- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
bubimaci #5186 üzenetére
Próbáltad telepíteni a SuperSU-t közvetlenül, nem a Framaroot-on keresztül? Még az is előfordulhat, hogy működésre lehet bírni. De ha mégsem, és a Superuser sem megy, akkor még mindig ott a TWRP módszer ami egyébként 2 perc alatt megvan, aztán SD-kártyáról mehet vele a SuperSU.
Én a JB után is visszaraktam a TWRP-t, nem véletlenül -
imiadmin
őstag
-
Ocsy
aktív tag
válasz
bubimaci #1884 üzenetére
Nem kell hozzá külön program. Én is BT kihangosítót használok, simán átjátssza, szépen, kristálytisztán szól rajta a navi hangja. Időnként kicsit ugyan lemarad a szó eleje, de ez ritka, és már a régi telefonommal is csinálta. Szóval, ha Neked mégsem megy, az nem a telefon, hanem a kihangosító miatt lehet.
Rendszeralkalmazásokat nem tudsz törölni root nélkül, nincs hozzá megfelelő jogosultságod. -
GuruZone
őstag
válasz
bubimaci #1881 üzenetére
Beállítások / Alkalmazások / Letöltött alkalmazások közt tudod törölni a progikat.
Ha a teló össze van párosítva BT headset-tel, a navi hangja alapértelmezetten ott szól. Szoktam használni futásnál, rámondja a fülemre, hány km-t futottam már.
gondolom kihangosítónál ugyanez a helyzet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest