-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tepenzed #3618 üzenetére
Na igen... Az ilyen pályákon ahol a mennyezet fábol van az picit szívás de erre is van ellenszer. Ilyenkor kell felküldeni valakit vagy akár 2 embert is, hogy figyelje a fenti szobát. Plusz figyelni kell, hogy legyen menkülő útvonal. Nem szabad teljesen bezárkózni! Ha van trepi ahova le lehet ugrani azt is érdemes megnyitni ha a fuze mégis meg tudna viccelni felülről.
-
válasz
tepenzed #3611 üzenetére
Védekezőbe mindig Jagert hozom. Álltalában megszoktam fogni a fuze szarjait. Titka az, hogy ha olyan helyen vagytok ahol mondjuk csak egy ablak van akkor 2 az ablak melletti falra teszek és egyet pedig a helység közepére de az ablaktól nem messze.
Másik opció, hogy odaállsz az ablakhoz közel szigorúan úgy, hogy ha belövik az ablakot akkor ne találjanak el és csak fülelsz. Tisztán lehet hallani mikor a fuze rateszi a masináját. Na akkor elkezded megsorozni az ablakot és a fuze probléma máris elintézve. Minden meccset így szoktam kezdeni és a legtöbb esetben mindig bejön. Ha mégse akkor fusstaok bolondok! -
Karesz0995
tag
válasz
tepenzed #3527 üzenetére
Azért L_YKing védelmében elmondanám hogy például Serenity videóiból is az jön le hogy noobok ellen játszik akik egymás mögött felsorakoznak, stb. De ettől az ellenfél még nem béna. Én is néha olyanokat látok hogy csak fogom a fejem hogy mi a f***..pedig platban játszom.
-
-
.LnB
titán
válasz
tepenzed #3031 üzenetére
Nagyon meglepődnél ha megtudnád, hogy egy maréknyi csapat dolgozik a Dota2-n. 8 ember körül ha jól emlékszem. De az fix, hogy minden balance patchet icefrog egymaga gondol ki.
Az OW-ben lehet voltak bugok. De én arról beszélek, hogy nem mennek a szerverek. Pont "csúcsidőben". Maintenance-et nem ilyenkor kell csinálni, jó mondjuk ez nem előre tervezett volt gondolom.
-
-
Rony949
őstag
válasz
tepenzed #2851 üzenetére
Ettől a supply droptól nagyon féltem hogy megjelenik. Értem hogy ma már minden multiban kell egy ilyen, de a Siege azért is tetszik annyira, mert eddig nem igen volt "elkorcsosulva". Csak aztán behozták az elite skin-t a bugyuta győzelmi animációval. Aztán most már supply dropok is jönnek?
Nagyon remélem nem lesz ebből is skin kereskedés mint CSGO-nál.
-
Karesz0995
tag
válasz
tepenzed #2853 üzenetére
Kihoznak valami újat ami countereli a régebbit. Kijött valkűr, és egy jó kamerával szinte lehetetlen volt a garázsajtót betörni. Kijött hibana, lehetetlenné vált bevédeni. Jön Mira, most lehetetlen betörni. A hibák 50%-a pedig az új operátorokkal érkező bugokból ered. Az alap operátorokkal volt a legkiegyensúlyozottabb kb a játék. Nem azt mondom hogy nem tesz jót pár havonta egy kis vérfrissítés, de mindig valamelyik oldalra billen a mérleg, sose középre.
-
L_YKing
addikt
válasz
tepenzed #2748 üzenetére
Olyan szobakba ahol nagyobb feny van, vagy eppen besut a nap es az se mindegy, hogy az ajtonak/ablaknak melyik oldalara teszed (de nyilvan rakom en is sima barrikadok moge). En pl. szoktam olyan random helyekre rakni ahova tudom, hogy bemenne egy nagyobb csata utan tolteni, dronozni stb... Tovabb kell gondolni ezeket, mint csak lerakni egy random helyre. Nekem kulon custom game van, hogy hova tegyem a csapdakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest