- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
-
Squirrel
őstag
Rajtam kívül van még valaki, aki nem kapta meg a házimoziját????
-
Squirrel
őstag
Szerintem nem kell parázni, h. hozzák-e, én csak attól tartok, hogy én Szegeden vagyok és a kecskeméti állandó címemet adtam meg nekik, anyukám fogja átvenni és azzal ne legyen gubanc. Küldtem meghatalmazást (bár az adószámom csak kézzel írtam rá), a személyim fénymásolatát, de a számlán levő IMEI szám végéről ugyebár hiányzik a 01. Remélem a papírokkal így nem lesz gáz... Amúgy meg engem sem hívtak még.
-
Squirrel
őstag
Engem egyszer hívott egy 30-as szám, amit kinyomtam, mert pont hitelt mentem érdeklődni bankba. Az a bajom, h. a telefonszám amit megadtam, egy vodás telóé, aminek szar a kijelzője, úgyhogy még vissza sem tudom őket hívni. Ebből kifolyólag mindenhová cipelem a telóm, nehogy elmulasszam a hívásukat.
-
Squirrel
őstag
Én eddig semmiféle e-mail-t nem kaptam...
-
Squirrel
őstag
Én is! Remélem nem sms-t küldenek, mert sz*r a régi telefonom kijelzője és nem tudok elolvasni rajta semmit
Szerintetetk ha a szerződésen levő IMEI szám nem egészen stimmel a telefonoméval (2-vel kevesebb a rublika a szerződésen, így a végéről lemaradt a 01) abból lesz gond? Az utolsó két számjegy kivételével a többi jó, csak az a 2 hiányzik...
-
Squirrel
őstag
Mikor is értesítenek bennünket az ajándékról?
-
Squirrel
őstag
Szerintetek lenne értelme felhívni a Samsung-ot, hogy most mi lesz ezzel a 3 napon belül értesítenek a nyereményről-dologgal?
-
Squirrel
őstag
Na, vasárnap délben tettem egy utolsó kísérletet, hogy megvegyem. Hazamentem Kecskemétre, bementem a Malomba, kérdeztem, h. van-e ilyen teló. Mondta a lányka, h. 2 db érkezett összesen a héten és az egyik megvan még. Lecsaptam rá azonnal (a házimozis akcióról nem is tudott), átrohantam a vodához, h. elhozzam a számom onnan. Hát nem jött össze. Minden adat stimmelt a rendszerben, mégis visszautasították a számhordozást, mert a központi nyilvántartásban állítólag rossz a születési dátumom. Ez mondjuk nem tudom h. lehetséges, ha a kinyomtatott adatoknál stimmel minden, de ők tudják, biztos egy emberről többféle nyilvántartásuk van
Így bevállaltam egy új számot, hazamentem, regisztráltam és ki is írta (vasárnap este 6-kor) h. benne vagyok én is a 300-ban.
Szerintem ha erről értesítették az embereket, akkor jogtalan más ajándékot adni, legalábbis én tuti jogi útra terelem, ha átb*ssza a samsung a fejem.A teló klassz, bár a kijelző felbontása és színmélysége nekem csalódást okozott. Az egyszínű háttérképek elég rendesen sávosodnak....
Ja, és rábeszéltem az eladó lányt (aki nagyon aranyos volt), h. ezt is tegye be a 3G-s telefoncsere akcióba, így lejött belőle egy tizes
remélem ez nem zavar bele a házimozis akcióba!
-
Squirrel
őstag
válasz
Luser2000 #901 üzenetére
Szerinted mivel töltöttem a héten az összes délutánomból 1 órát? Végigtelefonáltam mindegyik helyi pannon shop-ot, végül egy ismerőst is megkérdeztem, hogy járjon utána a dolognak és 2 különböző helyről is azt hallottam vissza, hogy 1 db érkezett és az a főnöké lett a mozival együtt. Következő szállítmány majd csak a jövő hét közepe lesz. Tegnap voltak fenn áruért, kérésemre akartak hozni Omniát, de már Pesten sem adtak nekik a raktárból, mert állítólag ott is elfogyott...
-
Squirrel
őstag
Hát, kezd jobban érdekelni a HTC HD, mint az Omnia. A házimoziról már úgyis lekéstem, mivel Szegedre csak egy teló érkezett, és az a pannon helyi fiókigazgatójáé lett (a házimozival együtt - ami szerintem gusztustalan, aljas, szemét dolog). Anélkül meg inkább várok versenytársra, nem fogom akkor már kapkodva megvenni, mikor lehet h. az sokkal jobb lesz...
-
Squirrel
őstag
Ja, lemondom a következő napi műtői programot, hogy felugorjak Pestre egy telóért
Prof. biztos örülne neki
Sajnos munka mellett ez már nem így megy
Kár, h. előfizetést mással nem lehet köttetni úgy, h. nem vagyok ott. Kíváncsi vagyok mennyien lehetnek eddig a 300-ban. Engem ez a házimozi jelentősen motivál a vásárlásban, ha nem kapnék, lehet h. várnék megnézni más - most érkező - készüléket is.
-
Squirrel
őstag
válasz
Dante252 #851 üzenetére
Naaa, felhívtam az ügyfélszolgálatot Pesten (pannon), annyit mondtak, h. nekem senki nem fogja tudni megmondani, h. van-e raktáron. Ha a webshopról rendelem, akkor ha van raktáron, kb. 1 hét múlva küldik a készüléket, ha nincs, akkor 1 hónapon belül, utána törlik a rendelést (értesítést követően). Tehát 1 hónapig ülhetek a tojásaimon és várhatok egy nyomorult e-mailre v. a futárra. Ez így rendkívül korrekt, nem?????
-
Squirrel
őstag
Adtam még1 esélyt, végigtelefonáltam gyakorlatilag az összes pannfost, van olyan hely, ahol mondta az eladó, h. a másik boltjukban ő fogott ilyen készüléket, erre az adott boltban a "kedves" eladó letagadja...
HAJRÁ BALKÁN!!!!
-
Squirrel
őstag
Eldöntöttem, h. nem veszem meg ezt a sz*rt, ez a szegedi pannon teljesen kiakaszt. Két nap óta ugatja a picsa (már bocsánat), h. majd szerdán lesz, akkor kapnak árut, ma meg közli, h. jaaaa, Omnia? az nem jött, nincsen. Kérdezem, h. akkor miért van benne az árlistában, erre közli a nyomorult, h. arról nem ő tehet. Elmennek a fenébe...
-
Squirrel
őstag
Szegeden még mindig nem kapható, hát ennyit a nyereményjátékról és az esélyegyenlőségről...
-
Squirrel
őstag
Nemtom, ki lesz az első, akinek azt írja majd ki a visszajelzés, h. 301. lett.
-
Squirrel
őstag
A f*szom kivan ezzel a rohadt (bocsánat aki pesti) Budapest központú országgal!!! Reggel kikönyörgöm magam a munkából, hogy elmehessek Szegeden a pannon (kisbetűvel!) boltba, várok fél órát, mire sorra kerülök, a pultos csaj meg még az sem tudja, hogy ez mi. Még azt is tagadta, hogy lenne ilyen telefon, pláne nem az árlistában, nekem kellett megmutatni. Körbekérdezte a többi boltot, sehol sem kaptak ilyen készüléket. Azért ez nagy cigányság a pannontól, azért 8 millió ember mégiscsak vidéken él....
Bocs az off-ért...
Állítólag szerdán kapnak árut és csütörtöktől lehet majd megvenni Szegeden. Akkor már gondolom nem lesz házimozi, így viszont én sem veszem meg a pannonnál, várok inkább vodkára v. t-re.
Ha szolgáltatót szeretnék váltani (kártyás vodkáról másra), elég egy számhordozási nyilatkozatot kérnem a Vodától (egy személyigazolvánnyal) v. kell más is hozzá? Mert már pl. fogalmam sincs, hol van a Vitamax City-s
szerződésem...
-
Squirrel
őstag
Aki már megvette, írjon pár sort róla!
-
Squirrel
őstag
És elvileg csak szeptembertől elérhető a teló? És akkor mi van a feketén behozott cuccokkal? azt kérdezte már valaki a samsungtól?
-
Squirrel
őstag
jött mail!
-
Squirrel
őstag
hiába lesem az emilt, b*sznak küldeni....
-
Squirrel
őstag
ÁTB*SZÁS!!!!
Mégse...
-
Squirrel
őstag
már majdnem beh*gyozok, de nem merek felkelni kimenni, még a csap is messze van
-
Squirrel
őstag
És regelni h. lehet majd? Éjféltől nem jelszót kér az oldal, hanem felajánlja a regisztrációt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CNC topik
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest