Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Lehet hülye kérdés lesz.
Adott a WipEout HD, ugye ez letölthető játék, ha valaki már letöltötte, megvette, akkor ezt át lehet nyomni egy másik PS3-ra valahogy?

Magyarul, hogy ne kelljen megvenni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Köszi
Sajnos nekem nem akar össze jönni
Mikor elindítom a progit pár mp feltűnik az a kapcsolt kép amit hubandika is belinkelt de utána csak a "hálózati csatlakoztató" képe majd egy szép nagy piros X
PS3 meg a noti látják egymást, media servert majd minden nap használom.
Mi lehet a gond?Jah és Vistát használok.
-
bordi10
senior tag
nem tudja valaki, h a héten miért nem frissült a UK-USA store, 12/23-24-i cuccosok vannak fent?

-
hubandika
tag
Wi-fivel nem tudom sajna hogyan működik. Nekem nem azzal van összekötve. Én routert használok, vezetékes megoldással.Tehát ha xp-d van, akkor a hálózati beállításoknál engedélyezni kell az Upnp kapcsolatokat. gyakorlatilag ennyi. a ps3 beállításoknál legyen engedélyezve a "media server" opció ,ez a system settings/network settings résznél találjatok a ps3 menüjében. Ha ezek után elindítjátok a programot és minden ok, akkor a következő képnek kell megjelenni :
KÉPMajd a ps3 menüjében a video résznél elérhető lesz egy újabb -" PS3 Media Server"- opció is. Erre rákattintva tudunk böngészni a sz.gépünkön, majd lejátszani a kiválasztott filmet/zenét.
Megpróbálom megnézni wi-fi-vel mi a helyzet.
Látum Anulu megelőzött. Köszönet a részletes leírásért!!
-
anulu
félisten
egy kicsit a ps3mediaserver használatáról, mert lehet, csak nekem volt egyértelmű...
szóval: letölt, kicsomagol.
az első buktató az indításnál jöhet, ugyanis először a PS3-at kell bekapcsolni, megvárni, míg teljesen magához tér, és csak utána lehet a PC-n elindítani a programot. nálam DHCP-re van a konzol állítva, routeren keresztül kb 10mp után meg is találták egymást.
a beállításokkal nem nagyon szöszmötöltem. a legfontosabbak:
General Configuration / number of cores: mennyi CPU magot használhat. 1-nél 1080p-ben szaggathat picit, 720p-re tökéletes, 2-nél 1080p-ben sincs gond. nálam 2,4GHz-en fut egy mag. ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni, de ha mással nem izzad a gép, és dual-core cucc van benne, szvsz nyugodtan oda lehet adni mind2 magot.General Configuration / Navigation/Parsing setting-ben a Thumbnail generation legyen bepipálva, ez fontos! (ez az alapértelmezett.)
Transcoding Settings-ben csak az audio channeleket állítottam stereora, minden mást hagytam. mkv fileokat tökéletesen vitte, minden másra a PC-n futó windows media servert használom, úgyhogy nem tudom, h avi, wmv, stbhez miket kell átállítgatni, a default tökéletes volt mkv-hoz.

Folders Sharing - a lényeg. itt mondhatjuk meg, hogy mit is akarunk megosztani a PS3-munkkal. a "Hide #Video Settings# Folder"-t senki ne pipálja be, különben nem lehet hang és feliratsávot választani

mint a neve is mutatja, itt foldert kell kiválasztanunk. miután megvagyunk, nyomjunk egy kövér "Save"-t, és a biztonság kedvéért indítsuk újra a programot, hogy minden megmaradt-e úgy, ahogy belőttük.a PC-s résszel ezzel meg is vagyunk, nézzük, mire jutottunk!
PS3-on a "Video" részben kell találnunk egy "PS3 Media Server (gépnév)" almenüt, ezen belűl pedíg a megosztott mappáinkat, valamint, ha nem hide-oltuk el, akkor a Video Settingben lehet auto-load sub/srt file-t bekapcsolni, de ez nem érdekes számomra, mert csak mkv-re használom

ha bemegyünk egy folderbe, ahol .mkv file van, akkor ott találunk egy virtuális "#--TRANSCODED--#" mappát is. ez az érdekes
ugyanis sajnos, ha elindult a film, akkor már benne nem lehet sem hang sem feliratsávot választani. a külső .ac3 hangsávokkal elboldogul. szóval: ebben a transcoded mappában lehet kiválasztani, hogy milyen hang / sub beállításokkal akarjuk a filmet megnézni. a kiírások elég egyértelműek, érdemes az ország zászlókat nézegetni
ha megvan a hőn áhított hang / felirat kombó, akkor kövér "X"-et nyomunk a controlleren, hátradőlünk a székben, és mehet a mozizás.remélem, segítettem

-
Z.m.Z
aktív tag
Hát arra én is kiváncsi volnék!! Mert nem boldogulok vele.

-
spacer
aktív tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Nem teljesen. Ha pl. MM-ben veszed igen, de egy kisebb konzolbolt általában külföldről hozza be a cuccokat, és ezáltal nem is hivatalos Sony Magyarország gari van a termékre. Ezért általában a konzolboltba kell visszavinni a cuccot... Legalábbis a Konzolstúdiónál biztos.
-
szepsapka
csendes tag
Illetve írt Blueray filmeket vagy adatot olvas alapól a ps3?
Köszi előre is... -
szepsapka
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy már volt, de nem voltam képes kilométereket visszaolvasni...
Nem tudjátok véletlen, hogy hogyan tudnék a store-ból vásárolni, mert nem fogadja el a bankkártya adatait.
Köszönöm -
Versus82
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
csá, én itt vettem a ps3-mam: [link], de máshol is veheted ha olcsóbb, a lényeg hogy régóta működő, megbízható létező bolt legyen, ne ilyen netes valami ami ha tönkre megy szarban vagy a garival. nekem fél év után behalt a gép, 10 nap múlva kaptam az újat. ez a 80 gigás szerintem már a legújabb. alapgép van oszt szevasz, a vinyók mérete más, meg vannak csomagok amihez van játék, dehát azt te is meg tudod venni külön. + irányító kell még(dual shock 3),meg egy hdmi kábel , meg játékok. aztán vegyél fel psn en (Versus82), had verjem bucira mindenben azt a benzingőzös fejedet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Def26
félisten
Akit esetleg érdekel a Darksector 7 font itt. Meg a Beowulf is, de ezt nem ismerem.
-
szasanyi
félisten

-
Z.m.Z
aktív tag
Sokáig ne gondolkodjon senki mert sok játék nincs!! Most voltam az óbudai és a dunakeszi-i Auchan-ban és full hullaszag. Az óbudaiban 7 cím volt Harry potter,Carbon,Fifa Street,Skate,Moha Air,Daf Jam,Fight night. 2-3 db címenként. A dunakesziiben volt Stranglehold is de elfogyott és az utolsó Orange Box-ot én hoztam el. A többi cím egyikben sem volt alapból sem.

-
Z.m.Z
aktív tag
Hát nekem már régebb óta van Ps3-am de az MKV lejátszás engem is érdekelne!! És ami mégjobban,hogy hogyan lehet Flash oldalakat böngészni pl.: Youtube,Videa,stb.

-
Papa-Georgo
senior tag
Csatlakozni szeretnék PS3 tulajok körébe.
Karácsony alkalmával megleptem magam egy 80Gb-as egyenlőre GTA IV ami teljes értékben megy nálam, lévén ezt kaptam hozzá.
Wifis routeren gond nélkül csatlakoztam, frissítettem mindent amit kell, store, home gond nélkül megy.
Van egy D-Link DNS-323-m is, ami UPnP szerverként is üzemel így film és zene nagyrészt onnan gond nélkül megy.
Jelenleg ez az mkv lejátszás ami érdekel, illetve látom, van lehetőség arra, hogy PC-vel is összehozzuk a drágát.
Olvasok és okosodom

-
asadasad22
őstag
budaörsön a 3 kinézett játékból már csak az egyik volt, az is az volt, amire még a legkevésbé vártam: fifa street 3. mindegy, így is jó vásár volt, de a másik 2 sokkal jobban érdekelt volna, és egyik sem volt :S
-
cilo9
aktív tag
Csömöri Ósánba: 2db Godhather (nem PL!) , kb 5db R&C, sok: Fifa Street, Airborne (nem PL!), Facebraker. Amikre még emlékszem: Stranglehold (nem PL!), Harry Potter, Orange Box ezekből is pár darab volt.
-
Integra
titán
hi
gondolkodom egy ps3-on.
kérdésem, hogy hol, melyik boltban érdemes megvenni, és milyen csomagban?
vagy van az alapgép oszt szevasz és vehetek mindent külön?
azt olvastam még, hogy most álltak át kisebb csíkszélességre a gyártással.
ebből már kapni itthon? -
spacer
aktív tag
Dunakeszi Auchanban kb. 10 játék volt a 15 címből, abból is csak egy, két darab.
Amikre emlékszem, hogy láttam:
Def Jam Icon
Fight Night Round 3
Half-Life 2:The Or.
NBA Street Homecour
NFS Carbon
The Godfather, ebből elhoztam az utolsót.
Skate
The Simpsons
Stranglehold
Fifa Street
Láttam a régi Ratchetet is, de az 9000-ért volt kitéve... -
cilo9
aktív tag
UK Store-n is van most némi akció, kb 1 hétig. PL. Last Guy, flOw most feleannyiba kerül 4 font körül van. Érdemes ott is körbe nézni, főleg annak akinek jó a bankártyája.

-
asadasad22
őstag
-
-
Edgeri
senior tag
Ha valaki nem akar az Auchan-ig elmenni:
http://cdgalaxis.hu/sale -
anulu
félisten
ezúton szeretnék minden PS3 tulajnak békés, boldog, (elérhető arú) jó játékokban gazdag új évet kívánni!

-
anulu
félisten
válasz
Sancibácsi
üzenetére
megmaradnak. olyan ez, mintha PC-ben alaplapon BIOSt frissítenél
-
Sancibácsi
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, lehet, hogy baromság, de biztos ami biztos megkérdezem.

Szóval, ha fw-t frissítek, akkor a gépen lévő adatok megmaradnak vagy lehet újramásolni(pl. mp3-ak, képek)? -
Tibojka
csendes tag
hali,
kis segítség szeretnék kérni:
MKV2VOB-ot használok, a folyamat közben azt írja, hogy a DTS hangot, AC3-ra alakítja.
Gondolom így a hangminőség egy kicsit romlik? vagy rosszul tudom?köszi
-
Edgeri
senior tag
Anno írta valaki, hogy az Árkád MM-jében az Unreal 3 Tournament és a Lost Planet 4e pénz, nos valóban annyi, köszi az infót, illetve akit még érdekel, volt még pár darab...
-
Def26
félisten
Xbox 360
Battlefield 2
Burnout Revenge
Ridge Racer 6
Fifa 07
Godfather the game
NFS Carbon
NHL 07
Gears of War
Blazing Angels
Ghost Recon Advenced.
King Kong
Harry Potter
Fight Night Round 3
MOH Airborne
Skate
C&C Tiberium Wars
NFS Most Wanted
Army of Two
The Simpsons
Def Jam Icon
Dead or Alive Xtreme 2
Fifa 06
Road to Fifa
Forza 2
Burnout Paradise
Fifa Street 3
Fusion Frenzy 2 -
csimpi1
tag
Üdv a Hölgyeknek, Uraknak!
Próbáltam visszaolvasgatni, de nem jártam túl sok sikerrel. Meglévő ps3 gépemet szeretném netre bírni. Ha egy routerrel megoldom a kérdést, mi a dolgom miután kiválasztottam, hogy melyik játékot szeretném online játszani? Mit, hova, merre, meddig? -
Def26
félisten
Tényleg ezek a Harry Potterek szinkronosak PS3 -on?

-
szasanyi
félisten
Én helyben néztem, és vettem is párat.

asadasad22: Burnout Paradise nagyon jó, ki ne hagyd! A grafika párját ritkítja, a sebesség eszméletlen, az irányítás és az autó (és most már motorok is!) nagyon jók.
Igaz, a motorok nem törnek olyan látványosan mint az autók, de motoron száguldani király! -
Gebriel
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
Ne is csodálkozon senki, se a Sony-nál, se a 576kby-nál, hogy nem fogynak az itthoni játékok amikor kint kb 75%-ért meg lehet vásárólni.
Ezek elfogadható árak, még ha régiek is.
-
Def26
félisten
válasz
asadasad22
üzenetére
PL=Platinum
Benne van az Auchan újságban, hogy 37xx ft/db és 15 cím van. Xbox -ból 20 cím van és azok 35xxFt/db árban mennek.A másik meg, hogy ezek nem éppen új címek szvsz kiárulja őket a magyar nagyker, mert ahogy szasanyi is írja van ilyen a tesco -ban is. Sőt Elektropontban is volt asszem 1+1 akció valami 6k -ért.
Gabinak tutti infója van...

-
Gebriel
veterán
Hírforrásom szerint
Jan 2.-töl AuchanPS3S Def Jam Icon /PL/ 3745
PS3S Fight Night Round 3 /PL/ 3745
PS3S Half-Life 2:The Or. 3745
PS3S NBA Street Homecour /PL/ 3745
PS3S NFS Carbon /PL/ 3745
PS3S The Godfather /PL/ 3745
PS3S Harry Potter & The O. /PL/ 3745
PS3S Skate /PL/ 3745
PS3S Army of Two /PL/ 3745
PS3S The Simpsons /PL/ 3745
PS3S MOH Airbone /PL/ 3745
PS3S Stranglehold /PL/ 3745
PS3S Burnout Paradise /PL/ 3745
PS3S Fifa Street /PL/ 3745
PS3S Facebreaker /PL/ 3745
PS3S Ratchet & Clank QfB 3000 3990 -
Bomc
aktív tag
Enyémbe 40 gigás vinyó van (~37GB) és ha leformázom fullra akkor 31 gigát mutat
De mi a fene van rajta? -
N4r4ncs
aktív tag
Kapható még olyan PS3 kiszerelés ami lejátszik ps2-es játékokat?
-
anulu
félisten
NFS: PS + Fifa Street 3 szumma 7,7k HUF volt
köszi a tippet! 
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Elég sok dolog függ attól, hogy egy adott országban mennyi játékot adnak el. Gondolom erről valaki készít egy statisztikát amit jelent a Sony -nak, és ettől függ, hogy kapunk e pl. a store-t.
Belegondolt valaki, hogy az a nem elhanyagolható mennyiség amit sokan külföldről szereznek be az hova "számít" ? Szvsz tuti nem a Magyarországi eladásokba szerepel...
Nemrég beszéltem egy konzol bolt tulajjal aki elmondta, hogy ők angliából és USA -ból rendelik be a termékeiket. A Magyar árak túl drágák a nagyker és a kisker vonalban is.Miért van az, hogy olcsóbb külföldről postával együtt rendelni mint magyarországon megvásárolni a hivatalos terjesztőtől. Áfa, vagy túl nagy haszonnal dolgozik a Magnew, esetleg mert egyeduralkodó a piacon? Feltételezem, hogy ugyanannyiért kapja a termékeket mint pl. az angolok nem? Akkor meg?
F@sz kivan...
Mortal Kombat itthon (akciós) :15.299,-
Kint: 24 font + posta. Lehet számolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)