Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
(Na már nem tudok szerkeszteni)
Egyetértünk, és én is ezt írtam:
"csak attól ultra, mert Ultra vékony, másban alig fog eltérni ettől a "simától"Ezt arra írtam, mert előtte Danykahh90 kicsit túl felmagasztalta az Ultrát.
-
haris
őstag
Mekkora itt a kavarás a készülékek között.
Az a hozzászólás amire Te gondolsz, az Idol Ultráról beszélt (csúszós hátlap régebbi modell...stb). Ez a cikk meg a "sima" Idolról.
Az előbbi srác is azt hiszi, az ultra majd megváltja a világot, pedig az is "csak" 2 magos lesz, és csak attól ultra, mert Ultra vékony, másban alig fog eltérni ettől a "simától"SZERK:
Na visszakerestem neked [link]A májusi megjelenést nem tudom miért kellett beírni, de ha kapható már, annál jobb.
[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
válasz Danykahh90 #112 üzenetére
biztos vagy benne? szerintem kicsit túlbecsülöd azt a mobilt, pedig csak vékonyabb mint a sima Idol
árban sem lesz sokkal.drágább -
haris
őstag
Itt valami szoftveres gond lehet.
Nekem az sima egy magos OT995-öm vesz fel HD videot nem létezik, hogy ez ne tudja.
Ráadásul a lányom vett egy Prstigio -t ugyanezzel az MTK6577 proccal. Most próbáltam ki, és az tud HD videot felvenni.
Kíváncsi leszek mi a valóság, vagy hol a hiba. Várom a feljeményeket.
A telefon pedig nagyon tetszik, pont azért, mert a saját OT995-ömet nagyon szeretem, és a lányom készüléke is nagyon bejön. Ennek a kettőnek az ötvözete lehet ez az Idol.
Mondjuk nem szép dolog ezt is Idol-nak hívni, és a "bezzegtelefon" az Idol Ultra farvizén megpróbálni jó drágán rásózni a népekre.
Függetlenül 50-60 között azonnal kell, de még jobb, hogy lehet majd venni szolgáltatónál. Tudom béklyó meg minden, de nekem inkább úgy... Kibírom azt a kicsit. Ja és valami értelmes szín kellene, mondjuk fekete
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Hóban vigad a ló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest