- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrente79
csendes tag
válasz
imiadmin #5188 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Magyar beszerzésű, de tuti, hogy Németországból származik (Mobilexpressz).
Mikor kivettem a dobozból német rendszer volt rajta, az eladó a szemem előtt töltötte rá a magyar frissítést.
Kollégámmal közösen vettük ugyanott és az övé gond nélkül lefrissült JB-re.
Annyi történt a vásárlás óta, hogy az enyém volt garanciális javításon, kijelzőt cseréltek.
Na ott nem tudom mi történt vele...
Várható, hogy kijön a magyar beszerzésű telefonokra is?
Köszi.
T -
klb_coco
csendes tag
válasz
imiadmin #5063 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az adatokat!
Túl vagyok a negyedik próbálkozáson is, volt már újraindítás, meg minden. Várok pár napot és újra próbálom.
Egyébként 1,8GB-t töltött le a vinyóra, majd a frissítéskor egy pillanatra kiír 2,xxGB-t majd azonnal átvált az 590MB-ra és szépen feltölti a telefonra.
Marad egyenlőre a 4.0.4 épp most tölt hozzá 2013.11.08-i frissítést. -
customrobi
tag
válasz
imiadmin #4879 üzenetére
Nézd, szerinted, ha nincs mit frissíteni, akkor kérdezném? Esetleg felajánlaná a kütyü az elérhető frissítést?
A frissítést letöltöm, katt, elindul, de hibásnak találja a letöltött állományt. Persze simán lehet, hogy nem a root-tól van, de én azt hittem.vb5-y nál járok egyébként.
-
LustaDick123
tag
-
Ocsy
aktív tag
válasz
imiadmin #4908 üzenetére
Igen, jó lenne ennek utánajárni. Próbáltam keresgélni külföldi tapasztalatokat, de pl. az xda-n is annyit tudnak, mint mi. Csak OTU-n megy, csak német telefonoknál (francia fb lapon állítólag a napokra ígérik a franciáknál is), Framaroot-tal rootolható, factory resetet csinál, ennyi. Nincs említés téglásításról.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
imiadmin #4882 üzenetére
Ebben egész biztos vagy? A factory reset elvileg nem bántja a firmware-t: v5BY-ra se teszi vissza, ha már fent van a vBF7. Letörli a telepített programokat, visszaállítja a default beállításokat, ennyi. Gyakorlatilag csak a user által (root nélkül) piszkálható partíciókat reseteli. Vagy én tudom rosszul...?
-
GuruZone
őstag
válasz
imiadmin #4823 üzenetére
azért ráfért a project butter a telóra! Várom a tapasztalataitokat!
-
Ocsy
aktív tag
válasz
imiadmin #4638 üzenetére
Kicsit utánakerestem tegnap este ennek a csatolmányos problémának. Amit sikerült kinyomoznom, az megerősített abban, hogy nem a készülék hibája okozza, ugyanis a jelenség már 2010-ben, a Froyo (Android 2.2) idején ismert volt. A Google foglalkozott is vele, de mivel túl kevés jelzés érkezett hozzájuk, nem minősítették igazán jelentős hibának, és így nem nagyon mentek utána. Többeknek megoldotta a Gmail kliens, illetve a letöltéskezelő cache-ének ürítése (ezt azzal magyaráztak, hogy egy sérült csatolmány akadhatott meg a torkán, és onnantól mást nem tudott letölteni, ami elég furán hangzik), illetve a kliens frissítése, amikor elérhetővé vált. Én is próbáltam pucolgatni, downgrade-elni/upgrade-elni, de nem működik továbbra sem. Marad a K9 kliens, azzal nincs ilyen gond.
-
-
szepi23
tag
válasz
imiadmin #4635 üzenetére
Sziasztok!
Nekem egy éve van mag a telóm, egyszer elnémult a hangszóró, 1 hónapot volt szervízben. Most megint néha recseg, alig érthető a másik fél, de ha megütögetem a készüléket, jó lesz
. Már nem garis, van értelme szétszedetni valahol?
A Gmail nálam sem tölti le a mellékleteket, van értelme a factory resetnek vagy úgy sem lesz jó? -
ronar
tag
válasz
imiadmin #4626 üzenetére
Eddig sokat nem tudok írni a 6040d-ről, fél napja van éles üzemben, ami eddig előjött probléma, hogy a t-mobilos sim alkalmazásokat nem akarnak települni, de ez szerintem nem a teló hibája.
Amiről tudok nyilatkozni az a beszerzés, úgy ment mint a karikacsapás, paypal-al lehet fizetni dhl hozza a cuccot hibátlan,azt gondolom ennél autentikusabb hely nincs alcatel teló vásárlásához (www.alcatelonetouchshopping.com/en), 96e volt mindenestül. A számlán sajnos nincs semmilyen készülék azonosító(imei, gyári szám) ezt még megkérdezem hogy is van ez.
A telón JB-vel jön 4.2.2, ahogy netet látott rögtön jött egy frissítés rá, egy-két alcatel-es alkalmazás van rajta de amúgy teljesen szűz droid felület, nem nyúltak bele.
A kijelzője gyönyörű, a touch része érzékenyebb a kelleténél, a 2 sim miatt nincs sd-kártya hely benne, ezért van 16GB tárterület amiből 12 GB szabad, a ram 2GB.
A gmail letölti vele a mellékleteket -
-
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #4619 üzenetére
egyre rosszabb... eddig a héten egy-egy alkalommal csinálta... most már csak ma háromszor...
ha repülő módba teszem, majd vissza, akkor sem változik.. csak a restart segít...a legnagyobb bajom az, hogy tútram a netet, de nem találtam ilyen problémával küző sorstárat rajtunk kívűl..
ha a SIM kártya romlott volna el, akkor restart után miért jó??
-
-
Ocsy
aktív tag
válasz
imiadmin #4540 üzenetére
No jó, de a TLC egy kicsit komolyabb cég, mint a barkács ROM-szakácsok, vagymi. Nem hiszem el, hogy a programozóiknak ez tényleg ekkora problémát jelent, amikor már egy komplett generációnyi készülékre főztek 4.1-es droid firmware-eket, köztük több dualsim-est is, szóval még ez sem kéne, hogy gondot okozzon.
-
Logitech
aktív tag
válasz
imiadmin #4514 üzenetére
Tegnap délután meg emailem jött, és az egyik kártyára beállított csengőhang szólalt meg, hangbeállításban megnézve értesítési hangnak a csengőhang volt beállítva. Most leszedtem, megnézem így mi történik, később még lehet kipróbálom, mert nagyon jó lenne ha tudnám hang alapján hogy melyik kártyán hívnak.
-
Sanya
nagyúr
válasz
imiadmin #4483 üzenetére
kiírja, hogy a legutóbbi keresés időpontja az a pillanat, mikor megnyomod a gombot de nem.
van egy nexus 4-em, amikor kijött a 4.3, akkor hiába nyomkodtam önmagában a frissítés keresését, nem adta be.
A futó programok között, ha a google framework servicest le kell állítani, adatait törölni (vigyázat, ha ettől elromlik a google play, vagyis hibát dob a program frissítésre, akkor törölni kell a google acc-ot a telefonról és újra hozzáadni), majd frissítést keresni.másként nem megy
-
Sanya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest