- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsega
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1304 üzenetére
Nem a TV-nek, hanem a DVD-nek kell a bill kombináció, hogy melyik kimenetet használja (Ha kell 1általán).
A TV-n pedig lehet választani, elvileg, hogy mit szeretnél nézni, pl.: Scart, RGB (Komponens), RCA, HDMI. Nincs ilyesmi választási lehetőséged?Egyébként milyen TV?
-
dzsega
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1300 üzenetére
A mostani házimozimon volt valami speckó bill kombináció, hogy melyik kimenetre küldje a képet. Scart és az RCA ment simán de az RGB (Komponens) kábellal nem ment. Ezt át kellet állítani lehet, hogy itt is ez van. A használati útmutatóban nem írnak ilyesmiről?
-
dzsega
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1284 üzenetére
Már hívtam őket is meg a futárcéget is. Persze mindenhol azt mondják, hogy "Nem kell aggódni ha kapta az e-mailt akkor a házimozit is megkapja!"
Ezzel nem is lenne baj csak ha már 1x itt járnak akkor nekem miért nem hozzák? Megéri nekik még 1x lejönni bp-ről Pécsre?
Na mind1. Remélem hozzák majd... -
dzsega
csendes tag
-
dzsega
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1199 üzenetére
Ha ez megnyugtat engem sem hívtak még fel csak az e-mailt kaptam meg, hogy benne vagyok majd hozzák.
-
dzsega
csendes tag
Beszéltem az üsz.-al.
Azt mondta nem kapunk semmi értesítést az ami megjelent regisztráláskor (Grat a telóhoz és tied a házimozi/autósszett) az a visszaigazolás slussz-passz.
A regisztrációkat 5.-ig dolgozták fel és most a szállító cégnél vannak az adatok, ők kezdik el kiszállítani és kiértesíteni az ügyfeleket. Okt 31-ig kell kivinniük a cuccokat.
Ebben az esetben csak akkor fognak telefonálni mikor már ott áll a ház elött, hogy meghozta a cuccot (pl a GLS így dolgozik)
Azt mondta várjak turelemmel jönni fog a cucc... -
dzsega
csendes tag
Bazi nagy lesz a különbség!
Gondolkodj egy kicsit és számolgass, hogy mi az ami szted nagyon élményromboló!
Egy átlag LCD monitor kb 1500 képpontot tartalmaz 1 cm2-en. Az Omnia pixeles LCD panelja kb 3000 képpontot tartalmaz 1 cm2-en! Azaz kb 2x jobb a felbontása mint egy átlag LCD monitornak (arányaiba)! A monitort kb 80-100 cm-es távolságbol szoktam nézni (más nevében nem beszélhetek) a telefont pedig ennek a távnak kb a feléről. Így egy normál LCD monitor felbontásával egyezik meg az Omnia ami szted botrányos, nem bocs élményromboló. És akkor még a HD ready LCD TV-ről nem is beszéltem.
Így nem értem mi a gond a felbontással. A másik pedig, hogy mivel wm ezért van benne ClearType ami nem rossz dolog (ha ilyen rossz a felbontás).
-
dzsega
csendes tag
Bukta akik nem a pannon-nál vagy függetlenül veszik.
A részvételi szabályzat módosult: "...ha megvetted a Samsung Omnia i900mobiltelefonod bármely hivatalos Pannon értékesítési ponton ill. a Samsung Mobile márkaboltban a Westend City Center középsı szintjén..."Nem rossz húzás, vagy megveszed drága pénzé vagy pannonos leszel. Különben nem kapsz házimozit.
-
dzsega
csendes tag
Nah ma bent voltam a Pannonnál (Pécs).
Kérdem van-e Omnia? Van persze. Van-e fekete? Hááát az lehet, hogy nincs, de megnézem.
Volt!
Szal egy Modern Black Omnia tulajdonosa vagyok
(benne vagyok a 300-ban is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest