Új hozzászólás Aktív témák
-
Habell
tag
Nekem az ilyen ( advance ) telefont használó emberke magyarázta és mutatta ezt, annyira nem ástam bele magam hogy pontosan hogy van ez. De azt mondta, hogy nem megy folyamatosan a net, nem használ adatforgalmat nem lóg a neten a teló, hanem ha jön egy információ, adat ( gondolom beállítás kérdése, lehet azonnali emailnél is van ilyen fogalmam sincs ) pl: viberen egy üzenet, akkor felvillan és jelzi és él a net kapcsolat... majd az illető vissza írt, kilép a programból és automatikusan eltűnik a net kapcsolatot jelző kis jel. nem kell feltétlen képernyőt zárni nyitni hogy ez változzon...
ha net kapcsolatot igénylő programba lép bele akkor felmegy, vagy csak a viberre állította be nem tudom...Vagy hogy van ez akkor? Hogy működik? 6030D-ben?
-
Yokayee
tag
Csatlakozom a fényképek értékelésén értetlenkedőkhöz.
Igazából mostanában bármelyik csúcsmodell fotóit megnézem kinagyítva, nem láttam sokkal jobb fotókat. És ez nem az Alcatelt dicséri.
Beszélhetünk vonalélességről meg bármiről egy mobil kamerája kapcsán; de valljuk be: monitoron a többség elfogadható minőség, de ha már egy kicsit is belenagyítunk, mind csak olajfestményszerű paca. Nem láttam például még olyan mobilos tesztfotót, ahol belenagyítva a fű ne lett volna elmosódva.
Az az agyonajnározott Nokia 808-nál meg szerintem elég csúnyán életlenedik a kép a szélek felé pl itt: http://mobilarena.hu/dl/cnt/2013-03/95922/1_nokia_resize.jpg ezt még mindig nem nevezném kiváló képminőségnek.Tegyük hozzá - egy kompakt fényképező sokszor még ennél is gyengébb szintet hoz.
-
Mister_X
nagyúr
Gondolom a GPU-t leszámítva erősebb.
A telefon szép, a hardver határeset, a kamera és a GPS tré, szoftveres hibák azért még vannak, mint látszik. Ha most kellene választanom a Lumia 620-am és mondjuk az Idol között, akkor lehet elbizonytalanodnék, de örülök, hogy a Nokia mellett döntöttem. Az is tetszik, hogy desktop nézetben játssza le flash nélkül a YouTube-os és Indás videókat, plusz stabil, erős a hardver, a GPS konkrétan azonnal talál jelet szabad ég alatt, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged