- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakap
csendes tag
válasz
babosmiki #1216 üzenetére
Lentebb már írtam, én a TV scart csatlakozójára kötöttem egy csatlakozót, ami audio/video in a videóból és van egy sztereó kábel, ami pedig out a TV-ból. Ezt dugtam rá az AUX2-re a Samsung hátuljába.
Mi már így hallgatjuk a TV-t és egész jól bevállt.
Bár, amikor átváltok AUX2-re, akkor azt hiszi a TV-hogy van jel a házimoziból és átkapcsol a TV-ről, úgyhogy ilyenkor a TV-nél vissza kell kapcsolni a nézett műsorra.Valami ilyesmi a csatlakozó:
-
hakap
csendes tag
Én a TV scart csatlakozójára kötöttem egy olyan kábelt, amibel a TV-be megy a videó jele, kifelé pedig a hang jön, ami bemegy az AUX2-be. HDMI csatlakozót én sem kaptam.
A hangzásnál lehet választani egy csomó formát, ami a sztereó jelet feldolgozza és a hátsó hangszórókon is szól valami. Music- hátul karaoke jellegű hangok vannak csak (főleg zene), matrix-hátul is hallani mindent, meg még vannak egyebek...
Nekem a Music beállítás tetszik, mert kelt egy kis hamis térhangzást
Közben lejjebb raktam a mélynyomót, igy már több magasat hallani, nem tompa a hangja -
hakap
csendes tag
Ha nem a neveden van, akkor ne feledd a meghatalmazást, hogy Te átveheted az Ő nevében!
A doboz kb. baromi nagy. Saccolni tudok: 70x70x100-as.Nyissunk egy új topicot a házimozinak?
Már próbálgattam: az AUX bemenetben a hang késik kb. 0,5 mp-et. Kikapcsolt állapotban van egy tápegység hang, viszont most már elég egy távirányító, mert a TV is Samsung!
Szép a hangja, de a magosokatkicsit hányolom belőle.
ui: Viktor0610 kicsit furán néz ki, hogy leszólsz minket a hirdetés miatt, közben pedig ott van egy eladó cucc a szöveged alatt... csak feltűnt
De ettől függetlenül szerintem is igaza van Viktornak! -
hakap
csendes tag
No, beszereltem a házimozit.
5 utánra kértem, 4.30-ra kaptam meg, úgyhogy csak óvatosan az időre kéréssel!
Jól néz ki, jó a hangja. Érdemes kipróbálni a Bluetooth-on keresztüli zenehallgatást!
Ne feledjétek, hogy személyi, adószám, számla, szolgáltatói szerződés legyen!
Ha nem vagytok otthon, akkor írjatok meghatalmazást! -
hakap
csendes tag
Szóval eloszlatva az aggodalmakat.
Délben hívtak, segítőkészek voltak. Megbeszéltük, hogy mikor tudják kihozni (17től 20-ig).
Tegnap délután érkeztek meg hozzájuk a házimozik, ezért csak mától szállítják.
A hívás nem magán szám volt, tehát ha nem vagytok telefonközelben van esély visszahívni őketÉn úgy összegezném ezt az egész dolgot, ha kaptunk volna levelet az IMEI beírása után, akkor senki sem aggódott volna és nem lenne ez a para.
Reméljük minden símán fog menni és boldog házimozi tulajdonosok leszünk! -
hakap
csendes tag
Holnap délután érkezik!
Ma érkezik meg a szállítóhoz a cucc. -
hakap
csendes tag
Megjött a levél
-
hakap
csendes tag
Hali!
Ha jól néztem még nem volt említve, hogy ha a Samsung oldalán regisztráljátok a telefont, akkor a kapott kóddal +2 hónap garanciához lehet jutni.
Egyébként szóljatok, ha telefonáltak már Nektek a házimozi ügyében, már kíváncsi vagyok -
hakap
csendes tag
Sziasztok!
A tulajokat szeretném kérdezni, amikor beírták az IMEI-t, utána kaptak-e valami visszajelző e-mail-t, esetleg telefont?
Nekem csak a neten írt vissza az oldal, de azon kívül semmi...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest