Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
Squirrel #1015 üzenetére
"A házimozira való jogosultságot legkésőbb 2008. október 5-ig állapítjuk meg. A
nyertesek – aki a fentebb meghatározottak szerint regisztrált a játékra és a megadott
IMEI szám is érvényes volt– telefonon értesítjük."Ennyit találtam a regisztrálós oldalon.Pedig én is szeretném már tudni,hogy mit kapok mert addig nem akarok venni autós készletet.Hátha már csak azt kapok a házimozi rendszer helyett,bár az írták vissza,hogy benne vagyok a 300-ban.
-
oalex
senior tag
válasz
Squirrel #986 üzenetére
nincs értelme, én már meg tettem 2 hétel ezelöt.
És hiába hivatkoztam a saját szabályzatukra, az ügyfél szogálatos azt mondta, hogy csak szept. 30 útán fogják ki értesíteni a nyerteseket.
Még azt is meg jegyeztem, hogy javítsák ki a félre informálást, de a látható jelek szerint tojtak rá,Úgyan így tojtak arra is, hogy hónapokon keresztül az I900 telefon tipusa csuszka(sliding) ként volt feltüntetve a magyar oldalon. És a felbontása pedig 3.2"
Az a gáz, hogy valószínüleg mind diplomás ember aki ott dolgozik, mind a sajtó/marketing, mind a jogi osztájon. A kereskedelmi vezetőt nem is említem. Nagy takarítást kéne náluk végezni...
-
Luser2000
addikt
válasz
Squirrel #903 üzenetére
budapesten a legtöbb pgsm értékesítési ponttal talán a bravotel rendelkezik.
ha itt pesten keresgélnék, akkor őket is felhívnám.
azt nem tudom "vidékre" ki szállít / kinek van a legnagyobb hálózata, de a PGSM oldalán az értékesítési pontok listájából kiderülhet.
-----
akkor neked is marad még 11 napnyi remény.
sajnálom, hogy ilyenek a viszonyok. -
Luser2000
addikt
válasz
Squirrel #898 üzenetére
"... A házimoziról már úgyis lekéstem, mivel Szegedre csak egy teló érkezett ..."
Miért pánikolsz???
Még van 11 napod a vásárlásra, regisztrációra.
Ismered a részvételi feltételeket? Itt olvashatod, hogy szeptember 30-ig tart az akció!
Ez a passzus úgy egy hete változott, talán nem vetted észre.Biztos érkezik még Szegedre újabb készülék.
Érdemes megnézned a Pannon honalpján az értékesítési pontok címeit / telefonszámait.
Szerintem 10 perc ráfordítással még akátr helyben is találhatnál készüléket. -
Dante252
csendes tag
válasz
Squirrel #850 üzenetére
Igazándiból én már semmit nem tudok erre az egész mizériára mondani. A T-mobile abszolút inkompetensen áll a témához, csak gratulálni tudok nekik, a Pannon pedig hiába hozta ki, ők sem állnak a helyzet magaslatán (sőőőőt.....).
Amúgy Squirrel te pedig ne ingázz a Pannon boltok között, hanem fogd magad, és rendeld meg a webshopjukból, és akkor valószínűleg még a héten tapizhatod a telefont...
-
Zolesz007
őstag
válasz
Squirrel #815 üzenetére
Bementem Reggel 3/4-ed 9-re a Nagypannonhoz! (Győr)
55 kor jött egy hapi aki pont véletlenül i900-at akart venni és már le is foglaltatta!
Megyünk be hát azzal vártak hogy elfogyott (a hapi sem kapott) tegnap 5 volt (persze délután-ig sz*r volt a rendszer és 5 elfogyott) Hát körbetelefonáltunk végül bementünk Árkádba! Hát egy van de félretették valakinek majd délután lesz! Ja most jut eszembe délután jönnek érte! Najó akkor viheted!Azonnal reg és tadamm! Házimozi
Azért tény az, hogy a pannonnál nagyon szerencsétlenek ilyen téren!
Amúgy nagyon nagyon jó a készülék! Bár a Touch Player már behülyült kellett neki egy Hard reset most faja minden! Egyre jobban tetszik! Amúgy a GPS nem volt valami erős! Sok műhódatt fogott de mindegyik olyan átlagos alatti erősségű volt...
És hatalmas Respecta Pannonnak, hogy alig nyúltak bele! (és mindet ki lehet cserélni!
)
-
Lopottmotor
tag
válasz
Squirrel #330 üzenetére
Amennyiben 2008. augusztus 26. és 2008. szeptember 20. között regisztrálsz a
http://i900.samsung.hu oldalon, és ha megvetted a Samsung Omnia i900mobiltelefonod
bármely hivatalos T-Mobile, Pannon vagy Vodafone értékesítési ponton ill. a Samsung
Mobile márkaboltban a Westend City Center középsı szintjén , annak IMEi számával és
lakcímeddel erısítsd meg regisztrációd. 3 munkanapon belül visszaigazoljuk, hogy a 300
db HT-TZ315R egyikét vagy a 200db autos készlet (szélvédıre rögzíthetı
telefontartó+szivargyújtó töltı) egyikét szállítjuk ki Neked. A regisztráció idejét
vesszük minden esetben figyelembe,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- VR topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest