- Elindult a One UI 8 frissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Megint variál a megnevezéssel a Qualcomm
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsomarton
tag
LibreOffice frissítésben szeretném a segítségeteket kérni.
A jelenlegi rendszeren (Raspbian Jessie with Pixel) elérhető LibreOffice kissé idejétmúlt már, és bár eddig rendben működött nemrégiben egy egyszerűbb PPT teljesen kiakasztotta. Ezért arra gondoltam, hogy megpróbálom frissíteni, amivel kapcsolatban találtam egy fórum bejegyzést is:
Követve az utasításokat (a "sources.list" fájlban kicseréltem a "jessie" szót "stretch"-re) a frissítés rendben lezajlott, azonban a visszaállítást követően az "apt-get update" parancs nem adott már olyan szép hosszú listát, mint eddig (pl.: hiányoztak a HU-val végződő sorok), illetve a KODI-hoz kellő pipplware repository GPG hibát jelzett azok után is, hogy a hozzá való kulcsot eltávolítottam és újra feltelepítettem.
Esetleg tud valaki segíteni? Van más, kevésbé rizikós, módszer arra, hogy hogyan frissítsem az irodai programcsomagot?
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest