- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EAndrew
aktív tag
Üdvözlet!
Gratulálok mindenkinek aki házimozit kapott! Van olyan valaki aki autószett jutott már csak, és meg is kapta?? Mert engem vagy ki hagytak, vagy a házimozisok mellett az autóscuccot nyerők nagyon a kézbesítés végére szorultak.
-
EAndrew
aktív tag
Üdvözlet!
Akinek nem volt szerencséje a házimozihoz és "csak" autós-szett jutott neki, annak jeleztek már??? Vagy azt majd csak akkor teszik meg ha már lefutott a házimozi kiszállítása?
-
EAndrew
aktív tag
Na bárki aki szeretne venni Omniát, az úgy számoljon hogy a házimozi elfogyott, márcsak autósszett van. Azért tudom mert én most regisztráltam, és nekem már csak az jutott
. De a lényeg hogy a teló meg van
!
-
EAndrew
aktív tag
Engem is érdekelne Nauril kérdése. Aki azt az üzit kapta, hogy benne van az első 300-ban, az legyen oly kedves és írjon hogy megerősítették-e a házimozi-t, vagy esetleg autós szett lett a vége. Csak mert gyanús ez a 3 napon belüli megerősítés.
-
EAndrew
aktív tag
Valaki megtudja mondani, hogy most akkor van-e házimozi vagy nincs, hogy mekkora átverés ez? Csak azért kérdezem, mert egy másik fórumon valaki azt állítja, hogy a samsung mobile képviselettől megtudta: "hétfőn délután adták el a 300ik Omniat, vagyis akinek azóta házimozit jelez a rendszer, az is már csak autós szettet kap". Na szerintetek ez igaz vagy sem? Mert nem lenne ezt rossz tudni a szerdai teló vásárlás előtt. Ha igaz akkor a játékszabály módosítás után ez már csak hab a tortán.
-
EAndrew
aktív tag
Petiqe gondolom akkor regisztráltad magad, kérdés: a házimozi meg lett?
Én is járom a boltokat, próbálkozom, ígéretet kaptam(bár ez nem sok kiindulva a játékszabály változtatásból) de állítólag kapok szerdára egyet. Szerintetek benne leszek a 300-ban
?
Egyébként szerencsés Omnia tulajok légy szíves osszatok meg velünk egy video-t amit a géppel készítettetek, mert azt sehol sem találtam! Ja és van egy-két kérdésem: milyen vele sms-t írni? Bírja a nyúzást az aksi? Futnak a programok normálisan? A készített képek azért elfogadhatóak?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest