- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyru74
aktív tag
Hali !
Úgy látom mindenki megkapta az ajándékokat mert nagyon csendes a fórum. -
kyru74
aktív tag
válasz
BorosiBrigi #1312 üzenetére
Ma nekem is sikerült megoldanom a Tv-n a hangot, kellet egy scart és egy scart rca csatlakozó.Az rca-t bedugtam a dvd-n aux 2-ben és a tv-n a scar-t 2-ben ,a scart kábelt a dvd és a tv-n a helyére és így van kép és hang is.
-
kyru74
aktív tag
válasz
BorosiBrigi #1309 üzenetére
Szia!
megpróbálom én is . -
kyru74
aktív tag
válasz
BorosiBrigi #1300 üzenetére
Sajna erre nincs ötletem mert nekem nincs a Tv még HDMI csatlakozó a tv most akarom cserélni.
-
kyru74
aktív tag
Sikerült már megoldani valakinek a hangot a tv-n.
-
kyru74
aktív tag
válasz
BorosiBrigi #1291 üzenetére
Oké már alig várom
-
kyru74
aktív tag
válasz
BorosiBrigi #1286 üzenetére
Esetleg ha sikerülne szólsz hogy hogyan ?
-
kyru74
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1287 üzenetére
Szia!
Nekem is tudnál segíteni a Tv beállításába. -
kyru74
aktív tag
Szia !
Nekem is ugyan ez a bajom és még nem jöttem rá a megoldásra. -
kyru74
aktív tag
Lehet hogy nem ide tartozik ez a kérdés de vajon aki megkapta a házimozit az be tudja állítani azt hogy a tv a házimozin keresztül szóljon ?
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Ma nekem is meg jött a házimozi egész jó most ismerkedek vele kár hogy nincs benne magyar menü. -
kyru74
aktív tag
Ma engem is felhívtak
és kicsit meglepet hogy vasárnap fogják kihozni a házimozit.De azért örülök neki csak már a kezembe legyen.
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Én csütörtök reggel kíváncsiságból felhívtam nyíregyházán az összes pannon kirendeltségeket (8-at)hogy van-e készleten de csak egy ígérte hogy kapnak és délután rám szóltak hogy meg is jött
rögtön be mentem érte mert csak kettőt kaptak.
És most csak ismerkedek vele mert még nem volt PDA telom és a regisztráció is sikerült. -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Ma sikerült nekem is vennem egy I900-t.És az lenne a kérdésem hogy magyar nyelvet hol lehet beállítani?
Vagy létezne hogy sikerült letörölnöm mikor beírtam a pin kódot és utána kérdezte angolul valamit ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest