-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
uhh, hát úgy meg még rosszabb, bakker
Versus:
lenyűgöző, ahogy képes vagy a két játékot realitás szempontjából összevetni,
és a Prototype-ot kihozni győztesnek Az ám a real world, amikor a főhős
fel tudja venni mások alakját, a karjából átalakuló pengékkel írtja a jónépet,
meg felfut a falon. Ehhez képest az inFamous valóban tök mese,
mert szikrázik a jóember...[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Versus82
aktív tag
válasz bentsze88888 #7968 üzenetére
egyértelműen a prototypeot vedd meg. infamous nak szebb a grafikája az ennyi. villámszórós mese világ mese lényekkel, dögunalom. prototype real world, rakétavetővel gépfegyverrel tankkal helivel óriás pengével ember darabolós vérfröcsögtetős atom hentelés, gyors akcióval, nem nagyon érsz rá grafikát nézni benne. a főhős igaz túl erős lett, rengeteg fegyvered és spéci mozgásod van, az enemy jön csőstül és te csak kaszálsz. igazi agyatlan kikapcsolódás, imádom.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
bwoay
nagyúr
válasz Bikerman #7993 üzenetére
ezt nem mondod komolyan! írj már nekem pár játékcímet, aminél
az xbox változat ára jóval kevezőbb, kíváncsi vagyok, melyek ezek.Sundesz:
az nem a 60-as gép, hanem az egyik régi (20 GB-os) NTSC,
előbbiben félig sw-es emulációval oldják meg a PS2 kompatibilitást[ Szerkesztve ]
-
Bikerman
aktív tag
hi,
valószínűleg megválnék szeretett ps3-mamtól, mivel elviselhetetlen, hogy milyen árai vannak egy játéknak, ezért váltanék xbox360ra... (tudom, áruló vagyok )
azt szeretném megkérdezni, hogy mennyit érhet egy 40GB-os ps3, 5 játékkal a hátán?ragazzi della curva...
-
jookomak
őstag
válasz bentsze88888 #7989 üzenetére
Valahogy mindig is utáltam a Tomb raidereket, idegesített, mikor már 10-edjére nem tudok miliméter pontosan ráugrani a sziklára, meg ilyesmi. Unchartedben ilyen nincs. sokkal folyamatosabb, lendületesebb az egész játék. az első game volt, amit végigjátszottam, de egyben az egyik legjobb is. kötelező
-
Sundesz
őstag
válasz bentsze88888 #7986 üzenetére
Uncharted-et nem szabad elcserélni (én nem tenném).
Hörcsög Powa'
-
bentsze88888
tag
válasz he7edik. #7983 üzenetére
Köszi,ezek megvoltak,még az ipod touch-hoz kreált "címemet" adtam meg a storehoz
Megnéztem ezt az infamous-t,nagyon ott van! Nehéz lesz dönteni,valamilyen játékot kéne venni hozzá,de amik nekem vannak nem érnek túl sokat,h esetleg cseréljek v hasonló (army of two,uncharted)
Dehát annyi jó fajta van,akár csak 1-1 kategóriában nézve,h nem könnyű .[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
hát annyira nem érdemes a PS3-on PS2 címeket futtatni, hogy amiket próbáltam,
azok pontosan ugyanúgy futottak, mint PS2-n. (Mondjuk nehéz összehasonlítani,
mert a PS2-m CRT-re volt kötve, a PS3 meg LCD-re, így nyilván máshogy mutat
1920x1080-ra széthúzva, de nem szaggatott, vagy ilyesmi)
Kártyaolvasónak konkrétan semmi értelmét nem láttam, ehhez képest
rendszeresen használom, pláne, hogy egész jól lehet vele
memóriakártyáról pendrive-ra másolni.
Számomra a 60 GB-os gép sokkal értékesebb, semmi pénzért nem cserélném le
másik típusra. Egy cimborám minap hozzájutott egy 40 GB-os géphez
szemérmetlenül olcsón, azonnal adta is tovább komoly haszonnal, mondván:
ő mindenképpen 60-ast akar (nincs PS2-je, de van bepótolnivalója a platformon).aki 80-ast használ, az meg arra esküszik, merthogy kevesebbet fogyaszt
(ez biztos megvan havonta 100 Ft különbség is ), meg halkabb
(a 60-as az aztán üvölt, állandóan rámhívják a rendőröket csendháborítás miatt,
mikor játszom).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
he7edik.
addikt
válasz bentsze88888 #7981 üzenetére
Előtte csinálnod kell USA vagy EU accot!
Égő szöveg a flém vázon
-
bordi10
senior tag
Frissültünk..
v2.80Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
jeni
félisten
Tisztában vagyok a 60 Gb és a 80 Gb verzió közti különbséggel.A probléma ott van, hogy a 60 GB az kivételes széria volt ami rajta kívül más gép nem kapott PS2 kompatibilitást, nem kapott SACD lejátszási lehetőséget valamint kártyaolvasót.Sem a 20Gb sem a 40Gb sem a 80Gb verziók nem tudják azokat táblázat szerint. A kártyaolvasót elfogadom és van értelme,a SACD talán,igaz kapható SACD lemezek amivel lehetne hallgatni azokat vele. Kérdés az a PS2 játékok mennyire futnak rajta,darabos a kép?Mennyire tudnak élvezhetően futni rajta?Valahol olvastam,hogy nem az igazi a PS3-n futtatni a PS2-t.Ezek szerint több a hibás gép a 60GB verziósak között mint a 80GB változatnál? Gondolom a gari nagyon előnyös tud lenni.Bár ez inkább az Xbox 360-a komolyan venném a garit,mert azzal sok a 3ED-es hiba,(bocs ezért, hogy konkurens konzolt írtam ide).
U.i.:a winyót meg utólag lecserélhető nagyobbra a 60Gb egy 250-re,akkor is megmaradna a PS3 60GB extra tulajdonsága a többihez képest
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
tehát akkor mi döntsük el helyetted, hogy NEKED
mennyire van szükséged a PS2 kompatibilitásra, illetve a kártyaolvasóra?
vagy mégis milyen segítséget vársz, miután szemmel láthatóan
tisztában vagy a két gép közti különbséggel...bentsze88888:
azért azt ajánlja, mert az a jobb a kettő közül.
szerinte 100x jobb, valójában nincs ekkora különbség
de nézz körül tesztoldalakon, csodálkoznék, ha találnál akárcsak egyet is,
ami a Prototype-ra voksol. Viszont ha már megvan a géped,
akkor miért nem rántod le az inFamous demoját a Store-ból?[ Szerkesztve ]
-
bentsze88888
tag
Na beléptem a PS3 táborba,érvénytelenítettem az aprómat is!
he7edik. ! : Miért ajánlod ezt helyette,elég hasonlónak tűnnek!
(tényleg kíváncsi vagyok,megkérdem,mielőtt megvenném vmiket )
Köszi! -
jeni
félisten
Szia
Melyik ér többet
1.PS3 60GB+sony táv+1 játék=85e.Ft gari nélkül ami viszi a PS2 játékokat (ennek van értelme?) és a SACD-t valamint a beépített kártyaolvasó.
vagy a
2.PS3 80GB gyári új garis (a játékokat most nem vettem figyelembe a 80GB gépnél) esetleg használt gép garival közel 80-95e.Ft körüli áron.
Arra akarok rávilágítani, hogy érdemes a 60GB változatot megvenni 85e.Ft-ért gari nélkül.
-
he7edik.
addikt
-
bentsze88888
tag
Nézegettem ezt a prototype-ot...ez valami brutál!
Valaki játszik vele? Vélemény? -
he7edik.
addikt
A Resident Evil 5-ről mi a véleményetek érdemes beszerezni?
Égő szöveg a flém vázon
-
Buldozer99
senior tag
hmm, szerintetek? szerintem egész jó ára van, gari is van rá bőven + játékok, szerintetek megéri, vagy mindenképp újj konzolt vegyek?
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Sundesz
őstag
válasz kzsolti007 #7958 üzenetére
Szia!
Csak FAT32 fájlrendszert ismeri fel a PS, emiatt van a 4GB-os limit. Ez akkor is igaz, ha külső vinyót használsz.
Szerintem átlag felhasználásra mindegy, hogy 5400-es vagy 7200-est veszel, ez inkább a fizikai méretektől függ: 3,5 colos általában 7200 RPM, 2,5 colos meg 5400 RPM. Előbbiek külső táppal mennek (tehát kell hozzá +1 konnektor is), utóbbiaknak általában elég az USB-n keresztül kapott áram is.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
őstag
válasz kzsolti007 #7958 üzenetére
3. FAT32 vagy NTSCre formázzam meg.
Az ugye NTFS akart lenni...
szerk: bocs a kötözködésért, de ezt nem bírtam szó nélkül hagyni... Viszont a külső vinyós tapasztalatokat én is várom!
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
kzsolti007
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni. Tudnátok segíteni?
1. Egy külső USB-s winchester akarok venni, amire a számítógépen töltök le filmeket és utána csak átdugom a ps3-ba és onnan néznék filmeket. Úgy tudom, hogy csak 4Gb-os fájlokat kezel a PS3, de ez akkor is igaz, ha a külső winchesterről nyitnám meg a filmeket?
2. A másik, hogy milyet érdemes venni 5400 vagy 7200-es fordulatosat?
3. FAT32 vagy NTSCre formázzam meg. mert azt tudom, hogy ha a belső winchestert akarom kicserélni akkor FAT32 kell formázni, de mi a helyzet a külső USB winch-el?Előre is köszi a választ
-
jookomak
őstag
Mit gondoltok, vajon idén végre benne lesz a magyar válogatott az NHL 10-ben? ha abból indulok ki, hogy tavaly nem volt benne, holott már kijutottunk, akkor az idei vb mezőnynek kéne benne lennie, ahol ugye részt vettünk.
Ha benne leszünk instant get, ellenkező esetben háááát szokásos éves változások, úgyhogy megveszem olcsóért a 09-et -
BaliJack
aktív tag
válasz bentsze88888 #7950 üzenetére
Szia!
Milyen géped van?
Nagyon is számít a gép ereje: saját gépem alkalmatlan még néhány 720p-s videó média szerveres megosztására is, talán egyet ha meg tudtunk nézni így. Media Player Classic Home Theatre-vel vagy KMplayer-rel még a gépen le tudok játszani még párat. Ennyi.A véleményem továbbra is az, hogy ha gyenge a gép, akkor konvertálni kell majd átmásolni a PS3-ra, és úgy lejátszani: mkv2vob nagyon jó erre. Sokat kell várni az igaz: egy 1080p-s film 4GB-os darabokra bontása és konvertálása jópár órába telt.
Ha pedig van olyan erős gép, amelyik le tud játszani gond nélkül "bármilyen" filmet, akkor egyszerűbb és érdemesebb a TV-re kötni közvetlenül. -
bentsze88888
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna,hogy media szerveres megosztásnál akadnak nagyon a HD-filmek,vagy viszi döcögés nélkül? (elég gyenge a gépem,ha ez számít)
Visszaolvastam és valaki erre panaszkodott?
Kösz! -
szasanyi
félisten
válasz kornellia84 #7948 üzenetére
Nem próbáltam még ilyet, de itt van ez talán a segítségedre lehet. Ha nem sorry...
-
kornellia84
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?
A nootbook-om szeretném a PS3-al összehozni bluetooth-al, de sehogy nem megy. Van rá lehetőség? Valakinek sikerült már ilyen fajta kapcsolat és adat csere?
Remélem valaki tud segíteni! Köszi -
Sundesz
őstag
A ShopTo.net-en még olcsóbb a GT5 előrendelés, csak 33 Font. Rendeltem már innen, szerintem korrekt bolt nagyon és általában olcsóbb a game.co.uk-nál.
Hörcsög Powa'
-
szasanyi
félisten
válasz Drapedro #7940 üzenetére
Ezek már csak ilyenek. Egy hagyományos 55cm képernyőn is sz@rul fest, nem, hogy 82cm (vagy annál nagyobb) LCD/Plazma tévén.
Nekem 2 PSX gamem van: Parappa a rapper ami ugye 2D-s rajz, ez még elmegy. Na de Shadow Man oly sz@r, egyszerűen nem látom hova kell menni, vagy mit kell csinálni, annyira kockás a kép. -
Drapedro
csendes tag
Sziasztok!
Régóta szemezgetek a lehetőséggel, hogy a PS3-ra PS1 játékokat töltsek le, de az első tapasztalatom kiábrándító volt. Olyan fűrészéllel, és általában annyira szembántó módon futott a játék, hogy egy fél óra múlva könnyezett tőle a szemem. Nektek van tapasztalatotok ezen a téren?
Természetesen, fogom, hogy nem lehet a PS1 játékok esetében nagy durranásra számítani PS3 futtatásnál, nagy képernyőn, nagy felbontásban, de mégis, jónéhány régi játékot játszanék szívesen újra, de még 4-5 USD-t sem akarok feleslegesen kidobni. -
Buldozer99
senior tag
Köszi szépen mindent, külföldi oldalakról a rendelés hogy megy? Megrendelm, bankkártyárol leveszik az összeget, és küldik?
he7edik.: konzolvilagot nézegettem énis, megbízható bolt?
X360 már volt, csak 2 hét utánn 3ledes lett aztán inkább megszabadultam tőle...
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
he7edik.
addikt
válasz Buldozer99 #7934 üzenetére
1 év után bárhol veszed lejár a garancia
és még nem hallottam hogy bárkinek is problémája lett volna a garanciával aki nem multinál vett konzolt[ Szerkesztve ]
Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
Arra hogy nehogy véletlenül xbox360-at vásároljál
Égő szöveg a flém vázon
-
Def26
félisten
Nagyobb üzletekben vedd, rendes Mo. -i garanciával. Dohos pinceboltokban, hurkanyaku alakoktól ne vegyél semmit.
Ha akarsz játékot vásárolni és nem félsz a külföldi boltoktól akkor itt van pár hely ahol sokkal olcsobbak a lemezek mint itthon. Elég sokan rendelgetünk innen.
game.co.uk -itt vannak használtak is.
shopto.net -szvsz ez a legolcsóbb
sendit.comFanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Buldozer99
senior tag
Jövőhéten fogok PS3-at várásolni!
Hol érdemes, és mire kell odafigyelni?
-
jeni
félisten
Szia
Van-e különbség az asztali Blu-Ray lejátszó(általánosságban véve) és a Sony PS3 Blu-Ray lejátszó között?
HDMI 1.1 a kivezetése vagy tudja a 1.2 csatlakozás?Tudja-e kezelni a Pc-n megírt DVDR/RW(+ és - ) és a Blu-Ray lemezeket 1x és az újrairhatók változatában ? -
Cleinor
tag
Én viszont még hozzátennék egy kérdést.
A 40-60-80-asok közt mi a különbség? Csak tárhely amit azonnal cserél az ember egy 250-es vinyóra?
Huh, nekövezzetek meg, ebből látni hogy valamennyire visszaolvastam(7000.ik hozzászólást idéztem ), erre választ még nem találtam
[ Szerkesztve ]
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat ugyan az. Gyakorlatilag nem..."
-
anulu
félisten
akkor tevedtem, bocsi. mindenesetre meg igy is szvsz olcsobb lesz, mint alapbol itthon
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
BaliJack
aktív tag
Nem tudom, Steam-ről egyszer rendeltem (DoD:S) $10-ért, és azt számították át forintba, ott sem láttam más áfát. De nem most volt, lehet, hogy rosszul emlékszem .
Szerk.: alapárat egyik külföldi rendelős oldalon sem láttam (shopto, game, the hut), mert akkor fel kellene tüntetniük, hogy erre az árra rájön még az áfa (vat).
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
-
anulu
félisten
válasz BaliJack #7923 üzenetére
azert, mert kint van egy alapar, es arra jon annak az orszagnak az afaja, ahova rendeled. Steam-en pl igy van, es nemtom, h game-en miert lenne maskepp
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Vazallus #7916 üzenetére
XMB-ből sehogy. Linux telepítéssel megoldható, ha van kedved szenvedni vele, de ahhoz meg minek a PS3.
Alternatív lehetőség, hogy ha PC-ről játszol le PS3 MediaServer segítségével, akkor alá tudod tenni a feliratot a PS3-on, mert akkor megjelenik ilyen opció az XMB-ben.
További alternatív - és talán a legmacerásabb - megoldás, hogy belekódolod a feliratot a filmbe és így eteted meg a PS3-mal.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
anulu
félisten
akit erdekel:
Gran Turismo 5 szept 25-re van kiirva game.co.uk-n, elorendelheto, 40 (+3 pk) angol font az elorendeles. erdemes meg most, merthogy juli 1-tol nem 20, hanem 25% lesz a kotelezo buntetes rajta.
nekem mar a visszaigazolas is megjott!
-
skyboi
tag
[Itt] tárgyalt kálváriám végül megoldódott. 2 és fél hónap várakozás után(Szervízbe adás: április 2.) megérkezett Szlovákiából a PS3-am, méltányossági javítás címén kaptam egy új gépet. 14.800 Ft-ba került, ami tulajdonképpen több, mint szerencsés kimenetel. Gebriel kolléga, akitől gépet lejárt garival vettel, el is utalta már a javítási költségemet. 3 hónap garit vállalt és tartotta is magát a szavához. Itt jegyezném meg, hogy maximálisan korrekten és segítőkészen állt hozzá, még azt is felajánlotta, hogy egyéb, a javítási procedúrából eredő költségeimet(benzin, stb) fedezné. Természetesen én megelégedtem a 14.800-al, de a ma elterjedt "üzletelési gyakorlatban" azt gondolom, ez nem éppen szokványos nagyvonalúság. Az új konzol remekül működik szerencsére. A tanulság mindenképpen az, hogy nem szabad engedni, hogy a szervíz akarata érvényesüljön, ha EmThor kolléga nem világosít fel erről a méltányossági javítási lehetőségről, akkor valami kókány forrasztást kaptam volna 23 ezer forintért, így viszont új konzolom van fél év garival. Köszönöm, Uraim!
[ Szerkesztve ]
True story.
-
Vazallus
tag
Azt hogy oldom meg hogy a drága PS3 lássa a feliratot?
"Mr. Salieri sends his regards"
-
bwoay
nagyúr
válasz szasanyi #7907 üzenetére
próbálsz célozgatni, mi? exkluzív címeket nemigen tudok összehasonlítani,
multiplatformok meg zömében egyformák, amikor nem, és van erről alkalmam
személyesen is meggyőződni, azt meg mindig mondom, gondolhatod.
namost ha a játékkínálatot kellene összehasonlítgatni, abba nem szívesen
mennék bele[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz icecave #7900 üzenetére
szerintem nem felesleges, úgyhogy én be is írom: nálam tök egyforma mindkettő
nem látok olyan különbséget, amin érdemes lenne vitázni. Azokat a címeket
meg mindig név szerint említem, amiknél érdemi eltérést látok, pl RE5,
ami jó v-synces boxon, vagy Skate, ami szaggat PS3-on.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Pedig nem lehet félreérte, mivel a topik címe jól olvasható, nincs bonyolultan megfogalmazva, és az X360 sem a vs/kontra nem található meg benne. Csak a PS3. Úgy tudom, a másik konzolnak is van topikja, ami oda tartozik azt ott kell(ene) elmondani. Sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest