Új hozzászólás Aktív témák
-
szamovar
tag
KÖSZI BOG AZ INFÓT! Amúgy ma akartam én is felemelni a telefont, hogy rákérdezzek, hogy mi van ... de megelőztetek a válaszal. Oalex kérdéséhez hasonló az enyém is, ha nem lesz otthon senki, akkor mi az eljárás.Valahogy kilehet deríteni a szállító céget és egyeztetni vele, hogy mikor hozzák a hangot ....
-
vottokar
senior tag
Telefonszámuk az több is van, de hétfőn jónéhányszor próbáltam elérni őket, de reménytelen volt. Vagy foglalt, vagy fel sem vették..
Hát ez az, legalább valamiféle infóval kijöhetnének, hogy pl. nagy érdeklődésre tekintettel nem tudjuk az igényeket kiszolgálni. Kérjük igényét jelezze az xxxx-xxx telefonszámon.
Megvenném én a Samsungnál, ha épeszűen meg lehetne. Így meg valószinűleg marad majd a helyi T-Mobile viszonteladó, vagy a megyeszékhelyi. (bár, ha a Samu saját egyetlen boltját sem tudja kiszolgálni, akkor...
)
a házimozi nem igazán érdekel. Ha a 150K-ba kifizetném, valszeg megtartanám, de eddíg is elértem nélküle...
-
vottokar
senior tag
Volt egyáltalán több telefon a márkaboltnál az általad említett max 100-nál?
Sajnos pontos információhoz nem lehet jutni, mivel falusi vagyok, a telefonos elérhetőségükről meg inkább nem mondok semmit.Azért meg nem fogja az ember fia elcseszni egy napját meg x ezer forintot, hogy kényszeredetten mosolygó emberektől azt hallja, hogy "Sorry elfogyott, gyere vissza holnap!" Mondjuk arra is kiváncsi lennék, hogy webshopba sikerült-e valakinek vennie, vagy mind megy a személyes forgalmazásba...
Igazán ezek csak érdekességek lennének számomra, mert már viszonylag biztosan eldöntöttem magamba, hogy szolgáltatónál fogom megvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Alters teszt
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest