- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
torrente79 #5197 üzenetére
torrente79: a B5Y-t a telefonodba találod, mint ahogyan azt írtad is. Akinek nem frissítette 7-esre, annak tuti "magyar" a telefonja. Korábban már le lett írva, hogy ha kiveszed az akkut, akkor alatta találsz egy kódsorozatot, aminek az utolsó két betűje (jön még valami szám is utánuk) DE az német, ami HU az magyar.
Akinek német, az vagy már JB-ezte (vagy OTU-n vagy OTA-n - ez utobbin megy most) vagy még vár a tapasztalásokra.
Akinek magyar a telója, mint az enyém is: az vagy megoldja a német link (Ocsy kolléga hozzászólásai: 5167-68) alapján kézzel, vagy várja a jószerencsét, hátha megszánja őket a TCL és mi is hozzáférhetünk.sysrq #5198: +1
grafnet
-
imiadmin
őstag
válasz
torrente79 #5195 üzenetére
Az magyar... még várni kell a frissítésre...
Bár nekem van egy ötletem, hogy miként lehet a magyar telókból németet csinálni (hogy németként lássa meg az otu), de még senki sem jelentkezett kisérleti nyúlnak...
-
grafnet
veterán
válasz
torrente79 #5195 üzenetére
Nézd meg az akku alatt mit ír.
Ha b5y, akkor magyar, az enyém is németül kezdte, de bekapcs után magyarra váltott.
Szóval marad a kézi JB. -
imiadmin
őstag
válasz
torrente79 #5189 üzenetére
várható a magyar telókra is, de hogy mikor, azt nem lehet tudni....
milyen verziót ír ik?
vB5Y-0 vagy vBF7-0?
-
imiadmin
őstag
válasz
torrente79 #5185 üzenetére
ha azt írja, hogy nincs, akkor valószínű magyar beszerzésű... arra még nem jött ki hivatalosan... szóval nem tudod felrakatni sehol....
ui.: egy srác nemrég gariztatta németben a telót... alaplap csere volt, de még mindig 4.0.4-el adták ki... pedig ott hivatalosan is kint van a 4.1.1!
-
Ocsy
aktív tag
válasz
torrente79 #2327 üzenetére
Ja és ilyen gyorsan még nem láttam telefont bootolni!!
Ez a quickboot funkció miatt van (nem lövi le teljesen, amolyan standby). Én ezt kikapcsolatam, mivel többször (összesen 3x) belefagyott annyira, hogy csak az akksi kivétele oldotta meg. Ez olyan helyzetben történt, amikor egy alkalmazás (gyárilag telepített, nem valami innen-onnan összekukázott) alkalmazás fagyott, vagy belassult (mert mondjuk már egy órája nyomogattam, pl. a kontaktokat rendezgettem), ezért kikapcsoltam, aztán újraindulásnál megállt a Droid logónál, és úgymaradt. Mióta kinyírtam a quickboot-ot, azóta egyszer sem fordult elő. Az, hogy így lassabban kapcsol ki-be, egyáltalán nem zavar, mert én ritkán kapcsolgatom, éjszakára meg saját magát lövi le, hajnalban meg vissza, ráér.
-
grafnet
veterán
válasz
torrente79 #2330 üzenetére
bár nem engem kérdeztél az akksikról:
[link]
és az argep-en is fent van -
torrente79
csendes tag
válasz
...ez még az előzőről lemaradt:
Sokáig almás telefonra vágytam (talán még most is), de végül győzött a józan ész és a harmad annyi ár!!
Így maradtam az Androidnál, azon belül meg nem akartan 100e felett menő gyártótól vásárolni valamit, csak mert sok sznob felhasználó mélyen lenézi azt a márkát, hogy Alcatel :-))))
Na milyen mááá ez a világ:-)Bocs a hosszúra sikerült agyalásért, de előttem szóló fórumozókhoz hasonlóan én sem akartam, hogy az újonnan ide tévedő bizonytalan emberkék csak a negatívumokkal szembesüljenek...
Én EDDIG nem bántam meg a döntésemet, elégedett vagyok.
Hangsúlyozom, hogy EDDIG, mert nem tudom, mi lesz 1 év múlva.
Ha holnaptól megbolondul a cucc, ismerve magam, üvöltve fogom szétfejelni, miközben szidom a fogyasztói társadalmunk minden mocskát persze:-))))
Nem szeretnék senkit sem rábeszélni, sem lebeszélni.
Mérlegeljetek és döntsetek!
De egy dologra figyeljetek! Csak olyan emberek véleményét vegyétek figyelembe, akiknek van ilyen készülékük, mert a máshonnan idetévedt, fikázódós fórumozóktól viszket az egerem :-)) -
batai15
félisten
válasz
köszi. kamera annyira nekem se számít, vaku is csak a lámpa miatt kell. mondjuk most egy ot 995 van, azzal is meg vagyok elégedve, de meg láttam a telót, meg az árát, és azt mondtam kell egy ilyen. szal ha az ot elkel ilyen lesz.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
torrente79 #2263 üzenetére
Az a process a médialejátszáshoz kell, pl. a zenelejátszó futásakor van betöltve. Hogy mi állítja le, és miért, az más kérdés.
-
püki
aktív tag
válasz
torrente79 #2208 üzenetére
Én is az MX-et ajánlom, amióta droidos mobilt használok az van feltéve, és eddig még sosem hagyott cserben. flv, avi, tényleg mindent visz.
-
GuruZone
őstag
válasz
torrente79 #2208 üzenetére
MixZing
RockPlayer
MXPlayer
MoboPlayerutóbbi kettőhöz kölön vannak kodekek is
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
torrente79 #2169 üzenetére
A Sygic Europe nagyon nagyon jó, megéri az árát.
Én is megvettem, nagyon nem bántam meg.
Sajnos a Navigon egyelőre nem működik ezzel a telefonnal, sokáig azt használtam még az előző htc-vel.
-
mistar
tag
válasz
torrente79 #2169 üzenetére
22-én írtam privátot. olvastad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest