- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicë
tag
válasz
Impair1980 #11601 üzenetére
QTransmission 3.0.0.3 Arm64 QPKG
itt -
Biga123
addikt
válasz
Impair1980 #11603 üzenetére
Akkor qbittorrent.
Szerintem, én is megszoktam a tm -et de az rss támogatás már nekem többet ér mint a remote gui. -
attila.86
tag
válasz
Impair1980 #11603 üzenetére
Igen, egy ideje már nincs ingyen transmission, kivéve, ha konténereben futtatod. A framework helyett amúgy jobban megéri 5€-ért a TransmissionBT 4.
-
Biga123
addikt
válasz
Impair1980 #11601 üzenetére
-
rostiron
őstag
válasz
Impair1980 #11066 üzenetére
Szia.
Így se jó.
-
morfondőr
addikt
válasz
Impair1980 #10539 üzenetére
Így, hogy nem csak nálam jelentkezik a hiba, bízom benne hogy bug és javítják. Általában én sem nézem napi szinten, teszi a dolgát a háttérben.
-
cigam
titán
válasz
Impair1980 #10539 üzenetére
Én nem használom, de jelentsétek be hibára. Minél többen panaszkodnak...
Ugyanakkor érdekes lenne egy olyan tulaj tapasztalata, aki még nem frissített. -
cigam
titán
válasz
Impair1980 #10497 üzenetére
Nincs mit.
Még írni akartam, hogy előtte gyakorolj egy picit, pl.
vi teszt.txt
,de ügyesen megoldottad. -
cigam
titán
válasz
Impair1980 #10494 üzenetére
Nem igaz
Ez csak egyetlen alkalommal tölti fel, ha a leírásnak megfelelően módosítottad a kódot.
Töltsd fel a PHP fájlt pl. a Public könyvtárba.
Engedélyezd az ssh elérést. (Vezérlőpult -» telnet/ssh)
Ezután pl Kitty-vel bejelentkezel, és kiadod a/mnt/ext/opt/apache/bin/php /share/CACHEDEV1_DATA/Public/_pushPVStringData.php
parancsot.
pl. elolvastad azt részt, hogy "Uncomment the ->>>> file_get_contents(trim($pvOutputURL)); <<<<- at the end of the script to actually push the data."Szóval ha már rendben működik és küldi az adatokat, akkor be kell állítani egy időzítőt, hogy 5 percenként automatice lefuttassa.
Adminként szerkeszteni kell az időzítő listáját:
sudo crontab -e
Lemész a lista végére
:$ ENTER
A sor végére ugrasz, és bekapcsolod az inzert módot:
SHIFT+a ENTER
Majd nyomsz egy ENTER-t hogy nyiss egy új sort, ahova bírod ezt:
*/5 * * * * "/mnt/ext/opt/apache/bin/php /share/CACHEDEV1_DATA/Public/_pushPVStringData.php"
Elmented, és kilépsz:
Az ESC gombbal kilépsz a szerkesztő (inzert) módból.
:wqSajnos vi szövegszerkesztő már csak ilyen "bonyolult", de pár hónap/év gyakorlás és menni fog fejből
Ugyanakkor jól vigyázz, mert akár bele is törölhetsz a listába, aminek a legváltozatosabb következményei lehetnek.Nem csak elsőre hangzik bonyolultnak, hanem tényleg az. Szerintem inkább keress egy szakit(pl. egyetemistát) aki látott már Linux konzolt, ismeri a php nyelvet, esetleg látott már olyan eszközt.
-
1turosbatyu
csendes tag
válasz
Impair1980 #10399 üzenetére
Szia,
Nálam sem működik, de próbáld meg ezt az elérést: https://www.myqnap.org/repo.xml
-
IamGabor
tag
válasz
Impair1980 #8827 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ilyenkor teljesen néma minden. Semmi hang. Log-ban nem látok smi erre utalót.
Én is HDD-re gyanakszom, akkor jön a teszt. Köszönöm!
-
tacsk0
aktív tag
válasz
Impair1980 #8797 üzenetére
uj frissites rendbe is hozta!
-
Haas01
tag
válasz
Impair1980 #8787 üzenetére
Akkor lehet, hogy marad spórolás miatt, hogy a NAS ftp-ként lesz használva kamerákhoz.
-
beef
őstag
válasz
Impair1980 #8792 üzenetére
Az is megoldás, de már a 8 csatornás NVR-ek is "fillérekbe" kerülnek.
-
tacsk0
aktív tag
válasz
Impair1980 #8787 üzenetére
TS230 nemrég adtam el... Ami futott rajta:
1. surveillance station: 2db foscam R2 kamerával
2. container station: deluge torrent 20-30 torrentel
3. HBS: oneDrive, google drive szinkronizáció
4. Qmail: 2db email fiók szinkronizáció
5. SMB megosztásNem mondom, hogy elfogyott a vas mert bírta. 2GB ram kihasználtsága ált 60-65% volt. Csak jött egy jó ajánlat és eladtam egy TS231D-ért.
-
Haas01
tag
válasz
Impair1980 #8784 üzenetére
A TS-253D-t nézegettük.
A kérdés az, hogy mondjuk harmad áron egy TS-133 is megfelelne-e a célnak. -
tacsk0
aktív tag
válasz
Impair1980 #8698 üzenetére
Beszereztem egy Axagon PCEM2-NC PCIE NVME M.2 adapter-t és egy Hynix BC511 256GB ssd-t. A terv az volt, hogy inicializálom a nast (ts251d) es diskek nélkül az ssd-re telepítem a rendszert. Ez nem jött be mert fel sem ismerte...
Ezután visszaraktam a diskeket es megnéztem mi a helyzet a storage & snapshots centerben. QTS felismeri az adaptert és az ssd-t is viszont csak és kizárólag gyorsítótárként használható de ott is javasolja a raid1-et. Új storage pool létrehozásánál meg ezt linket dobja be amiből egyértelmű a helyzet:Why can't I use NVMe PCIe/M.2 SSDs for storage? | QNAP
(nekem nem er 35-40k-t a qnap adapter + ssd, hogy a rendszert azon taroljam)
-
cigam
titán
válasz
Impair1980 #8698 üzenetére
Tuti? Szerintem a Qnap saját flash tárolón tartja az operációs rendszerét. A Synology rendszere működik úgy, hogy a belerakott tárolóra telepíti magát, és onnan fut.
-
tacsk0
aktív tag
válasz
Impair1980 #8684 üzenetére
szerinted az mukodhet, hogy egy [ilyenre] telepitem a nas os-t es az appokat? tehat nem chache vagy adattarolo disk lenne hanem csak az os-t es az appokat tarolna? probalkoztal ezzel?
-
Pille99
tag
válasz
Impair1980 #8680 üzenetére
Köszi
-
tacsk0
aktív tag
válasz
Impair1980 #8682 üzenetére
2 ev alatt mennyire hasznalodott el az ssd?
-
tacsk0
aktív tag
válasz
Impair1980 #8680 üzenetére
Szerinted ez is mukodne 1db nvme ssd-vel cache-kent?
-
Pille99
tag
válasz
Impair1980 #8676 üzenetére
Megadnád a típusát, nekem is 453D-m van.
-
szjoci
őstag
válasz
Impair1980 #8676 üzenetére
Na frankó, akkor ezek szerint nvme-vel működik... Ha tudom biztos nem veszem meg huszonezer huf-ért a qnap bővítő kártyáját
Sorry tacsk0 a félreinfóért -
szjoci
őstag
válasz
Impair1980 #8537 üzenetére
Szia!
Nálan a kistesóján (253D) hibátlanul működik már egy jóideje. Nemsokára megnézem az én beállításaimat és csinálok printscreent, hátha segít.
-
cigam
titán
válasz
Impair1980 #8247 üzenetére
?? Bétázol?
-
Biga123
addikt
válasz
Impair1980 #8259 üzenetére
Ez furi, nekem minden mókolás nélkül fölmegy mindkét verzió.
2.94.0 és a 3.0.0.2 + Webcontroll, és működik is frankón
Model:TS-251+ Current firmware version:5.0.0.1986
Ergo ha fellépek 5.0.1.xxxx re akkor nekem is elkaszálják ? -
martonx
veterán
válasz
Impair1980 #8253 üzenetére
A trükk az, hogy a 2.x-es transmissiont kell felrakni. Engem is csábított a 3.x, aztán megláttam, hogy ehhez előtte csomó szarral kellene pepecselni, míg a 2.x egy kattintás :)
És voilá, probléma megoldva :D -
cigam
titán
válasz
Impair1980 #8250 üzenetére
Nem, a Dockerben magában a programban nem módosíthatsz elérési utat, ez nemígy működik. A konténer létrehozásakor megadott 3 könyvtárhoz fér hozzá:
volumes: - /path/to/data:/config - /path/to/downloads:/downloads - /path/to/watch/folder:/watch
Ezekkel társítod a könyvtár eléréseket. Amit a Dockerben futó Transmission /downloads könyvtárnak lát, az a valóságban amit létrehozáskor megadtál neki (/path/to/downloads).
Pont ez a Docker lényege, hogy csak a programnak előre megadott könyvtárakhoz fér hozzá, és semmi másshoz. Ez egy plusz védelmi vonal, hogy bármilyen rendellenes/szándékos működési anomália esetén sem tudja módosítani a rendszer lényeges elemeit. Csak azokhoz az a könyvtárakhoz fér hozzá, ami a működéséhez feltétlenül szükséges.Melyik "alapértelmezett portszám"ra gondolsz? De ezt is a konténer létrehozásakor kell megadni.
ports: - 9091:9091 - 51413:51413 - 51413:51413/udpA könyvtárkhoz hasonlóan portokat is "társítod". A fenti példában a WEBfelület 9091 portja meg van feleltetve a program konténerének 9091-es portjának, de ettől eltérhetsz. pl. 12345:9091 azt jelenti, hogy a külvilág az 12345 porton éri el a WEB-es felületet, de a program úgy látja hogy a 9091-es porton kommunikál.
Meg is csavarhatod, 12345:12345 társítást megadva módosítani a konfig fájlt (ami a fenti példából adódóan a
/path/to/data
könyvtárban találod settings.json néven. Itt az "rpc-port": 9091, sort ki kell cserélni "rpc-port": 12345, -re.
Fontos hogy ne hagyle a végéről a vesszőt!Mármint a WEB-es felület jelszavára gondolsz? Igen, meg lehet adni jelszót, szintén a konfig fájl átírásával:
"rpc-password": "jelszavad",
"rpc-username": "felhasználód",Arra viszont figyelni kell, hogy a konfigurációs fájlok módosítása elött állítsd le a dockerben futó programot! Amíg fut a program, nem tudod módosítani a konfig fájlt (Elmenteni el tudod, de nem jut érvényre)
-
mgergo76
tag
válasz
Impair1980 #8250 üzenetére
Nekem egyébként a Transmission-el voltak sebesség problémáim (le- és feltöltésnél egyaránt), a rendelkezésre álló sávszélesség messze nem volt kihasználva.
Kipróbáltam a Deluge-t és eddigi tapasztalatom nagyon pozitív. Igaz Qnap Club-on 2EUR, de szerintem megéri. -
martonx
veterán
válasz
Nekem is frissült, de sikerült qnap clubról visszaraknom a transmission-t. Mi az, hogy nem támogatja?
-
nemethsza
tag
válasz
Én downgrade-eltem…
-
mgergo76
tag
válasz
[ITT] leírtam nekem hogy sikerült. Vagy Container Station-ön keresztül.
-
Haart
addikt
válasz
Impair1980 #8182 üzenetére
Hát akkor elég gyatra net kell legyen ha a trasmission maxos kihasználtságú. Nekem az 500-as nettel a transmisison letöltésre 8-10mb/secnél többet sose tudott. Most a qbittel ha engedném jönne maxxal is. De korlátoztam 30mb/sec-re.
-
Haart
addikt
válasz
Impair1980 #8170 üzenetére
A qbittorrent sokkal gyorsabb
Dobj el mindent és válts!
Transmission öreg és lassú valóban a saját bőrömön kellett tapasztaljam.
Mi az hogy kell hozzá megfelelő hardver? Egy inteles nas meg 4gb ram bőségesen elég kene legyen, ehhez képest egy lassu dög volt. Mi sem bizonyítja jobban hogy a qbittorrent hasít hozzá képest. -
válasz
Impair1980 #7255 üzenetére
korábbiak mellé még van a WebDAV, leírás itt
ezzel feltudod csatolni mint egy network drive, akárcsak a helyi hálózaton -
bandigyerek
senior tag
válasz
Egyszerűen megnyitom a fájlt(videó-zene) a gépen a NAS-ról.
-
cigam
titán
válasz
plex
-
alex73
tag
válasz
Impair1980 #6866 üzenetére
Még cyberpower-t nézegettem. CyberPower VP1000ELCD
De akkor ezzel a nagy nevekkel (APC;EATON; CYBERPOWER) működik?
De fura, hogy a saját oldalukon erről nincs adat. Sem a szünetmentes gyártók sem a QNAP-nál.
(Persze az ablakos rendszert, meg a harapott almát emlegetik a NAS ról meg hallgatás.de hogy a NAS gyártó oldala is hiányos elavult...)
nem egy jó dolog hogy vadászni kell az információra.Még jó hogy a többi felhasználó már megtapasztalt egy-két dolgot.
köszönöm! -
Gaben92
őstag
válasz
Impair1980 #6866 üzenetére
+1 mindkettőre. Mi EATON-t használunk szinte minden jégtörő hajón (teljes automatizálási rendszer) és semmi panasz rájuk.
-
alex73
tag
válasz
Impair1980 #6864 üzenetére
Köszönöm! Milyen márkákkal és típusokkal van tapasztalatot?
-
válasz
Impair1980 #6560 üzenetére
Úgy van az, ahogy írtam. Ha az adatnak meg kell járni a NAS és a PC közötti utat 2x, akkor az lassabb lesz, mintha a saját filekezelőjével matatod. Csodák nincsenek.
-
Alex91
félisten
válasz
Impair1980 #6560 üzenetére
Gondolom mert mas megosztas.
-
válasz
Impair1980 #6558 üzenetére
Nincs, mert ha a NAS filekezelőjében helyezd át, akkor a NAS-on belül történik az athelyezes, ha PC-n, akkor a file először a NAS-ról elmegy a PC-re majd onnan vissza a NAS-ra.
-
trafipax
tag
válasz
Impair1980 #6091 üzenetére
Melyik appot probáltad? QVR Pro-t vagy a Surveillance stationt?
-
Geth
veterán
válasz
Impair1980 #5654 üzenetére
Ha jól emlékszem a Win alatt a felcsatolt meghajtók nem osztoznak a normál és az admin mód között, és a jelek szerint most sima userrel van felcsatolva a share (adminként egész egyszerűen nem létezik a share, ezért nem tudod futtatni a rajta lévő file-t adminként).
Én az alábbiakat próbálnám meg:
- megszüntetném a mostani csatolást.
( ezek lehetnek hogy nem kellenek, de ártani nem árt:
- admin cmd alól:REG ADD HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v EnableLinkedConnections /t REG_DWORD /d 1 /f
- restart )
- csatold fel újra a meghajtót adminként, pl. adminként indítasz egy explorer.exe-t és aban csinálod meg a csatolást.A reg. kulcs remélhetőleg közössé teszi a csatolásokat a normál és az admin mód között.
-
Biga123
addikt
válasz
Impair1980 #5652 üzenetére
Az "admin" a nason admin vagy a windowson?
mod:kipróbáltam, admin nas userrel becsatolt sharen létrehozott bat file, simán futtatható adminként windowsban.
-
-
Alex91
félisten
válasz
Impair1980 #5113 üzenetére
Nem kell nezni, hogy mit mutat a homero, es akkor nincs para...
-
válasz
Impair1980 #5109 üzenetére
+1
ugyan ez. semmi problémám vele -
KerryVTR
tag
válasz
Impair1980 #5109 üzenetére
Igen, erre gondoltam, hogy másnak jobb tapasztalata van vele...
Nálam nem töltött sok időt, és lehet nem is voltam elég türelmes vele. És persze abszolút nem kizárt, hogy egyszerűen nem voltam elég ügyes a beállításában. Simán benne van a pakliban! Nem vagyok profi, csak egyszerű kezdő felhasználó...
Az a baj, hogy az ember nem tudja kipróbálni mielőtt megvesz egy ilyen terméket. Pedig az lenne az igazán mérvadó, és úgy sokkal könnyebb lenne dönteni is. -
Buckey
őstag
válasz
Impair1980 #5099 üzenetére
Eltaláltad, de nem csak ventilátort cseréltem, hanem a burkolatot is leszedtem, és egy külön vázat csináltam az új ventilátornak. Mondjuk így eléggé csupasz, sufni-tuning az egész, de nem látszik és tökéletesen működik, a TS-228 szépen szabályozza az új ventilátort (ami 12V-os és 0,33A-es).
[Csak erős idegzetűeknek!!!]
Amúgy nem tudom, a Qnap hogy gondolta, hogy az a valami, amit beleraktak és ventilátornak csúfoltak, az majd a két HDD-t le fogja hűteni. Annyi levegőt az nem szívott be, hogy azokról a nagy fémtömegekről is elszállítsa a keletkező hőt. -
KuZo
tag
válasz
Impair1980 #4275 üzenetére
Feltettem, de ezt sem szerette..azért kösz!
-
Buckey
őstag
válasz
Impair1980 #3942 üzenetére
Köszi!
Akkor a javításig én is hagyom. -
Alex91
félisten
válasz
Impair1980 #3655 üzenetére
Ja, hat akkor inkabb azt kellene kerdezned, hogy melyik NAS-bol lehet jo bizniszt csinalni...
-
Alex91
félisten
válasz
Impair1980 #3652 üzenetére
Szerintem majd akkor erdemes errol elgondolkodni, ha lesz valami gondod...
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Impair1980 #3652 üzenetére
Valami intelesre. Esetleg ha belefér vmelyik újabb amd-re is megéri. (de azok már rohadt drágák, annyiért már inkább igazi szervert)
-
blakey
titán
válasz
Impair1980 #3555 üzenetére
Adatmásoléás volt, nincs különösebb gond, amúgyis eladom, de érdekes volt. Hibátlanul működik.
-
blakey
titán
válasz
Impair1980 #3552 üzenetére
JRE-t telepitetted? Nélküle el sem indul.
-
Addel
senior tag
válasz
Impair1980 #3505 üzenetére
"To configure the app, you can edit the file /opt/QTransmission/etc/settings.json"
-
Geth
veterán
válasz
Impair1980 #3467 üzenetére
Én nem nagyon piszkálom telóról, de ha muszáj, akkor webuin keresztül, nem raktam fel appot. Sajnos nem responsive, emiatt kényelmetlen, de egy-egy magnet linket rá tudok dobni, ha nem vagyok gépközelben...
-
Geth
veterán
válasz
Impair1980 #3465 üzenetére
Gondolom beleszámolódik a python is, abban van írva, kell hozzá.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Impair1980 #3463 üzenetére
Mert 4.3 óta nem támogatott. (vmelyik verziót fel lehet rakni csomagból)
Én mondjuk deluge-ra váltottam, azzal nem volt még gondom a transmission-el ellentétben. -
Stehe
aktív tag
válasz
Impair1980 #3204 üzenetére
Köszi a választ!
30-40 torrent nekem bőven elég lenne, a kérdés az, hogy egy gigabites net esetén mekkora sebességet tud hasznosítani belőle. Erre esetleg van valakinek tapasztalata? Ahogy olvastam a kapcsolódó hozzászólásokat, ez szokott lenni a limit ARM procis NAS-oknál...
-
Stehe
aktív tag
válasz
Impair1980 #3194 üzenetére
Koszi a valaszt! Milyen nettel hasznalod? Illetve torrent eseten mekkora a max letoltes, es hany aktiv torrentet tudsz futtatni rajta?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Impair1980 #2602 üzenetére
Milyen Qsync appot hasznalsz mobilrol a fotok feltoltesere?
En Qfile-t hasznalok, ott megadhatod a mappa nevet es helyet
-
Alex91
félisten
válasz
Impair1980 #2521 üzenetére
Vegyel egy Android box-ot a TV-hez, vagy egy Apple TV-t, esetleg cserelsz TV-t
!
-
Geth
veterán
válasz
Impair1980 #2176 üzenetére
Tehát a korábbi szituhoz képest
- vagy volt routercsere
- vagy át lett dugva
- vagy közben romlott el a portAz utóbbi az valóban nem szerencsés, de ha a másik kettő történt, akkor azt a tényt említhetted volna
A Twonky fizetőssé válása nem baj, ez szubjektív.
De ha a gyárin túl kipróbálnál mást, ajánlom a Serviio-t, én nem, de itt sokan használják.
Ja és ingyenes változata is van! -
citkar
addikt
válasz
Impair1980 #2176 üzenetére
Mintha használtam volna Twonkyt, de nem fizettem, mondjuk lehet szolgáltatásfüggő a dolog, én csak kipróbáltam.
-
Geth
veterán
válasz
Impair1980 #2174 üzenetére
Ez valóban furcsa, ha nem ragaszkodsz a gyárihoz, gondolom erre is van Twonky, megnézheted, azzal vajon produkálja-e.
-
blakey
titán
válasz
Impair1980 #2027 üzenetére
Nálam ki van kapcsolva, Serviio bőven elég erre a célra, főleg, hogy az is külön indexelne, tehát a géped duplán terhelt lenne, de azt megcsinálhatod, hogy engedélyezed a DLNA-t és csak az egyik alkalmazást indítod el, Serviioban is beállíthatod, hogy mi legyen aktív így megoszthatod a tartalmakat, pl. Photo Station a képeket kezeli, Serviio meg a zenét és a Videót vagy ahogy akarod.
-
blakey
titán
válasz
Impair1980 #2024 üzenetére
Első alkalommal az indexelés vagy menet közben is? Első alkalommal a nagy mennyiségen azért át kell menni, utána azért gyorsabb lesz. Nekem minden nap egy adott időben bekapcsol, majd kikapcsol, én semmilyen indexelési anomáliát nem veszek észre, ha jól rémlik akkor be lehet állítani, hogy új tartalom esetén azonnal indexeli, de csak a változásokat, ha törölsz akkor azt is érzékeli, újra nem fogja a borítókat, st. letölteni. Nekem eddig nem jeleztek a gyerekek, hogy gond lenne, bekapcsolás után néhány perccel minden elérhető.
-
Geth
veterán
válasz
Impair1980 #2013 üzenetére
Bármilyen megoldás, ahol indexelnie kell majd ennyi képet, baromi sokáig fog tartani ezen a vason.
Próbáld meg több darabban, sőt, ha találsz egy megoldást, ne rögtön az egészet próbáld meg betolni alá, hanem csinálj egy minta-adagot, próbáld ki hogy megfelel-e a végeredmény, mert ezt a műveletet a teljes állományra egyszer akarod majd végigcsinálni...
-
blakey
titán
válasz
Impair1980 #2015 üzenetére
Serviio.org.
-
blakey
titán
válasz
Impair1980 #2013 üzenetére
Serviio, nálam tökéletesen működik, Twonkyt sokáig használtam de vannak/leaznek eszközök amivel sajnos nem 100% kompatibilis, próbáld ki. Serviio is menni fog 15 nap után, nekem 1,5 éve megy.
-
Addel
senior tag
válasz
Impair1980 #2011 üzenetére
Név, hogy milyen néven jelenjen meg a megosztott mappa, Állomásnév a nasod domain neve vagy ip címe, megosztott mappa a megosztott mappád neve.
pl:
Download 192.168.1.101 Download
-
Geth
veterán
válasz
Impair1980 #2009 üzenetére
A NAS-on (QTS) Control Panel / Privilege / Shared Folders / Folder Aggregation
10 folder-t tudsz összerakni egy aggregált megosztott mappába (tehát az eredeti mappák almappák lesznek). -
Impair1980
aktív tag
válasz
Impair1980 #2008 üzenetére
Esetleg azt megcsinálni valahogy, hogy ne 4-5 hálózati meghajtóm legyen, hanem ezeket a megosztott mappákat valahogy összefogni és egy meghajtóként felcsatolni.
Most külön meghajtón van szinte minden megosztott mappám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MotoGP & WSBK
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged