- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fcsabi
tag
Engem még nem kerestek meg. A "3 napon belül" elvileg jelenthet néhány percet is, márpedig ez elvileg teljesült akkor, amikor a regisztráció befejezésekor megkaptuk a jelzést, hogy miénk a házimozi. Eleinte én is úgy gondoltam, hogy néhány napon belül már hozzák is a házimozit, azonban a "részvételi feltételek"-ben van egy mondat, ami miatt elvileg még nincsenek késésben:
"A házimozira való jogosultságot legkésőbb 2008. október 5-ig állapítjuk meg."
Nem vagyok jogász, de még én is többféleképpen tudom értelmezni.
Személyes megjegyzés: Sajnálom, hogy a Samsungnál ezt az egészet nagyon elkúrták. Nekem úgy tűnik, hogy valami nagyot szerettek volna csinálni, de amatőr módon álltak hozzá. Még ha feltételezem is, hogy valami nem várt dolog jött közbe, ami miatt nem tudtak megfelelő mennyiséget szállítani - és a marketing gépezetet már nem lehetett leállítani - a korrekt tájékoztatás szerintem elvárható lett volna.
Akárhogy is, ez a bénázás néhány hozzá nem értő ember "érdeme", több kárt okoztak ezzel a cégüknek, mintha minden omnia mellé házimozit adnának, nem csupán az első háromszáznak.
-
Gigibacsi85
csendes tag
Szerintem önmagában az, hogy eladták a 300. Omniát még nem jelenti azt, hogy mind a 300 regisztrált is. Meg vicces lenne, hogy kedden kezdik forgalmazni a pannonnál, és éppen véletlenül hétfő délután el is ment a 300. ... na persze...
Ettől függetlenül én az autós készletnek is nagyon fogok örülni, ha véletlen a házimozi nem jön össze, sőt, már önmagában a telefont jó vételnek érzem (azért is vettem meg
De persze ez az én véleményem!
-
Petiqe
tag
Azt,hogy meglett-e nem tudom de azt írta a samsung oldala,hogy benne vagyok az első 300ban.Elég sokat zaklattam tegnap első feltöltés után de mára le is merült
Fényképek meg uhumm,elég buzi idő van most kinti kép egész jó de bentiből csak pár sikerült jól.Egy ki be kapcs kellet neki az elején mert állandóan azzal jött,hogy nincs elég memória a prg-k futtatásához zárjak be valamit.Feladatkezelő pedig nem mutatott semmit ami futna,saját magán kívül.Ja és wlan router-re is kva gyorsan felment utána meg ment minden,msn,mail,opera faszán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest