy clear cache gombot rakhattak volna a menübe.
-
Daniel Alves
őstag
Pedig sok oldalról lehet olyan infókat hallani hogy lesz mini.
-
jodamester
tag
-
erdoke
titán
Több fiókot is lehet Exchange-ként beállítani, de míg a gyári Hotmail beállítás eleve úgy konfigurálja a Live fiókot, a szintén alap GMail csak IMAP-ként. Állítsd be utóbbit is Exchange fióknak, tehát az elején ne a Gmail-t, hanem az Exchange-et válaszd.
(#3868) fufinorbi
Amennyiben egy jó minőségű autós töltőről van szó, ami legalább 1 A-t lead arra az USB-re, szerintem nem lehet gond. Nagyon lassan, de lekapcsolt kijelzővel tölt az iPad 500 mA-ről is. A gyári töltő ugye 2-2,1 A-t ad 5 V-on. -
erdoke
titán
A telefonok töltője tipikusan 0,7-1 A között ad le 5 V-on, a 2,1-2,3 A továbbra is soknak tűnik, ha nincs valami okos áramkör legalább az egyik oldalon, hogy kezelje a problémát.
(#3623) adnoctum18
Bár nem volt időm végigfutni, ez mintha arról szólna, mi történik az iPaddel, ha iPhone töltőt (vagy éppen USB-t) dugsz bele. -
erdoke
titán
A Hotmailt Exchange-ként konfiguráltad? POP3-ként nem támogat pusht, IMAP-ot pedig nem tud a Hotmail. Bár ha fiók létrehozásakor a listából a "Hotmail" nevűt választod, akkor elvileg Exchange-ként állítja be. Meg tudod nézni a fiók beállításainál.
(#3488) Mela Kehes
Csak annyi problémát jelent, hogy kétszer annyi idő alatt tölti fel az iPadet. -
madgie
titán
Szeretem én a Safarit, csak tényleg kéne bele minimum egy gesztusvezérlés. Annyira egyszerű mondjuk az, hogy két ujj fel: új tab, két ujj le: tab bezárása, három ujj katt: teljes képernyő, hogy briliáns. Hozzáteszem én már az iPad 1-et is képes voltam annak idején meghekkelni a multigestures miatt (mikor épp nem volt támogatott), 90%-ban azt használom, akár a futó programok ellenőrzésére is, nem a home gombot.
szerk: egy esetben kapcsolom ki a multigestures-t: garageband. zenélésnél nem kicsit idegesítő, mikor 4-5 ujjal nyomnám a szintit, és egy kis húzásra elkezd programot váltani
-
erdoke
titán
Ennél többet kellene tudni, hogy megítélje az ember, pl. iOS verzió, JB van-e, és ha igen, milyen progikkal, 3G vagy WiFi megy, mit jelent a "kikapcsoltam", stb.
Ha ráhajtom a Smart Covert, max. 1 %-ot esik éjszaka, pedig az emaileket szinkronizálja tovább. Teljesen kikapcsolni semmi értelme, max. repülő üzemmódba tenni, de utóbbival se nyerhető számottevő plusz üzemidő.
-
erdoke
titán
Mintha fotót is ugyanazzal a felbontással készítene.
Ebben nagy előrelépés az új iPad, ami gyakorlatilag az iPhone 4 kameráját kapta meg, viszont a 4S-nél is combosabb vas miatt az 1080p videó neki nem okoz gondot. Papíron mindez nagyon szép, ellenben egyiket se használtam/használom...
-
erdoke
titán
A gyári lejátszó nem támogat WMV-t, marad az Open In... funkció és egy olyan app, ami viszi. Én is a minap kaptam egy vicces wmv videót, és a hosszú nyomás + Open in => GoodPlayer megoldotta a problémát.
Re (#2994)
Nem kell törölni, át kell írni fent arra a pontra, ahová szeretnél terveztetni.
-
erdoke
titán
Nálunk néha éjjelióraként funkcionálnak az iPadek. (Igen, tudom, már rendeltem egy céleszközt.) Szerintem baja nem lesz tőle, de az aktív kijelző miatt lassabb a töltés. Persze iPad 2 esetében nem kell vele törődni, de az új iPad eleve 6 óra alatt töltődik fel ~10 %-ról, úgyhogy kellemetlen meglepetés lehet reggel, hogy még mindig csak 90 %-nál tart. Persze az se nagy gond...
-
Minimális az esélye sajnos
Még egyébként van ilyen alternatíva is. -
Platform felől könnyebb áttekinteni:
1) Symbianon a JoikuSpot nevű alkalmazás tud (tapasztalataim szerint lassú és instabil) WLAN hotspotot csinálni, nem ajánlom.
2) WP7-en elvileg benne van a rendszerben, gyakorlatban a szolgáltatótól és a csillagállástól is függ, célszerű célirányosan tájékozódni.
3) A badás telefonok zsebből tudják.
4) Az iPhone esetében nem tudom mitől függ, de elvileg van olyan variáció, hogy WLAN hotspot a gyári szoftverben. Jailbreak után meg biztosan.
5) Samsungos Androidok szoktak tudni. Úgy rémlik a HTC-k is. Pontosan utána kell nézni.
6) BlackBerry? LOL. Felejtsd el.Más platform nem jut eszembe hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest