- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorosiBrigi
csendes tag
Szió!
Tegnap este nekem meg oldódott a hang probléma!!!
RCA kábellel kötöttük össze a TV audio out-ot a DVD-n a video AUX2-be dugtuk be.
A TV-n a belső némítást be kell kapcsolni, és a DVD távirányítóján az aux-ot AUX2-re állítani.ÉS LÁSS CSODÁT!!!
Már van is hang a házimozin!
-
BorosiBrigi
csendes tag
Nem .........sajna még nekem sem sikerült meg csinálni.
De nekem van egy újabb problémám is!
Vettem HDMI csatlakozót, és összekötöttem a TV-vel( aminek ugyancsak van HDMI funkciója).
Az a problémám, hogy a TV-n semmi nem jelenik meg.
Hol keressem? Vagy ennek is autómatice be kéne jönni, mármint a lejátszott filmnek, mint amikor scart-al csatlakoztatom? -
babosmiki
addikt
Nekem is megjött!
Én is Panasonic-ot váltottam le. ( 1000 W )
Szerintem a Samsung igen csak felnőtt a feladathoz!
Én nem-igen veszek észre külömbséget, csak talán a Pana kicsit hangosabb volt.
De a Samu sem torzít teljes hangerőn és ez szerintem nem semmi!
Amúgy a TV hangot még én sem tudtam átvinni a cuccra!
Ötlet valakinek? -
erdoke
titán
"HR: Hard Reset a PDA szoftverének alapállapotba hozása.Telefon felvétel + telefon lerakása gomb + reset rövid megnyomásával,a másik két gombot addig kell nyomva tartani, amíg megjelenik egy kis ablak.Ha szeretnéd végrehajtani a hardresetet akkor telefon felvevő gomb,ha nem szeretnéd mert meggondoltad magad akkor telefon lerakó gombot kell megnyomni. Minden beállítás és PDA-n lévő anyag elveszik, egy frissen telepített rendszert kapsz."
Innen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest