Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plutor
aktív tag
tud valaki olyan játékot ajánlani,mint a Gow?
a Conant,Heavenly Swordot ismerem.
Van-e még hasonló jelenleg?. -
tiv83us
veterán
válasz
megsemmisito
üzenetére
A szar szemet szaralakok

Ennyire megrazta a lelkivilagodat? Bele sem merek gondolni, hogy asdasdas /remelem kozel jartam/ hogy reagalna, biztos lehetne magat a melybe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shadowfax
addikt
Srácok! Egy óriási kérés: valaki tudna kölcsönözni nekem Pesten kb. 10 percre egy memóriakártya adaptert, amivel a PS2-s játékállásaimat a PS3-mam vinyójára menthetném?
Erről a kütyüről lenne szó.Előre is köszönöm, nagyon hálás lennék.

-
Def26
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
Nem használom semmire, (már eladtam a gépet) csak megnéztem milyen.
Jah, nem, hazudok, mert szerettem volna rajta netezni mobil nettel, de amikor elolvastam a "hogyan telepítsem a Vodafone mobil netem linuxra" részt akkor azt mondtam, hogy elöbb simogatok madárpókot mint ezt megértsem. Számomra hihetetlen bonyolult, ugyhogy ennyi volt a linuxos pályafutásom.
Még ide tartozik, hogy alapból nincs semmi kodek rajta, tehát nuku wmv, avi, stb... és annak is egy kész regény a telepítése...

-
don_peter
senior tag
Kellene készíteni egy magyar közöségi portált ahonnét lehet letőlteni a cuccokat PS3-unkra!
Vagy van már ilyen?
Üdv -
don_peter
senior tag
válasz
nosferatue
üzenetére
https://help.ubuntu.com/community/PlayStation_3
Innen le lehet húzni a linuxot csak nem tudom elyiket érdemes!
A descopot vagy az alternatet? -
don_peter
senior tag
Urak újabb problémába futottam! Meg probáltam telepíteni a linuxot a rendszerre de sehogy sem jön össze. Megcsináltam a particiot és rámegyek arra hogy 'install Other OS' akkor azt írja hogy nem talál olyan alkalmazást amit telepíthetne! Most nem jó a cd-ém amin a linux van vagy mi lehet a gond? Lehet nem támogatja a ps rendszere az idegen oprendszert? Egyébként ha pc-ébe teszem a linuxot ott akarná telepíteni! Mi lehet a gond?
-
Gebriel
veterán

-
Gebriel
veterán
válasz
nosferatue
üzenetére
Pontosan

-
don_peter
senior tag
Urak elakadtunk a regisztrálásnál tudna valaki egy részletes leírást késziteni vagy linkelni hogy sikerüljön regelnem?
De ne azt amit Gabriel kollega linkelt mert nem nagyon megy!
Valamiért állnandoan elutasitja az id-émet! -
don_peter
senior tag
Urak tudja valaki hogy lehet összekötni a PS3-at a száítógéppel?
-
Gebriel
veterán
Sorry dupla
De akkor már.......Nem ártana összedobni egy F.A.Q 1 hsz-t.
Én megcsinálnám szívesen, de időm jelenleg most nulla.
Tehát akinek van ideje, meg vágja is a témát össze dobhatna egy f@sza ki 1 hsz-t.
Vagy akár többen is megcsinálhatnánk nekem minde1, de szerintem nem ártana -
Gebriel
veterán
Elég 3
Minimális idő elteltével mindegyik storen elérhető ugyan az a tartalom.
Viszont EU játékhoz csak EU-s strore-röl tölthetsz le kiegészítőket és a legtöbb játék ilyen.
Viszont az EU-s store nem fogad el semmilyen bankkártyát, feka címet. Kivéve elméletileg az American Express Blue kártyát.
Az USA store meg elfogadja a feka címet, meg tudomásom szerint elég sok kártyát.
Tehát erről a legkönnyebb beszerezni a kiegészítőket. Viszont körülményesebb beszerezni egy usa régiós játékot
Japán Store-n meg sok az exkluzív cím pl Yakuza 3, GT5 P, és általában itt vannak fent először a legtöbb demo.
Tehát 3 regisztráció nem árt. -
Sefter
veterán
megnézné nekem valaki, hogy ezek közül valamelyik játszható demója fennt van-e a store-on?
- madagascar 2
- kung fu panda
- cars -
nike_
addikt
Eladó/cserélhető játékaim:
Mercenaries 2
Uncharted: Drake's Fortune Platinum
Akit érdekel, PÜ.
-
Def26
félisten
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Godfathert direkt be sem ragtam még....
Lehet jobban is jársz vele, olyat még nem hallottam, hogy valakinek tetszett volna... de ne úgy legyen.

-
Sakab
senior tag
Erről esetleg vkinek vmi infó?
Goglizok 30perce de értékelhető leirást nagyon nem találtam még csak annyit h elméletbe működnie kéne és van pár vidi is fent csak nem tom h fake-e.Mert ha igaz akkor szerintem több lehetőséget nyújtana mint a linuxos változat.
[PS3 - OSX] -
he7edik.
addikt
Többször emlitettem már hogy a KZ2 multi valami atomállat és a grafika még ha tizen ember mozog körülötted és minden ég, robban, füstöl sem akad meg egy pillanatra sem.
Még fele ilyen effekt parádét sem láttam más játékban pláne on-line -
feka007
veterán
Hát sztem ez a Killzone 2 nagyon jó game. Igaz, csak 1 órát játszottam, mert nekem nincs PS3-am, de a grafika meg az egész nagyon állat. Első játék Crysis óta, ami vmi újat hoz. Szerintem vennék is egy ilyen gépecskét, csakhát havi 1 játék amit megengedhetek az kevés lenne.
-
rb26dett
aktív tag
sziasztok én szenvedek a psn ledobálással... nos router nélkül is ledobál... akkor innentől kezdve csak szolgáltató lehet a ludas sztem. monornetnél vagyok...vélemény?
-
Sefter
veterán
sziasztok!
elb@sztam a psn regisztrációt (Magyarországot regeltem...) meg lehet ezt változtatni vagy új usert kell csinálni...
van eltérés pl: az angol vagy új-zélandi reg között a store-ban? (tartalom eltérés..stb) -
szasanyi
félisten
Én vettem egy nagyon drága, időzítővel ellátott PS3 tartó konzolt, ami automatikusan és ugyanannyi ideig tartja fekvő, majd álló helyzetben. Ennek annyi a hátrány, hogy ha elromlik a PS3 nem tudom majd eldönteni, hogy amiatt mert álló, vagy amiatt mert fekvő helyzetben volt.

-
szasanyi
félisten
Nem egészen erről van szó. Vannak "szörnyek" de nem a klasszikus horror értelemben véve szörnyek, hanem mitológiai alakok és mitológiai szörnyek. A horror játékokat én sem szeretem, sosem volt pölö Condemned sem Fear, és Resi5-öm sem lesz valószínűleg. És ami még nagyon lényeges, hogy a GoW és GoW2 kihívás. Néhol kimondottan nehéz, komoly feladványok elé állít amit, ha nem tudsz megoldani... elakadtál.
Kratos alakja, személyisége, hangja és haragja példaértékű. A játék irányítása hibátlan, a kegyetlen és brutális Kratos haragra gerjedten hihetetlenül és látványosan verekszik, öl, pusztít mindent és mindenkit maga körül. Pontosan úgy, mintha ő maga lenne a haragvó Háború Istene.
Véleményem szerint a két rész története ötös! Mondjuk nálam a zene is nagyon bejött. Nem csak azért tetszett nagyon mert mitológiai alapokra épül, ami ugye köztudottak sokaknak bejövős, hanem mert van történet, ami jól követhető, logikus, és... teljesen egyedi. Komolyan mondom, hogy az első rész végén nem akármilyen diadalérzést kölcsönöz a játék.
A második részben sem vár kisebb meglepetés, ami egyébként az alapja a folytatásnak. Nem vadászom le a lényeget senki előtt aki nem ismeri, mert - ahogyan korábban is mondtam - az első két részt végig kell játszani!
És ahogy látom a 3. részben még több és jobb képességek és fegyverek, no meg szép számban ellen is lesz. Isteni küzdelem vár ránk!
MGS4 nagyon szép, nem is rossz, de nekem nem jött be ez a sompolygás. Előzményeit egyáltalán nem ismerem, így a történet nem kerek. És itt megint csak arra akarok utalni, hogy a GoW3 a Kratos trilógia befejező része, ami csak akkor lesz kerek ha ismert az előző két rész. Nyilván való, hogy ezek nélkül is végig lehet játszani majd, DE az nem ugyanolyan élmény lesz, mint az első két után.
És még egy apróság: a MGS előző részeitől eltérően (mert azért belenéztem utólag) a GoW és GoW nem csak a már említett területeken nagyszerű, és szinte egyedülálló, élményekkel teli játék... ennél (de különösen a 2. résznél) a PS2 grafika nagyon jó, néhol hihetetlenül szép. Nem véletlenül kapott technológiai díjat... ha jól emlékszem. -
bwoay
nagyúr
saját magatokkal szúrtok ki, ha nem pótoljátok be az első 2 (illetve 3) részt.
de nyugi, szasanyi is adós még a PSP epizóddal, igaz?
egyébként csatlakozom: ennél jobban nemigen vártam még játékot.
de nem ezt várom legjobban, hanem a Team ICO legújabb szerzeményét.
Mert lenyűgöző volt ugyan a GoW összes eddig megjelent nagyépes része
(a PSP-s az gyengébb a többinél), de hol mérhetőek ezek olyan művészi alkotásokhoz,
mint a Shadow of the Colossus, vagy az ICO? na ugyenike_:
nekem is állítva van a gép, de tök mindegy, hogyan rakod,
mindenhogy garanciális marad, illetve ha meg akar makkanni,
akkor mindenhogy meg fog. amúgy Tiv mondja a jót:
rakd be sréhen, azaz fézsódérosan
-
-
nike_
addikt
válasz
megsemmisito
üzenetére
Pff, na akkor nem tudom hogy legyen

Na mindegy.
-
szasanyi
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Ez lesz A játék. Engem az első 2 rész egyszerűen lenyűgözött... többet játszottam velük mint bármelyik PS3 játékkal. Nem véletlenül.
Aki végigtolta legalább egyszer a GoW és GoW2 részeket, az tudja miről beszélek. Aki nem... annak meg fogalma sincs miből maradt ki!
Ha valóban olyan lesz a grafika mint állítják - ami a cikk, és az előzetesek alapján valószínűsíthető -, és tartalmilag csak annyira jó mint az első két rész... akkor a GoW3 mindent visz!
Ez sokat elárul:
A harc mérete elképesztő, démoni szolgák óriási hadai lendülnek támadásba, istenek használják lenyűgöző képességeiket. Amerre csak a szem ellát, mindenhol dúl a csata, gigászi méretű titánok tombolnak könyörtelenül. - gondolom középen Spárta szellemével, a hihetetlen, kiváló hangon megszólaló, és kegyetlenül brutális Kratossal.
Én egyik - sem excluisve, sem multi - címet sem vártam/várok annyira, mint a GoW3-at! -
Gebriel
veterán
-
Versus82
aktív tag
változnak a dolgok, és az idő mindent megszépít... elment az egész akciójátékba, ez már nem túlélő horror. de nagyon élvezetes ketten aprítani. én imádtam a resi 1-et szintén , 2 hete leültem hogy újra végigviszem az 5 előtt, aztán egy óra játék után hagytam mert csalódás volt.
-
nike_
addikt
-
spacer
aktív tag
válasz
Versus82
üzenetére
Nekem már a demo se jött be, grafika ide, vagy oda.
A harmadik résztől kezdve az összes kiadott lemez egy hulladék, legalábbis számomra. Semmi köze sincs az első két részhez, amiben imádtam a szuper logikai feladványokat, és ha játszottam vele, főleg éjszaka, majd befostam a gatyámba... -
Versus82
aktív tag
gyerekek ez a resi5 nagyon üt. iszonyat szép a grafikája.
-
jookomak
őstag
válasz
rb26dett
üzenetére
Router firmware-jét próbáltad már frissíteni? én mikor az enyémen megcsináltam, akkor sokat segített. más típusú routerem van, de az nem számít. volt idő, mikor gyakran szakadt a kapcsolat, azóta nem. vszínű a routered menüjében van automatikus frissítés opció, vagy típus alapján keress rá a hivatalos honlapon.
-
szasanyi
félisten
Szinte bármilyen billentyűzettel működik...a menü és a böngésző. Sajnos a játékok nem támogatják.
Én legalábbis próbáltam, és bár volt olyan, hogy a játék menüjében is működött de a játék vezérlése nem ment (ez nem FIFA09 volt, de sztem ott is ez a helyzet).
Ez az, amivel működni fog a PS3 és a játékok vezérlése is! Csak annyi a gond, hogy az XFPS igen drága... nekem legalább is.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Itt is megkérdem, hátha több sikerrel járok, mint a fifa 09 topicban: lehet-e bármilyen USB-s billentyűzetet a PS3-hoz csatlakoztatni, s ha igen, akkor támogatja-e a fifa09, illetve ha nem, akkor mik a lehetőségek.
nincs PS3-am, csak el akarom valakinek kenni a nagy száját fifában, de képtelen vagyok gamepad-en játszani.
-
rb26dett
aktív tag
hát köszi de ezzel nem lettem előrébb...
már külföldi fórumokon olvasgattam, MTU-t meg ilyen szarságokat állítgattam az ott megadott értékekre miszerint attól az a hibakód eltűnik dehát semmi. sőt egy ideig azt is írta hogy nem támogatott a routerem és hogy korlátozott így a kapcsolat. és szar is volt.. aztán talán a portforwardolás után nem írta hogy nem megfelelő a router. dehát sztem én kipróbáltam router nélkül is ezt már ha jól emlékszem még az anno. de ez nem biztos na majd még ezt kipróbálom hogy router nélkül pppoe-be csatlakozni hogy akkor mit csinál már demilitarized zone-ba van téve a routerbe meg minden szarság amit írnak hogy kell vagy ajánlott, és sehogy se jó. téged sose dobál le a playstation networkről ? -
rb26dett
aktív tag
sziasztok! valaki aki jobban jártas a hálózat beállításában nem akarna segíteni? kb 1,5 éve van meg a ps3 de azóta nem tudtam egy értelmes beállítást csinálni, hogy ne dobáljon le online játék közben bármiféle hibakóddal... volt már wifivel összekötve volt már utp-vel már ezeket a portforward-olásokat is megcsináltam amit a portforward.com-on írtak proxy server, pppoe mód, én már mindent megpróbáltam de nem tudok online játszani mert egyszerűen bármikor megszakad a kapcsolat teljesen random van hogy 20mp van hogy 1 óra éshát a 4 játékomból 3 igenerősen arra van kitalálva szal eléggé megvagyok lőve
egy smc wbr14t-g routerem van. plíz ha valaki vágja a témát szánjon meg
már komolyan azon agyalok hogy az internet szolgáltató a ludas, vagy hogy usás-regem van aztán lehet hogy így nagy a lag vagy tudomisén... -
don_peter
senior tag
Emulátorban akkor senkinek sincs ötlete illetve tapasztalata?
-
-
Arcus77
csendes tag
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem. Tegnap játék közben a PS3 controllerem egyszer csak feladta a harcot, azután lekezdett villogni mind a négy led rajta és azóta csak vezetékről lehet használni. De akár vezetéken van, akár vezeték nélkül, ha nem használom, 10 mp után kikapcsol. A gépet decemberben vettem hivatalos Sony márkakereskedésben.
Valakinek esetleg valami hasonló tapsztalat, vagy megoldás?
Előre is köszi a változásokat! -
don_peter
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Úgy tudom, hogy valamiféle emulátor melyet elkel indítani mielőtt a PS2-es játékot, indítjuk!
Az emu fut a háttérbe, és valamit csinál, hogy a gép úgy lássa NTSC-és régiójú az amúgy PAL régiójú PS2-es játék!
Lehet, meg van csűrve, de igazából, ha rosszul írom, olvasd helyesen és értsd helyesen.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

)

Aki végigtolta legalább egyszer a