Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
embörök, kiveséztem a Heavenly Swordot, és pont olyan volt,
mint amilyennek anno (a megjelenés után) elképzeltem:
már csupán a story miatt megérte.
A szinkron egész egyszerűen zseniális,
pláne, hogy valami elképesztő mimika társul hozzá.viszont továbbra is azt tartom a játék legnagyobb erényének,
hogy általa van mivel kihúzni a GoW 3-ig![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
teljes árat amúgy a gyenge szavatossága miatt nem ér,
meg a bossfightokat leszámítva nincs benne különösebb kihívás,
viszont platinum áron senki ne hagyja kiPS:
borzalmasan v-synces, ilyet még nem láttam soha,
tehát ebből a szempontból sajnos kritikán aluli -
Gebriel
veterán
Miért van az, hogy ömlik a sok "szenny" játék és olyan típusú játékok vagy hasonlók mint a Heavenly Sword vagy Uncharted nem készülnek. A játékok többsége kb PS2 színvonalát üti...miért nincsenek igazi PS3 játékok

Szerk: Vagy csak én nem tudok róluk
-
M@trixfan
addikt
Úgy hozta a sors, hogy én is beszálltam a klubba. Ez életem első konzolja és BD lejátszója
Szuperül skálázza fel a DVD-ket is, valami eszméletlen jó. Halkabb mint az Xbox, de ez sem csendes. Ízléses készülék. Egyenlőre még csak demókat néztem, de már nagyon tetszik a rendszer integráltsága és a kényelem. Meglepően jól lehet az fps-eket is játszani és mivel az ellenfélnek is kontroller van ezért kiegyensúlyozott a játék. Érdekes, hogy gépbe kellene venni egy vga-t és hangkártyát ami együtt kb 50000 Ft-ba kerülne. Ebből a pénzből legalább 5 friss AAA játékot lehetne már élvezni a PS3-on, ez elgondolkodtató.
Nekem mint ős PC-snek is egyre csábítóbb a konzol...De azért nem olyan egyszerű a képlet sajnos, úgyhogy valószínű nálam inkább kiegészítő platform lesz az igazi exkluzív és a coop/splitscreen címekkel. Álmaim PS3-a G80-as RSX-et és legalább 512/512 MB memóriát kapott volna. Annak idején meg sem mertem volna gondolni, hogy ilyen kevés memória lesz benne és hát megjelenés pillanatában sem a leggyorsabb VGA volt benne mint ahogy azt a Sony mondta. Vetített képen határozottan látszik ahol 720p alá menek a játékok és amikor mindenféle "fake" AA-t használnak. PC-n jóval nagyobb a felbontás, szebbek a szűrők és hamarabb, illetve nagyobb mértékben olcsósodnak a játékok.
Azért összességében tetszik a PS3 és nagyon figyelem az exkluzív játékokat. Még ahoz talán nem lesz elegendő ez a generáció, hogy teljesen átfordítson a PC-s játékról, de elgondolkodtat és az már nagyon nagy dolog.
-
Gebriel
veterán
Köszke.
Akkor pont azal voltam
de ő a kedvencem, na meg a Medic
Egyébként sokszor sajnos
Engineer vagyok, kb 42ó. játékidő
mert sok a loser és muszáj a védekezni.
Akit érdekel a játék itt olvashat róla.
Assassin's Creed
Hatalmas játék
,örök helye van a játékgyüjteményembe.
Igaz a tréning pályán mikor a rengeteg nő mászkál a korsóval a fején fél óra szenvedés után darabokra akartam törni a joyt, de aztán csak rá jöttem
Vedd le az összes HUD-ot benne,nagyon király úgy játszani![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
szasanyi
félisten
Akit érdekel, és még nem látta: Star Wars: The Force Unleashed - egy jó kis cikk, összességében egy igen jó játékról.

-
Gebriel
veterán
Na ma sikerült beszereznem az egyik igazi classist
Uncharted
-
Gebriel
veterán
-
szasanyi
félisten
Ha valaki tud ilyen eladó gamet jobb áron szóljon legyen kedves, mert éppen ilyet keresek.

-
GaBBoR
tag
Csak hogy a 60gigás változattal rendelkezőket is megnyugtassam, ebben is elszáll a lemez egység. Nekem tegnap adta be a kulcsot Burnout motorozás közben. A gép fél éves, és nem túl sokat használtam.
-
N4r4ncs
aktív tag
Amióta megvettem az UDF-t tényleg nem lehet lerakni
musthave game -
MCkey
csendes tag
platinum shop
http://www.platinumshop.hu/index.phpnekik van angliából a cucc...
-
Gebriel
veterán
válasz
-=balázs=-
üzenetére
wi-fi

-
MCkey
csendes tag
Sziasztok,
az előzőért köszönöm a segítséget, most csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van e valami hátránya annak ha Angliából rendelek PS3-at? (leszámítva a más konnektort)
Gondolok itt kompatibilitási problémákra, dvd, blu-ray, játékok.... stb -
cilo9
aktív tag
-
BaliJack
aktív tag
válasz
-=balázs=-
üzenetére
Még egy utolsó ötlet!
A játékon belül mire állítottad a hangokat? Mert ott asszem alapból sztereón van, ha jól rémlik, és lehet állítgatni. -
PSti
tag
válasz
-=balázs=-
üzenetére
Akkor a jatek sztereo szerintem.
-
PSti
tag
válasz
-=balázs=-
üzenetére
Es ha sima 5.1 hangos dvd-t probalsz? Akkor megvan az 5.1?
-
Gebriel
veterán
válasz
-=balázs=-
üzenetére
Miért?
-
PSti
tag
válasz
-=balázs=-
üzenetére
Toltsd le a rideg racer demot a playstation store-bol. Az tuti 5.1, es akkor rogton kiderul. GTA4-et nem tudom.
-
MCkey
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek hol érdemes PS3-at venni... nem akarok 40 gigás változatot, 80 gigással szemezgettem.
Nos, találtam egy verziót az 576 kbyte oldalán ( http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=35716 ), ez 105 ezer, megtaláltam ( a leírás alapján) máshol ugyanezt: http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=950 ,de gyanúsan olcsón. Nos ez lehet, hogy "magyaros" de én nem hiszem el, hogy ebben ne lenne valami buktató.
Szerintetek? Vagy esetleg tudtok ajánlani egy jó helyet ahol meg tudnám venni?
Bármilyen segítségnek örülnék, előre is köszönettel, MCkey -
BaliJack
aktív tag
válasz
-=balázs=-
üzenetére
A GTAIV 5.1-ben szól, az tuti
.Gondolom, hogy ugyanabba az optikai csatlakozóba dugtad, mint ahova az Xbox volt csatlakoztatva...
Az Audio settingsnél miket választottál ki?
Igazából nincsen több ötletem...
-
PSti
tag
válasz
-=balázs=-
üzenetére
Es minden jatek sztereoban szol? Mert nem minden jatek 5.1-es hangu.
-
Bakessz
csendes tag
válasz
-=balázs=-
üzenetére
Nekem Yamaha RX-V361 es erősítőm van optikain összekötve a PS3-al.
Igaz a GTAIV nincs meg de a többi játék 5.1ben szól. -
Gebriel
veterán
válasz
-=balázs=-
üzenetére
És az erősítőn nem tudod állítani a tér hangzást?
Mert nekem pl alapból stereón nyomja és úgy kell át állítanom tér hangzásra.De gondolom ezt nézted
-
BaliJack
aktív tag
válasz
-=balázs=-
üzenetére
Szia.
PS3 Sound settins-ben átállítottad optikai kimenetre a hangot?

Vagy másképpen kérdezem: mi hogyan és mibe van kötve?

-
-=balázs=-
csendes tag
válasz
-=balázs=-
üzenetére

-
Gebriel
veterán
Mirror's Edge. Már nagyon várom
Imádom az ilyen ugra-búgra játékokat
Pl: Assassin's Creed, Crackdown -
-=balázs=-
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Összekötöttem optikaival az erősítőt, és a PS3-at. Az erősítő egy Pionner 817-es, és a GTA 4-el játszottam, viszont akárhogy is figyeltem, csak az első két front szól.
Audio settings-ben beállítottam az Optical out-nál a DD 5.1-et, de semmi.
Előtte Xbox-om volt, ugyanezzel a játékkal, ugyanezzel a cuccal/kábellel szólt rendesen 5.1-ben.
Valakinek valami ötlet?
(A firmware a 2.42-es)
-
bwoay
nagyúr
ne vegyél, dugb be nyugodtan, nem fog történni semmi,
nem ez az egyetlen elektronikai eszköz,
aminek megoldja a tápja a feszültségbeli eltérést...
sőt, szerintem inkább ez a jellemző, elég csak a mobiltelefonok
töltőjére gondolni.amúgy ha biztosra akarsz menni, akkor hozzám hasonlóan
keress rá Google-ban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja és nem 220 V van nálunk, hanem 230.
-
syner
tag
Hoztam az USA-ból egy PS3-at 80G-s verzió.
Erre 120V feszültség van ráírva, de sok helyen olvastam hogy minden külön trafó nélkül bedugták 220-ba és gond nélkül ment.
Valaki itt csinálta már ezt, azért nem akarom hogy leégjen a a vatta új cuccom, vagy vegyek inkább trafót? -
szasanyi
félisten
Ha valaki még nem látta volna, megjelent PS3 firmware update v2.43 - csak tudnám mi a lényege.

-
LEFTHORSE1
őstag
Segitsetek, kalandjátékokat szeretnék még vásárolni a PS3-asomra, olyat mint a Ratchet and Clank, nem szeretem az olyan játékokat ahol emberi figurák vagdossák egymást, az ilyen kellemes rajzfilm figurás és látványos játékok jönnek be, ja és az sem árt ha kétjátékos. Ha tudtok ilyen tipusu játékról akkor légyszi szóljatok
-
bwoay
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
én meg aszittem, hogy az egy set-top box szerű kütyü
-
Bomc
aktív tag
dedurva! kiadták a Wall-E-t ps2-re meg ps3-ra...beszarás

-
Zpepe
tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Na de az a kérdés hogy ez nálunk használható-e. És hogy mit lehet kezdeni egy demoval. Nem is vágom.
Egyébként jó kis kütyü lesz ez de azért érdekelne róla pár dolog csak sajnos még nem nagyon adtk róla infót.
Pl:
Lesznek-e rajta magyar adók, ha igen mikor?
Lehet-e a régi antennás vagy kábeles adásokat is fogadni rajta keresztül ezáltal felvenni róla.
Lesz-e havi díj? -
cilo9
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis tehcnikai segítségnyújtásra lenne szükségesm. Tegnap vettem egy PS3 40GB-ot (használtan) és RCA kábellel kötöttem a TV-re. A probléma: mikor bekapcsolom a PS-t egy kb 5 cm széles csík fut a képernyőn (a csík nem fekete, hanem adja a színeket) lentről fel, majd 1-két perc múlva lassul, majd csak középen látszik. Egy negyedóra múlva játék közben már nem vettem észre, de persze lehet ettől még volt, csak azért a játlkban nehezebb látni, mint az alap menüben. Szóval szerintetek mi lehet az oka? Esetleg gyenge kábel minőség, gyenge SCART átalakító minőség, vagy a PS adja szarul a jelet?
Előre is köszönöm!
-
DM-Fan
nagyúr
Valószínű, hogy a TV-d fogadja az 1080p-s jelet, de ez nem azt jelenti, hogy 1920x1080-as felbontásban is jeleníti meg, ez ugye nem is lehetséges, lévén a TV-d natív felbontása 1366x768. Ilyenkor nagy valószínűséggel a TV natív felbontására konvertálja az amúgy 1920x1080-as képet. Ha jó a TV elektronikája, akkor ebből nem is veszel észre semmit.
Nekem is azt írja ki a 42PX80-am, hogy 1080p szélesvásznú, holott a natív felbontás nem fullHD. Ettől függetlenül a képe gyönyörű, pengeéles minden, pixelesedésnek nyoma sincs. -
Bomc
aktív tag
az a fura h vettem egy 66 cm-s tv-t (1366x768), összekötöttem a hdmi kábellel ps3-mal és egyből 1080i-re állitotta be a felbontást :-o ez meg hogy lehet?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
kisJack
üzenetére
A PS3 képe teljesen jól fog kinézni egy HD-Ready TV-n és egy fullHD TV-n is, emiatt ne aggódj! Ha jó készüléket választasz, akkor gyakorlatilag teljesen mindegy, a 720p-s megjeleítés nem okoz gondot egy jó fullHD TV-nek. Amúgy fullHD-t elsősorban akkor érdemes választani, hogyha 107 cm, vagy annál nagyobb a képátló és 1,5-2 méteren belülről néznéd, egyéb esetben a szemed már nem nagyon tud különbséget tenni, ellenben sok pénzt takaríthatsz meg. Sok esetben inkább érdemes a nagyobb képátlóra költeni, az sokkal szembetűnőbb lehet egy átlag felhasználónak, mint az, hogy fullHD a felbontás.
-
kisJack
aktív tag
Te full hd-n nyomod?
Nagyon bele vagyok most keveredve ebbe az egészbe, milyen típus, mekkora méret, mekkora felbontás, stb.,stb... de még mindíg jobb itt a neten utánajárni a dolgoknak, mert az üzletben már csak a "válassz már egyet oszt' vidd" elv alapján tevékenykednek, én pedig csak otthon, talán hetek múlva szembesülök a hiányosságokkal. -
Gebriel
veterán
Egy kis akció
-
imaboci
csendes tag
Sziasztok. Rajtam kívül más is tapasztal halvány csíkozódást nem hd tv-n? Eléggé frusztráló és nem tudom megoldani.
-
bwoay
nagyúr
válasz
kisJack
üzenetére
a játékok 99%-a 720p-s,
szerintem 5 FullHD címnél nemigen van több,
de még nem tapasztaltam olyat, hogy a felskálázás problémát okozna
bármelyik FullHD TV-nek, elvégre az elektronikának
alacsony felbontású analóg adással, vagy pl. DVD-vel is meg kell küzdenie,
azokhoz képest jól felskálázni 720p-t 1080-ra gyerekjáték. -
kisJack
aktív tag
Hali! Szerintetek egy 720p-s játék nagyon bután néz ki egy full hd tv-n? Mert síma tft monitoron, aminek a natív felbontása 1280x1024, elég ronda tud lenni egy 1024x768-ra lebutított kép! Nem igazán tudom milyen tv-t vegyek hozzá.
-
dempeti
tag
van egy eladó assassin's creed-em ha érdekel valakit 7000ft!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szuperül skálázza fel a DVD-ket is, valami eszméletlen jó. Halkabb mint az Xbox, de ez sem csendes. Ízléses készülék. Egyenlőre még csak demókat néztem, de már nagyon tetszik a rendszer integráltsága és a kényelem. Meglepően jól lehet az fps-eket is játszani és mivel az ellenfélnek is kontroller van ezért kiegyensúlyozott a játék. Érdekes, hogy gépbe kellene venni egy vga-t és hangkártyát ami együtt kb 50000 Ft-ba kerülne. Ebből a pénzből legalább 5 friss AAA játékot lehetne már élvezni a PS3-on, ez elgondolkodtató.
Nekem mint ős PC-snek is egyre csábítóbb a konzol...
Engineer vagyok, kb 42ó. játékidő
mert sok a loser és muszáj a védekezni.