- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
Már tárgytalan, mert úton van az átlátszó. A nano-tarto miatt nem mertem feketét rendelni, pedig az jobban tetszett. De így legalább látszik a hátlap színe is.
De nem kizárt, hogy egyszer lesz egy feketém is...
ans-nak is köszönöm a választ!
Én is erősíteném az elégedett vásárlók táborát, eddig mindennel elégedett vagyok!
Dual SIM-mel megy, a kártyacsere is egyszerű volt, csak kellett egy kis mese az egyik szolgáltatónál... -
iscsu
tag
Nekem kb. egy hete szólt, hogy jött új FW, felraktam, elsőre nem volt semmi gond. Aztán a Dialer/Contacts páros kezdett meghülyülni, de főleg rettenetesen belassulni, bár minden más ment rendesen. Felraktam helyettük mást, azokkal jó volt, be is lettek állítva alapértelmezettnek.
Aztán tegnapelőtt megjelent egy rendben lezajlott alkalmazásfrissítés ikon (a kis pipás Playes izé) az értesítési sávon, miszerint (külön kérés nélkül) frissült a Dialer & Contacts. Kipróbáltam, most már rendben vannak. Tehát elvileg odafigyel valaki ezekre a gondokra... -
Habell
tag
-
Egyet értek. Állandóan romoltam az s1,s2,s3-akat. Egyedül egy s2-es rom jött be ami tényleg stabil volt és plusszokat adott, de a többi 10-12 nél mindig voltak anomáliák. Bosszantó volt. Sztm a jb-s romokat nem kell romolni már,elég jók es programokkal,launcherekkel tőkéletes lesz. Én még csak a root szükséget sem érzem most ,lehet kiégtem.
Mondjuk egy olyan telefonnal,mint az s1 jogosnak találom, ahol a GB- nél megállt a gyári support, hogy főzött be szélsebes 4.2.2-esek is vannak, de az IDOL nem ilyen még. -
wwhy
veterán
Nem, messze nem
Durván úgy tudnám érzékeltetni, h launcher csak egy szoftver, ami ugyebár rátelepül a gyári GUI-ra, jobb esetben leállítja annak ilyen-olyan funkciót stb. Rosszabb esetben ezek mind futnak a háttérben. A ROM viszont az op.rendszer, aminek az átírása sokkal nagyobb lehetőségeket ad(hat), pl. egy kis OC -
Ami a szervizben van,de csak azért mert ezt holnapig 100%-osban belakom. Ez nálam majd 1 teljes nap, annyi hülyeséget használok.
Ami nagyon fafa volt, hogy a Google az elején megkérdezte, hogy mindent vissza állítson a mentesbol? (Anno a reginel bepipaltam) . Ra kattintottam és az appokat (90db !) mindet elkezdte wifirol feltolni. Már majdnem Iphone feeligem volt (az nagyon profin vissza tol mindent az iCloud-ból) ,meg a hátterkepet,wifi hálózati jelszavakat,mindent megjegyzett. ( a hülye gyerek még örül is neki, hogy a Google figyeli minden mozdulatát mi?)
Szóval kényelmes volt. Az s2,s3-nál nem működött ilyen jól valamiért.
Kár, hogy launcher beállitasokat alapból nem ment,mondjuk meg anno Nova volt, most mar a next-et töltöm fel amúgy is.
Akkor szúrom magam tokon, ha holnap szólnak, hogy mehetek a másikért. -
Amikor akciós volt a Nova Prime- ot is megvettem. Eddig azt használtam. Ami plusz az ikonok húzásra is kaphatnak funkciot,értesítést látod számokkal az ikonokon es ha jól emlékszem mappat tudsz csinálni az ikonoknak,ezek miatt vettem meg.
A next -et még én is most tanulnom. Hogy megér e 2 rugót? A látványvilága nekem bejön és még gyorsabb,mint a Nova. Tedd fel a lite-ot és eldontheted 1 nap után. -
Egyébként a sok finomság mellett ez a legérdekesebb:
"A legnagyobb érdekesség azonban az, hogy nem dual standy módon működik a HTC Desire 600, hanem egyszerre, egyidőben mindkét kártya aktív, így míg az egyiken éppen hívást bonyolítunk, addig a másik is használható".
-
DPD
csendes tag
A gyári menü fehér-világoskék színkombinációja alapból nagyon kevésnek tűnik nekem, így a képernyőzár maga is szegényesnek hat. Ez utóbbit le tudtam cserélni. A GO Launchert pedig azért tettem fel, hogy a kiirthatatlan Google sávot el tudjam tüntetni a főképernyőről. Sajnos a menü színe ettől nem változott.
Remélem, így már érthető a "hatalmas" problémám! ;-) Ja, és fent van még a Go Keyboard. -
rolywrx
tag
Nekem nincs vele gondom, hetek óta jól működik. Azt érzem rajta, h tényleg összerakták hw és sw oldalról is. Kamera sem szégyen már benne, mint a régi Alcatelekben.
A FB app-ban be tudod állítani a szinkronizálást. Én most nem használom, de régen úgy működött, hogy egyezni kellett a névnek, és akkor húzta össze őket. Vagy ennyi kevés hozzá már?
-
Nem. Ekkora májer azért nem vagyok. S2=Samsung Galaxy sII ,ami a drágább boltokban is újonnan 75 ezer.
De ha egy 1,5 éveset veszel,függetlent tip-top állapotban minden tartozekkal+egy gyári tartalék akksival 50-ért, az sztm azért nem nagy tévedés.
Nem hiszem, hogy egy fillért is fogok rajta bukni 1 hónap múlva is akár ha eladom.
Szóval ezért nem tokoltem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest