- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
nekem is holnap hozzák.
-
oalex
senior tag
válasz
Andrewstarr #1120 üzenetére
i900 nincs is felsorolva a mobilok között. PDA kategória sincs. Gondolom az i900 az egyéb.
-
oalex
senior tag
válasz
Viktor26 #1114 üzenetére
Igen, elötte telefonálnak (a kapot levél szerint), úgy hogy ez teljesen korrekt a szállító részéröl.
Így már nem agodom, hoogy mivan ha nem vagyok itthon.
Csak azokat sajnálom, akik valmi cég névre vették és oda adták elszámolásra a számlát, de szerintem ha olyan kapcsolatban vannak a céggel, hogy elszámolható számlát nyujtanak, akkor simán kérhetnek időben másolatott rolla.
-
oalex
senior tag
köszi info-t Bog.
Tipikus Samsung fejetlenség már megint. Úgye dzsega-nek azt mondta az ügyfél szolgálatos ma, hogy nem lesz mail, te meg most azt az infó-t kaptad, hogy lesz. Nem szoktak ezek egymással egyeztetni?
[OFF]Más:
Tudom, hogy így müködik a kiszállítás, hogy nem szólnak elötte a futár cégtöl, de mégis jó lenne elötte egy telefon. Ekkora dobozt ne cipeljen már feleslegesen, ha mint sokan épp munkahelyen vagyunk, vagy suliba akkor gondolom vissza viszik a telephelyre (vagy ki hozzák újra, de ezt nem mindegyik válalja) és akkor neked kell érte menni jó messzire (általában a kül kerületek széllén vannak, logisztikai okok miatt) galogosoknak nem lesz egy egszerű mutatván 80x80x80cm és ~30-40kg dobozzal a bkv-n.Na de bizzunk a véletlenben.
[/OFF]
-
oalex
senior tag
hivta már mostanába öket valaki?
-
oalex
senior tag
Csak csesztessétek öket ezzerel telfonon és mailen egyarán. Így hátha az agyukra meg és nem lustálkodják el a végét.
Mivel eddigi munkájukat sem az alaposság sem a gyorsaság nem jelemezte. Ha az illető fejébe látok akkor nagyon valós kép, hogy:"...hogy montad gizike?
...ajándékot ki küldeni?
...milyen ajándékot/kinek?
...ja, hogy az autós tartó?
...házi mozi? milyen házi mozi?
...azt meg ki találta ki, mert én nem?
...ja hogy említettem a szeptemberi értekezlete? de az csak egy felvetés volt!
...Muszáj?
...na jó, egye fene, azért bisztos kikapok a központtol.
...amugy azt mikor rendeljük meg a gyártól, hány darabb is kell?
...az rá ér (örüljenek, hogy egyáltalán kapnak), menjünk inkább kávé szünetre, meg amúgy is 2 hét mulva lesz Koreában regional-manager-tovább képszés, az fontosabb és arra készülök most (pedig ott csak halgató ként lesz jelen)..." -
oalex
senior tag
válasz
Andrewstarr #1031 üzenetére
belefér! papír vékony.
-
oalex
senior tag
válasz
Viktor0610 #991 üzenetére
Szerény véleményem szerint ez itt majdnem mindekit érdekel valamilyen formában. Beleértve engem is, pedig nekem már van.
Elvégre ez a topic pont az éríntett akciórol szól. Nem?
Mármint az első kérdésére a válasz. Az ár nem igazán, hisz azt bárki simmán kideríti az aláírásában lévő web oldalon.
Elötte is volt böven link ebben a topicban arrol, hogy ki, hól és menniért látta/vette? És nem láttam, hogy kifogásoltad volna.
-
oalex
senior tag
válasz
Squirrel #986 üzenetére
nincs értelme, én már meg tettem 2 hétel ezelöt.
És hiába hivatkoztam a saját szabályzatukra, az ügyfél szogálatos azt mondta, hogy csak szept. 30 útán fogják ki értesíteni a nyerteseket.
Még azt is meg jegyeztem, hogy javítsák ki a félre informálást, de a látható jelek szerint tojtak rá,Úgyan így tojtak arra is, hogy hónapokon keresztül az I900 telefon tipusa csuszka(sliding) ként volt feltüntetve a magyar oldalon. És a felbontása pedig 3.2"
Az a gáz, hogy valószínüleg mind diplomás ember aki ott dolgozik, mind a sajtó/marketing, mind a jogi osztájon. A kereskedelmi vezetőt nem is említem. Nagy takarítást kéne náluk végezni...
-
oalex
senior tag
válasz
hunluigi #969 üzenetére
"és a hírekkel elentétben nincs vele olyan probléma ami ne volna megoldható 10 perc googlizással"
azért ne essünk tulzásokba ... van olyan hibája, nem is egy!
viszont ettöl fügetlenül, nagyon örülök neki és a pozitivumok (amiböl sokkal több van mint hiba)
Továbbá a most piacon lévő készülékek között a legtöbb pozitivummal rendelkezik (számomra). -
oalex
senior tag
Nem ám flame, csak érdekesség!
A két legelvetemültebb hozzászólónak ebben a topikban nincs i900-a.
Kérem kedves Samsung!
Tegyék számukra elérhetővé a készüléket, mert amilyen szorgosan posztolgatank itt, elöbb utobb felgyutyák a Samsung HQ-t (ha ennyi szabad idejük van és ilyen véresen veszik azt már most, amijük még nincs is).
Továbbá nagyon sok, szürke, teljesképernyös szövegtöl (olyan hosszú, hogy csak rá nézek és elfáradok, így hát elsem kezdem olvasni és bisztos van más is így ezzel) kiméled meg a topicot és a szervert.
Uff
-
oalex
senior tag
válasz
Zolesz007 #881 üzenetére
Nekem is meg van a teló (és majd egyszer talán a házi mozi is), attol még boszant, hogy mit képzelnek. Meg a többieket sajnálom, akiket eddig ezzel hitegettek.
Ennyi erövel, ha jógilag helytáló lenne amit írtál, azt is simán meg tehetnék, hogy át írják a házimozit Szept 30 elött egy zseblámpára (és azt küldik nekünk postán). Nem tehetik meg, csak azért mert oda írták, hogy bármikor modosíthatják meg ilyenek.A versenyjóg az más mint a birosági.
-
oalex
senior tag
válasz
Zolesz007 #878 üzenetére
Az nem számmít. Ennyierövel, mindenki oda írhatja kisbetűvel az akciói mellé, hogy ezekért az állításokért nem fele és bármikor modosíthatja (mint ahogyan meg is teszi: tesco, Auchan, stb). Ettöl fügetlenül kapják folyamatosan a bírságokat.
Ez nem menti fel öket.
Már azért is jár a bünti, hogy az akció idején nincs a termékböl xy helyen. Biztos hallotál már olyanrol, hogy az akció a készlet erejéig tart és mind e mellet buntit kapot a hypermarket, mert fél nap alatt elfogyott a hirdetett termék (azaz úgy itélte a GVH hogy kevés volt belöle), vagy hogy nem volt kapható mindegyik bolban.
-
oalex
senior tag
Modnjuk az ott van a pdf infó, hogy
JÁTÉKSZABÁLYZAT
Részvételi feltételekOmnia_i900_hazimozi.pdf (application/pdf Object):
Address: http://i900.samsung.hu/pdf/Omnia_i900_hazimozi.pdf
Type: application/pdf
Render mode: Quirks mode
Encoding: ISO-8859-1
Size: 52.14 KB (53,394 bytes)
Referring url: http://i900.samsung.hu/registration.php
Last Modified: Thursday, September 18, 2008 2:21:29 PM -
oalex
senior tag
Na innetöl már tényleg meg érdemlik a feljelentést és a több milliós bírságot.
GVH ezért tuti büntett! És minden jóguk meg van rá. Játék közben meg változtatni a játékszabályokat.Ma 18millios birságot szabtak valamelyik lakás járadékos intézetre, csak azért mert úgyan azt a szlogent használta két különböző termékükre. Akkor ez a cselekedet vajon mit vonna maga után.
Nincs meg valakinek lementve az eredeti "játékszabályzat"? Azt hiszik nemigazországban mindent meg lehet csinálni, bár megértem, hogy gyurcsány után mindenkinek megjött a bátorsága.
-
oalex
senior tag
Amilyen hülyén szervezte ezt a samsung, tuti, hogy nem is hozzot be az országba 300db készüléket (azért fogy folyton el a minta boltba és csak 1-2-3db ok vannak a pannon boltokba is. Még a végén ki tolják az akció idejét újra.
Ezzel nincs is semmi, baj, csak örülök, ha mindenki kap.
De, hogy így megszivatni, a T-mobile, Voda sokat, az gusztustalan. Ez valami fű alatti kizárolagosságnak felel meg a Pannon és a Sansung között, nyugodtan szólhatak volna előre. És akkor nincs ez a bizonytalanság a másik két tábor részéröl.
-
oalex
senior tag
Még jó, hogy t-mobilos vagyok, külömben egy kicsit frusztrálna, hogy 70e vel olcsobban vehetném most úgyan azt mint egy hete tettem.
Ráadásúl cégen keresztül menne, ami még 3-4 napot rá tesz (amilyen lusta az illetékes ügyintézőnk). Ezzekel számoltam és azért döntötem a Márkabolt mellet, mert szállingoztak a rém hírek, hogy t-mobile nál késni fog, ami beigazolódni látszik.Sebaj, legalább az a gondolat nyugtatt, hogy a percdíjam 11ft körül van minden belfődi hálózatra, úgy hogy nincs külön havidíj sem. Ezzel többet sporolok hosszútávon.
-
oalex
senior tag
válasz
Gigibacsi85 #806 üzenetére
Gratula minden újdosült tulajnak.
Jó telepítgetést és ne feledjétek a kedvenc oldalunkat: [link]
-
oalex
senior tag
Na jól látom, nincs itt senki reggel ota?
Mindenki a Pannonál ál sorbaCsak semmi verekedés srácok.
-
oalex
senior tag
Hát én idestova 8 éve lakok egy nem bejelentett címen és rendszeresen kapok külföldi küldeményt, ajánlott levelet/csomagot, stb. A lakcím kártyámba természetesen nem ez a cím van, de mindent mindig megkapok, csak személyit kérnek, ha postára kell mennem, mert nem voltam otthon.
Lakcímet még soha nem kértek.
-
oalex
senior tag
Szerintem nem kell emiatt agodni. Nem láttam rolla szót sehól, hogy a személyibe szereplő címed kell. Ök nem hatóság. El sem kérhetik az igazolványt (egyébként is külön van a lakcím kártyátol).
Simánt ird be a tartozkodásit és egy mobil számot. Esetleg a vásárlűsí számlán is ez a cím szerepeljen.
Oda postázák ki amivel regisztráltad. Ha postás jön és nem vagy otthon akkor be dobnak egy cetlit, hogy a leközelebbi postán x-órátol átvehető a nagy doboz. Ott már kérnek személyit, de csak a személyed igazolása véget (azaz csak a név).
P.S: per pill még van házimozi, csak a szolgáltatokon mulik hogy mikor telik be. Ha lesz náluk böven készlet akkor nagyon gyorsan eléri a 300-at. Nem ma, de a héten tuti.
-
oalex
senior tag
válasz
Zolesz007 #777 üzenetére
Menny bisztosra!
Előző este sátor lever a Pannon elött. elötte két napíg ne egyél semmit, csak nyers krumplit (ahogy a katonasági alkalmassági vizsgán szokás). A far zsebedböl logjon ki egy bicskanyél szerü dolog. Öltöz téliesen (értem, szakadjon rollad az izadság).
Biztos elöre enged mindenki, akinek kedves az élete. -
oalex
senior tag
válasz
vottokar #755 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom. éppenséggel lehetne egy telefonszámuk, hogy az ember tudjon érdeklődni. Én nekem is 2 és fél órát kellet várnom, mikor voltam, hogy megjöjön az aznapi 15db. os szállítmány ami tuti, hogy aznap estére már elfogyott.
Sajnos csak akkor derül ez ki, ha oda megy az ember és vidékröl valóban nagyon necces.
elötte is kb annyit kaptak, ebböl számoltam ki a max 100 eladotatt idáig, Az hogy azota is kaptak e a nagy kérdés a most odameni szándékozóknak.De ha amugy is szolgáltatónál veszed meg, akkor nem érdekes. Házimozi meg lesz 3 hét mulva dögivel az apro hirdetésekben 50e alatt is. ha nagyon érdekel (biztos sokan el akarják majd adni). És akkor ugyan ott vagy ha megveszed valakitöl, hiszen te nem 150e fogod kapni a szolgáltatóknál hanem inkább 100 körül ha jól tipelek.
-
oalex
senior tag
-
oalex
senior tag
válasz
szamovar #743 üzenetére
Na én nem bírtam ki és felhívtam. Túl kedves volt a hölgy hangja, hogy GVH-t idézgesek.
Amit meg tudtam, hogy csak az akció után fognak ki értesíteni (sept 30). Kérdeztem, hogy akkor most hibásan van megfogalmazva a játékszabályzatban, erre azt mondta, hogy lehet.
Említette, hogy már teganp is keresték telefonon ezügyben, úgy hogy javasoltam, hogy akkor fogalmazzák át (azt nem tettem hozzá, hogy azért dupla büntetés ját, ha a akciós játék időszak közben modosítják a feltételeket).
Majd a végén több panaszt tudunk beleírni a feljelentésbe ha mégsem jön meg a cucc
-
oalex
senior tag
Játékszbályzat: [link]
2. Az akció idıtartama, díjak, a részvétel feltételei:
Amennyiben 2008. augusztus 26. és 2008. szeptember 30. között regisztrálsz a
http://i900.samsung.hu oldalon, és ha megvetted a Samsung Omnia i900mobiltelefonod
bármely hivatalos T-Mobile, Pannon vagy Vodafone értékesítési ponton ill. a Samsung
Mobile márkaboltban a Westend City Center középsı szintjén , annak IMEi számával és
lakcímeddel erısítsd meg regisztrációd. 3 munkanapon belül visszaigazoljuk, hogy a 300
db HT-TZ315R egyikét vagy a 200db autós készlet (szélvédıre rögzíthetı
telefontartó+szivargyújtó töltı) egyikét szállítjuk ki Neked. A regisztráció idejét
vesszük minden esetben figyelembe, azaz a teljes, lezárt regisztráció (minden adat,
beleértve az IMEI számot is) számít.Ilyen 3 napon belüli vissza igazolást kapot már valaki (telefonon vagy levélben)?
Nekem csak a rendszer irta ki a neten, regisztráció közben, hogy gratula, mert benne vagyok a 300 ba, meg tuti nyertem. De ezt nem tudom igazolni ha megondolja magát a Samsung, mivel semmien email-es értesítést nem kaptam. Az meg úgye csak egy flash oldal volt, ami utánna el is tünk. -
oalex
senior tag
lehet meg tartom majd a házimozit is, most vettem észre, hogy túd HDMI 1080p felskálázás is. Ennyivel már jobb mint a jelenlegi sony. Aztán jöhet az LCD tv is
Külföldi forumokat olvasva, úgy tünik, hogy elég jól szól ez az 1000W.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest