Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
roliii
tag
2hónapja 80Gb-s PS3-om van , van PS1 PS2 , és PSP-m , de a PlayStationok jobbak mint az Xbox360... eléggé jó a PS Series.
-
roliii
tag
PS3-as tapasztalatom szerint , ez a legjobb konzolgép , sok játékba megveri a PC grafikáját is .. kíváncsi leszek milyen lesz majd a PS4 , reméljük hogy mégjobb lesz , ami szerintem úgy is lesz , hogy jobblesz

-
Plutor
aktív tag
Kijött a Fight Night Round 4 demo!
A 3-hoz képest kicsit változtattak az irányításon.Hamar meg lehet szokni.
A grafikán sokat csiszoltak.Végre full hd.
-
rivkin
csendes tag
sziasztok,
valahogy meg lehet oldani, hogy a PS3mat egy VGA csatis monitorral összekössem ?
Nem nagyon találtam ilyen kábelt.
-
BaliJack
aktív tag
válasz
nosferatue
üzenetére
Értem, kösz a válaszokat.
Nagy kár, hogy nyamvadt feliratot sem lehet hozzáilleszteni
. Lásd, Acéllövedék...
.Én is néztem azt az oldalt, nagyon jó kis akciók vannak nem csak filmekre, hanem játékokra is
. Kollégám rendelt onnan filmet, meg is érkezett neki rendesen
. -
nosferatue
tag
válasz
BaliJack
üzenetére
Még nem nagyon találkoztam olyan BD filmmel, amin olyan live funkció volt, amivel feliratot lehetett volna letölteni. Itt egyéb extrákra kell gondolni, pl. képek, chatelési lehetőség adott időpontban, a film készítőivel és hasonló apróbb dolgok.
Sajnos nem sok lehetőséged van BD filmre magyar nyelvű feliratot tenni, ha azon alapból nincsen, ellenben meglepő módon vannak külföldről rendelhető filmek amire raknak magyar fordítást is. Ajánlom a thehut.com oldalt, itt egész jó árban vannak a blu-ray filmek, sok az akció, hozzánk pedig 1 fontért szállítanak.
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Akiknek van már pár Blu-ray filmje, azoktól kérdezném, hogy ha egy filmen nincsen magyar felirat, akkor hogyan lehet ezt megoldani?
Azért kérdezem, mert olvastam, hogy le lehet tölteni extrákat a filmekhez, de pontos infót nem nagyon találtam erről, hogy mit takarnak ezek az extrák. A kérdés még azért is foglalkoztat, mert itthon - ahogyan a játékok is, pofátlanul drágák a filmek, elvétve lehet találni 3990 vagy 4990 HUF-ért egy-két filmet. Ilyen az Acéllövedék is, de az itthon kapható filmen sincsen magyar felirat
. Külföldről rendelhető filmeknél meg elvétve látni pontos infót, hogy mi van a lemezen, és csak pár filmet találtam, amin van vagy magyar felirat, esetleg szinkron is. -
szasanyi
félisten
válasz
doktordrog
üzenetére
Hány éves vagy te?
Eltiltanak vagy mi? Mi az, hogy nem játszhatok vele... 
-
bwoay
nagyúr
válasz
doktordrog
üzenetére
hány olyan volt az 1 és 2 rész alatt, amikor azt hittem,
hogy más a trükk, mert EZT ÍGY biztosan nem lehet megcsinálni.
amikor a pallókon kellett egyensúlyozni a magasban, miközben
át kellett ugrálni a pörgő pengéket, vagy amikor a forgó inakon kellett
egyensúlyozni, miközben nyíllal folyamatosan lőttek.
hát sokszor éreztem úgy, hogy kettétöröm a kontrollert,
a PSP-s epizód meg gyenge ujjgyakorlat volt ezekhez képest. -
doktordrog
aktív tag
Ahogyén nyírtam ki, úgy elég izzasztó volt az első fázis. Nem volt elég simán elgurulni, hanem valami speciális irányban kellett, különben lement a fél életed

Voltak kemény pillanatok az 1-ben az biztos. Emlékszem egy szűkülő folyosóra. Folyamatosan hullottak az emberek be, és ki kellett nyírni őket mielőtt összelapított volna. Egy idő után kezdtem azt hinni, hogy valami más trükkje van a dolognak

-
bwoay
nagyúr
válasz
doktordrog
üzenetére
de ha rájössz, hogy miként kell elbánni vele, onnantól tök könnyű.
ellenben az első rész ügyességi részei: hát azt hiába csinálod meg,
nem lesz könnyebb másodszorra sem
-
bwoay
nagyúr
válasz
doktordrog
üzenetére
Nekem a GoW3-al sem volt problémám,
de az feltűnt, hogy a kamera sínen ment, ezt nemigen tudom hová tenni.
A korábbi epizódoknál ezt úgy mutatták be, mint egy trükköt,
hogy a gépnek ne kelljen mindig a teljes környezettel számolnia.
Namost ha van a világon olyan erőgép, amitől elvárnám, hogy lebontsa
ezt a korlátot, akkor az a PS3. Aztán lehet, hogy csak a klasszikus
játékmenetet akarták megőrizni, mert az időközben védjegyévé vált a franchise-nak?
Mindegy, számomra csak úgy tudják elrontani, hogy
1. rövid lesz, mint a Chains of Olympus
2. könnyú lesz, mint a Chains of Olympus. -
bwoay
nagyúr
válasz
doktordrog
üzenetére
az előző részek másolatai?
ennyi erővel az előző részek is egymás másolatai voltak
-
doktordrog
aktív tag
Ma megjött hozzám is a hír, hogy jön a The Last Guardian. Videó elég lehangoló volt. Szerintem az első részek másolatai, szóval sokat nem várok. Azért majd megvesszük előrendelésben

De ez a GoW 3 nagy szemétség volt. Március 10??? Még ráért volna PS-t venni...
FFXIII-ról tudni valamit? Milyen lesz az előző részekhez képest?
-
szasanyi
félisten
GoW3 mindent visz! A látvány, a játékmenet, és a brutális Kratos is nyújt egy "keveset".

-
nosferatue
tag
Sajnos nem boldogul, az enyém egy 40-es gép, viszont van ismerősöm, akinek van 60-as, majd rákérdezek, hátha megvan neki és bele tudok nézni.
Azért a hw revízió nem biztos, hogy a legjobb megoldás a warez ellen. Gondolom idő kérdése és a megfelelő szakemberek erre is találnak megoldást. Mondjuk az én köreimet annyira nem fogja zargatni, azt a néhány címet, ami érdekel psp-re megpróbálom beszerezni lemezen, sajnos sokat már csak ebay-en láttam. A játékok nagy része meg out of stock olyan helyeken, ahonnan tudnék rendelni.
-
bwoay
nagyúr
válasz
nosferatue
üzenetére
Jó ez a digitális életforma, nekem az ugrott be,
hogy akkor a Sony szerint a meglévő PSP tulajok ne is foglalkozzanak ezzel,
mert lecserélni úgysem tudják a régi gépeiket (hacsak nem akarják elbukni/eladni
az eddigi UMD gyűjteményüket). Meg van egy olyan rosszindulatú hátsó
gondolatom, hogy miután a Sony a PS3-al nagyon komoly eredményeket ért el
a warez elleni harcban, bizonyára bántja őket, hogy a PSP meg pont ez ellenkező
véglet ilyen téren. Nekem az állandó firmware fosás, meg hw megújulás
mindig egy kicsit a warez elleni előremenekülést szimbolizálta
Hát most léptek egy nagyot.SOTC-t mindenképpen ajánlanám, ha tudnám, hogy a PS3-ad
boldogul-e a PS2 lemezekkel. -
nosferatue
tag
Nekem sajnos a Team ICO-s játékok kimaradtak az életemből, a ps3 az első playstation konzolom, előtte volt egy snes meg egy gamecube
.Pontosan ez a digitális életforma szöveg nem tetszett. Én is tisztában vagyok vele, hogy a digitális letöltésé a jövő, csak a sonynál ez jelenleg túl bonyolultan van megoldva, legalábbis szerintem. Most aki majd megveszi az új psp-t, az kénytelen lesz a jövőbe tekinteni, mert nem hinném, hogy pl. egy metal gear ac!d hirtelen majd megjelenik a store-on letölthető formában, ergo sokkal kevesebb játékhoz fog tudni hozzáférni, hacsak nem találnak ki végre valami értelmesebb letöltési formát.
Kojimától én is vártam az MGS Rising bejelntést, lehet nagyobb felhajtást szeretnének, esetleg máshol fogják bejelnteni egy külön Konami show-n?
-
bwoay
nagyúr
válasz
nosferatue
üzenetére
A The Last Guardian Fumito Ueda, illetve a Team ICO játéka,
nekik köszönhetjük az ICO-t illetve a Shadow of the colossust,
minden idők legjobb játékát. Nem tudnék olyan címet mondani PS3-ra,
amit én ennél jobban várnék, miután PS2-n sem játszottam semmi olyasmivel,
ami az SOTC-hez mérhető. Persze lehet ám, hogy ez erősen a rétegjáték
kategóriában indul, mert a korábbi 2 cím sem olyan népszerű és közismert,
mint mondjuk a FF franchise.Az új PSP szerintem egy lebőgés, mármint nálam, leginkább az ára miatt.
Mondjuk Kaz tökre megmagyarázta, hogy ez a digitális életforma része
meg mindenütt le tudom tölteni a játékokat, és milyen jó... Nyilván ez a jövő,
de ennyire nem bolygattam volna meg a dolgot, ha már egyszer
3 különböző hw-t megélt a gép, biztos, hogy kell a kompatibilitásnak egy pofon?
Ugyanakkor továbbra is támogatják az UMD-t, tehát olyan,
mintha rést vágnának a platformon belül a terjesztés módja által.Ami az RPG-t illeti, jelenleg a kínálat egyértelműen xboxon összpontosul.
A FF XIV megint egy érdekes dolog, mert a XIII még meg sem jelent,
tehát nem lehet tudni, mekkora sikert arat majd x360-on,
így érdekes, hogy már most PS3 only cím a következő rész,
de legalább ez is szaporítja az RPG kínálatot, ami valóban szegényes.Számomra az egyik legnagyobb meglepetés az x360 exkluzív Crackdown 2 volt,
ezt már jóideje multiplatformként vártam, nomeg az, hogy Kojima a PSP-s MGS
bejelentése után ki is slisszolt, és szó nem esett arról, hogy az MGS Rising
jönne PS3-ra is...? Azt valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy box exkluzív lesz,
vagy box és PC, de PS3 nem... -
nosferatue
tag
Még egy utolsó kérdés, csak kifutottam a szerkesztési időből: a Last Guardianról valaki fel tudna homályosítani? Nekem eddig kimaradt, minden esetre nagyon hangulatos kis videó volt.
-
nosferatue
tag
Összességében nem volt rossz a tegnapi sony konferencia, bár még mindig messze vannak azok a címek amiket várok, ettől függetlenül továbbra sem bántam meg, hogy anno ps3-at vásároltam.
Az új psp-vel viszont gondban vagyok, nem egészen látom át az umd nélküli élet előnyeit, ahogyan az új design, kisebb kijelző előnyét sem. Kicsit úgy érzem próbálnak teremteni egy életérzést, ugye a digitálisan letöltögetem a játékaim és jajjdenagyon mobil vagyok érzést, amire igény ugyan nem biztos hogy volt de majdcsak lesz.
Ha egy hasonló online storet alakítana ki a sony, mint mondjuk a steam, akkor azt mondanám hajrá, de ez így elég nehézkes pl. az olyan országok számára, ahol hivatalosan nincs is store.
Nemrég vettem egy psp-t, de a store-ról való letöltögetést kenhetem a hajamra, mivel az ottani rendszer nem fogadja el a dombornyomott kártyámat, amit az usa igen és az eddigi usa storeról letöltött játékdemók egyszeri játék után nem voltak hajlandóak elindulni a gépen, mivel az nem az uk acc-hoz köthető.
Igen, tudom sony szerint rossz országba születtem, bár ha biztosítana mondjuk egy pay pal-os vásárlási lehetőséget, lehet még ők is jól járnának azzal, ha innen a "balkánról" is lehetne vásárolni.A motion sensor-os bemutató jópofa volt, majd meglátjuk ki kerül ki győztesen ebből a harcból, egyenlőre kicsit erőltetettnek érzem ezt az egészet.
Aminek mindenképpen örültem, az új mgs rész és gt játék pspre noh meg persze uncharted 2, gow3 bemutató, gt5 videjó.
Ami kicsit lehangolt, hogy megint csak mutogatták hogy igen-igen lesznek jó rpg játékok a gépre, noh de mikor? Square már korábban bejelentette, hogy lövésük sincs mikor láthatjuk az új FF részt angolul, mert nem kevés időbe telik majd a lokalizálás, ugyanúgy kérdés mikor jön a white knight chronicles vagy egyéb nagyobb cím. Jófajta rpg-ből szerencsére a psp nem szenved hiányt, addig is majd azokkal a címekkel foglalkozom.
Nekem egyenlőre ennyi az E3 sony részről
. -
szasanyi
félisten
-
bwoay
nagyúr
mi van, ti nem nézitek az E3-at?
ok, hogy még csak Microsoft volt, de abból is sokminden kiderült már.
Én Heavy Rain dátumot meg sok gameplay videot akarok,
ugyanezt God of War III-al, meg egy végleges dátumot GT5-re,
ami nem 2010 Q2. Ja, értelmes játékokat PSP-re, mondjuk ebben hiszek legkevésbé. -
bordi10
senior tag
pls help..szerintetek van rá mód és lehetőség a trófea listából egy adott játékot törölni..options-ben csak information van
..csak olyat ne írjatod, h "húzd újra a géped"..mert annyit nem ér
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
,,no name"
üzenetére
Nekem megvan az Assassin's Creed PS3-ra és gyönyörű a játék grafikája, rendkívül részletes és kidolgozott, nagyon aprólékos, még az épületek csipkés domborművei is tökéletesek.
Egy baja van a játéknak, de az nem a PS3 hibája: egy idő után szörnyen monotonnak érzi az ember, kevéssé változatos. Szóval ha egyszer végigtoltad, akkor jó darabig nem fogod majd újra. De amúgy nagyon jó játék, ajánlom, ha korrekt áron tudsz hozzájutni.
-
Lares
csendes tag
Hát, megnéztem jobban a Samsung monitorokat. Aminek van HDMI csatlakozója az 60-70e fölött van arra meg már nincs keret. Mondták hogy átalakítóval nem romlik a minőség. ha ez igaz akkor minek költsek +10-20 ezret.
-
Lares
csendes tag
Tudtommal meglehet azt oldani, hogy olyan FUllHD monitort amin nincs HDMI kimenet összeköss ps3 -mal egy DVI/HDMI átalakító segítségével. Az audiót meg megintcsak egy átalakítósegitségével tom megoldani. Erősítsétek meg állításomat ha egyetértetek
Szóval az nem akadály. Amúg yám az a SAMSUNG monitor 56k Ft ról lett leárazva ! -
Lares
csendes tag
Sziasztok óriási dilemmám van
Nem tudom hogy melyiket válasszam jövendőbeli PS3 mamnak! Véleményeteket várnám-e két monitor közül melyik lehet a jobb 
Fujitsu Siemens SL 3230T ------ http://ipon.hu/webshop/product/fujitsu_siemens_sl_3230t/37665
Samsung 2333 SW ------- http://ipon.hu/webshop/product/samsung_2333sw/36867
-
bwoay
nagyúr
a demo tényleg kegyetlen jó, kérdés, hogy hosszú távon is ilyen szórakoztató-e.
tesztek szerint nem. -
he7edik.
addikt
Nem tudom ki próbálta már ki az inFamoust demót de iszonyt nagy játék mindenkinek kötelező
-
lancy
tag
hi
egy erosito ps3 osszekotes kerdes?
onkyo 607 + ps3
ps3 bol hdmi onkyoba onkyobol hdmi tv be
kep van hang van de csak multi chanel hdmi hang jon at se dts se dd
ps3 felismeri az erosito lehetosegeit es ott pipa van mind a kettonel
erosito tudja a 1.3a szabvanyt is
lehet hogy a hdmi kabel nem 1.3a kompatibilis?
thx help
L
-
nike_
addikt
Szia!
Milyen szempontokat kell ilyenkor figyelembe venni, használt ps3 vásárlásakor (pl.: olyan mint x360nál, hogy javított, mókolt gépet ne vegyünk)?
Először is: Maximum fél éves legyen, hogy még legyen rá fél év garancia. Flashelni nem lehet, úgyhogy ez kilőve. Olyan gép vásárlását semmiképp se vállald be, ami már nem garanciás, mert a javításra a gatyád is rámehet.
Valamint milyen szempontok fontosak úgy általánosságban a PS3-akkal tekintetbe? Tehát pl.: vegyek minnél nagyobb vinyóval, mert lehet rá játékokat másolni, vagy felesleg a nagy vinyó.
Annyira nem felesleges a nagy kapacitás, de alapból nem szempont nagy tárhellyel rendelkezőt venni, mert bármilyen 2.5" Notebook HDD-t beletehetsz (sőt, láttam egy videót, ahol - bár mókolással - de még a 3.5"-ossal is lehetett használni).
Tudom, hogy PS3 topkiba vagyok, de függetlenül sztetek melyik a jobb gép grafika szemszögéből? Esetleg tudtok e valami valós független összehasonlítást PS3 és x360 között?
E kérdés megválaszolásához kérlek olvasd el az ezelőtti hsz-emet.

-
Scoobyka
addikt
és akkor még mennyit kell várni rá,hogy végre kimutassa a foga fehérjét?....mert ugye a box 2005ben jelent meg....a ps3 rá egy évre azaz 2006...most meg már 2009et irjuk.......3év nem elegendő....ugyan már.....ráadásul egy olyan dinamikusan fejlődő iparágban mint a szórakoztató elektronika és a játékprogramok?.....
na ezt ne.....lassan kijön az új box.
-
nike_
addikt
válasz
Scoobyka
üzenetére
Egyelőre a Multiplatform címeknél az X360 a nyerő, mert arra könnyebb programozni, és a GPU kicsit erősebb.
PS3-ra nehezebb programozni, pedig ha rendesen tudnának rá, akkor a 9 magos Cell proci előnyeit ki lehetne használni...
Persze a PS3 exkluzív címeknél tökmindegy, mert nincs összehasonlítási alap.
Viszont van olyan játék, ami multiplatform, és PS3-on szebb.
-
Scoobyka
addikt
nekem csak egy kérdésem lenne....ha annyival brutálisabb a ps3 gép mint amennyire a ps fanok mondják...miért nem szebbek a játékok a ps3on mint xbox360on??....hisz erő van ott......jó pár év eltelt már....itt lenne az ideje....de én csak azt látom,hogy hol a boxon hol apsen szebb egy azonos játék......igy meg akkor hiába dobáloztok a számokkal meg a cell proci adta lehetőséggekkel.....engem az hidegen hagy,hogy ELMÉLETILEG meg PAPIRON gyorsabb....én LÁTNI szeretném a különbséget!!!!
-
Orient84
aktív tag
válasz
nosferatue
üzenetére
amerikaival regeltem

angolul ki vmi hülyeséget,számmal a végén:S
minden megy csak nem jelentkezik be a playstationos oldalra meg nem tudom a frissítést letölteni

-
Orient84
aktív tag
Halihó skacok!
Nem tudjátok,h miért van az,h netezni tudok a ps3al,de viszont a frissítést nem tudom letölteni meg fel se tudok menni vele demót tölteni,mert vmi hibát jelez?
-
Nagy winyó az jó, a demo-k is eszik a helyet. A játékokat felmásolni nem lehet (de bluray olvasóval nem kell többet várni, mintha felmásolnád, tehát nem lassabb a betöltés, mint 360-on).
Grafika tekintetében szőrözni kell, hogy különbséget találj, viszont azt vedd figyelembe, hogy x360-on mindegyik játék megy 1080-ban is, ps3-on a legtöbb 720-ban megy, de vannak kivételek, amik tudják az 1080p-t is.
Én egy 24"-os, 1920*1200 natív felbontású monitoron játszom, előtte x360am volt, de a különbség egyazon játék 1080-as és 720-as felbontása között elenyésző.Tehát NEM lesz jobb grafikája, kb. mindkettő gép ugyanazt nyújtja, a legnagyobb különbség abban lesz, hogy nem fog ott búgni a venti, mint egy porszívó, a ps3 elég halk, valamint más exclusive-ok vannak ugye a két gépre.
Azt is vedd figyelembe, hogy erre meg kell venni a játékokat (ami azért jó, mert legalább megbecsülöd azt a játékot, amire gyűjtögettél, és azért is végigviszed, nem pedig kiírod egy DL-re, és 5 perc után eldobod, mint x360-on). -
syl5
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg nemsokára PS3 tulaj leszek. Szeretném segítségetek kérni a választásban?
Használt gépet szeretnék venni/cserélni. Milyen szempontokat kell ilyenkor figyelembe venni, használt ps3 vásárlásakor (pl.: olyan mint x360nál, hogy javított, mókolt gépet ne vegyünk).
Valamint milyen szempontok fontosak úgy általánosságban a PS3-akkal tekintetbe? Tehát pl.: vegyek minnél nagyobb vinyóval, mert lehet rá játékokat másolni, vagy felesleg a nagy vinyó.Jelenleg x360-am van (ne kövezzetek meg
), és azért gondoltam hogy váltok PS3-ra, mert mostanában a boxos játékok grafikája szörnyű. Nekem a Terminator játék volt a csúcspont, amikor azt mondtam ebből is elég.
Tudom, hogy PS3 topkiba vagyok, de függetlenül sztetek melyik a jobb gép grafika szemszögéből? Esetleg tudtok e valami valós független összehasonlítást PS3 és x360 között?Válaszokat előre is kössz! És éljen a Gran Turismo!

-
BaliJack
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
Persze, nem is beszólásnak szántam
.
Én is szemeztem egy ilyen méretű és tudású monitorral, de inkább egy tv-re költök ennyit (legalább), mert egyrészt sem grafikus nem vagyok (csak réti mérnök), másrészt a picike képcsöves Videoton sem a legjobb már
.
Lehet, hogy én állítottam be rosszul a monitort úgy, hogy teljes képernyőre "feszítse" a 4:3-as képet is, meg a 720p-t is (ez utóbbi nem tuti
). Így lehetséges, hogy nem látszik a különbség, mert a monitor is felkonvertál... (de ez utóbbi már találgatás
) -
BaliJack
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
Szerintem azért a 24" S-IPS és a 21,5" és TN+film között látni lehet a különbséget
.
Gondolom, hogy az a Dell nem 52ezer körül volt januárban.szasanyi: a felbontásoknál minden ki van pipálva, és a GTAIV frankón 720p-re állítja be magát...
.
De ha lesz időm, akkor próbálgatom kicsit, hogy ez az upscale-es dolog segít-e ezen. -
szasanyi
félisten
válasz
icecave
üzenetére
Nincs ilyen tapasztalatom, és ezek a monitorok árban és minőségben is nagy szórást mutatnak... ezért írtam úgy, hogy esetleg.
BaliJack: minden legyen kipipálva, és akkor a lehető legnagyobb felbontásban láthatod, ami alapvetően a játéktól függ. Részletességben kéne látnod némi különbséget. Sztem...
-
BaliJack
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Akkor úgy fogalmazok, hogy nem nagyon láttam különbséget
. Nem lett szebb a GTAIV attól, hogy 1080p-ben futott
.
De megnézem majd még egyszer.Kérdés: ha bekapcsolom a felkonvertálást (PS upscale), és kiveszem a 720p elől a pipát, akkor a PS3 felkonvertálja 1080-ra a képet?

-
válasz
szasanyi
üzenetére
Ja, én is ezért mondtam, hogy látszódik, Dell 2407WFP monitoron játszom.
Azért, hogy gyengébb minőség, mint a tv, azzal vitatkoznék, persze, ez panel függvényes is, enyémben S-IPS panel van, ami össze sem hasonlítható az olcsó TN+film-esekkel.A lényeg viszont az, hogy igazad van, látszik rajta, hogy 720-ban játszol, vagy 1080-ban.
-
-
BaliJack
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
A monitor FullHD-s, de 21,5" esetében ez nem igazán látszódhat, szerintem
.
Egy LG 16:9-es képarányú LCD monitor, HDMI bemenettel, 52.000.- HUF körüli áron (volt, amikor megvettem); teljesen megérte
. A szövegek olvashatóak, normálisan néznek ki a játékok, és ha szükséges, akkor fejhallgatóval is tudok játszani
.
Viszont ha az év végére a helyzet olyan, akkor lesz LCD TV is, FullHD-s, mer' megérdemeljük
. -
szasanyi
félisten
válasz
BaliJack
üzenetére
Az igazából csak akkor érzékelhető, ha a kijelző is támogatja a valós FullHD képméret (1920x1080) megjelenítését. A többi beállítás nem sokat ér, ha a megjelenített kép mérete csak HD Ready (max. 1366x768) vagy annál kisebb mint pölö sok plazma esetében (csak 1024x768). Legalább is én ezt tapasztaltam.
-
BaliJack
aktív tag
Persze, kipróbáltam 1080p-n is úgy, hogy a menüben kivettem a 720p elöl a pipát. De más játékok így az 576i-t választották, ezért inkább visszatettem a 720p elé is a pipát, és a GTAIV így "csak" 720p-ben fut.
A játékon belül hol nem látod rendesen az utcaneveket? Térképen, városban? Mert ilyet nem fedeztem fel
. -
Előtte nekem x360-am volt. GRID 1080-ban ment. Most megvettem ps3-ra, mert nálam az a játék az etalon, ps3-on "csak" 720p-ben megy. Alig észrevenni...
Ha nagyon szőrözök, észre lehet venni, de nem szembetűnő.
Viszont ami a ps3-as verzióban feltűnt, hogy az autókon száguldás közben a környezet "futó" tükröződése lassabb kicsit. Ergo szaggat rajta, vagy nem is tudom hogy mondjam
-
DM-Fan
nagyúr
Én mindkettőt kikapcsoltam. Az upscaler-nek nem látom értelmét, a plazma TV-m alapból fölskálázza a képet, ha szükség van rá, de többnyire nincs értelme a 720p-s játékot 1080p-re skálázni, jobb nem lesz. Tökéletes élményt nyújt 42"-on HD-Ready-ben is játszani. A PS Smoothing meg csak elmos egy csomó részletet és ráadásul FPS-csökkenést is okoz. Szóval szerintem baromság mindkét opció, úgyhogy az én meglátásom szerint csak visszafelé dob a minőségen.
-
Slade92
aktív tag
Én vettem egyet még tavaly nyár végén és szerintem jól döntöttem semmi gond nem volt még vele
Csak kár hogy már nem gyártanak 60 gb verziót
-
-
nike_
addikt
Nektek be van kapcsolva a PS Upscaler és a PS Smoothing a Game Settings-nél?
Úgy vettem észre, hogy egy kicsit dob a minőségen. -
szasanyi
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
És? Ugrálás közben jobban ment?

-
BaliJack
aktív tag
akkor hova kössem fixre?
Poén: egy nyomtatószerveres routerre
.Beruházás nélkül csak a Linux, ahogy szasanyi kolléga írta.
Mellesleg, nekem a hálózati nyomtatómat alapból meg sem találta a PS3, tehát lehet, hogy az esélye annak, hogy simán, mindenféle Linux nélkül működjön, meglehetősen kicsi. Szerintem
. -
nike_
addikt
Ez az MGS4 nagyon nagyot üt.
Csak még gyakorolni kell a CQC-t, elég sokszor volt "alert" jelzés. 
-
szasanyi
félisten
Valaki használja ezt az opciót? Mi a fenének? Nem hálózati, akkor miért akarod megosztani? És miért a PS3-ról... mert úgy bonyolultabb? És mit akarsz nyomtatni a PS3-ról amihez mindenképpen kell? Lenne még pár kérdésem, de már az is jó, ha erre tudsz válaszolni. Mert én nem tudnék.

-
AND1
őstag
Sziasztok...
Kérdésem, hogy ps3 tud működni nyomtató serverként? Szeretném az otthon hálózathoz hozzáilleszteni a nyomtatóm. Nem hálózati printer, ezért kötném ps3-ra és onnan osztanám meg. Ez gyakorlatilag is lehetséges? Valaki használja ezt az opciót?
-
válasz
nosferatue
üzenetére
Na, akkor ezzel meló után este még elleszek.
Igen, nekem is az a bajom, hogy sokba kerül, láttam már 11900.-ért is, csak még nicns raktáron,csak a drágább magyar füzetes verzió. -
nosferatue
tag
válasz
icecave
üzenetére
Én egy nagyon egyszerű taktikát választottam, nem foglalkoztam a néppel, csak rohantam előre a kamion után, megdobtam néhány elektro sticky bombbal és tádáám, egyszer csak a levegőbe repült, egyébként ott lesz vége a demonak
. Tényleg nagyon jó játék, egyenlőre horror áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De még Killzone 2-t tolom... ez is!
. Lásd, Acéllövedék...

Eltiltanak vagy mi? Mi az, hogy nem játszhatok vele... 

.
Szóval az nem akadály. Amúg yám az a SAMSUNG monitor 56k Ft ról lett leárazva !
Gondolom a szükséges beállításokat el kellene végezni ahhoz, hogy olyan jel menjen ki, amit szeretnél. Az erősítőd nem ismerem, így nem tudom ott mit kell állítanod.
). Így lehetséges, hogy nem látszik a különbség, mert a monitor is felkonvertál... (de ez utóbbi már találgatás

Csak még gyakorolni kell a CQC-t, elég sokszor volt "alert" jelzés.