- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
-
-
outsiders
aktív tag
Hát sztem se a csövitelefon lesz a nokia nagy áttörése az érintőképernyős telefonok világában... Mjad meglátjuk mi lesz belőle, de azért sztem senki ne várjon csodákat se a készülék árával, se a kezelhetőségével kapcsolatban
Greg: hát az a kevés sztem ugy minimum két hónap még, addig hoz még ki az lg a htc is hasonló gépeket, éleződik a verseny és remélhetőleg ennek mi, vásárlók leszünk a nyertesei
-
hunluigi
senior tag
"Hol lehet olcsón, megbízható garanciával venni?"
Én itt vettem. Természetesen számlával garival magyarítással (amit mondjuk leszedtem mert sose szerettem)
8GB fekete 139.990 Ft (fehér most nincs raktáron)
16GB fehér 158.900 Ft (fekete nincs raktáron)érdekes hogy feljebb mentek az árak, gondolom a hiány miatt. Én 149.900 Ft-ért vettem a 16Gb feketét.
-
Kobe
veterán
ilyen alapon sajnos az ember soha ne vegyen semmit mert kijön majd a jobbik verzió pár hónapon belül....nem tudom, a jelenlegi w300i m után jó lenne már valami normális készülék, de ez a samsung féle marketing teljes egészében felforgatta a gyomrom....augusztusban kapható lesz - aztán jön a szeptember, amiben meg kiderül hogy többszáz pannon boltba jó ha maximum 100 db telefon jutott, októberben meg ugyanezt eljátszák a T nél is emg vodánál is gondolom.....így olyan érzésem van h max akkor kéne, ha utánam dobnák, ha T nél nagyon jó ára lesz esetleg meggondolom h benevezzek rá, de sajnos azt veszem észre hogy a beharangozott dolgokból semmi sem teljesült - a samsung legjobb készüléke, aminek titulálták, az összehasonlító videókban egy erős közepesnek tűnik a szifonhoz és a HTC hez képest
-
Kobe
veterán
hát, nem tom. WM alapú telóm még nem volt, de most hogy feltűnt a HTC új üdvöskéje, a Samu ezen próbálkozása erősen közepesnek tűnik nekem.....természetesen ismerem a számokat, leggyorsabb filerendszer, stb, de a widgeteken kívül nem robbantott akkorát a szoftver mint hittem.....Nomeg 400x240es felbontást megnézni egy 800ashoz képest, hát...élményromboló az fix. Mivel most úgyis inkább a pénzt gyüjtögetem, a házimozi ugrott már, megvárnám mi a végszó a HTC darabjára.
-
Kobe
veterán
lásd 88as hsz. Bochaval beszélgettem erről, és arra jutottunk, hogy a samu nagyon be akar törni a WM alapú szegmensbe. Szerintem mivel ez hosszútávon kifizetődő előnyöket jelent, simán kinézem belőlük hogy valamilyen formában be merik vállalni hogy a készülékek eladása nullszaldós legyen, vagy még az se. Erre jó példa pl a sajtóhír, hogy osztják a házimozit. Mivel elég hosszú időtartamot adtak emg, majd egy hónapot a telefonok regisztrálására, így kétlem hogy 5-6 darabbal kellene számolnunk, sztem egész korrekt példányszámról beszélhetünk. No persze az autós szett is csak csökkenti értékben azt az összeget amit előzőleg írtam, 80 ezer forint vagy 10 ezer forint ajándék, akárhogy nézem, ajándék, de még ha 10 ft lenen, akkor is ajándék lenne.
Én simán kinézem belőlük, hogy minden tulaj kap valami nem kis értékű dolgot, akkora készlettel számolnak. De ugye érdekes, mert szifonnál is volt a hype, napi 8 hír, aztán jöttek az infók miszerint a kutya nincs a T pontokban, cska mom parkban voltak érdeklődők nyitáskor, a többi boltban meg 1-2 kósza lélek veszi csak. -
Viktor26
tag
Bocsánat, nem voltam túl érthető.
A Samu mobile hlapján már rendelhető a teló. Erre gondoltam. Ár ugyan még nincs, nameg azt sem tudom most pontosan, hogy az akció mire is vonatkozik. De ahogy látom, ti sem még. Szóval azt szűrtem le a híradásokból, hogy az ajándék csak az aug. 26-án 0 órától a honlapon regisztrált és vásárolt telefonokra vonatkozik. Na, ezt kellene valahogy biztosra kideríteni! Illetve azt, hogy 26-ika 0 óra előtt alahol, valakinél meg lehet-e már venni a telót, hogy esetleg a honlapon 0 órától nem-e már az IMEI számot kell regelni az ajándékhoz?! Jó kérdés, mi?
REmélem érthető
-
Kobe
veterán
én is erre gondoltam, mert ugye ha a hazai samsungnak van lehetősége ilyen akcióra, akkor másik országnak is - mmint az ottani képviseletnek(bár nem tudom, samsung elég hungarocentrikus lett mostanában, magyar testerektől kérnek tanácsot a firmwarehez, igot adnak, msot emg ez) . Így gondolom nem érdekük, hogy 1 telefn 2 helyen/országban legyen potenciális jogosultság a nyereményre, hiába ahsználják cska ki az egyikben
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest