- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
(Na már nem tudok szerkeszteni)
Egyetértünk, és én is ezt írtam:
"csak attól ultra, mert Ultra vékony, másban alig fog eltérni ettől a "simától"Ezt arra írtam, mert előtte Danykahh90 kicsit túl felmagasztalta az Ultrát.
-
haris
őstag
Mekkora itt a kavarás a készülékek között.
Az a hozzászólás amire Te gondolsz, az Idol Ultráról beszélt (csúszós hátlap régebbi modell...stb). Ez a cikk meg a "sima" Idolról.
Az előbbi srác is azt hiszi, az ultra majd megváltja a világot, pedig az is "csak" 2 magos lesz, és csak attól ultra, mert Ultra vékony, másban alig fog eltérni ettől a "simától"SZERK:
Na visszakerestem neked [link]A májusi megjelenést nem tudom miért kellett beírni, de ha kapható már, annál jobb.
-
haris
őstag
válasz
Danykahh90 #112 üzenetére
biztos vagy benne? szerintem kicsit túlbecsülöd azt a mobilt, pedig csak vékonyabb mint a sima Idol
árban sem lesz sokkal.drágább -
haris
őstag
Itt valami szoftveres gond lehet.
Nekem az sima egy magos OT995-öm vesz fel HD videot nem létezik, hogy ez ne tudja.
Ráadásul a lányom vett egy Prstigio -t ugyanezzel az MTK6577 proccal. Most próbáltam ki, és az tud HD videot felvenni.
Kíváncsi leszek mi a valóság, vagy hol a hiba. Várom a feljeményeket.
A telefon pedig nagyon tetszik, pont azért, mert a saját OT995-ömet nagyon szeretem, és a lányom készüléke is nagyon bejön. Ennek a kettőnek az ötvözete lehet ez az Idol.
Mondjuk nem szép dolog ezt is Idol-nak hívni, és a "bezzegtelefon" az Idol Ultra farvizén megpróbálni jó drágán rásózni a népekre.
Függetlenül 50-60 között azonnal kell, de még jobb, hogy lehet majd venni szolgáltatónál. Tudom béklyó meg minden, de nekem inkább úgy... Kibírom azt a kicsit. Ja és valami értelmes szín kellene, mondjuk fekete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen autót vegyek?
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motoros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BMW topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged