Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Akkor Te Condemned 2 nem is játszottál
Párom azt mondta ha nem adom vagy cserélem el azt a játékot kivágja a PS3 az ablakon
-
szasanyi
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Ez igaz, de a PS3 + LCD TV használata erre a célra... kicsit olyan mint a szadomazo. Meg lehet számolni, hány képkockából áll. Szó szerint!
Úgyhogy ha vki ilyet kap (mint én is) kipróbálásra, érdekességként jó. egy kis retro feeling. De ezzel hosszan játszani, és még fizetni is érte túlzás.MOD: bocsi, most jutott eszembe... nálam a Fear 2 demo tűnt el. Mivel töröltem 5 perc után. Az egy nem normális játék.
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Egy kis segitseget szeretnek kerni. Kaptam egy 80GB-os merevlemezzel megaldott PS3-at. A kerdes: Letezik, hogy a 74gb felhasznalhato teruletbol csak 64gb-ot erek el, mivel 10gb az "operacios rendszer", es egyeb sz@rok, vagy csak gond van a gepemmel?
Elore is koszi!
-
Edgeri
senior tag
UPDATE: rákerestem és más fórumokba is írták ezt a hang problémát a demo-ban.
-
Edgeri
senior tag
Valaki végigtolta már a FEAR 2 demo-ját? Csak nekem akad el a hang az iskolás rész után, az utcai szakaszon, vagy másnak is?

-
Def26
félisten
Nah, ebben nem tudok mit mondani, mert én nem hallottam külön EU store -ról. Mivel csak mobil netem van én csak néha juttatom rendes nethez a PS3 -at (mikor anyóst látogatjuk Gyulán) és anno mikor én vettem a PS3 -at csináltam 3 profilt, egy USA, UK, és Hong Kongit, de ilyet, hogy UE store nem hallottam.
-
Def26
félisten
Srácok van egy kérdésem. Ha én hozatok a németektől játékot akkor azt tudom angol nyelven is játszani vagy csak német nyelven fut.

-
Kasza08
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Még nem próbáltam, de sanszos, hogy az Xbox nem játsza le
Ez még a régi PS-es időszakomból való.
Jajj tényleg, akartam itt említeni, hogy nCore shopban találtam Tekken 3-at PC-re, emulátoros
Annyira jó volt egy kis nosztalgia, még most is nagyon jó game.
Másik, hogy játszott valaki anno azzal a játékkal, amikor ilyen furcsa járművekkel kellett versenyezni, amik lebegtek és űrhajó formájuk volt? Na annak a neve kellene, nagyon sokat játszottunk vele régen.
Volt benne egy Prodigy szám is, ha ez segít. Talán a Fire Starter -
nike_
addikt
Aki már végigvitte az UDF-et, attól kérdezném: Hány fejezet van a játékban? Most járok kb. a 15.-nél (Underground), és szeretném tudni mennyi van még...
-
Gebriel
veterán
válasz
megsemmisito
üzenetére
MGO szoktál játszani?
Milyen néven? -
Gebriel
veterán
Valakinek meg van itt a MGS 4

-
Dealer
tag
aha
akkor nem mondtam semmit!és tényleg nem is mondtál semmit

de azért vki dobhatna vmi PMet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[ Módosította: bwoay ]
-
Gebriel
veterán
Magyar account-al nem tudok be loginolni...karbantartás üzenet fogad. A többi UK, USA simán megy. Ez csak nem azt jelenti........

-
Shadowfax
addikt
-
Def26
félisten
-PS2 játékokat csak a 60GB -os verzió támogat. (Tényleg az új 80GB -os támogatja?)
-Linux teljes értkü, olyan mint PC -n. (Yellow dog 6.1) ez magyar is.
-Linux teljes egészében támogatja az USB bill. és egeret. (Nekem Microsoft bill. van és működik) Játékokban asszem csak az Unreal Tournament támogatja.
-Online játék term. működik tudomásom szerint az összes játékban, de nehezen fog ráálni a kezed a PS3 kontrollerére a PC -s egér & bill. használat után (fps -ben). -
Dealer
tag
Hali! Lehet ps3 vásárlására adom a fejem de elöbb feltennék pár kérdést amiről csak úgy immel-ámmal olvastam/hallotam, de nagyon izgatnak

-PS2es játékokat is támogat?
-Ha felpattintok rá 1 linuxot mennyire kapok teljes értékű op-rendszert?(futtathatóan gyors, netezni is lehet vele, munkára fogható? vagy csak funból van?)
-Egér-billentyűzet... csak elvétve használható vagy az összes játék meg linux támogatja?
-Online játékok?(nagy callofduty fan vagyok, hogyan valósul meg ps3mal a multimóka?)
A válaszokat előre is köszi, de ha csak valami linkgyüjteményt passzol valaki azért is nagyon hálás lennék
-
Def26
félisten
Milyen monitorod van? HDMI -vel kötötted össze?
Más:
Ezt az oldalt ismeri valaki, ahogy nézem lehet magyarországra is rendelni, vannak érdekes termékek... www.yesasia.com
-
nike_
addikt
Tegnap megjött a PS
Nagyon szép, nagyon halk, tökéletes 
Ráadásul a monitoromon lehet 720p-ben játszani, szóval jó

-
bwoay
nagyúr
bazki, nem szóltatok, hogy USA store-on már fent van a Wipeout HD demo,
úgyhogy csak minap vettem észre, de kellett hozzá vagy 3 nap, mire ki tudtam próbálni.
háááát... egyrészt én nem ezt várom PS3-ra,
mint Wipeout, hanem egy olyan részt, amit eleve az asztali gépre szánnak.
a Pulse-t nyomtam anno, így ismertem a pályát a demoban,
meg ahogy hallgattam, a soundtrack is ugyanaz.
Mindezek ellenére nagyon élvezetes TV-n játszani vele,
de szerintem ez még most sem ment át az epilepszia teszten,
csak már muszáj volt kiadni. Mikor az ember befejezi a versenyt, a gép meg még köröz, és folyamatosan változik a nézet, akkor simán be lehet tőle timbulni,
csak sokáig kell nézni meredten. -
he7edik.
addikt
Konzol Világ de az ÜK-ban a Platinumban is lehet kapni de vallszeg mindenhol lehet már.
A Sony Hungária engedélyével kezték el forgalmazni a játékot EU-s magyarnyelvű kézikönyvel. -
he7edik.
addikt
Gyerekek!
Megvan a Killzone 2
elképesztően gyönyörű az introja.
Mindjárt nekilátok a gémnek.
Legyetek jók![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
cilo9
aktív tag
-
-
tiv83us
veterán
Maradjunk ebben a topikban a PS3-nal plz, thx.
-
Shadowfax
addikt
Nos akkor én is csatlakozom a PS3 tulajok népes táborához.
Már régóta szerettem volna egy új konzolt a PS2 után, gondolkodtam a kekszboxon is, de végül győzött a Sony ismét.
Az árát viszont túl drágának találtam, ráadásul igazából egy 60GB-os verzióra fájt a fogam, szóval vártam a megfelelő alkalomra, hogy lecsaphassak. Ez hétfőn el is jött.
Ma pedig cilo9 fórumtárstól beszereztem kedvenc játékomat, a Prince of Persia-t, szóval még nagyobb az örömöm.
Most azt hiszem, lépek is, sürgős játszanivalóm akadt... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgyhogy ha vki ilyet kap (mint én is) kipróbálásra, érdekességként jó. egy kis retro feeling. De ezzel hosszan játszani, és még fizetni is érte túlzás.

Annyira jó volt egy kis nosztalgia, még most is nagyon jó game.

Most azt hiszem, lépek is, sürgős játszanivalóm akadt...