- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Jó estét.
Megkaptam én is a házimozit.Nem rossz bár a hangjával nem vagyok kibékülve.Az eddigi Panasonic-om szebben szól.De a Samsung sokkal többet tud
.
-
PyroS
senior tag
válasz
BorosiBrigi #1197 üzenetére
Priviben elküldtem azt a számot amiről engem hívtak.Próbáld meg hátha tudnak segíteni.
-
PyroS
senior tag
válasz
BorosiBrigi #1187 üzenetére
Szia.
Szerintem megyénkén szállítják ki a házimozikat.Majd vasárnap megkérdezem a futárt.
-
PyroS
senior tag
Most hívtak,hogy vasárnap fogják kiszállítani a házimozimat
.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Megkaptam én is a levelet."Kedves Házimozi-nyertes!
A Samsung Omnia i900 játékban a leggyorsabb 300 regisztráló egyikeként egy házimozi-rendszert nyertél. A házimozik kiszállítása az október 13-ával kezdődő héten indul. A szállítók előzetesen a regisztrációkor megadott telefonszámon fognak keresni, és ekkor jelzik a szállítás pontos időpontját. Fontos, hogy a kiszállításkor személyesen vedd át a csomagot személyi igazolványod és az i900 számla vagy a szolgáltatói szerződés felmutatásával.
Amennyiben személyes átvételre nincsen mód, úgy annak a személynek, aki a csomagot át fogja venni, egy meghatalmazást kell írnod, és ehhez mellékelned kell személyi igazolványod másolatát és az i900 számlájának vagy szolgáltatói szerződésének másolatát felmutatás céljából. Amennyiben a fenti dokumentumok hiányoznak, a házimozi nem kerülhet átadásra, ismételt kiszállításra sajnos nincsen mód.Kérjük, erre a levélre ne válaszolj, telefonon hamarosan keresni fogunk!
Gratulálunk még egyszer!
Üdvözlettel,
Samsung Mobile" -
PyroS
senior tag
válasz
Squirrel #1015 üzenetére
"A házimozira való jogosultságot legkésőbb 2008. október 5-ig állapítjuk meg. A
nyertesek – aki a fentebb meghatározottak szerint regisztrált a játékra és a megadott
IMEI szám is érvényes volt– telefonon értesítjük."Ennyit találtam a regisztrálós oldalon.Pedig én is szeretném már tudni,hogy mit kapok mert addig nem akarok venni autós készletet.Hátha már csak azt kapok a házimozi rendszer helyett,bár az írták vissza,hogy benne vagyok a 300-ban.
-
PyroS
senior tag
Jó estét.
Éppen az előbb regisztráltam be a házimozira.Még azt az üzentet kaptam,hogy benne vagyok a 300-ban.Hát majd kiderül ha kapok valami visszajelzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest