- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolesz007
őstag
Én a két front hangfalat lecseréltem a régi Sony hangfalakra! Érdekes hogy csak egyetlen egy kis hangszóró van mind1-ik hangfalban! (illetve a középsőben aszem van egy kis magassugárzó is) Ahhoz képest Filmre Borzaztóan jó! De zenére nem való így alapkiépítésben! Ha valakinek viszont van két jó hangfala Jobb és Bal oldalra akkor Már ütős kis rendszer lesz belőle!
-
Zolesz007
őstag
válasz
#35692544 #1208 üzenetére
csúnyán húztam ki a headsetet a nyílásból és vissza kéne forrasztani az érintkezőket gondolom!
Töltésnél is neki kellett feszíteni a töltöt a telefonnak hogy töltse...
Amúgy ez az oldalsó headsetnyílás meg ez az egész megoldás
Az egyetlen negatívum számomra! Reméltem hogy együtt tudok vele élni erre tessék! Ezentúl nagyon vigyáznom kell rá
-
Zolesz007
őstag
Nekem is megjött! Komoly kis cucc! A Bluetooth funkciót próbáltátok? Nekem nem ment! Igaz nem az Omniával próbáltam mert az most szervízbe van sajnos!
-
Zolesz007
őstag
Van olyan akit még nem hívtak? Pont holnap nem érek rá nagyon!
-
Zolesz007
őstag
Meghozták már valakinek a házimozit? Örültem volna ha ma megkapom!
De ide sztem jó ha péntekre eljut -
Zolesz007
őstag
Hát sztem nem lesz bünti belőle!
"Samsung kijelenti, hogy a fenti információk a nyomdába adás idıpontjában a valóságnak
teljes egészében megfelelnek. Samsung mindenféle külön értesítés nélkül jogosult az Akció
bármely feltételét bármely idıpontban módosítani, kiegészíteni vagy visszavonni." -
Zolesz007
őstag
válasz
Squirrel #815 üzenetére
Bementem Reggel 3/4-ed 9-re a Nagypannonhoz! (Győr)
55 kor jött egy hapi aki pont véletlenül i900-at akart venni és már le is foglaltatta!
Megyünk be hát azzal vártak hogy elfogyott (a hapi sem kapott) tegnap 5 volt (persze délután-ig sz*r volt a rendszer és 5 elfogyott) Hát körbetelefonáltunk végül bementünk Árkádba! Hát egy van de félretették valakinek majd délután lesz! Ja most jut eszembe délután jönnek érte! Najó akkor viheted!Azonnal reg és tadamm! Házimozi
Azért tény az, hogy a pannonnál nagyon szerencsétlenek ilyen téren!
Amúgy nagyon nagyon jó a készülék! Bár a Touch Player már behülyült kellett neki egy Hard reset most faja minden! Egyre jobban tetszik! Amúgy a GPS nem volt valami erős! Sok műhódatt fogott de mindegyik olyan átlagos alatti erősségű volt...
És hatalmas Respecta Pannonnak, hogy alig nyúltak bele! (és mindet ki lehet cserélni!
)
-
Zolesz007
őstag
Hát ez nemigaz! Felhívtam az üzletet, hogy lefixáljam a reggeli időpontot erre azt az 1 db i900-ast amijük volt már ma eladta!
Szerdára ígért árut!
Magyarul megyek a nagypannonba holnap reggel
-
Zolesz007
őstag
válasz
Viktor0610 #778 üzenetére
Úgyértem a többi vásárló!
najó mosmár szétoffoltam magam erre a hétre! Bocsi mindenki! Csakhát nem is tudom ki mondta de olyan nagy a feszkó!
-
Zolesz007
őstag
válasz
Viktor0610 #776 üzenetére
Hát ezért én már fél 9 körül a környéken leszek
Biztos ami biztos!
Majd engedjetek lécci előre mivel én adtam a tippet hadd legyek már első!!(kivi vagyok hányan jönnek reggel még
) Tiszta Szifon fíling van vááááá
-
Zolesz007
őstag
-
Zolesz007
őstag
Nah kérem most jövök Árkádból! (Pannon, Győr)
Én:-Samung i900?
Eladó:-Lesz, illetve már ittvan, csak még nincs ára majd jövő héten!
Én:-Hétfő, kedd?
Eladó: Várjunk csak, várjunk csak, őőőő 15 hétfő 16, Kedd 9 órától jöhetsz is!
Én: Ittleszek! -
Zolesz007
őstag
Mikor jön a Pannonnál? Hétfőn vagy kedden?
Már alig bírom kivárni!
-
Zolesz007
őstag
Tényleg már iwiw-en is reklámozzák!
Amúgy szerintem épp az, hogy olyat kéne reklámozni amit már lehet kapni is! Mert ha a nem magunkfajta fórumozó beliffen egy T pöttybe és ott azt mondják neki hogy nem is lesz itt soha i900 mert titkos szerződés tiltja a szifon miatt (csak egy példa az itt elhangzott eladói hozzáértés példájaként) akkor az pl kezd rosszat gondolni magába a samsungról meg elmondja a haverjainak hogy ez micsoda átverés! Szerintem!
-
Zolesz007
őstag
Most lehet én vagyok túl rápörögve a dolgokra de a hamarossan jön-ből eltűnt az Omnia! A Westendes bolt honlapján! [link]
-
Zolesz007
őstag
válasz
Lopottmotor #353 üzenetére
Kitellik Tőlük! Pont ezért megyek be holnap nyitásra (
a biztonság kedvéért) a Pannonba! Ha másnem legalább elmondják hogy nemtudnak semmit!
-
Zolesz007
őstag
válasz
Lopottmotor #341 üzenetére
Akkor sátrat verhettünk volna a szolgáltatók üzletei elött már most! Amolyan iPhone féle őrülettel
-
Zolesz007
őstag
Megjött a mail!
Holnap azért bemegyek a Pannonba a biztonság kedvéért!
-
Zolesz007
őstag
Mindenki elment a Samsungtól mi? Hát Múködik!!!
-
Zolesz007
őstag
20perc
-
Zolesz007
őstag
nekem még felhasznnevet meg jelszót kér
-
Zolesz007
őstag
De ez nemigaz! Nem értem! Ha szeptemberbe kezdik a forgalmazást miért ül rajta egy hónapot a szolgáltató!
Így ráadásul aki szolgáltatónál veszi tuti kimarad a hifiből! legalább az jó hír, hogy a Pannonnál is lesz!
-
Zolesz007
őstag
válasz
Lopottmotor #158 üzenetére
Azért sztem leges legrosszabb esetben ha csak olyan autós tartót kapunk, ami a Mio Moov-os tesztben volt a kicsike alatt, hát akkor azért az is elmegy majd!
-
Zolesz007
őstag
válasz
Keresztapper #133 üzenetére
De 26.-ától meg lehet regelni a Hifiért! Hát ez már komolyan vicces! Elvileg megvan a végleges soft is! Tényleg nem értem miért kell húzni tovább!
-
Zolesz007
őstag
válasz
Viktor26 #100 üzenetére
Komolyan mondom kár felhívni bármilyen ügyfélszolgálatot! Ott ül egy kellemes hangú hölgy akinek általában fingja sincs arról mifolyik a cégnél (általánosságban kábeltv, net, mobil, akárki) de a technikához meg aztán főleg nem ért! (Már úgy telefonálok be ha pl elmegy a net, hogy ég minden lámpa kapcsoljon egy szervizest!)
Szóval az én tapasztalatom, hogy mondanak valamit de nem tudnak semmit! Aki meg tudja a dolgokat, az nem ül ott éjjel nappal a telefonnál várva a kedves ügyfelek hívását! Sajnos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest