- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Ferko75HUN #1084 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz az érintőképernyőhöz, akkor a legújabb Blackberry vagy a Nokia E71 is jó telefon, illetve érintővel ott a Samsung i780 a Tré kínálatában.
-
erdoke
titán
válasz
Ferko75HUN #1076 üzenetére
Ahogy elnézem a képeket, videókat és előzetes teszteket, a Tube egy nyiszinyöszi műanyag, béta szoftveres téglácska lesz (Omnia + 3 mm a vastagság). Ráadásul eleinte teljesen irreális, az Omniával megegyező áron.
WM Prora töménytelen szoftver biztosítja a testreszabhatóságot, ellenben S60 tapira gyakorlatilag semmi nincs. Látnád az Omniámat 5 nap után, szinte rá se lehet ismerni.
Viszont a kijelző felbontását elírtad, hosszúkásabb mint az Omniáé, nem lehet 4:3-as. -
erdoke
titán
válasz
Andrewstarr #1000 üzenetére
Köszönöm, közben a fiatalember is megkeresett. Igazából 450 eurónál többet nem adnék semmilyen telefonért, illetve még nem tudom, adásvételi elég-e a könyvelésnek, vagy céges számla kell.
-
erdoke
titán
Nekem viszont hétfőn meg kellene vennem a telefonomat. Az a gond, hogy még nem döntöttem, milyet.
Hol tudnék gyári garis Omniát "olcsón" venni már hétfőn? Ha nem publikus, jöhet privátban is.
Közben nézegettem a Diamondot is, elég impresszív méretei vannak. Közben jött ki hozzá nagyobb gyári akksi hátlappal, két akksival talán már az is elfogadható. -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Diamond ugyanígy alig van a Vodánál, pedig az előbb megjelent náluk, nem is beszélve a független megjelenésről...
Ne érzelmeskedj ennyire. Inkább tapogasd meg a telefont, nézd meg a pannonnos árat, és számold ki, kb. mennyi lesz a T-nél. Utána döntsd el, hogy megveszed-e. Elvileg a hét második felében vagy jövő héten megjelenhet náluk is, de legkésőbb október elején biztosan lesz.
Én is gondolkodok a Diamondon, az új ROM-mal tűrhető a sebessége, és már van hozzá erősebb gyári akksi + hátlappal, amivel még mindig 15 mm-en belül van a vastagsága. Sajnos a Touch Pro még a vastagabb akksis Diamondnál is 3-4 mm-rel vastagabb, és a 165 g is durva. -
erdoke
titán
válasz
Andrewstarr #919 üzenetére
Mi is örülünk, de attól se lennénk szomorúak, ha legközelebb csak fele (negyede?) ennyi ugráló és tapsikoló szmájlival dekorálnád ki a fórumot.
-
erdoke
titán
Nekem pár héten belül kell egy PDA, és mindenképpen 500 eurón belül. Nem fogok 6-700 eurót adni egy kétkezes tapifonért, a pixelháború meg eddig se érdekelt, egyébként már vettem volna egy szifont úgy 2 hete. A Touch HD is WM6.1 lesz, nagyot robbantani az se fog. Külön grafikai processzor nélkül lassú lesz, azzal meg még hamarabb leszívja az akksit.
Ha neked nem sürgős, várj még 1-2 hónapot. Addigra viszont beindulnak az Android alapú ketyerék, aztán rögtön a WM7, és talán egy éven belül a szifonnak is lesz jobb kamerás utódja. Szóval várni azt lehet, akinek van türelme, és nem penészesedik meg a pénze a párna alatt. -
erdoke
titán
A magyar Samsung kavarása és bénázása nem teszi rosszabbá a készüléket. Ha lesz jövő hét végére a Trénél, akkor megveszem náluk, egyébként már inkább külföldön, vagy itthon függetlenül. Igazából az ár is számít, mert 100e-nél többet telefonért nem adok még céges pénzből sem.
-
erdoke
titán
"HR: Hard Reset a PDA szoftverének alapállapotba hozása.Telefon felvétel + telefon lerakása gomb + reset rövid megnyomásával,a másik két gombot addig kell nyomva tartani, amíg megjelenik egy kis ablak.Ha szeretnéd végrehajtani a hardresetet akkor telefon felvevő gomb,ha nem szeretnéd mert meggondoltad magad akkor telefon lerakó gombot kell megnyomni. Minden beállítás és PDA-n lévő anyag elveszik, egy frissen telepített rendszert kapsz."
Innen -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Micsoda faxkalap, surmó marketingesek vannak a hazai Samsungnál.
-
erdoke
titán
Az helyzet, hogy ha lehet kapni valami nemzetközi csomagot az ikon 600 mellé (ahogy a Relaxok mellé lehet), akkor olcsóbban kijönnék vele, és 27e-rel kevesebb lenne a telefon. SMS-t nem számolva, egy társkártya Relax 500 kerül 11e Ft-ba, 600 perc így 13200 Ft. A 3 GB net durván 3e Ft-ba fáj, itt nem számolom ki 4-re, mert úgyse használnám ki telefonnal. Egy 50 db-os SMS csomag 1400 Ft körül van, és így már 17e fölött vagyok, miközben több tartalék van a rendszerben.
Amit biztosan hiányolnék, az a BT teljes kihasználhatósága, mert van sztereó BT fülesem, és nem annyira ritka, hogy egy kontaktot vagy egy fájlt át akarok küldeni másik készülékre és nem mailben. -
erdoke
titán
Talán a szoftvert cserélik, mert a véglegesnek gondolt leszívja az akksit, ahogy hasonlót tapasztalnak egyesek a frissített készülékekkel. Vagy éppen a TMC-képes spéci autós töltők nem érkeztek meg az ajándékozáshoz. Talán sosem tudjuk meg, de előfordul az ilyesmi. Szeptember 15-ig nem aggódok, elvégre azt ígérték, hogy kb. addig piaca kerül. Ha más nem is történik, jövő hét végére szerintem kiderül, mikorra és milyen feltételekkel érkezik.
-
erdoke
titán
Úgy értem, miniSD és SD konvertert adnak hozzá. i780-nál Kelet-Európa + Ausztria + Németország volt a dobozban, de rendes Nav'N'Go kiszerelésben. Berakva készülékbe full installt kell csinálni. Szvsz nem csak az adott készüléken működőképes, de nem próbáltuk.
Nagyobb az esélye, hogy a Samsung és a Nav'N'Go közti megállapodásban nagyobb mennyiségű, de egyféle verzió szerepelt, tehát ugyanez várható az Omniához is. Persze én is remnykedek a full EU-ban. Kérdés még a bővíthetősége, hogy egyáltalán megoldható-e legálisan, ill. mennyibe kerülhet egy Nyugat-Európa mínusz Ausztria és Németország.Itthonról indulva autóval max. még Olaszország és Görögország jön szóba, messzebbre már inkább repüljön az ember.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz
Typhoon47 #67 üzenetére
Minek az a support? Inkább márkaszerviz legyen, normálisan öszerakott készülékekhez nem kell support. Én még mindig a tavaly tavaszi FW-t használom az i600-ban, pedig közben volt ingyenes WM frissítési lehetőség. Minden működik, nem kell állandóan a hack fórumokat bújnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Társasjáték topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest