- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
QNAP NAS-ok esetén jelenleg melyik az ajánlott vétel a 2 lemezes, intel procis eszközök között? 251-est írtátok még régebben, nem tudom árban van-e nála jobb vétel, illetve már kapni sem nagyon lehet...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok! Akkor lehet úgy tekinteni, hogy lehetnek 20-30MB körüli csúcsok, de átlagban kb. 10-15MBbs sebesség tartható stabilan?
-
Stehe
aktív tag
válasz
Impair1980 #3204 üzenetére
Köszi a választ!
30-40 torrent nekem bőven elég lenne, a kérdés az, hogy egy gigabites net esetén mekkora sebességet tud hasznosítani belőle. Erre esetleg van valakinek tapasztalata? Ahogy olvastam a kapcsolódó hozzászólásokat, ez szokott lenni a limit ARM procis NAS-oknál...
-
Stehe
aktív tag
válasz
gahor72 #3193 üzenetére
Koszi a valaszt! Igazad van, sajnos az ar fontos tenyezo. Viszont figyelembe veve, hogy a kovetkezo lepes egy Intel cpus gep lenne, ami arban minimum a duplaja, ezert inkabb kompromisszumokat hozok. A 0-24es futas mar igy is hatalmas erorelepes lenne a mostani helyzethez, igy ha nem hasznalja ki az egy gigabitet elfogadhato szamomra. Ha nem eleg a gep, egy ev utan meg el tudom adni egy ev garival, viszonylag kis buktaval. Sajnos itt a kovetkezo kategoria nem par ezer Forint, igy nagyon merlegelnem kell...
-
Stehe
aktív tag
válasz
Impair1980 #3194 üzenetére
Koszi a valaszt! Milyen nettel hasznalod? Illetve torrent eseten mekkora a max letoltes, es hany aktiv torrentet tudsz futtatni rajta?
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
NAS vásárláson gondolkodom, és a QNP TS-228-as elég szimpatikusnak tűnik. Az alábbiakra keresnék eszközt:
• Gigabites Digi netre kötve HD filmek letöltése, majd megosztása médialejátszó felé;
• Torrent futtatása / seedelés, lehetőleg legalább 30-40 fájlt stabilan lehessen seedelni. Itt nem tudom megoldható-e, hogy laptopról torrent fájlok letöltése esetén adott torrent automatikuson a NAS torrent kliensén induljon el. Vagyis miután kikapcsoltam a laptopot, a letöltés+seed folytatódjon, ée ehhez ne kelljen egy külön felületet használni;
• Saját fotók tárolása + biztonsági mentés: Összefoglalóban olvastam, hogy biztonsági mentás esetén nem kötelező a RAID1 használata. Az is kivitelezhető, hogy egyik lemez adott mappájának módosítása esetén a másik lemezen is automatikusan szinkronizálásra kerüljön a mappa. Ez a megoldás szimpatikus lenne, mivel a saját fotóim kb. 200-250GB-ot foglalnak, és ezek mentésére felesleges lenne tükrözni egy 2TB-os vinyót… Ez a megoldás a gyakorlatban megbízhatóan működhet?;
• Lehet a későbbiekben egy, max kettő darab IP kamerát is bekötnék a hálózatra.Kérdés, hogy a fentieknek eleget tudna tenni? Illetve mi a tapasztalat, torrent letöltés esetén mennyi a max letöltési sebesség, illetve kb. hány torrentet tud aktívan kezelni akadás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest