Új hozzászólás Aktív témák
-
Dante252
csendes tag
Nekem is megjött tegnap délután négy körül. Épp csak kinyitottam, hogy megnézzem, minden ok -e bent a dobozban, aztán ma viszem át az új gazdájához a kicsikét. Kíváncsi leszek, hogy szól.
-
Dante252
csendes tag
Valakit egyáltalán hívott már a Samsung a házimozi szállításával kapcsolatban?
-
Dante252
csendes tag
válasz
Squirrel #850 üzenetére
Igazándiból én már semmit nem tudok erre az egész mizériára mondani. A T-mobile abszolút inkompetensen áll a témához, csak gratulálni tudok nekik, a Pannon pedig hiába hozta ki, ők sem állnak a helyzet magaslatán (sőőőőt.....).
Amúgy Squirrel te pedig ne ingázz a Pannon boltok között, hanem fogd magad, és rendeld meg a webshopjukból, és akkor valószínűleg még a héten tapizhatod a telefont...
-
Dante252
csendes tag
válasz
Ferko75HUN #739 üzenetére
Duplán (triplán) megerősítve, én is beszéltem velük.
-
-
Dante252
csendes tag
Ezt az egész termékbevezetést totálisan körbelengi az inkompetencia...
-
Dante252
csendes tag
válasz
vottokar #554 üzenetére
Engem sem igazán érdekel ez az egész ajándékozósdi... Az autós szettnek mondjuk örülnék, de ha nem kapok, az sem érdekel. Konkrétan a Telefon fontos számomra, ezért örülnék én is egy pontos megjelenési dátumnak.
Mindenesetre úgy gondolom, hogy jövő hétre sokkal okosabbak leszünk. Ez mondjuk nem változtat azon a tényen, hogy a Samsung szerintem ezzel a termékbevezetéssel/promócióval kicsit elszámolta magát. -
Dante252
csendes tag
A megkeresésemre a Samsung ügyfélszolgálata elárulta, hogy jövő hétig nagyjából semmi sem biztos a telefonnal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest