- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
Asztee #26950 üzenetére
Én arduinon már használtam szimultán több i2c eszközt. Mivel bus alapú (multi) master-slave kommunikációt valósít meg ez a protokoll (bővebben) ezért addig amíg meg tudja különböztetni a master (azaz a pi) a slave-eket (azaz a hangkártyát és a kijelzőt) addig tudsz velük ugyanazon a két lábon kommunikálni. Ehhez az kell hogy a device ID különböző legyen a két eszközön. Próbd ki szerintem, ha minden igaz mennie kell. Doksiból elég annyi hogy i2c, onnan már tudod hogy a pi melyik lábára kell kötni az eszközt. Ha még a device ID-t is írják akkor még azt is ki lehet zárni hogy egyformák.
(#26949) kormoskandur: Én a legolcsóbb USB-s SNES kontroller klónt használom vele, tökéletesen működik. Alin kb 4$, vagy annyi se.
Szerk.: Ha I2S-t használakkor végképp nem összeférhetetlenek szerintem.
(Halkan megjegyzem, hogy attól még hogy az I2C digitális adatot visz át sorosan, tudsz rajta hangot átpaszírozni, mint sorosított digitális adat (ADC), de lehet tényleg nem praktikus, ebben már én nem vagyok otthon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Gumi és felni topik
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Felújított asztali számítógép
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Eladó Ryzen 5 4500, RTX 2070, 16Gb DDR4, 256Gb M.2, 1TB HDD gamer pc!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest