- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz
hardcastle #7820 üzenetére
Transmission
-
Gsx-rr
veterán
Orulok,hogy net van, Itt nem europai minosegu szolgaltatas van, az altalanos ugyintezok az alap problemakat se ertik. (Dominika Koztarsasag)
Otthon bridge nelkul is jol megy minden.Azert nem ertem, mert nem azt irja a port zarva hanem nincs valasz.
Nas-on nincs valami allitasi lehetoseg?
Lehet kene egy hard reset?Megprobalom, mar 2 napja szivok ezzel, ennyire nem vagyok hulye hozza, de sehogy se all ossze a dolog.
Mar probaltam acces pointnak is beallitani.
Lehet megprobalok egy ruter seret ezt meg a 10-es nethez adtak allotolag van mar masik. -
Gsx-rr
veterán
válasz
pippo76 #7793 üzenetére
Kesz,koszi, a Trasmission szerint a port nem valaszol de megy a visszatoltes
Segitsetek legyszi a kovetkezo lepesben
Csatlakoztatom a szolgaltatoi routerhez a masikat, bridge mode nincs.
Ugyanugy nem megy a visszatoltes
Elvileg a portotokat ugyanugy beallitottam.A szolgaltatoin allitsam be a Dmz-t a masik ipre?
Dhcp-vel nem kell valamit csinalnom?
Mindkettonel maradjon bekapcsolva? -
Gsx-rr
veterán
Múltkor írtam adott a Nas és egy szolgáltatói router és egy Saját. Sehogy sem megy a trasmission visszatöltés.
Kivettem a sajátot maradt a szolgáltatói.
Mit csinálok rosszul ,hogy kellene ezen a felületen portot nyitnom?
Qbittorrent közben elindult ,megy a visszatöltés igaz csak csordogál -
Gsx-rr
veterán
Adott egy szolgáltatói modem és egy másik router és a Nas
Szolgáltatói eszközön Dmz-beállítva és port nyitva.
Másik routeren is elvileg nyitva a port.
Transmission letöltés megy vissza nem tölt,port teszt nem azt írja ,hogy zárva ,hanem ,hogy nincs válasz
qbittorrent el se indul a letöltés.Mi lehet a gond?
Nas-on is kell portot nyitni? Otthon a TS-228 al hasonló felállásban semmi gond
-
Gsx-rr
veterán
Megoldhato adattovabbitas 2 kulon helyen levo nas kozott?
-
Gsx-rr
veterán
Tavolbol Pc-rol ,hogy tudnam elerni a Nas-t?
Myqnapcloud valami telepites hianyat irja, kozben mobilrol elerem. -
Gsx-rr
veterán
Hogyan tudok hozzáadni egy olyan beltéri kamerát ami nincs a listában. Régebben már sikerült egy nem támogatott kamerával
-
Gsx-rr
veterán
Mitől lehet ,hogy belassult a másolás a Nas-on belül. Ninc semmi médiaindexelés ,dlna bekacsolva ami lassíthatná.
-
Gsx-rr
veterán
Ts 228 bol atrakom a Hdd-t a 251b-be elvesznek az adataim?
-
Gsx-rr
veterán
Most ,hogy van a szamozas? A 251a vagy + erosebb mint a 253a?
-
Gsx-rr
veterán
Valaki segítsen már ,hogy lehet ezt a mappát elérni? Valahol ott kell legyen a fájl a Nas-on. Bekapcsoltam a Filestation-be a rejtet fájlok mutatását ,de sehol se látom. Próbálta már felcsatolni meghajtóként.
Nem igazán szeretném ha így mindenhol tele lenne szemetelve a meghajtó és utána le se tudom törölni. -
Gsx-rr
veterán
Miért lehet ,hogy transmission-nál a bejövő port próba szerint a port nyitva,mégsem megy a visszatöltés!?
-
Gsx-rr
veterán
Ma bekötötték az 500-as netet. Elégy csalódott vagyok. Eddig a torrent sebesség 6 MB/s körül volt 50-e nettel.
Most maximum 8.
Cpu 55 százalékon. Azt hittem többet fog tudni ennél.
Gondoltam ,hogy nem hajtja ki a maxot ,de 20 körül illett volna tudnia.Egy 251 az mennyivel tud többet?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mr Bond 007 #2969 üzenetére
Mennyi az az ennyit tudnak? Mikor valakinel ment 37 Mb/s -el is nala meg 6-al? Azert nem mindegy
-
Gsx-rr
veterán
válasz
tibi970307 #2693 üzenetére
Nekem is 50-es netem van, ha most valtanek 500-as nettel kevesebb lenne a havi szamlam, de szerintem pont ezert eleg a 200-as net
-
Gsx-rr
veterán
válasz
tibi970307 #2689 üzenetére
Az internet sebessegenek es a halozaton torteno masolasnak mi koze van egymashoz?
-
Gsx-rr
veterán
Eddig 50-es netem volt ,most ugyanazért az árért kaphatok 500-ast is. Nincs rá szükségem,elég annyi amit letöltéskor egy Nas tud.
Mi az a max amivel elboldogul egy Ts-228 ,de mivel eladom érdekel mennyivel többet bír egy Ts-251.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
tibi970307 #2642 üzenetére
Nalam is csinalta frissites utan. Meg mas egyebb gondom is volt ezert legyalultam a hdd-t es ujraraktam mindent
-
Gsx-rr
veterán
Megeri a csere Ts-228 rol Ts-251 re?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mr Bond 007 #2621 üzenetére
Win 10, de most visszaállítottam Smb 3.0 ra és megy miután beállítottam a helyi hálózatot ,úgy hogy minden Windows-os eszköz jelszóval lép be. Bár nem értem ennek mi köze lenne hozzá
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mr Bond 007 #2618 üzenetére
Átállítottam Smb 2.0 ra és sokadik ujraindítás után látta. Vagy ez ne jó megoldás? Kell az Smb 3.0?
-
Gsx-rr
veterán
Adott egy Hálózat ,asztali gép kábelen és egy Nas a Routeren csatlakoztatva. Szépen látják is egymást. Vettem egy laptopot ami Wifin keresztül csatlakozik a hálózathoz,megcsináltam az otthoni csoport megosztást látják egymást a gépek ,viszont a laptop nem látja a Nas-t a windows-os hálózaton.
Böngészőből ip cím alapján eléremmi lehet a baj?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Impair1980 #2602 üzenetére
Milyen Qsync appot hasznalsz mobilrol a fotok feltoltesere?
En Qfile-t hasznalok, ott megadhatod a mappa nevet es helyet
-
Gsx-rr
veterán
Én jól megszívtam ezzel a 4.3.3-as frissítéssel. Már mindent megpróbáltam. Reset,Hdd formatálása. Már azt is megcsináltam ,hogy egy teljesen új hdd-t raktam be amire friss rendszer ment fel.
eddig mindig előjött a hiba ,hogy Qfile-al nem látom a Hdd tartalmát! Reset után megjavul! Már kinyitottam kézzel az összes portot,persze erre a belső háló miatt nem is lenne szükség. Erre most nézem a gépen és teljesen üres a Shared folders egyszerűen a Qts sem látja!
Viszont pl a Plex tökéletesen fut vagy Windows alól is Total Commanderrel látom a fájlokat!Újraindítom a Nas-t és ideig óráig megint jó minden. Mi lehet a gond?
-
Gsx-rr
veterán
Berakhatok egy Ntfs-es Hdd-t isca Nas-ba? Le fogja tudi formatalni a sajat fajlrendszerere?
-
Gsx-rr
veterán
Ha most van egy hdd a nasban es azt kiveszem beteszek egy masikat akkor ertelemszeruen arra telepul a Qts. Ha visszarakom a regi Hdd-t akkor ugy mar lehet formatalni qts alol?
-
Gsx-rr
veterán
Hogyan tudnám formatálni a Hdd-t ami a Nas-ban van. Hiába próbálom a Qts-ből reset and erase all volumes lehetőséggel ,az adatok megmaradnak a Hdd-n. Csak 1 kötet van lehet azért?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mr Bond 007 #2475 üzenetére
Mi lehet a gond ,hogy helyi halon sem tudok a Qfile-al csatlakozni a Nas-hoz? Conection Failed uzenetet kapok. Ennek ellenere a fotokat automatikusan feltolti a Nas-ra.
Qmanager csatlakozik.
Melyik a jobb opcio? Manualisan portokat megnyitni vagy a Nas-on az Upnp-t bekapcsolni.
Mintha valaki azt irta volna a ketto egyutt nem jo. Tehat ha nyitottam portokat a Routeren az Upnp-t kapcsoljam ki?
-
Gsx-rr
veterán
Szeretném a Plex.hez hozzáadni a Feliratok.info pluggint. Hogy tudok hozzáférni a könyvtárszerkezethez?
Egyáltalán lehetséges? Működhet úgy mint a pc-nél ha utólagosan hozzáadom? -
Gsx-rr
veterán
válasz
Mr Bond 007 #2366 üzenetére
Nem ,mert a Restore Factory Default & Format All Volumes-t választottam. Azért is mentettem le mindent
-
Gsx-rr
veterán
Nekem a 4.3.3 frissítés után volt több gondom. Transmission nem működött,kívülről sem értem el a Nas-t.
Csináltam egy gyári visszaállítást és minden rendben. Akinek problémái vannak javaslom ezt.Azt mondjuk nem értem miért nem törölte a merevlemez tartalmát ,pedig azt írta, 1 napig másoltam át az adatokat!
-
Gsx-rr
veterán
Miota felraktam a 4.3.3 at azota a Qfile-nal csatlakozasi hiba van es nem latja a mappakat. Erdekes modon a fotokat feltolti a Nas-ra.
Mar ujratelepitettem.
A Qmanager jol mukodik.Valami otlet?
-
Gsx-rr
veterán
Közben felment az X41-es verzió. Érdekes ,nem az Arm-os lenne jó a 228-ra?
Most már csak annyi a bajom ,hogy nem tudok belépni ,nem tudom mi a jelszó. admin-admin nem jó,sem a Nas jelszavam se.
Megtaláltam közben a neten.
-
Gsx-rr
veterán
Valaki segítsen már ,hogy lehet Transmissiont varázsolni 228-ra 4.3.3 alatt. Már megpróbáltam letölteni és manuálisan telepíteni úgy se megy.
Vissza lehet tenni régebbi qts verziót?
-
Gsx-rr
veterán
Esetleg hogyan tudnám máshogyan telepíteni?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mr Bond 007 #2286 üzenetére
Ts 228 hoz van már transmission 4.3.3 hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest