- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fcsabi
tag
Szolgálati közlemény:
A T-nél kapható az Omnia!!!
Ma este szemem láttára vett egy srác egyet.
Nem kis poén: tőle jobbra a pulton ifon feltűnősködött, de a srác ezek szerint érzi a minőségi különbséget. -
Fcsabi
tag
Megjött az értesítés.
Jövő hétfőtől kezdik a kiszállítást. -
Fcsabi
tag
"elég durva hülyeség a kártérítési ötlet"
Nézd el nekem, nem vagyok jogász.
"ne várd h a térded elé borulva hozzádvágnak egy házimozit"
A leborulás elmaradhat, meg a hozzámvágás is. De ha elsők között megvettem volna a T-nél, akkor ugye járt volna vagy a házimozi, vagy az autos szett. Én ugye megtettem minden tőlem elvárhatót (időben beregisztráltam, stb). Miután nyilvánvalóvá vált, hogy a T-nél nem lesz teló, megvettem a samusopban. Vagyis a szolgáltatói 80-90 helyett 150-ért, nem is részletre, hanem egyben. Szerintem tapintható (számítható) a különbség, nevezhetjük kárnak is.
"...benne van hogy fenntatják a változtathatóság jogát."
Persze lehet ilyet leírni, odáig talán rendben is van, ha a megváltoztatott szabályok életbe lépését követően nevezel egy játékra, mert akkor, a nevezéseddel kvázi elfogadtad a meghirdetett szabályokat. Ám szerintem más a helyzet, ha a nevezést követően változnak a feltételek. Ez kicsit olyan, mint amikor valaki meghirdeti, hogy nála 1 forint a virsli, tódul a tömeg, majd a helyszínen közlik, hogy közben megváltozott a helyzet, nem is 1 forint a virsli, meg különben sem árulják. -
Fcsabi
tag
válasz
jakabka #1065 üzenetére
Én is kíváncsi leszek az eredményre, bár szerintem minden adott egy kiadós büntire.
Más kérdés, hogy ettől még azoknak nem lesz jobb, akik arra vártak, hogy a T-nél vegyék meg az akciós kütyüt. Én azt fontolgatom, hogy valami jogász embert keresek meg, hogy ilyen esetben milyen pert kell/lehet/érdemes indítani (netán kártérítés?).
Ha van valakinek ilyen jellegű infója, ne fosszon meg tőle. -
Fcsabi
tag
Nagy a csönd.
Tegnap délután a székházukban nem volt senki, aki érdemben hozzá tudott volna szólni a nyereményjátékhoz.
Miután az volt leírva, hogy 5-ig elbírálják, még a jövő héten türelmesen várom az értesítést.
Ha addig semmi, akkor én speciel nem kis balhét fogok csapni.Azért pedig, hogy a T-nél végül meg sem lehetett venni az Omniát, nagyon erősen gondolkodom, hogy jogi útra terelem a dolgot.
Ha nem jön meg a házimozi, legfeljebb két ügyben fogok jogi segítséget kérni.
-
Fcsabi
tag
Engem még nem kerestek meg. A "3 napon belül" elvileg jelenthet néhány percet is, márpedig ez elvileg teljesült akkor, amikor a regisztráció befejezésekor megkaptuk a jelzést, hogy miénk a házimozi. Eleinte én is úgy gondoltam, hogy néhány napon belül már hozzák is a házimozit, azonban a "részvételi feltételek"-ben van egy mondat, ami miatt elvileg még nincsenek késésben:
"A házimozira való jogosultságot legkésőbb 2008. október 5-ig állapítjuk meg."
Nem vagyok jogász, de még én is többféleképpen tudom értelmezni.
Személyes megjegyzés: Sajnálom, hogy a Samsungnál ezt az egészet nagyon elkúrták. Nekem úgy tűnik, hogy valami nagyot szerettek volna csinálni, de amatőr módon álltak hozzá. Még ha feltételezem is, hogy valami nem várt dolog jött közbe, ami miatt nem tudtak megfelelő mennyiséget szállítani - és a marketing gépezetet már nem lehetett leállítani - a korrekt tájékoztatás szerintem elvárható lett volna.
Akárhogy is, ez a bénázás néhány hozzá nem értő ember "érdeme", több kárt okoztak ezzel a cégüknek, mintha minden omnia mellé házimozit adnának, nem csupán az első háromszáznak.
-
Fcsabi
tag
válasz
HPEx20i16v #962 üzenetére
Ez nyilván erősen szubjektív: kinek mi jön be. Én például először az ifont vettem kézbe, remélve hogy magába szippant, és olyasmit érzek majd, hogy ezt meg akarom venni de azonnal. Nyilván ehhez képest csalódtam, mert a katarzis elmaradt. Nem kicsit, nagyon. Pedig akkor még a korlátairól, hibáiról nem is igazán hallottam.
Egy héttel később vettem kézbe az Omniát, és tíz perccel később már fizettem is... volna, ha Samsung Shopban kártyával lehetne.
De azóta már megvan, és nyugodtan mondhatom: megtaláltam a magam számára az ideális mobilt. Persze nem tökéletes, volna néhány javaslatom arra, mit lehetne rajta jobbá tenni. Majd lesz Omnia 2.0 gondolom, az majd orvosol néhány hibát, meg fejlődik is, mint ahogy az ifon is megtette.
Ha tavaly tavasszal jött volna el hozzánk az ifon, nekem is nyilván az lenne. Akkor nagyot szólt. A 3g-s a szétkorlátozott kékfogával, a csekélyke fotós képességeivel, az előfizetői konstrukciójával nekem eleve felejtős.Jut eszembe: Tudja valaki, hogy panoráma kép készítésnél miért vált vissza a gép a legkisebb felbontásra? Ez hiba a mátrixban, vagy valamilyen tudományos háttere van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest