- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
neemtudomka
csendes tag
válasz
Ferko75HUN #1084 üzenetére
Ne is egy teló miattgyere át, hanem mert olcsóbban telefonálsz. (Én pl a dugósúgó-ban)
-
outsiders
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #1087 üzenetére
nézd meg samsung webshopban asszem i780 120ezer, az omnia meg 130, így olyan 80és 95közt lesz sztem a trénél kb, bár mindenki örülne ha kevesebb lenne
csak lenne...........
-
erdoke
titán
válasz
Ferko75HUN #1084 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz az érintőképernyőhöz, akkor a legújabb Blackberry vagy a Nokia E71 is jó telefon, illetve érintővel ott a Samsung i780 a Tré kínálatában.
-
Greg-77
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #1076 üzenetére
Én is vártam az Omniát a T-nél és mivel nem jött már majdnem ráfanyalodtam az iPhone-ra amikor láttam h jön a Nokia 5800 Tube! Ha minden igaz nagyon jó is gép lesz! Ha már ennyit vártunk az Omniára ezt a kis időt kivárjuk a Tube-ra!
-
erdoke
titán
válasz
Ahogy elnézem a képeket, videókat és előzetes teszteket, a Tube egy nyiszinyöszi műanyag, béta szoftveres téglácska lesz (Omnia + 3 mm a vastagság). Ráadásul eleinte teljesen irreális, az Omniával megegyező áron.
WM Prora töménytelen szoftver biztosítja a testreszabhatóságot, ellenben S60 tapira gyakorlatilag semmi nincs. Látnád az Omniámat 5 nap után, szinte rá se lehet ismerni.
Viszont a kijelző felbontását elírtad, hosszúkásabb mint az Omniáé, nem lehet 4:3-as. -
outsiders
aktív tag
válasz
Na azért a két telefon nem egy kategória sztem, ez a Nokia érzésem szerinte vagy nagyon ütni fog, vagy hatalmas bukás lesz... Ammúgy meg jó esetben kapható lesz az idén, és addig még mennyi jó teló kijön, pl HTC touch HD hogy csak egyet említsek. Én most már megvárom a T-s megjelenést, hacsak nem hoznak ki addig vmi hasonló kategóriájú pda-telefont .
mod: Na Libria megelőztél, sőt ua. a telóra gondoltunk
bár a HD-t én féltem a proci miatt...
-
Kobe
veterán
válasz
én kivárásra játszo, ha nagyon jó áron hozzájutnék, lehet benevezek rá t-nél, de jobban érdekel a HC Touch HD. Sajna 6300t szerettem volna kis egyszerű zsebbe-telefonnak, de kivették a t kínálatából. az 5800 valamiért nem gyere be
-
Dante252
csendes tag
válasz
Ferko75HUN #739 üzenetére
Duplán (triplán) megerősítve, én is beszéltem velük.
-
Kobe
veterán
válasz
Ferko75HUN #455 üzenetére
nem akarok beleszólni, de hidd el, hogy a nagy üzleti érdekeket megtestesítő szerződésekről nem egy sima plázabeli T-pontban fognak beavatni. Mert hát forgalmazzák a szifont....hogyne, augusztus 21én az eladók 90%a még nem is tudta eszik e vagy isszák a szifont, így simán kinézem hogy vetítettek, h leplezzék a hülyeségüket. Mellesleg ha német T felvette a kínálatába, szó sincs ilyen szerződésről, mivel a hazai szifon-forgalmazás feltételei - cosmagok, stb - nagy arányban a német T által kerültek meghatározásra.
A másik emg az, h 3x beszéltem samu ügyfélszolgálatával, egy sem említett ilyen infót, pedig 3 különböző emberrel beszéltem, és direkt rákérdeztem a szolgáltaatókra. Ha az egyik oldalon hallgatnak vagy tagadnak, úgy kellene a másikon is....szóval sztem amit mondasz, egy értesületlen értékesítő dezinformáltsága, semmi több
-
Kobe
veterán
válasz
Ferko75HUN #451 üzenetére
nem hiszem h akkor megemlítették volna az akció feltételei között a T t is
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
Ferko75HUN #451 üzenetére
Hát ez nem semmi,ha igaz.
Ma megtapicskoltam egyet,élőben a a kétszázhuszvolt-nál.
A szövegbevitelre voltam kiváncsi,tök jól használható volt fekve a qwerty,a hangja
is erőteljes,jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest