- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
thunder1991
tag
Üdv mindenkinek!
Remélem.van itt olyan szaki aki tudna segíteni,márha még valaki lesi a topikotKeresgéltem,olvasgattam de konkrétan erre a hibára vagy miez nem találtam választ.
" A titkosítás sikertelen... "
Próbáltam újratenni SP Flashtoolal,de nem jött össze megszakad és hibaüzenettel le is áll,a visszaállítás se hozott pozitív eredményt.
A telót csak úgy kaptam előéletéről nem tudok semmit,csak gondoltam valahogyan mégis működésre bírnám. -
A.M.D.
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tud.
Van egy alcatel one touch ot-6030d telefonom, ami betöltéskor a t-mobil logónál kifagy, és nem tudok vele mit kezdeni.
A telefonnal a hangerő up + bekapcs gombal bejön a menü, de a reset sem segít rajta.
Elvileg leszedtem a gyári romot, rátettem a zip formátumot az sd kártyára, de a telepítést abortálja.Valaki esetleg tud segíteni?
A teló így most nem kommunikál a pc-vel sem, és nincs rootolva.Köszi.
Tudom hogy nem ez a topikja, de sajna olyat nem találtam! -
Habell
tag
Az indításos befagyáshoz nem tudok segítséget. Nekem dual simes és független a telefon.
A fb problémára vettem egy xiaomi redmi 4 pro telefont. Én nem bírtam tovább a szórakozást. Mai nap váltottam telefont, de még nem álltam át. Az alcatel jelenlegi újkori értékéből kiindulva használtan ez szinte semmit nem ér már, minimális pár ezer forintos telefon lett
Valószínű megtartom még egy jó darabig, amikor biztossá válik az új telefon és teljesen átállok arra.
Amúgy a merülése is már katasztrófa sajnos, a fél napot nem bírja...
Én beállításokat meg egyéb dolgokat nem változtatok már rajta, igyekszem készüléket váltani. -
Dominator
aktív tag
Sziasztok,
örülök hogy még él a fórum, hátha tud valaki segíteni Sok reményem nincs, de hátha:
a telefon látszólag tökéletes állapotban van, még 2013-ban vettem a T-nél, de 2 évre rá lecseréltem, azóta a családban volt használva. Nemrég panaszkodtak, hogy újraindítás után csak addig jut el a bootolás folyamata, hogy kirajzolja a Telekom animációt, aztán ott áll lemerülésig. A fel+bekapcs gombbal be lehet menni a szervízmenübe, cache törlés és wipe megvolt, de az újraindítás után maradt minden ugyanúgy. A T szervízében is ugyanezt próbálták és ajánlották a budaörsi Telemaxot. Őszintén szólva annyit már nem érne, de ha sikerülne beindítani, talán még pont jó lenne tartalék / céges telefonnak. Előre is köszi a tippeket! -
gabo9201
senior tag
A FB-be való belépés utáni újraindítást nekem is csinálja ha frissítve van a FB alkalmazás. Mióta visszaállítottam a gyárira azóta megszűnt a hiba. Szóval ezzel a FB fejlesztőket kellene zaklatni, mert azzal van összefüggésbe.
Amit viszont senki nem ír, hogy szokta-e újraindítani a telefont. Nekem az a véleményem, hogy napi 1 újraindítás a lelke neki (nem csak ennek hanem az összes Androidos telefonnak). Nekem akkor omlott össze a névjegyek alkalmazás ha több mint egy hétig ment folyamatosan újraindítás nélkül a készülék. Amikor a FB hiba miatt újraindul az nem számít, az nem "normális" újraindítás.Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Habell
tag
A fb. az gyári rajta ha jól emlékszem és gond nélkül ment eddig...
Időjárásos dolgokat nem szedtem el, meg amúgy sem volt jellemző hgy sok appom legyen, szinte semmi nem fut rajta, vagy kitudja mik mennek a háttérben...
A Fb. messenger, viber ezek tuti mennek, meg egy halom google szolgáltatás hiába lövöm ki azokmennek mindig...
készülék váltás nagyon aktuális, a napokban meg akarom ejteni már... -
6030D
őstag
Nekem ugyan ezeket a problémákat produkálta. Mellettem volt a telefon, és csak azt vettem észre, hogy zenél és újraindul. Híváskor zenél és csak a nagy sötétség. Az volt a gond, hogy nekem ki se jelezte ki hívott. Egyszer aztán véletlen pont néztem a képernyőt, felvillant egy jel a sarokban, majd újraindult. Akkor olvastam utána, hogy valami helyzetet próbál keresni, az lehet a gond. (pedig mindenhol ki volt kapcsolva) Leszedtem a köpönyeg widgetet a telefonról és megszűnt a probléma.
Hétvégente éjszaka úgy töltöttem, hogy ki volt kapcsolva, így hetente újra tudott indulni rendesen.
Én nem használtam fb és messenger alkalmazást, de mindenhol azt olvasni, hogy a legjobb telefonokat is lassítja, ezért érdemes leszedni őket és böngészőből nyitni mindent. Ezt nem próbáltam, de egy próbát megér.
De pl. a köpönyeget utána úgy használtam, hogy kiraktam a gyorsindítót a főképernyőre, és onnan néztem meg. 10 mp-cel több idő, nulla fagyás.
3 év után decemberben az usb csatlakozója kontakthibás lett (feszíteni kell a kábelt, hogy töltsön). Mivel céges, így cseréltük. Ha minden telefon annyit bírna ár/értékben, mint nekem ez, akkor boldog lenne a világ. Szintén tok+fólia, karcmentes.P9 Lite lett az utód, nem bántam meg. A PH fóruma pedig hihetetlen jó és segítőkész.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Habell
tag
2013 augusztusban vettem az OT 6030D telefonomat. Folyamatosan írtam róla, bár a gondokkal jöttem csak, mellette azért voltak jó dolgok is
Most még mindig ezt a telefont használom bár már egy jó fél éve megkeseríti az életemet, csak lusta vagyok lecserélni.
A hívás lista, névjegyek, bármikor lefagy főleg akkor amikor gyorsan kéne megnyitni általában akkor amikor fontos lenne... ez az eleje óta meg volt.
Továbbra is váratlanul ki tud kapcsolni és újra indulni...
Az akksi sem a régi, a 12 órát nem bírja ki, folyamatosan wifi- adatforgalom mellett ha nincs nyomkodva akkor max 6 óra. A 30 % alatti szuper gyors merülés és kikapcsolás bámulatos, hogy viszi végbe. Töltőre helyezve vissza kapcsolva pedig kiírja, hogy 27 %. Sokszor úgy érzem hogy a telefon saját magát becsapja
Szóval akksi gondok vannak, bármikor gondol egyet és amire korábban nem merült gyorsan, arra vesz egy sprintet..
Gyakran eltűnnek az appok másodpercekre ha feloldom, és csak az üres hátteret nézem, ilyenkor felülről lehúzom a legördülő listát és magához tér, beugrik minden.
Ami végképp betette a kaput most, hogy a Fb. alkalmazást ha megnyitom újra indul a telefon. A messenger az megy gond nélkül, de fb-t nézni már 2 hete nem tudok rajta... bosszant. eljött az idő a váltásra... az is lehet hogy vírusos a telefon, bár van rajta ilyen vírus védelem...
A formája stílusa töretlenül tetszik... vigyáztam is rá, tokban, fóliázva volt mindig és most is, apro mikro karcok érték. láttam 20 ezer körül megy újonnan így ez már rajtam maradt valószínű használtan...
A kamera sosem volt jó, ezt megszoktam benyeltem, hogy azt nem nagyon kell használni mert egy fos...
Gyakori hibája, hogy hívást nem tudok fogadni, cseng, jelzi, mutatja, de nem tudom elhúzni a zöldet hogy felvegyem, és a pirosat sem hogy kinyomjam, nem reagál semmire... max ha lefordítom nem ad ki hangot ez is elég bosszantó. mindig meg kellett várnom a hívás végét, utána tudtam a telefonhoz hozzá érné ér érzékelt mindent, egyből hívhattam vissza az embert...
A 2013-as árát így 3 és fél után úgy gondolom megszolgálta azért...
Lássuk be ha most vennék egy 150 ezres Iphone-t az is 3 év után csere... Ezért valószínű, hogy most is valahol 60-80 ezer között fogok venni dual simest... ( ez magán vélemény ) -
gabo9201
senior tag
Simán szét lehet szedni egy bankkártyával, youtube-on van róla videó.
Mivel a hardver már nem mai gyerek azért belassul ha több mindent csinálok egyszerre, de még számomra megfelelő. Régebben tapasztaltam olyat, hogy ha 1-2 hétig nem volt kikapcsolva brutálisan belassult. Azóta be van állítva, hogy este automatikusan kikapcsol reggel pedig be. Így két legyet ütök egy csapásra megvan a napi egyszeri újraindítás és este nem zavarnak.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
gabo9201
senior tag
Nekem most múlt el 3 éves decemberben és még szinte hibátlanul megy. A "szinte" szót csupán azért írtam mert pár hónapja cseréltem az akksiját. A gyári már 30% alatt nagyon hamar merült. Kínából rendeltem egy hozzá valót 1.800Ft-ért és megint olyan mint újkorában.
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
vargaj
csendes tag
Sziasztok kellene egy segítség adott egy alcatel one touch idol 6030D egyszer csak ki kapcsolt és azóta csak a kék LED világit, recowery sem jön be magyarul se kép se hang.
valaki nem tudna-e valami megoldást.
köszi a válaszokat ha kapok.[ Szerkesztve ]
-
picipeca
újonc
válasz Kisbatyu75 #1031 üzenetére
Üdv! Nekem most adta meg magát az Idol. Most lesz 3 éves. A következő problémáim adódtak: naponta többször kikapcsol magától. Teljesen mindegy, hogy használom, töltöm, vagy csak úgy az asztalon van. Sorra kiírja, hogy a ......... leállt, stb.
Csináltam rajta resetet, de nem oldódott meg a problémám. A teló Témobilos 4.1.1.es androiddal.
Ötleteket, tanácsokat szívesen fogadok, bár ahogy nézem, már elég rég nem írt ide senki, de hátha...
Köszi szépen! -
Gyula196906
senior tag
Up
-
6030D
őstag
Üdv!
Bár elég halott a fórum, lehet, hogy már mindenki rég kidobta ezt a telefonját, azért leírom a tapasztalataimat.
2013 decembere óta használom a telefont, tehát 26 hónapja. D készülék, 2 SIM-es, mindegyikben van kártya, állandóan be van kapcsolva rajta a Wi-Fi és a 3G. Minden éjszaka töltőn van a telefon és így is maxium 20-30 %-ra esik vissza a töltöttség estére. GPS használattal (főleg Strava) kicsit jobban merül. Szerintem nem kicsi bele ez az aksi.
Pár hónap után a telefon random elkezdett újraindulni, úgy, hogy hozzá sem nyúltam, csak az indító dallamot hallottam. Hívásnál minden elsötétült, és amíg nem rakta le a hívó, addig zenélt, nem lehetett mit csinálni vele. Már a cserén gondolkodtam, amikor valahol olvastam, hogy egyes widgetek attól függetlenül is keresnek pozíciót, ha ki van kapcsolva a helymeghatározás (mindig ki van). Letöröltem a képernyőn az időjárás widgetet, újraindítottam, azóta semmi baja. 2 hetente indítom néha újra, egyébként fut és nem fagy le, nem indul újra magától, minden hívást fogad.
Ettől függetlenül én is elbizonytalanodtam, hogy legközelebb is Alcatel legyen-e, mert a megjelenése óta (2012 tavasz?) talán ha 1-2 frissítés érkezett rá. Gondolom az új mobiljaikat sem frissítik sűrűbben.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Gollirthiel
csendes tag
A fórumot olvasgatva látom, hogy a legtöbbünknél egy év után jöttek a gondok.
Imádtam ezt a telefont, egy évig nagyon szuperül működött, még a párom S3 telefonját is lenyomta csomó mindenben - azonban ahogy letelt az egy év, jöttek a gondok... Először belassult. Utána random kitörölgetett applikációkat (csak úgy, magától), utána már fényképek is tűntek el. Ezután jött az, hogy a rendszeralkalmazások leálltak. Először még csak néha dobta fel, újraindítottam, utána egyre többször jelentkezett a probléma mígnem a dolog odáig fajult, hogy félmásodpercenként dobta fel ugyanezt az üzenetet és a maradék adatokat 4 órába telt lementeni.
Nagyon sajnálom ezt a telefont, mert tényleg nagyon szerettem (habár már az elején voltak hülyeségei, de nem foglalkoztam vele). Azt biztos viszont, hogy Alcatelt a következő években nem fogok vásárolni...Samsung Galaxy A5
-
lacika31
csendes tag
Sziasztok. Ha valakinek itt gyári a t-s romja a telón nem csinálna egy biztonsági mentést. Légyszí!
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok,
Öcsemnek keresnek a telohoz tokot. Ha valakinek lenne olyan, amitöl megvalna,irjon mar ram priviben.
Köszönöm
-
lacika31
csendes tag
válasz makosrepas #1038 üzenetére
Köszi
Fel is raktam de ez sem az. Ez még az előzőnél is rosszabb. Zabálja az aksit de nagyon magyar nyelv sincs és tegnap az összes fényképem eltűnt csak úgy.
Kiakasztó.
Már nem is kell a gyári rom mert nem lehet találni valami jól működő is megtenné. -
lacika31
csendes tag
Sziasztok!
Él még a fórum?
Olyan gondom lenne hogy szereztem egy 6030x-t csak buherált rom volt rajta. Nem vagyok a híve szeretném a gyárit rátenni minden root nélkül. Sehol se találok megfelelőt. Szedtem le stock romot de azzal nem inul. Próbáltam már párat de ami elindult az nem oldja fel a simet. Amelyik feloldja az meg lenovo alapú stb.
Van valakinek egy teljesen gyári t-s romja vagy honnan lehet beszerezni.
Előre is köszi a választ -
haraposkutya
újonc
Hát nekem meg T-től való készüléknél az van,hogy ha bekapcsolom az adatkapcsolatot nem indul be.
Újraindítás után párszor igen, aztán nem. TMX-hez küldi a T, volt hogy nem tapasztalták, kétszer cseréltek belsőt (új IMEI) és most is ott van. Feltettem youtube-ra : Tibi bácsi szomorú az Alcatel 6030 miatt
Hogy lehet ebből kijönni? Hány alaplapjuk lehet még? Különben nekem bejött a készülék. -
matkesz20
tag
Sziasztok!
Van egy idol 6030x-em aminek teljesen szettort,ttonkrement a kepernyoje es szeretnek rendelni kulfoldrol ujat.
http://m.ebay.com/itm/181504083562?nav=SEARCHEzt. Ez jó lesz a telefonomra? Rafogom tudni rakni. Elég ennyi az uj kepernyohoz?
[ Szerkesztve ]
-
sanya982
csendes tag
válasz Kisbatyu75 #1032 üzenetére
Szia,
Velem is kopp ez történik! Baromi idegesítő
Csak be kell vinnem a "T"-hez és ők intézik?
Persze az enyém is most múlt 1 éves:) -->ez van srácok
-
mihione
őstag
Sziasztok,mivel nem tudtam hova forduljak tanácsért gondoltam ide írok,szóval a következő a helyzet:adott egy alcatel one touch idol ami frissítve lett twrpből 4.2.2 gyári rendszerre elötte 4.1.1 tré mobilos gyári volt rajta.backupból nem indult a 4.1.1-es folyamatosan bootloopol ezért megpróbáltam egy másik mentésből ami cwm-es de az sem indul viszont így már nem tudom használni a telefont mivel nincs működő cwm-es mentésem és a twrp-t nem tudom feltenni anélkül h ne kéne a bootolt telefonba matatni.A lényeges kérdés hogyan lehet flashelhető TWRP recovery zipet készíteni amit CWM-ből tudok telepíteni?Ha tud ebben valaki segíteni azt nagyon megköszönném!!!
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Kisbatyu75
tag
válasz Kisbatyu75 #1031 üzenetére
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Még tavaly december 30-án megkaptam az sms-t, hogy mehetek a szervízbe a csereutalványért, úgy néz ki nem tudták megcsinálni a telefonom. Sajnos a T-mobilnál már nincs garanciális ügyintézés január 5-ig, szóval addig telefon nélkül leszek. Mit lenne érdemes választani a T mostani kínálatából?mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
Kisbatyu75
tag
Az én telefonom megadta magát. Először azt kezdte el játszani, hogy bezárta a rendszeralkalmazásokat. (com.android....) és ettől leállt az egész telefon működése csak egy kikapcsolás-bekapcsolás segített egy darabig, de előbb-utóbb újrakezdte. Gyári beállítások visszaállítása után egy darabig mintha jó lett volna, de megint újrakezdte, majd egy kikapcsolás után már nem tudtam visszakapcsolni. Az akksi szerintem nem volt lemerülve, ha meg igen, akkor azt valami nagyon lemerítette, mert induláskor még 80%-on voltam. Ha most rádugom a töltőre a töltés jelző kék LED világít, de nem tölt, a töltés jelző szimbólum se jön be gombnyomásra.
A telefon egy hónappal múlt egy éves nálam. Tudja valaki mit jelent a T-nél a 1+1 év garancia? Az első évben a T-mobil a garancia (jótállás) vállalója, a következő egy évben a gyártó? Ha most cserélni kell a készüléket azt ki fogja megtenni nekem? T-nél már nincs a listában ez a készülék, tartok tőle gyártó se tart már készletet.mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
gabo9201
senior tag
válasz Kisbatyu75 #1029 üzenetére
Nekem a frissítés után 4.1.1-01005G-t ír.
Szintén T-mobilos.Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
Nektek is jött ma egy Firmware frissítés?Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Ispy
veterán
Van egy ilyen telefonom pár hónapja, de elég sokan panaszkodnak, hogy rosszul hallanak, visszhangzok náluk, meg ilyenek. Tapasztalt ilyet valaki? Ez vajon a telefon hibája? Menjen vissza garanciában?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Delerium
senior tag
Ez az ön telefonja vírusos lett szöveg legtöbbször a Mobogenie oldalára visz át vagy valamelyik cleaner appot reklámozza és küld tovább a Playre, hogy most azonnal töltsd le mert majd az én programom eltávolítja a vírust, bla-bla. Szerintem nem kell aggódni, hogy valaki az adataidra kíváncsi.
"I fight for the Users"
-
Habell
tag
Az előbb netezés, böngészés közben, egyszer kiírta a telefon, hogy az ön készülékét vírus fenyegeti bla bla, majd rányomtam, hogy ok, igyekeztem kilépni ebből az oldalból, majd előjött egy újabb üzenet a telefon által, hogy az ön alcatel one touch készüléke vírusos lett stb. Nem tudom mi volt a pontos szöveg, mert azt ecsetelte, hogy vírus meg ilyenek, bezártam mindent azonnal. Aztán a telefonom lévő avg antivirus programot futtattam de semmit nem talált. Amúgy se szokott semmit, fogalmam sincs hogy jó e valamire, mert kb. egy évig semmi ilyen nem volt a telefonom, egy ideje van, azóta néha ellenőriz magától.
Szerintetek vírusos lehet a telefonom, vagy sem? Lophatják az adatokat esetleg, vagy feltörhetik vagy bármi ilyen történhetett e most? Képek,szöveges írások veszélyben lehetnek e?
Mit tudok tenni, hogy biztonságban, védelem alatt tudjam a telefonomat, mindezt ellenőrizni valami átfogó programmal? -
rigó14
csendes tag
válasz kislaszlo83 #955 üzenetére
Szia!
Sikerült-e valami megoldást találni, mert most így jártam én is!? -
DxxD25
tag
segítségre lenne szükségem.
este ki lett kapcsolva a teló, de reggel hideg zuhanyként ért hogy nem kapcsol vissza, mondván a titkosítás nem sikerült befejezni, vagy mi. ott van alul hogy gyári visszaállítás, beadja a recovery-t, de ott hiába a reset, nem kapcsol be ugyan azt írja. mi a jó isten baja lett megint? -
petersop
csendes tag
válasz petersop #1016 üzenetére
Válaszolt a "külföldi" support, de ezt "kenhettem a hajamra" :
We have plan to ugprade ONE TOUCH IDOL to higher Android OS which has been under development. As we have many ONE TOUCH IDOL shippment to different regions around the world and each shippment will be with different Cu like 6030D-2XKSKH1, 6030D-2XKSKH2, etc, we will start to ugprade IDOL to to higher OS from one Cu to another.So not all IDOL will be upgraded at the same time. And we can't tell definite day for your IDOL .
Please upgrade your phone with one touch upgrade which can be downloaded from the following website later:http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/one_touchi_idol.html
You can also refer to the following FOTA FAQ to upgrade your phone:
http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/faq/fota.html
Q3How can I use FOTA to make phone upgrade?If your phone Android OS version isn't updated after the upgrade, then it means your phone doesn't support Android OS upgrade at the moment.
Should you have another request, do not hesitate to contact us.
Thank you for choosing Alcatel! -
DxxD25
tag
sziasztok.
ha valaki megtalálja a magyar 4.2-t a telefonra, tudná linkelni? angolul sajnos nem tudok, tehát kilőve az a verzió.
morelocale meg semmit sem ér, számomra. -
Kisbatyu75
tag
Tudja valaki, hogy mihez tartozik a LocationManagerService? Úgy néz ki, hogy ez az android rendszer részeként folyamatosan ébren tartja a telefonom, és nagyon gyorsan merül az akkumulátor.
mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
petersop
csendes tag
válasz SoulesRaiden #1015 üzenetére
Sajnos nem igazán.
Amit találtam azt már feljebb is linkeltem, de itt már a 4.2 verzióról ment a beszélgetés, amiről idehaza semmi hír. -
petersop
csendes tag
válasz SoulesRaiden #1013 üzenetére
6030D
Ezért is problémázok, hogy arra készülékre jött valami frissítés, de erre semmi.
Pedig szerintem a beltartalom ugyanaz, csak a 6030D kétkártyás. -
petersop
csendes tag
válasz SoulesRaiden #1011 üzenetére
Szia !
Amit leírtál az a "FOTA" frissítés.
Erre is írtam, hogy nem talál semmit. -
SoulesRaiden
csendes tag
-
petersop
csendes tag
válasz SoulesRaiden #1009 üzenetére
Szia !
És ezt a frissítést hogyan lehet megszerezni?
Én már próbáltam a "FOTA"-t, illetve az "Alcatel OneTouch Update" programot is, de semmi frissítést nem hozott le. -
SoulesRaiden
csendes tag
válasz petersop #1008 üzenetére
Volt most egy frissítés frimewaret húzza az említett 01001ről 01005Gre ami nálam sok javulást eredményezett azért. Mint pl: kicsivel tovább bírja az aksi, mobilhálózat sokkal jobb kevesebbszer veszíti el a forrást, (lehet csak nálam) de a képernyő nem kapcsol ki 15mp érintetlen állapot után hiába van másra állítva. Ezen kívül sok dolgot nem fedeztem fel én reménykedem, hogy kiadják de ha még itthoni frissítés nem is lesz akkor meg leszarom lesz angol és letöltöm de működik
-
petersop
csendes tag
válasz SoulesRaiden #1004 üzenetére
Szia !
Igen a "magyar" ügyfélszolgálatnak írtam, többször is.
Pénteken válaszoltak ezekre egymás után, a bemásolt válaszhoz hasonló a sablon szöveggel (gondolom : Ctrl+C,Ctrl+V).Nekem az a nagyon furcsa, hogy erre a készülékre semmi frissítés nincs, a készüléken továbbra is "4.1.1. build 01001" van. Eközben máshol már a 4.2.2. verzió is megérkezett, így gyanítom, hogy a te általad megírt verzió Magyarországon soha nem lesz elérhető hivatalos formából. Valószínűleg túl kicsi a piac, hogy törődjenek velünk.
-
DxxD25
tag
válasz SoulesRaiden #1006 üzenetére
ha esetleg tudnál adni egy email címet, vagy linket megköszönném
akár pü-be is -
DxxD25
tag
válasz SoulesRaiden #1004 üzenetére
ha jól tudom mtk6577 van a telefonban, ahhoz meg nincs 4.4-hez driver. akkor a 4.3-hoz nem kell? még a 4.2.2-es frissítés se ért el ide, én nem hiszem hogy lesz majd 4.3, de a remény hal meg utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
SoulesRaiden
csendes tag
válasz petersop #1003 üzenetére
Sziasztok! nekem is ilyen telefonom van és kerestem rá frissítést de nem nagyon találtam! az előző kommentelőnek írom: petersop nem tudom kinek írtál gondolom magyar mailcím volt magyar válasszal
Én direkt nem akartam magyaroknak írni mert néha a segítőkészségünk kb azzal egyenlő amit Te leírtál, hogy szarnak bele dobnak egy sablon szar választ! Én rögtön külföldi címre írtam, hogy lesz e 4.4 és kaptam egy nagyon biztató és értelmes választ!(igaz nem a 4.4re ) Másolom:
Dear User,
Thank you for contacting Alcatel Onetouch!
Sorry that we have no plan to upgrade idol to Android 4.4. But we have plan to upgrade to 4.3 this year.Please keep your eye on following website for the latest update information!Again thank you and have a wonderful day.
Should you have another request, do not hesitate to contact us.
Thank you for choosing Alcatel!Na érződik szerintem a válasz minőségbeli különbsége az előző komment és e között. Sajnálom, hogy neked nem tudtak ilyen választ írni pedig nem olyan nehéz az...dehát néha mit is várunk.
Aki nem tud annyira angolul a lényeg, hogy 4.4et nem terveznek a telefonra viszont IDÉN azaz még 2014ben kiadják a 4.3at a telefonra csak várni kell rá szóval kitartást emberek nincs messze egy kis frissítés
-
petersop
csendes tag
Ügyfélszolgálati válasz :
"Javasoljuk, az alábbi linken található PC-segédprogram segítségével ellenőrizze készüléke szoftverének naprakészségét:
http://www.alcatelonetouch.com/hu/termekek/okostelefon/one_touchi_idol.html#.VC55hxa3HZ0
Mindazonáltal tájékoztatjuk, hogy az adott frissítések közzétételének időpontja eltérő lehet országonként, régiónként, illetve szolgáltatónként.
No comment.
Ennél jobb lett volna, ha nem is válaszoltak volna. -
MCBAZSI
csendes tag
válasz petersop #999 üzenetére
Igen a 6030X-re jött egy új filmware de én még nem töltöttem le mert félek, hogy szarabb, mint a mostani
Én amúgy a Telekomnál vettem féléve, néha bekapcsolás után nem érzékeli az SD Kártyát, de egy újraindítással megoldódik. Más probléma nincs vele, gyors, teszi a dolgát a 45 ezer forintos árát simán megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest