Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
Asztee
üzenetére
Én arduinon már használtam szimultán több i2c eszközt. Mivel bus alapú (multi) master-slave kommunikációt valósít meg ez a protokoll (bővebben) ezért addig amíg meg tudja különböztetni a master (azaz a pi) a slave-eket (azaz a hangkártyát és a kijelzőt) addig tudsz velük ugyanazon a két lábon kommunikálni. Ehhez az kell hogy a device ID különböző legyen a két eszközön. Próbd ki szerintem, ha minden igaz mennie kell. Doksiból elég annyi hogy i2c, onnan már tudod hogy a pi melyik lábára kell kötni az eszközt. Ha még a device ID-t is írják akkor még azt is ki lehet zárni hogy egyformák.
(#26949) kormoskandur: Én a legolcsóbb USB-s SNES kontroller klónt használom vele, tökéletesen működik. Alin kb 4$, vagy annyi se.
Szerk.: Ha I2S-t használakkor végképp nem összeférhetetlenek szerintem.
(Halkan megjegyzem, hogy attól még hogy az I2C digitális adatot visz át sorosan, tudsz rajta hangot átpaszírozni, mint sorosított digitális adat (ADC), de lehet tényleg nem praktikus, ebben már én nem vagyok otthon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Intel NUC Kit NUC5i3RY,16GB RAM,Bontott de ÚJ NUC5i3RY,Bontott de ÚJ NUC Kit NUC7i5BNK
- Kezdő Gamer PC - RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann