- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamovar
tag
Srácok most üzemeltem be a HANGOT, de a hátsó ill. a center nem szól! Állítgattam mindent, ahogy a leírásban de semmi. Szétba*z az ideg ... A teszt viszont működik mind1iken.helphelphelp
-
szamovar
tag
válasz
BorosiBrigi #1197 üzenetére
Na nekem is kihozták ma a hangot, remélem jó lesz.
Szerintem ne izgulj Brigi, engem nem tudtak elérni mobilon és @mailt is küldtek, hogy vegyem már fel .... -
szamovar
tag
KÖSZI BOG AZ INFÓT! Amúgy ma akartam én is felemelni a telefont, hogy rákérdezzek, hogy mi van ... de megelőztetek a válaszal. Oalex kérdéséhez hasonló az enyém is, ha nem lesz otthon senki, akkor mi az eljárás.Valahogy kilehet deríteni a szállító céget és egyeztetni vele, hogy mikor hozzák a hangot ....
-
szamovar
tag
Már elnézést, de az elmúlt 14 hozzászólásban nem láttam egy olyan mondatot sem, ami kapcsolódna a topickhoz ...
-
szamovar
tag
Valakinek megjött a visszaigazolás?
mert nekem nem ... tudjátok 3 nap!
-
szamovar
tag
Sziasztok! Ritkán szoktam írni, de most mindenképpen megteszem. Az első infók óta figyelem itt is és más forumokon, blogokon a fejleményeket, észrevételeket, hozzászólásokat! Én már az első teszteknél eldötöttem, hogy mindenképpen ilyen telefont veszek. Most hogy volt ez az akció, házimozi amúgy is játszott volna dec körül, így ma elmentem és megvettem a gépet, ... ja és benne vok a 300ban.
Délután 17:00kor vásároltam meg és a csaj még nyugtatgatott is hogy ne aggódjak, csak náluk kapható és nem lesz para. Ezt csak azért írom, mert volt náluk még jó pár darab, úgy hogy vidékieknek javaslom, hogy holnap ha még szeretnének házimozit, akkor próbálkozzanak. Én előtte telefonon is beszéltem velük, ha kérdezed, finoman rácéloznak, hogy van e még esélyed a nyereményre.
A boltba is megmondtam nekik, mondják meg, mert ha nincs akkor várok pár hetet és megveszem olcsóbban vagy szolgáltatónál. Megmondták,megvettem,benne vok.
Most lesz csak időm nézegetni, úgy hogy majd írok pár gondoltatot. Amúgy más aki nyert @mailben visszajeleztek? ... mert nekem csak miután beírtam a dolgokat írta ki az oldal, hogy gratulálok ...ennyi?
-
szamovar
tag
Ha most megvásárolom a samsungnál, akkor igo is jár hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest