Új hozzászólás Aktív témák
-
mistar
tag
válasz Maxximus #598 üzenetére
Köszi!
Most, hogy muszáj volt gondolkozni, kivettem a pipát a Bluetooth on call "while charging" jelőlőjéből és máris rendben van[ Szerkesztve ]
-
Habell
tag
válasz Maxximus #557 üzenetére
Az a szerencse hogy ennek a samsungnak brutál ára van számomra. Így nem kell ebben gondolkodnom. Az áltam leirt kisebb nagyobb problèmák az alcatelnèl mèg belefèrnek...
Ettől mèg jó telefonnak gondolom. Nekem a mèrete is megfelelő az s4 mini duos ugye valamivel kisebb... -
dane12
csendes tag
válasz Maxximus #534 üzenetére
pont azért néztem rá (más appal is) mert így sokszor alig akar tölteni, ami pl. utóbb nyaraláson elég gáz volt hogy 5 óra alatt töltött fel néha mert mindig szünetelt amiatt hogy melege van... gondolom később nem lesz ezzel problémám, csak ilyen melegekben, szóval nem is igazán foglalkozok vele szerintem, mert a szerviz, akkor ott elüdül egy jóideig...
live your life be free
-
Apooca
tag
válasz Maxximus #515 üzenetére
Megmondom őszintén, nekem mindegy, melyik szolgáltatótól jön a hívás, nem is figyeltem erre, de szerintem nem.... Nekem a kimenő a lényegesebb... Ott viszont ugye minden rendben...
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Apooca
tag
-
zbzbzb
csendes tag
válasz Maxximus #404 üzenetére
Azt hiszem nem voltam egyértelmű.
Reggel levettem a töltőről, mutatott 98%-ot, elmentem vele egész napra, és este 8 körül még mindig 92%-on volt. Ekkor halt le a billentyűzet és amikor újraindítottam akkor leugrott 50% körülre, ami szerintem természetes, gyakorlatilag nem mutatta mi történik.Most felkerült az alcatel programon keresztül a hivatalos sw, ebben eltűnt a jó kis billentyűzár, amit annyira nem bánok, mert vpn miatt amúgy is pin locked a cucc.
Most éppen 70%on áll, nyomkodás és mindent újra letöltés, meg 20 perc skype után, talán nem annyira rossz.
Az új felület teljesen más, mint a gyári, pedig ez is tőlük van. talán 1-2 funkció eltűnt/megváltozott, pl. most le van tiltva az arcfelismeréses zárás, ilyenek. Lehet meg kéne root-olni.Egyelőre nem viszem vissza, megnézem ezzel a sw-el mennyit bír, aztán majd ha nem jó akkor szerviz.
Első töltésnél 1 éjszakát töltőn volt, de mentek a frissítések közben.Egyébként elég erősen használom (gyakorlatilag a tablet helyett is), email, böngészés ezerrel, youtube, skype video, ilyenek. Viszont sok app-ot nem töltöttem rá, mert nekem a gyári kiépítés tökéletesen elég.
Azért remélem így is elketyeg majd 1 napot.Köszi a segítséget.
-
őstag
válasz Maxximus #399 üzenetére
Fórumban/topikban nem hirdetünk.
[ Módosította: wwhy ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Maxximus #396 üzenetére
Lehet olvassák a fórumot a TELEMAX-osok, mert ma jött az SMS, hogy kész a készülékem....el sem hiszem.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Serpenthelm
csendes tag
válasz Maxximus #389 üzenetére
Azért, mert webshopból rendeltem, de nem mertem postai szállítással, nehogy valami gondja legyen. Inkább a helyszíni átvételnél maradtam, úgy meg tudom nézni előttük, és ha valami van, akkor otthagyom. Pestre viszont csak 28-án megyek fel, ezért arra még várni kell Remélem megbízhatóak, telefonon beszéltem velük, elvileg magyar gyári garanciával adják, remélem így lesz. A webshop nevét nem írom le ide, ha érdekel, akkor majd privátban elárulom.
-
riszter
senior tag
válasz Maxximus #378 üzenetére
Arra gondolok ami a képen is látszik, az időnél a 10:47-nél a nulla végénél kezdődik és a négyes végéig tart. Az a sáv nem tudom miért, de vibrál. És szerintem nem kellene neki.
Nem akarom lecserélni, tökéletesen megfelel nekem a gyári megoldás kinézete és használata, ez az egy zavar egy kissé. De azért tudok tőle aludni éjszaka...
Vivere militare est
-
GuruZone
őstag
válasz Maxximus #365 üzenetére
Az enyémből kimaradt a fólia, remélem megkapom azt is lassan.
Melyiket vetted? A víztiszta áttetsző a nem csúszós, de végül mégis a sötétszürkét használom.
Azóta az áttetszőt eladtam, rendeltem TPU tokot... abból könnyebben lehet kivenni/berakni meló kezdekor/végén.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
GuruZone
őstag
válasz Maxximus #325 üzenetére
997D-ből nem volt szolgáltatós változat. Igaz, hogy a Idol Dual-ból sem lesz, de az egy SIM-es verza megjelenése megadhatja a kezdőlökést.
Meglátjuk mi sül ki a romolgatásból. Root és CWM már kb 3 hete van
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz Maxximus #315 üzenetére
ez már azért durva. Előbb S2 most meg iPhone4. Öcsém, neked aztán mindegy, hogy Android vagy iOS
A szervizben rákérdeznél majd, hogy mi az oka a sokáig húzódó javításnak? Írok majd a német és magyar Alcának, hogy azért ez durva.
-
iamx7
csendes tag
válasz Maxximus #310 üzenetére
Igazad van alapvetően, állandóan ezen jár az agyam Csak történt már velem hasonló eset, ezért is ódzkodom, csak sajnos a lottó ötös nem társult mellé Akkor már tényleg megvárom ezt a htc-t, meg az s4 duos-t, hátha. A dual sim active dolog lenne nekem is a legfontosabb. Meglátjuk. Aztán ha valamiért egyik se jó, addigra hátha még olcsóbb lesz az alcatel és újra bepróbálkozom
-
-
riszter
senior tag
válasz Maxximus #287 üzenetére
Ezt néztem én is még itt a pH-n a hírek között. Nem lesz rossz, ellenben szerintem túl lesz árazva. Én is régóta szeretnék egy htc-t. De egyelőre marad az alca.
Tényleg, a htc-nek ez az első dual simes típusa ugye?A videón valószínűleg valami késői prototípus van, amit már kiadtak az újságíróknak.
[ Szerkesztve ]
Vivere militare est
-
DPD
csendes tag
válasz Maxximus #275 üzenetére
Kösz. Éppen ez a lényeg, hogy kikapcsolom, beállítom helyette a Go Lockert, jól működik egy ideig, aztán gondol egyet és aktiválja a gyári feloldóképernyőt is és egymás után kell használni a kettőt. Újraindítás után klappol minden, amíg újra elő nem jön a gyári. Hol egy óra, hol egy nap, de előbb utóbb feléled magától.
A baj tényleg csak az, (mert hagynám a Go Lockert a fenébe), hogy a gyári világoskék-fehér menü nagyon puritán.
Hozzáteszem, hogy ez az egy dolog van, ami kényelmetlenséget okoz, a telefonnal nagyon elégedett vagyok.
-
riszter
senior tag
válasz Maxximus #251 üzenetére
Persze, értem. Nekem is az. Csak 2 hétre venni egy 100k telefont. Utána beteszed a fiókba aranytartaléknak?
Tényleg respect a Telemaxnak ha a sim foglalat kiszakítást cserélik garanciában. Biztos vagyok benne, hogy nem kellene nekik.
Hétfőn megrendeltem az ebayen, tegnap meg is érkezett ez a vicuti-féle screen protector. 3 euróért kaptam 1db fóliát! Ez nem is lenne akkora gond, mivel nem havonta cserélgetem a fóliákat a telefonokon, de azért ennél többet vártam.
Semmiféle jelölés nem volt a fólián hogy melyik a védő és melyik a hasznos fólia... Naná, hogy összetapicskoltam a hasznos fóliát aminek így egy része szöszös lett, ergo buborékos. Maga a méret kivágás passzol a kijelzőhöz, de nem ajánlom senkinek ezt a vicutit!Vivere militare est
-
GuruZone
őstag
válasz Maxximus #216 üzenetére
vicc... az enyém is dobozban (?) jött.
IMAK KÉPEK a Picasa albumomban
a fekete marha elegántos, az átlátszó viszont nem csúszik.
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz Maxximus #161 üzenetére
nem az a baj, rosszul fogalmaztam.
nézd:
a tetején belevágnék ??? a chip nem középen van!
Persze nem ollóval állnék neki, megvárnám a vágóeszközt
Felül jól látom a kék mintán, hogy a chip egy része is levágásra kerül?Lessetek meg lécci egy 2006 utáni vodás SIM-et, köszi!
MÁS:
Mai fotók:
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz Maxximus #158 üzenetére
engem elhajtottak a Plázában lévő mobilboltba, ahol kivágják a kártyámat. Mondtam ezt magam is meg tudom oldani valószínűleg.
nálam ez bonyolult mert a vodás kártyámnak a Sógorom a tulaja, és ő kell az ügyintézéshez, persze van meghatalmazás is.
Viszont a vodás SIM-emen (ami elvileg 2006-os) olyan mintha túl nagy lenne a chip...
-
GuruZone
őstag
válasz Maxximus #131 üzenetére
Nálad van lemezmeghajtóként való megjelenés??? mert nálam nincs.
Az ezüst is nagyon baba! (az uccsó képen jól látszik)
Amúgy az érzés fura, hogy mocskosul könnyű. Tudat alatt picit zavar, hogy egy darab műanyag van a kezemben Amúgy nagyon egyben van. Másfél év S2-es Amoled után kifejezetten bejön az IPS technológia.Picasa-ra töltöttem fel képeket, lessétek meg!
Screenshotok a telefonból,
fotók a telefon által készítve,
valamint fotók a telefonról.
LESSÉTEK!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
riszter
senior tag
válasz Maxximus #101 üzenetére
Nem tudom Bog miért húzta le a kamerát, én lőttem ott egy-két képet és teljeaen vállalhatónak tűnt, pedig bele is nagyitottam. Mellesleg beszélgettem az alcateles srácokkal és van egypár bennfenntes infóm. Pl hogy az idol ultra fényképezése rosszabb mint az Idolé.
Vivere militare est
-
Tim82
félisten
Letöltöttem a videót, VLC szerint is 1280*720, de a minőségét leginkább a "kínos" szóval tudom jellemezni, ennyi erővel valóban lehetne VGA is, nagyon durva az az olajfestmény-szerű elmosás. A Logout-os cikkedben az SGS kamerájával vetetted össze, őszintén szólva az azért jobb ennél, videofelvételben is.
Nem mintha ez nekem dealbreaker volna, ugyan sokat fotózok telefonnal, de nem várok el a telefonok kamerájától kiemelkedő minőséget. Ez csak egy plusz hasznos fícsör.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest